Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ το είχα παρατηρήσει και είπα να μη δώσω έκταση και απλά ψήφισα αρνητικά :whistle: στο κάρμα το οποίο δυστυχώς πλέον δεν υφίσταται :(

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Το EFR δουλεύει αυτόματα στο κινητό σου όπως και σε όλα τα νέα κινητά!

Πάντως αυτό που είπε ένας φίλος παραπάνω ότι αν βάλει η Cosmote κωδικοποίηση EFR θα έχει καλύτερη ποιότητα φωνής από τις άλλες δύο, δεν βασίζεται πουθενά και είναι καθαρά προσωπική άποψη!

Από εκεί και πέρα είναι χαζομάρα, κατά τη γνώμη μου, να μην βάζει EFR η Cosmote και δεν καταλαβαίνω γιατί... Ούτε ένα καινούριο codec στο δίκτυό της δεν μπορεί πια να βάλει η Cosmote, τόσο απασχολημένη είναι με το i-mode; (Στο οποίο παρεπιπτόντως ακούγεται ότι ετοιμάζει γερή αντεπίθεση!)

Είδομεν!

Για τι ποσό μιλάμε τώρα; Το Σάβατο λήγει το συμβόλαιο μου με την ΤΙΜ. Αν η διαφορά της επιδότησης της ΤΙΜ και της Cosmote είναι μεγάλη, να κάνω την αλλαγή...Αν κάνω την αίτηση πχ το Σάββατο, πότε θα έχω επιδότηση στην Cosmote και πόσο;

1 μήνα + το χρόνο που θα κανείς να μεταβείς από την Tim στη CosmOte (όσο θα διαρκέσει η διαδικασία της φοριτότιτας -10 μέρες (?)

pardon? afto pou to leei kai poios to leei???????

έλα ντε... πρώτη φορά το ακούω...

Μόνο η Q έχει μια περιορισμένη προσφορά (νομίζω μέχρι Μάρτη) για μήνυμα με 4λεπτά (πρέπει να είναι χωρίς ΦΠΑ) μετά τις 22:00 και όλο το ΣΚ. Τα έχουμε μπλέξει λίγο νομίζω!

Αυτό που είναι το ζουμί αυτού του θέματος είναι ότι η κοσμοτέ, αφού μάζεψε τους συνδρομητές που ήθελε, τους έχει λίγο γραμμένους και έχει να βγάλει χρήσιμη υπηρεσία (δεν εννοώ calling tunes) από την εποχή της ειδοποίησης κλήσεων! Αν κάνω λάθος διορθώστε με!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πριν λιγο καιρο δοκιμασα το NEC 410i στην καρτα μου και ειδα λιγο το περιφημο imode. Επειδη ομως δεν ενθουσιαστηκα εδωσα το κινητο αυτο στον πατερα μου κι εγο κρατησα το Sharp που ειχα. Απο τοτε ομως τα MMS που μου στελνουν πηγαινουν στο inbox του mail στο imode.gr και δεν μπορω να τα λαβω απο το κινητο μου. Υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω απο το imode menu ωστε να σταματησει αυτο και να λαμβανω ξανα τα MMS μεσω GPRS η θα πρεπει να παρω τηλεφωνο την Cosmote ? Δοκιμασα να κανω καταργηση του email απο το imode menu αλλα το προβλμα παραμενει :(

Πάρε τηλέφωνο το 1212 και ζήταν να σου απενεργοποιήσουν το imode. Σε καμμιά ωρίτσα θα είσαι έτοιμος

Loipon pragmati h cosmote sou rixnei th mpataria me th mia,isws epeidh epikoinwnei pio polles fores to kinhto me thn kontinoterh kypselh synepagetai dhladh pio pykno diktyo alla ayto exei san apotelesma na peftei pio grhgora h mpataria kai malista se xrono rekor,oute mia mera de krataei h mpataria se mia syskeyh me TFT o8onh akoma xeirotera an milas kai poly me to kinhto

H cosmote xrhsimopoiei stis ry8mhseis tou eksoplismou ths to BSPA2 h Q-telecom to BSPA4,h TIM to BSPA5 kai h voda to BSPA7,dhladh me voda h mpataria deiarkei perissotero

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ COSMOTE 120. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΣΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΠΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ. Η COSMOTE ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Η ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Το ποτε εκδιδεται ο δικος σου λογαριασμος δεν μπορουμε να το ξερουμε εμεις. Τα δωρεαν λεπτα ομως ανανεωνονται καθε 1η του μηνα! Δηλαδη 1η με 30 εχεις τα δωρεαν λεπτα :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ COSMOTE. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΗΕΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ COSMOTE ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ SEK700i ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΦΟΡΤΙΣΕΙ 2 ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΣΤΟ FORUM ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟPICS ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η COSMOTE ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΜ ΚΑΙ VODA.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το ποτε εκδιδεται ο δικος σου λογαριασμος δεν μπορουμε να το ξερουμε εμεις. Τα δωρεαν λεπτα ομως ανανεωνονται καθε 1η του μηνα! Δηλαδη 1η με 30 εχεις τα δωρεαν λεπτα :)

Έτσι είναι στη Vodafone. Έτσι είναι και στην cosmote... Κάθε 1η αρχίζει ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και κάθε ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού αρχίζει να χρεώνει τα μηνύματα και τα δεδομένα (GPRS κλπ).

