antonis_wrx Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 η επιδοτήσεις που δίνουν είναι ίδιες με το να έκανες τελείως καινούργια σύνδεση? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (14 Σεπ. 2004 , 13:16) η επιδοτήσεις που δίνουν είναι ίδιες με το να έκανες τελείως καινούργια σύνδεση? Ναι Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 (14 Σεπ. 2004 , 13:27) Ναι ψίχουλα δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 ti egine to ksemplwkares egw pantws cosote exw kai stelnw kanonika....mipws eixes stin karta ipoloipo mion kai me to poy ebales karta den estelnes????prepei na perimeneis kanena 5lepto na soy anoiksoyn tin grammi soy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Ενα Προβλημα που μου εχει τυχει αρκετες φορες ειναι να μην πορω να στειλω SMS για περιπου 20 λεπτα μετα την ανανεωση χρονου ομιλιας. Δεν ξερω αν εχει σχεση με την περιπτωση σου αλλα μια κληση στο 1313 μμπορει να φανει σωτηρια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 αλλίως επικοινώνησε με το 1313 να δουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην γραμμή σου. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (14 Σεπ. 2004 , 19:21) Ενα Προβλημα που μου εχει τυχει αρκετες φορες ειναι να μην πορω να στειλω SMS για περιπου 20 λεπτα μετα την ανανεωση χρονου ομιλιας. Δεν ξερω αν εχει σχεση με την περιπτωση σου αλλα μια κληση στο 1313 μμπορει να φανει σωτηρια ;) Και μένα αυτό γινόταν συνεχώς,έπαιρνα τηλέφωνο και μου λέγαν ότι έχει πρόβλημα η γραμμή μου,αλλά την επόμενη φορά πάλι τα ίδια :mad: είχε καταντήσει τρομερά σπαστικό γιατί γινόταν μετά από κάθε ανανέωση και κρατούσε πολύ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Παρε και κανε με την σειρα: #330*0000# και πατα το πληκτρο της κλησης. Αν δεν δεις φως στο τουνελ πατα: ##002# και πατα το πληκτρο της κλησης και μετα ##004# και πατα επισης το πληκτρο της κλησης... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (15 Σεπ. 2004 , 14:43) Παρε και κανε με την σειρα: #330*0000# και πατα το πληκτρο της κλησης. Αν δεν δεις φως στο τουνελ πατα: ##002# και πατα το πληκτρο της κλησης και μετα ##004# και πατα επισης το πληκτρο της κλησης... Μα φίλε τώρα δεν έχω κοσμοτέ βλέπεις έχασα την sim πριν λίγο καιρό και αυτές τις μέρες θα πάρω νέο πακέτπ :) Δικό μου λάθος! Ευχαριστώ γιατί αν ξανασυμβαίνει το ίδιο θα δοκιμάσω αυτά που μου είπες :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αφού ξεκίνησε και επισήμως το πρόγραμμα της cosmote με διαφημίσεις και στα ΜΜΕ τότε πρέπει να αναμένουμε άμεσα και τις απαντήσεις των υπολοίπων δικτύων, πιστεύω ως τα Χριστούγεννα θα εφαρμόσουν το ίδιο voda και stet!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (15 Σεπ. 2004 , 14:43) Παρε και κανε με την σειρα: #330*0000# και πατα το πληκτρο της κλησης. Αν δεν δεις φως στο τουνελ πατα: ##002# και πατα το πληκτρο της κλησης και μετα ##004# και πατα επισης το πληκτρο της κλησης... ti kanoyne aytoi oi kodikoi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PropheT ( 4 Σεπ. 2004 , 16:01) Φυσικά :o Απλά πρέπει να πας σε Oteshop. Όλοι οι άλλοι (π.χ. Πλαίσιο) στο κάνουν συμβόλαιο, αλλά δεν σου δίνουν την επιδότηση! Παιδιά προσοχή μην παραπληροφορούμε τον κόσμο!!! Οπου και να πάει σε όποιο εμπορικό συνεργάτη της Cosmote επωφελείται της επιδότησης!! Α και κάτι άλλο η επιδότηση είναι για όλους τους Providers της Cosmote η ίδια!! Το μόνο που αλλάζει είναι τι θέλει να 'σπρώξει' η κάθε εταιρία!