Jump to content

iraklis7777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iraklis7777

  1. καλησπερα παιδια, εχω ενα στικακι απο internet on the go alcatel x221l το οποιο εχει 1 προβλημα παιζει μονο σε xp. θελω λοιπον να ρωτησω: α) αν υπαρχει καποιος τροπος να παιξει στα 7 και β) επειδη η σιμ πια εληξε... αν μπορω να χρησιμοποιησω αυτη του whats up κινητου μου με τα 500 μβ που εχω ηδη αγορασει. ευχαριστω πολυ!!!
  2. καλησπερα παιδια. εχω ενα θεμα με τον εν λογω τηλεφωνο, αναβαθμισα προσφατα στο 4.4.2 της κοσμοτε το οποιο κατεβασα απο το ιντερνετ. ολα καλα εκτος απο το wifi το οποιο παραμενει κλειστο και δεν ανοιγει για κανενα λογο. αυτο μονο στη rom της κοσμοτε στο 4.4.2 της vodaphone δεν υπαρχει αυτο το θεμα αλλα εχω κοσμοτε συνδεση και της voda εχει τρλο energy drain. υπαρχει καποια λυση? μπορει καποιος να βοηθησει?
  3. καλησπερα προσφατα ηρθε στα χερια μου το εν λογω κινητο.... δεν εντυπωσιαστηκα η αληθεια ειναι αλλα το ρουταρα εβαλα google play (που δεν ειχε) και ψαχνω καποια custom ρομ γιατι αυτη ειναι για πεταμα του πλαισιου.. καποια βοηθεια??? ευχαριστω πολυ
  4. ευχαριστω πολυ παιδια :-) και ουσιαστικα θα βλεπει 2 καρτες ε???
  5. καλημερα παιδια. θελω να κανω την εξης ερωτηση μπορω μια 16αρα sd να την σπασω σε δυο partition και το κινητο να την βλεπει ως 2 ξεχωριστους χωρους αποθηκευσης? εχω ενα samsung core gt-i8260 rootαρισμενο και θελω εναν ξεχωριστο αποθηκευτικο χωρο και ενα ακομη να περναω εκει τις εφαρμογες ωστε να μην επιβαρυνω τη μνημη του κινητου.
  6. σε ευχαριστω πολυ!! θα το δοκιμασω
  7. Ο pocket δ με αφηνει να επεξεργαςτω την καρτα ουτε να φτιαξω φακελους. Ολες οι επιλογες ειναι κλειδωμενες. Κατεβαζω βιντεο μεςου του tube downloader και η μονη επιλογη ειναι να τα βαζω να τα βλεπω απο κει. Εχεις να μου προτεινεις καποιο προγραμα που να δινει επιλογη αποθηκευςης ςτην sd η εςτω ςε καποιο φανερο φακελο του τηλ;
  8. Καληςπερα παιδια εχω ενα θεματακι. οταν κατεβαζω βιντεακια απο το ιντερνετ με οποιδηποτε προγραμα ναι μεν κατεβαινουν αλλα δεν ειναι προσβαςιμα απο τον υπολογιςτη για να τα μετακινηςω ςτην καρτα. Δ μπορω να βρω που αποθηκευονται και μαλλον τα βαζει ςε καποιο κρυφο φακελο. Εχουμε καποια λυςη για αυτο; Μπορειτε να με βοηθηςετε; Γεμιζει η μνημη του κινητου και εχω θεμα.
  9. Επρεπε οντωσ να ψαξω καλυτερα εχεισ δικιο :-) κατι αλλο Υπαρχουν 2 υποφακελοι στο φακελο μουσικη και στην κατηγορια μουσικη νοκια στο κιν βγαζει χυμα 200 τραγουδια. Η επιλογη να διαλεξω απο ποιο φακελο θελω να ακουσω μουσικη που βρισκεται?
  10. Απο οτι βλεπω η microsoft δ εχει βλεψεισ να ξεπερασει το ανδροιντ και Κανει οτι μπορει για να χαντακωνει τα κινητα τησ και να δυσκολευει τουσ χρηστες. Φαντάζομαι οτι και τη μουσικη στο φακελο music την πετασ χυμα φακελουσ δ διαβαζει. Θα το πούλησω μαλλον το τηλ και θα χτυπησω ενα android.
  11. μαλιστα... διακοσμητικη sd και αν δεν ξερεις απο pc ειναι αχρηστη.... android και παλι android.... οι εφαρμογες xap. διαβασα οτι τις περνας χυμα στην καρτα sd αζιπαριστες. το εκανα και παλι δε φανηκε στο store η καρτα. ουτε η εφαρμογη προς εγκατασταση βεβαια
  12. γιατι ομως η καρτα σαν καρτα δεν εμφανιζεται στο nokia store?
  13. εκει ειναι το θεμα μου. ουτε στο store φαινεται rec 2 κατεβασα τον pocketfile manager & εναν ακομη που δε θυμαμαι αυτην την στιγμη γιατι τον εσβησα. αυτη τη στιγμη δε το εχω εδω το τηλ το εδωσα σε ενα φιλο μηπως βρει μια λυση. αλλα οτι και να κανω η καρτα δεν υπαρχει στο store στο phone storage η καρτα φεναται στο store πουθενα
  14. καλησπερα παιδια αγορασα ενα νοκια λουμια 520 δε λεω ωραιο τηλεφωνο γρηγορο αλλα εχω προβλημα με την sd δε φαινεται πουθενα. περασα ενα file manager (πληρωμενο-full version) απο το μαρκετ. την ειδε εν τελει αλλα και παλι δε μπορω να μεταφερω τιποτα εκει ουτε φυσικα να παρω κατι απο κει για να το βαλω στην μνημη τηλεφωνου. διαβασα στο ιντερενετ για φορματ στην καρτα , για hard reset με την καρτα μεσα... τιποτα. μπορειτε να με βοηθησετε?
  15. καλησπερα παιδια :-) αγορασα χτες το breeze 3 και θελω να το ρουταρω και να περασω αν γινεται google play απανω. η ρομ παντως ειναι πειραγμενη εχει βαλει χερι καποιος φωστηρας του πλαισιου δεν υπαρχει η ρυθμιση για τις συντομευσεις στο κλειδωμα. δε καταλαβαινω γιατι αφαιρουν το googleplay σωνει και καλα να μας πασαρουν το slideme με τα 2/3 των γνωστων εφαρμογων και παιχνιδιων να λειπουν?
  16. υπαρχει καποιος οδηγος για αυτο? βρηκα κατυι παρομοιο εφτιαξα στη sd ενα partion ext2 αλλα το κινητο δε το βλεπει ετσι ωστε να μεταφερω εφαρμογες εκει
  17. καλησπερα παιδια ολα καλα με το root αλλα το προβλημα μου παραμενει ο πολυ περιοσμενος χωρος του κινητου μολις 80 mb υπαρχει καποιος τροπος αυτη η χωρητικοτητα να αυξηθει? το τηλ περα απο τον mls με το ζορι κατεβαζει 4 με 5 apps...
  18. αριστειδη εισαι θεοοοοοοοοος!!!:lol:
  19. Η οθονη σχεδον 60% και η ετοιμοτητα κυψελης σχεδον 30% εν τω μεταξυ πιο σκοτεινη η οθονγη δεν γινεται σχεδον τερμα κλειστη την εχω.... τα προγραμματα battery saver δεν κανουν τιποτα.... δοκιμασα κανα δυο βελτιωση δεν ειδα....
  20. καλησπερα παιδια προσφατα αναβαθμισα το κινητο μου απο το απαρχαιωμενο 2.3.6 σε 4.2.2 remICS jellybean. συγκεκριμενα το v.6 το προβλημα ειναι οτι και με το v.5 που δοκιμασα και το v.6 εχω τεραστιο προβλημα με την μπαταρια. σε 12 ωρες χωρις ιδιετερη χρηση η μπαταρια τελειωνει. και με χρηση (ιντερνετ , wifi ) εχω το πολυ ενα 4ωρο. η μπαταρια ειναι καινουργια την αλλαξα προσφατα. εχει 10 φορτισεις μεχρι σημερα οι 4 12ωρες. μπορειτελιγο να με βοηθησετε? εχει προβλημα το κινητο μου?
  21. iraklis7777

    Honor 2

    Καλησπερα παιδια, προσφατα ο κολητοσ μου αγορασε το εν λογω κινητο. Το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι οτι δ βλεπει την εξωτερικη sd για ν μεταφερει τισ εφαρμογες. Λεει οτι η μεταφορα στην sd δ υποστηριζεται. Σαν καρτα την βλεπει μια χαρα η ςυςκευη. Μπορειτε να με βοηθησετε? Λυνεται αυτο η ειναι bug της συσκεης?
  22. καλημερα σε ολους. θελω την βοηθεια σας. ο κολλητος μου πηρε αυτο το αχαρακτηριστο τηλεφωνο πριν καποιους μηνες. θελω λοιπον την βοηθεια σας στο εξης... θελω να ρουταρω την συσκευη και με την βοηθεια του οδηγου που κατεβασα εδω απο το forum να του μεγαλωσω την τρομερη αποθηκευτικη μνημη των 30mb :blink: που εχει περισσια.... (140 ηταν πριν μπουν τα προγραμματα της mls) το προβλημα ειναι πως η συσκευη δεν εχει cd δεν εχει σουιτα και δεν υπαρχουν πουθενα adb drivers. οι drivers που βρηκα εδω στο forum μπαινουν μεσω του πινακα ελεγχου συσκευων του pc. το κινητο εχει περασει εκει ως android phone η κατι τετοιo και οσα uninstal και αν κανω στην συσκευη ενω ξενινα το pc να το ψαχνει ως mls iq crystal καταληγει περασμενο ως android phone. τα -προγραμματα ROOT θελουν adb drivers αλλιως την συσκευη δε την βλεπουν.... κανω ενημμερωση προγραμματος οδηγησης με προορισμο το φακελο με τα αρχεια που εχω κατεβασει και δε τα δεχεται. πριν το κινητο λοιπον καταληξει να κοσμει τον τοιχο μου υπαρχει γιατρεια με τους drivers?
×
×
  • Create New...