Στην ΤΙΜ θυμάμαι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας άρχιζε την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού και όχι την 1η κάθε ημερολογιακού μήνα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ COSMOTE. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΗΕΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ COSMOTE ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ SEK700i ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΦΟΡΤΙΣΕΙ 2 ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΣΤΟ FORUM ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟPICS ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η COSMOTE ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΜ ΚΑΙ VODA.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τα πρώτα λογισμικά είχαν πρόβλημα στη διαχείριση ενέργειας !άλλωστε η μπαταρία θα αποδίδει κανονικά μετά από 1 μήνα ! :D ;)

Καλώς ήρθες στο forum και σε παρακαλώ μη γράφεις με κεφαλαία γιατί στη γλώσσα του internet είναι σαν να φωνάζεις ! :)

Κάνετε λάθος !δεν ξεκινάει από την αρχή του μήνα !εμένα πχ ξεκινάει στις 26 του μήνα , στη μητέρα μου στις 6 ενώ σε 1 φίλη μου στις 15 πάρε στο 1212 και ρώτα ή περίμενε να έρθει ο 1 ος λογαριασμός .

Πάρε τηλέφωνο να μάθεις, και εγώ αυτό έκανα ;)

Κάνετε λάθος !δεν ξεκινάει από την αρχή του μήνα !εμένα πχ ξεκινάει στις 26 του μήνα , στη μητέρα μου στις 6 ενώ σε 1 φίλη μου στις 15 πάρε στο 1212 και ρώτα ή περίμενε να έρθει ο 1 ος λογαριασμός .

:confused: Εγω οταν εκανα αλλαγη πακετου και πηγα στο 240 μου ειπε η κοπελα στο τηλ οτι καθε 1η του μηνα ανανεωνονται τα λεπτα :blink:

Κανεις αλλος που να επιβεβαιωνει οτι δεν ειναι ημερολογιακος ο μηνας?

Παιδιά στην cosmote ο νέος δωρεάν χρόνος ομιλίας αρχίζει τα μεσάνυχτα (00:00:01) της ημέρας του πάγιου. Δηλαδά της ημέρας που θα γράφει πάνω στους λογαριασμούς. Ωστόσο μέχρι εκείνη την ημερομηνία για τώρα που μόλις πήρες το συμβόλαιο θα σου βάλουν αναλογικά χρόνο. Δηλαδη έστω ότι η ημερομηνία είναι 30/1. Θα πληρώσεις πάγιο μέχρι τις 30/1 και αυτοί θα σου δώσουν δωρεάν χρόνο που αντοιστοιχεί σε αυτές τις μέρες! Μετά από τις 30/1 θα πληρώνεις κανονικά πάγιο και θα έχεις και όλο το δωρεάν χρόνο.

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

gmmour, τα είπες ακριβώς όπως είναι. Το θέμα είναι να ξυπνήσει η κοσμο(πο)τέ και να καταλάβει ότι χάνει με την κλειστή τεχνολογία και μόνο η Nec κερδίζει, από τα θύματα που αγοράζουν τις συσκευές της: μέσα σε αυτά είμαι και εγώ που πήρα το 331i. Λοιπόν, ο χειρισμός αυτών των συσκευών είναι διεστραμμένος και εντελώς σε άλλη βάση από το χειρισμό των ευρωπαϊκών συσκευών (και αμερικάνικων)..

Για το mycosmos mail τώρα, δε θα βρεθούν μερικοί χρήστες από φορητότητα που θα ζητήσουν την υπηρεσία (και είναι υποχρεωμένοι να τους τη δώσουν); Ίσως (λέω ίσως) αυτό τους αναγκάσει να στείλουν ένα τεχνικό στον παρατημένο mail server (θυμούνται πού είναι άραγε;) και αν είναι και λίγο ευσυνείδητος να κάνει και μια συντήρηση...

simfwnw apolitws me tis apopseis tis opoies anaferatai parapwnw xwris veveia na mporw na kanw kapoio ektenes sxoleio kathoti den eimai gnwsths es vathewn sto sigkekrimeno thema (den eimai omws kai enideos xixi)

to mono pou exw na pw einai oti gia logous xrhmatikous vlepoume oles autes tis platformes kai tis asimvatoties giati den pistevw oti einai toso diskolo na doume ena enopoihmeno systhma epitelous alla pou tetoia tuxh giati ama tote prosferoun oloi ta idia pou tha einai to kerdos ths etairias kai tote mpainoume se alles istories kai paei legontas,pistevw na katalavenetai ti thelw na pw giati ta ipa polly genika kai aorista kai auto giati den eixw thn politeleia na anaferthw me leptomereis opws eseis.

pantws den eida kai polles apantiseis sto sigkekrimeno post.pws kai etsi??

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned