Jump to content

Περί... Cosmote γενικά


dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας.Είμαι εδώ και πολά χρόνια συνδρομητής της Vodafone όμως λόγω κάποιων προβλημάτων πού είχα τελευταία σχετικά με το ποσό του λογαριασμού μου αλλά και οτι δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος απο την κάλυψη 3g\4g της εταιρείας με οδηγούν στην σκέψη αλλαγής παρόχου.Θα ήθελα να ξέρω απο όσους συνδρομητές της Cosmote θέλουν και μπορούν να απαντήσουν άν είστε ικανοποιημένοι απο τις υπηρεσίες τόσο φωνής όσο και data της εταιρείας κυρίως για την περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής.Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει όσοι κινήστε με τα μέσα μεταφοράς άν έχετε σταθερή σύνδεση internet στα περισσότερα σημεία ή σας κόβεται η σύνδεση συχνά όπως συμβαίνει σε εμένα με την Vodafone και δέν αναφέρομαι φυσικά στο υπόγειο τμήμα του metro αλλά σε επίγεια τμήματα.:confused:

 

Για τα παραπάνω δεν ξέρει κανείς να απαντήσει;:worry:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια.

Εχω το εξης προβλημα:

Απο χθες περασα σε cosmote. Εχω ενα δικαρτο lenovo s820 και ενα bt HS3000 της Samsung. Εχω το κινητο και το bt 5 μηνες τωρα με 2 καρτες voda και δουλευε απροσκοπτα, κανοντας κλησεις απο και προς οπου ηθελα! Προσπαθουσα σημερα να καλεσω απο την cosmocarta προς cosmocarta με το bt ενεργοποιημενο και πριν περασει η γραμμη εκανε mini reboot το κινητο μου. Οταν λεω mini reboot εννοω οτι κλειδωνουν και οι 2 σιμ και μου ζηταει να τις ξεκλειδωσω οπως οταν κανει reboot το κινητο (χωρις να περασει απο ολη αυτη τη διαδικασια της αρχικης οθονης κλπ). Δοκιμαζοντας να παρω προς vodafone κινητο η συνδεση γινοταν μια χαρα. Αντιστοιχα αν με παρουν απο cosmote κλειδωνουν οι 2 σιμ. Αν με παρουν απο voda δεν εχω προβλημα. Μετα απο προτροπη ενος συναδελφου δοκιμασα να γυρισω το δικτυο στην καρτα της cosmote απο auto (gsm/wdcma) σε gsm σκετο. Αυτοματως ολες οι κλησεις περνανε χωρις προβλημα. Να σημειωσω δε οτι η καρτα που μου στειλανε απο cosmote ειναι 4g (χωρις φυσικα να εχω ζητησει κατι τετοιο μιας και το κινητο μου δεν υποστηριζει 4g) . Το θεμα μου ειναι οτι δε θελω να το εχω σε gsm γιατι οταν θα προσπαθω να συνδεθω στο ιντερνετ οι ταχυτητες θα ειναι gprs. Ασε δε που παιζει και να μην παιζει καθολου σε 3g ουτε για το internet! Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει? Εχει ακουσει κανεις τπτ παρομοιο? Μηπως φταιει οτι ειναι η καρτα 4g? Να ζητησω να μου την αλλαξουν? Αν ναι θα χρεωθω κατι? Δε θα επρεπε να με εχουν ρωτησει πριν την στειλουν?

Θα παρακαλεσω τους admins να μην το μεταφερουν στο θεμα για το lenobo s820 γιατι αφορα το δικτυο της cosmote. Ευχαριστω πολυ.

 

Υ.Γ. Ολα αυτα που αναφερω παραπανω συμβαινουν μονο με το bt συνδεδεμενο. Σε κανονικη χρηση χωρις bt δεν υπαρχει ζητημα!!!

Edited by geoav
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα παιδια,

εχω ενα στικακι απο internet on the go alcatel x221l

το οποιο εχει 1 προβλημα παιζει μονο σε xp.

θελω λοιπον να ρωτησω:

α) αν υπαρχει καποιος τροπος να παιξει

στα 7

και

β) επειδη η σιμ πια εληξε... αν μπορω να χρησιμοποιησω αυτη του whats up κινητου μου

με τα 500 μβ που εχω ηδη αγορασει.

