Jump to content

DonPitbull

Members
  • Δημοσιεύσεις

    257
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DonPitbull

  1. Τα έχει αυτόματα αυτά αλλά και πάλι δεν συνδέεται. Ενεργοποίηση στην κάρτα πως θα κάνω αφού δεν συνδέεται? Εγώ το έβαλα σε LG G4. Ενημέρωση: Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι το SimplyFi on the go με κάρτα fixed πρέπει να το ενεργοποιήσω σε κατάστημα. Η προσφορά έχει ενεργοποιηθεί αλλά η γραμμή μόνο από κατάστημα. Θα πάω το πρωί και θα σας πω τι θα μου πούνε.
  2. Πως κάνω την ενεργοποίηση? Δεν βρίσκω το wind connection manager στο play store.
  3. Καλησπέρα. Απέκτησα μετά από προσφορά μια κάρτα που μου δίνει κάποια GB κάθε μήνα. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε ένα κινητό LG G4 μόνο για δεδομένα για FB, messenger και τα λοιπά ή θέλει μόνο tablet, laptop & PC?
  4. Παρέλαβα σήμερα το πρωί. Μια χαρά το κινητό. Σαν καινούργιο. :D ... το πήρε η σύζυγος που της αρέσει να βγάζει όλη την ώρα φωτογραφίες τα παιδιά κι εγώ έμεινα με το Xiaomi redmi Note 5 pro. Αν στο μέλλον εμφανίσει κάποιο πρόβλημα θα δούμε τι θα γίνει πάντως για την ώρα όλα πάνε καλά. Υ.Γ Στο Avatar δεν βρίσκω το Xiaomi redmi note 5 pro. Μόνο το Xiaomi redmi note 5a και το redmi 5 / 5 plus.
  5. Μου επισκεύασαν το LG G4 και αύριο το πολύ μεθαύριο μου είπαν από τη Procordia θα το έχω στα χέρια μου. Αλλάξανε πλακέτα αλλά όχι οθόνη κι όταν τους ρώτησα αν το ghost touching ήταν θέμα της οθόνης ή της πλακέτας που άλλαξαν μου είπαν ότι ήταν θέμα της πλακέτας και πως αφού αλλάχτηκε η πλακέτα και δοκιμάστηκε και το κινητό δεν εντόπισαν κανένα άλλο θέμα. Και ρωτάω τώρα εγώ. Αν δεν άλλαξαν την οθόνη και το πάρω και η οθόνη συνεχίζει και ανοιγοκλείνει εγώ τι κάνω?
  6. Κάτοχος κι εγώ τώρα πια του Xiaomi redmi Note 5 4/64 αφού το LG G4 είναι στη procordia. Καλό τηλέφωνο αλλά σαν το G4 δεν είναι κι ας είναι πολύ πιο καινούργιο. Το μόνο που με εξυπηρετεί απεριόριστα είναι το δαχτυλικό αποτύπωμα για να κάνω όλες τις τραπεζικές μου συνδιαλλαγές. Αν είχε κι NFC για να κάνω τις πληρωμές θα συμβιβαζόμουν. Τώρα απλά περιμένω να γυρίσει το G4 από το service και να λειτουργεί για να το δώσω στη σύζυγο το Xiaomi αν και θα μου πάρει το G4 σίγουρα για να βγάζει φωτογραφίες.
  7. Αν το γυρίσεις πλάγια έστω και λίγο βλέπεις κανονικά. Το παρατήρησα κι εγώ αυτό που λες. Δε ξέρω γιατί και πως γίνεται. Αν το κρατάς όρθιο με γυαλιά ηλίου δε βλέπεις είναι σαν να είναι κλειστή η οθόνη αν το γυρίσεις πλάγια βλέπεις κανονικά. Δοκίμασε το και θα δεις ότι αν φοράς γυαλιά ηλίου και το κινητό το γυρίσεις πλάγια θα δείς ότι βλέπεις κανονικά.