 

ευχαριστω πολυ!!!

Link to comment
Share on other sites

Α) βάλτο να τρέξει σαν xp από τα 7 που είσαι τωρα

Β) ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το whatsup αριθμό σου

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Φταίει το τηλέφωνό σου, κάτι δεν του αρέσει στο δίκτυο ή την κάρτα SIM.

Δεν έχεις και πολλές επιλογές.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μόλις έλαβα μια κλήση στις 23:00 απο το 00359893894043 . Φυσικά αναπάντητη και φυσικά Βουλγαρία .....

For the record εχω cosmote. Εννοείτε οτι το νούμερο μπαίνει στην blacklist του κινητού.

Απλά ενημερώνω για να μείνει ως καταχώρηση στο forum.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς οι λογαριασμοί στο mycosmote δεν σβήνονται. Ούτε τα username ούτε τα email με τα οποία κάνεις εγγραφή!

Εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: είχαμε 3 συμβόλαια και 3 accounts στο mycosmote, έναν για κάθε σύνδεση. Πριν 2 μήνες κάναμε οικογενειακό πακέτο με αυτές τις 3 συνδέσεις, όλες κάτω από ένα όνομα πλέον και αλλάζοντας παράλληλα προγράμματα (τα 2 ήταν παλιά απεριόριστα και έγιναν plus ενώ το 3ο ήταν απεριόριστα και έγινε προς όλους). Όταν προσπάθησα να μπω ξανα στο mycosmote μου έβγαζε μύνημα ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία λόγω αλλαγής προγράμματος σύνδεσης και με προέτρεπε να κάνω εκ νέου εγγραφή στο mycosmote με νέο account. Η πλάκα ποια είναι? Ότι όταν προσπάθησα να κάνω νέα εγγραφή δεν με άφησε επειδή "το email χρησιμοποιείται ήδη" και όταν έβαλα άλλο εμαιλ πάλι δεν έγινε η εγγραφή επειδή "ο αριθμός σύνδεσης χρησιμοποιείται ήδη"!!! Και εντάξει με το εμαιλμ φτιάχνεις ένα δεύτερο και είσαι ΟΚ. Με τον αριθμό τι μπορεί να κάνει κανείς αφού είναι ένας κα μοναδικός? Πρακτικά λοιπόν δεν γίνεται να κάνεις νέα εγγραφή. Πήγα στο κατάστημα Cosmote και με παρέπεμψαν στο 13838, το οποίο την πρώτη φορά που κάλεσα με παρέπεμψε στο κατάστημα cosmote (λούπα χαχα) και τη δεύτερη φορά μου είπαν ότι δεν μπορύν να διαγράψουν λογαριασμούς, usernames, email και λοιπά στοιχεία και μου είπαν να στείλω έγγραφο αίτημα στην Cosmote επισυνάπτοντας φωτοτυπίες ταυτότητας μπρος-πίσω και κάτι άλλα που δεν άκουσα καν γιατί μου έπεσε το ακουστικό από το χέρι. Εν έτει 2014 όπου στο 90% των σάιτ υπάρχει δυνατότητα διαγραφής ή έστω απενεργοποίησης λογαριασμού από τον ίδιο τον χρήστη, στην Cosmote δεν μπορούν να διαγράψουν τον λογαριασμό ούτε οι admins!

 

Έχει τύχει σε κανένα αυτό που? Τι να κάνω? Έχω απογοητευτεί εντελώς με την υπόθεση αυτή και την έχω εγκαταλείψει όμως χρειάζομαι πολύ να έχω πρόσβαση στο λογαριασμό τόσο για να βλέπω ονλάιν τα τιμολόγια και τις πληρωμές όσο και τα στατιστικά των κλήσεων. Καμιά ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

Ναι έχει

Στο δίλημμα εγώ απαντάω CU

Πολύ περισσότερα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι έχει

Στο δίλημμα εγώ απαντάω CU

Πολύ περισσότερα.