  8. Xiaomi Redmi Note 5 (4GB/64GB) Πέθανε το LG G4 ... περάσαμε στο Xiaomi Redmi Note 5 (4GB/64GB)
  9. Δεν έπαθα bootloop. Δεν κόλλησε στο άνοιγμα δηλαδή να κάνει πως ανοίγει και να μένει στο σήμα της LG ξανά και ξανά. Απλά δεν κάνει τίποτα είναι νεκρό. Δεν ξανάνοιξε. Αν αλλάξουν μόνο την πλακέτα το θέμα με την οθόνη θα το αφήσουν δε θα το φτιάξουν ή θα αλλάξουν και την οθόνη?
  10. Καλησπέρα. Δυστυχώς προχτές το βράδυ εκεί που διάβαζα τα μηνύματα μου ξαφνικά το LG G4 Μου πάγωσε και δεν έκανε τίποτα. Ότι και να πατούσα νεκρό. Έβγαλα τη μπαταρία την ξανά έβαλα και το τηλέφωνο δεν άνοιξε ξανά. Μίλησα σήμερα με procordia και μου έδωσαν το τηλέφωνο της LG για να στείλουν κούριερ να το παραλάβει διότι ευτυχώς έχω ακόμα εγγύηση μέχρι και τον Ιούλιο. Επίσης πριν μια με δύο εβδομάδες είχε αρχίσει να αναβοσβήνει η οθόνη από μόνη της απλά εκεί που το είχα στο τραπέζι. Από υγρασία ούτε λόγος δεν έπεσε ποτέ τίποτα. Ακόμα και οι ταινίες ασφαλείας είναι άσπρες και δεν έχουν κοκκινίσει καθόλου. Τι να περιμένω από δω και πέρα ξέρει κάποιος να μου πεί περίπου τι θα συμβεί?
  11. Καλό είναι αλλά δεν έχει NFC και stereo speakers. Χωρίς αυτά δε μου ταιριάζει και σε σχέση με το redmi note 5 που κι αυτό δεν έχει NFC θα προτιμούσα το Xiaomi που έχει και μεγαλύτερη οθόνη. Υ.Γ Υπάρχουν δύο εκδόσεις. Η μια έχει NFC ή άλλη όχι. Αυτή με το NFC είναι η FIG-LX1. Στο skroutz όμως δεν διευκρινίζετε κάπου.
  12. 1) 200€ 2) Τουλάχιστον 5,5'' όσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο. 3) Ελλάδα ή Ευρωπαϊκή αποθήκη Κίνα όχι γιατί το θέλω σχετικά γρήγορα. 4) Β20 (800) Ναι 5) Dual, NFC, δαχτυλικό αποτύπωμα, καλή αυτονομία με καλή φωτεινότητα. 6) Ελληνικό μενού, χωρίς φλασάρισμα. 7) Στερεοφωνικό ήχο και πολύ καλή οθόνη για μουσική, σειρές και ταινίες. 8) Ταχύτητα, ήχο, αυτονομία. 9) LG G4
  13. Καλημέρα παιδιά,. Σήμερα χάλασε το καλώδιο και ο φορτιστής του κινητού μου LG G4. Μπορείτε να μου πείτε ποιον να πάρω για να φορτίζει γρήγορα και το LG G4 αλλά και το κινητό που θα παραγγείλω (είμαι ανάμεσα σε Xiaomi Mi mix 2 και LG V30 ανάλογα τα χρήματα που θα μπορέσω να διαθέσω, υπάρχει και η περίπτωση να πάρω το Huawei MediaPad M5 10.8" ). Προς το παρόν όμως θέλω φορτιστή και καλώδιο για το LG G4. Σκέφτομαι αυτόν ... https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=detail-left-hotproducts__1&ID=224&cur_warehouse=CN μαζί με αυτό το καλώδιο ... https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-MC1-2_4A-Micro-USB-Braided-Charging-Data-Cable-3_33ft1m-With-Magic-Tape-Strap-p-1117566.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto__3&ID=48030&cur_warehouse=CN Είναι οκ για αυτά που θέλω?
  14. Best Camera smartphone: Huawei P20 Pro Best value for money phone: Xiaomi Mi Mix 2s Best Business Class smartphone: HTC U11+
  15. Στα 420 που είναι η LTE έκδοση (Huawei MediaPad M5 10 – €420 (LTE) είναι λίγα παραπάνω από τη τιμή του Mi mix 2 αλλά και παραπάνω να βγει της τάξεως ενός ποσού των εξτρά 50-60€ δε με πειράζει γιατί μιλάμε για tablet κι όχι για κινητό. Πολύ μεγαλύτερη οθόνη κι όλα τα παρεμφερή που έχει ένα tablet έναντι ενός κινητού.
  16. Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι να μου πείτε τη γνώμη σας ... μήπως είναι καλύτερα να αγοράσω ένα απλό κινητό σαν το 3310 γιατί κάνω και δύσκολη δουλειά και φοβάμαι μη σπάσει στη τσέπη και να αγοράσω καλύτερα ένα tablet για να έχω και τη μεγάλη οθόνη που θέλω για όλα τα άλλα? Έχετε κάποιο να προτείνετε για να δώ τελικά τι με συμφέρει και τι με βολεύει? Το μοναδικό που βρήκα και να έχει όλα όσα θέλω αλλά χωρίς να έχω βρει κάπου την τιμή του είναι το https://www.skroutz.gr/s/14149102/Huawei-MediaPad-M5-10-8.html. Όλα αυτά που είναι όπως τα θέλω ξεπερνάμε τα 700€. Έλεος δηλαδή. Με τα χαρακτηριστικά ενός πολύ καλού τηλεφώνου αλλά σε μέγεθος tablet η τιμή ξεφεύγει. Εκτός κι αν δεν έχω κάνει σωστή αναζήτηση. Τι να πω !!!! Τελικά βρήκα ένα άρθρο που να έχει πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις τιμές. Δε ξέρω αν κάνει να βάλω το λινκ οπότε πείτε μου αν θέλετε να το βάλω. Οι τιμές είναι οι εξής : Huawei MediaPad M5 8 – €329 (WiFi) Huawei MediaPad M5 8 – €380 (LTE) Huawei MediaPad M5 10 – €379 (WiFi) Huawei MediaPad M5 10 – €420 (LTE) Huawei MediaPad M5 10 Pro – €520 (LTE) Εμένα με ενδιαφέρει πολύ το Μ5 10 LTE, δε ξέρω για το Pro που έχει μεγαλύτερη μνήμη και το πενάκι αν μου χρειάζονται. 100€ παραπάνω δεν είναι και λίγα. Τη μνήμη την αναβαθμίζω με μια SD κάρτα. Πενάκι δεν έχω δουλέψει ποτέ οπότε δεν έχω γνώμη.
  17. Ψάχνοντας στο GSMarena με τα φίλτρα που θέλω η καλύτερη απ'όλες τις επιλογές μακράν είναι το Huawei Mate 10 βέβαια είναι και στα διπλά χρήματα από αυτά που θέλω να δώσω αλλά πραγματικά το ερωτεύτηκα. Το πιο οικονομικό και ανάλογα καλό ήταν το Le Pro 3. Αν είχα τα χρήματα θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια το Huawei Mate 10. Τώρα όμως που δεν τα έχω και θέλω και δύο συσκευές σκέφτομαι το Le Pro 3. Εσείς τι λέτε? Από αυτό το λινκ https://www.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro3-Elite-5_5-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1162406.html?ID=232&cur_warehouse=HK
  18. Καλημέρα παιδιά. Κινητά με στερεοφωνικό ήχο ποια είναι? Στα φίλτρα της κάθε σελίδας δεν αναφέρετε πουθενά και στα χαρακτηριστικά παραλείπετε. Πρέπει να κάτσω να δω βίντεο για κάθε συσκευή κι αν το αναφέρει κάποιος ....
  19. Για να μην ανοίγω νέο θέμα και γεμίζει απλά το φόρουμ τα αναφέρω εδώ αυτά που θέλει. Κάμερα, αυτονομία, facebook, email, youtube, δίκαρτο και μεγάλη οθόνη όπως κι εγώ, τουλάχιστον 5,5". Αυτά την ενδιαφέρουν μόνο. Μέχρι 100-150€ το κινητό για τη σύζυγο. Εγώ είμαι ανάμεσα στα δύο που είπαμε HTC U Ultra και Xiaomi Mi Mix 2.