Συμφωνώ απλά έχω ήδη Vodafone και θέλω και το CosmOTE.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Link to comment
Share on other sites

Για ενεργοποίηση του 4G καλείς 13838 ή από άλλο δίκτυο με δωρεάν χρόνο 6971013838
Link to comment
Share on other sites

1)Καλεστε το 14014

2)Επιλεξτε το 5 - ρυθμίσεις

3)Επιλεξτε το 2 - διαγραφη απο την υπηρεσια

4)Επιλεξτε το 1 - Επιβεβαιωση

 

Άμεσα ερχεται μήνυμα απο την Cosmote οτι η υπηρεσια απενεργοποιηθηκε.

Χρεώθηκα 1€ και 9 λεπτά.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

Βρήκα αυτή τη σελίδα που ισχυρίζεται ότι δίνει δωρεάν αριθμούς (sim cards) σε όποιον παραγγείλει.

Προβληματίζομαι όμως ότι στη σελίδα που συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας ζητάει το ΑΦΜ και τον αριθμό της ταυτότητας μας.

ΟΚ δεκτό ότι για να κάνουν την ενεργοποίηση τα χρειάζονται αυτά τα στοιχεία αλλά κατά πόσο επικίνδυνο είναι να δώσω αυτά τα στοιχεία?

Δε θέλω να πάω να πληρώσω για να αγοράσω 2 καινούργια νούμερα που χρειάζομαι γιατί δε περισσεύουν τα € τώρα και δε πρόκειται να είναι τα πρωτεύοντα νούμερα μου απλά τα χρειάζομαι για φίλους και συγγενείς που δεν έχουν τώρα What's up. Ήθελα 2 CU για μένα και τη γυναίκα μου.

Έχει κάποιος κάποια επιπλέον πληροφορία να δώσει?

 

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/packageDeliveryRequest.action

 

Τελικά η Vodafone τα δίνει μόνη της δωρεάν σε αυτή τη σελίδα. Πάω να δώ και στη Wind ...

 

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Μόνο η Vodafone δίνει δωρεάν κάρτες sim. Όλες οι άλλες μόνο τις πουλάνε.

Link to comment
Share on other sites

Προς ενημέρωση σε όποιον το κάνει, το ΑΦΜ δεν ζητείται στη φόρμα της ταυτοποίησης καρτοκινητών. Δεν υπάρχει τέτοιο πεδίο. Προσοχή λοιπόν. Δεν θα έπρεπε να το ζητάει η σελίδα.

 

Για δωρεάν αριθμούς, αγοράζεις ένα αριθμό βονταφον και τον κάνεις φορητότητα. Σε 1 εβδομάδα έχεις την νέα κάρτα κοσμοτέ χωρίς καμία χρέωση. Επίσης έξω από το μετρό στο Γκάζι τις βραδινές ώρες δίνονται αριθμοί κοσμοτέ προς 1-2Ε νομίζω.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα με προβλημάτισε το FROG Tourist ... δεν έχω δει ξανά τέτοιο πακέτο ...
Link to comment
Share on other sites

Προσοχή γιατί μπορεί να είναι απατεώνες,εγώ πάντως κάνω παραγγελίες μόνο από τα επίσημα sites cu,Q,f2g κτλπ,έχω πάρει μέσω internet με courrier μέσα σε δυο εργάσιμες μέρες και θέλει μόνο μια φωτοτυπία ταυτότητας,τίποτα άλλο...συνήθως όταν συμπληρώσεις τη φόρμα των στοιχείων σε καλούν από την εταιρία για ενημέρωση και λεπτομέρειες παραλαβής. Edited by odim
Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα στα επίσημα.

Στα άλλα δεν ξέρεις που μπορούν να καταλήξουν τα στοιχεία σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Η συγκεκριμενη λειτουργει 2-3 χρονια τωρα ... βεβαια οχι μονο ΑΦΜ αλλα και Αρ Ταυτοτητας ζηταει και αναλυτικα ολα τα στοιχεια ...

Προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν να δωσω σε καποιον που δεν αναγραφει καν τα στοιχεια της επιχειρησης του στην σελιδα.

Καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Να ξέρεις ότι τώρα αυτή την περίοδο γενικά όλες οι εταιρίες δίνουν δωρεάν νούμερα έξω στο δρόμο* εκτός της Cosmote που το χρεώνει 1€, όλες οι άλλες εταιρίες δίνουν όσα νουμεράκια δωρεάν θέλεις, εγώ που δουλεύω για τα καρτοκινητά της Wind αν σε ενδιαφέρει κάτι μπορώ να σε βοηθήσω. *Στο δρόμο εννοώ αν είσαι Αθήνα από το πρωί έως και το βράδυ μέχρι της 6 με 8 συνήθως σε κεντρικά σημεία μετρό ηλεκτρικό μπορείς να βρεις καθημερινά (Ομόνοια, Αττική, Βικτώρια, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός )

Link to comment
Share on other sites

Στο δρόμο εννοώ για να ξεκαθαρίσω την θέση μου Promotion δηλαδή: προωθούν μια προσφορά (τρέχει εκείνη την περίοδο) που έχουν και ενώ άμα πας στο κατάστημα δεν έχει αυτές της προσφορές
Link to comment
Share on other sites

τηλέφωνο στο 13838

Θα σβήσουν τον λογαριασμό σου και θα ξαναγραφτείς.

 

Aν ενας συνδρομητης κοσμοτε με συμβολαιο και my cosmote το γυρισει σε καρτοκινητο τι ακριβως γινεται?Διαγραφεται αυτοματα η πρεπει να ζητησουμε εμεις διαγραφη για να μπορεσουμε να ξαναανοιξουμε my cosmote?

Link to comment
Share on other sites

Aν ενας συνδρομητης κοσμοτε με συμβολαιο και my cosmote το γυρισει σε καρτοκινητο τι ακριβως γινεται?Διαγραφεται αυτοματα η πρεπει να ζητησουμε εμεις διαγραφη για να μπορεσουμε να ξαναανοιξουμε my cosmote?

 

Διαγράφεται. Σε internet on the go που έκοψα και γύρισα σε καρτο-ίντερνετ, έφυγε αυτόματα από το mycosmote.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας αν και πίστευα ότι έχουν λυθεί μερικά βασικά θέματα εξυπηρέτησης έπεσα έξω και θέλω την βοήθειά σας γατί είμαι λίγο πριν την απόγνωση αν έιχατε και σεις παρόμοια εμπειρία. Είμαι πελάτης cosmote πάνω από 2 χρόνια και περίπου στο πάσχα ανανέωσα το συμβόλαιό μου (2 γραμμές) για 18 μήνες ακόμα. την μια γραμμή την χρησιμοποιώ εγώ και την άλλη ο αδερφός μου και λόγω πλημελούς δικής μας ενημέρωσης και επίσης το ίδιο της εταιρίας δημιουργήθηκε ένα μεγάλο χρέος λόγω roaming που δεν μπορεί να αποπληρωθεί με την μια. Και εδώ αρχίζει το πρόβλημα: ενώ έχω κάνει αίτημα διακανονισμού, με πήραν από δικηγορικό γραφείο (εκεί κατευθύνονται τα αιτήματα), τους εξήγησα ότι δεν γίνετε με 3 δόσεις να τα καταφέρω οπότε μου είπαν να ξανακάνω αίτημα με περισσότερες δόσεις έχω πέσει σε μια απίθανη εβδομάδα όπου μου έχουν κάνει φραγή, δεν με έχουν πάρει ποτέ, τους έχω κάνει 15 τηλέφωνα και παίρνω την στερεότυπη απάντηση ότι το τμήμα διακανονισμού θα επικοινωνήσει μαζί μου και ότι δεν διαθέτει τηλέφωνο να τους καλέσω εγώ (!!!!) , ότι δεν μπορεί να γίνει άρση της φραγής πριν συνεννοηθούμε (!!!!!) ότι αν θελήσω να φύγω από το συμβόλαιο θα πληρώσω ένα ποσό που θα μου πει το τμήμα ακυρώσεων το οποίο ποτέ δεν απαντάει, ότι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι (σε ερώτηση αν όλο αυτό το ιστορικό το χαρακτηρίζουν εξυπηρέτηση) και γενικά ένα στυλάκι ανευθυνουπέυθυνων και σπάσιμο νεύρων ενώ όυτε αρνήθηκα το χρεός και απλά προσπαθώ να το βάλω σε δόσεις που να μπορώ να πληρώσω. επειδή είμαι ήδη 1 εβδομάδα με φραγή και μου έχει κόψει τα πόδια τι μπορώ να κάνω; έχετε καμιά ιδέα; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...