  20. Οπότε το δίλημμα μου να είναι ανάμεσα στο U Ultra και το Mi Mix 2? Να βάλουμε στην εξίσωση κι ένα οικονομικό για τη σύζυγο που ξέμεινε εντελώς από συσκευή και χρειάζεται δίκαρτο κι εκείνη αλλιώς θα έπαιρνε το G4. Μόνο κάμερα καλή να έχει και αυτονομία δε τη νοιάζει τίποτα άλλο. Δε παίζει παιχνίδια μόνο Email, FB, Instagram και Youtube.
  21. To mi mix 2 είναι υπέροχο και είναι μια από τις βασικές επιλογές μου. Το HTC επίσης μου αρέσει πολύ αλλά δεν έχω καμιά εμπειρία πάνω στα HTC και δεν τα γνωρίζω καθόλου αν αξίζουν ή όχι οπότε απλά στα βασιστώ στα λεγόμενα σας. Αν η μπαταρία του HTC είναι ανάλογη του G4 και μου αντέχει όσο το G4 τότε μου είναι αρκετό. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το G6 προκρίνεται από κάθε άποψη μιας και με το G4 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Με φρενάρει όμως το 18/9 που αναφέρατε .... δε ξέρω αν μακροπρόθεσμα θα με ικανοποιήσει. Το Ζ11 που αναφέρω είναι το παρακάτω .... https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-zte-nubia-z116gb-64gb https://www.geekbuying.com/item/Nubia-Z11-NX531J-5-5-Inch-6GB-64GB-Smartphone-White-393069.html και βάση χαρακτηριστικών / τιμής είναι αυτή τη στιγμή πρώτη επιλογή. Οικονομικό και δυνατό. Εκτός κι αν εσείς που έχετε πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μένα μου πείτε κάτι διαφορετικό.
  22. Βάζοντας αυτά που θέλω στα φίλτρα του Kimovil μου έβγαλε 2 συσκευές. Το Nubia Z11 και το HTC U Ultra. Δε ξέρω τι λένε αυτά τα κινητά. Εσείς τι γνώμη έχετε? Αξίζει κάποιο από αυτά ή προτείνετε κάποιο άλλο? Αν αφαιρέσω το NFC που χωρίς αυτό μπορώ να ζήσω τότε οι επιλογές μου είναι ίδιες με αυτά που αναφέρω και παραπάνω. Elephone S8 Xiaomi redmi note 5 και το Le Max 3 που μ'αρέσει πάρα πολύ αλλά το έχει μόνο ένα κατάστημα που δεν το ξέρω. https://www.sunsky-online.com/view/641960/Letv%20LeEco%20Le%20X850%20%206GB%2064GB.htm?source=admitad&admitad_uid=8b5bb05c8ec3c0f186b637e1fc33e0bd Η τιμή είναι εκπληκτική αλλά είναι αξιόπιστο και το κατάστημα και το κινητό? Αξίζει να το παραγγείλω?
  23. 1) Από 200€ μέχρι 350€ αν θεωρήσω ότι η συσκευή αξίζει και είναι future proof. 2) Τουλάχιστον 5,5" 3) Προτίμηση από Ελλάδα αλλά αν είναι μια ακριβή συσκευή που από Κίνα θα βγει οικονομικότερη τότε θα προτιμήσω Κίνα. 4) Β20(800) σίγουρα. 5) Dual sim, NFC, δαχτυλικό αποτύπωμα, ραδιόφωνο δεν καίγομαι αλλά καλό είναι. 6) Δε θέλω να μπλέξω και να ασχοληθώ με αλλαγές ΡΟΜ και φλασαρίσματα. Με ελληνικό μενού σίγουρα. 7) Ακούω πολύ μουσική από το κινητό και βλέπω βίντεο και ταινίες επίσης. Θέλω πολύ πολύ καλό ήχο και δυνατό όπως επίσης πολύ καλή οθόνη και φωτεινή. 8) Αυτονομία, ταχύτητα, κάμερα βασικές φωτό κι αν.... 9) Τώρα έχω LG G4. 10) Γρήγορη φόρτιση, ανάλυση τουλάχιστον FHD, μεγάλη μπαταρία.
×
×
  • Create New...