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (18 Σεπ. 2004 , 23:23) Το μόνο που αλλάζει είναι τι θέλει να 'σπρώξει' η κάθε εταιρία!! τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (18 Σεπ. 2004 , 23:23) Παιδιά προσοχή μην παραπληροφορούμε τον κόσμο!!! Οπου και να πάει σε όποιο εμπορικό συνεργάτη της Cosmote επωφελείται της επιδότησης!! Α και κάτι άλλο η επιδότηση είναι για όλους τους Providers της Cosmote η ίδια!! Το μόνο που αλλάζει είναι τι θέλει να 'σπρώξει' η κάθε εταιρία!! Κιόμως, πριν ένα μήνα που πήγα και ρώτησα στο ΠΛΑΙΣΙΟ μου είπαν ότι δεν δίνουν επιδότηση, ενώ την ίδια μέρα το OTEshop μου έκανε αναβάθμιση σε σύνδεση και μου έδωσε και την επιδότηση. Δεν ξέρω αν μετά τη διαφήμιση της Cosmote αλλάξαν συμπεριφορά, αλλά μέχρι τότε αρνιόντουσαν να στη δώσουν ενώ την δικαιούσουν. Για αυτό προσοχή! Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (19 Σεπ. 2004 , 12:59) τι εννοείς? Ενοοώ ότι ένα τηλέφωνο π.χ. το 3100 Νοκια μπορεί να το βρείς στον ΟΤΕ στό C120 δωρεάν και στο Γερμανό με το ίδιο πάγιο 20 ευρώ!! Αυτό λέω αναλόγως τι θέλουν να σπρώξουν βγάζουν και κάποιες προσφορές!!! :whistle: Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PropheT (19 Σεπ. 2004 , 20:05) Κιόμως, πριν ένα μήνα που πήγα και ρώτησα στο ΠΛΑΙΣΙΟ μου είπαν ότι δεν δίνουν επιδότηση, ενώ την ίδια μέρα το OTEshop μου έκανε αναβάθμιση σε σύνδεση και μου έδωσε και την επιδότηση. Δεν ξέρω αν μετά τη διαφήμιση της Cosmote αλλάξαν συμπεριφορά, αλλά μέχρι τότε αρνιόντουσαν να στη δώσουν ενώ την δικαιούσουν. Για αυτό προσοχή! Η αλήθεια είναι ότι δεν το κυκλοφόρησαν και πολύ!! Εχω κατάστημα και αντιπροσωπεύω την Cosmote και είδα την διαφήμιση του Γερμανού για την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια!! Πήρα την επαύριο στην εταιρία μου και τους ρώτησα γιατί δεν έχω ενημερωθεί και μου είπαν ότι έστειλαν fax ενώ εγώ fax δεν έλαβα ποτέ!! Τα σχόλια δικά σας!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airman7 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 kalispera 8a h8ela an einai eykolo na moy peite ti ri8misi prepei na kanw gia na balw to imode sto m342i ppoy exw giati diegrapsa to profil diladi APN IP URL USER KAI PAS KAI OTI ALLO FYSIKA XRIAZETE EYXARISTW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazikos Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 mipos gnorizi kanenas kanena katastima pou na prosferi me sindesi cosmote to qtek 8080? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kagg (16 Σεπ. 2004 , 17:01) ti kanoyne aytoi oi kodikoi??? kali i erwtisi sou :p logika prepei na einai tpt kwdikoi gia na vgaleis tis frages.... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinister Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Επειδή πήγα και κόιταξα το site της Cosmote για roaming και δεν κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς αν το roaming της cosmote γίνεται αυτόματα αν πάω σε μια άλλη χώρα (αγγλία ας πούμε). Μου έχουν πεί ότι αναγνωρίζει αυτόματα ένα ξένο δίκτυο και μετά μπορείς να δέχεσαι κλήσεις σαν κανονικά τηλεφωνήματα χώρις να κάνει ούτε κάτι παραπάνω ο χρήστης που σε παίρνει, ισχύει; Στο site της Cosmote διάβασα ότι πρέπει να πληρώσεις 400e εγγύηση ισχύει αυτό ή έτσι απλός γινόταν παλιά. Έχω cosmote 90 συμβόλαιο. Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει λίγο σύντομα. Παράθεση Time is never enough... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Ολα αυτα που λες ισχυουν. Αν εξοφλεις το λογαριασμο σου μεσω πιστωτικης καρτας δεν χρειαζεσαι εγγυηση,αν οχι παλι παιζει περιπτωση να μη χρειαστει εγγυηση αν εισαι "καλος πελατης" αλλα και παλι δυσκολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinister Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Το καλοκαίρι είχα πάει Κύπρο με κινητό vodafone 60 και δεν δούλευε καθόλου roaming, ούτε κλήσεις δεχόταν. Όμως κάτι φίλοι μου που ήταν μαζί μου με τα ίδια συμβόλαια δούλευαν κανονικά πλήρες roaming. O ένας είχε και CU. Τα συμβόλαια πληρόνονταν κανονικά χωρίς πιστωτική. Οπότε στην vodafone υπάρχει αυτόματο πλήρης roaming χωρίς να κάνεις καμία διαδιακασία ή να πληρώσεις εγγύηση. Τώρα έχω cosmote 90 και ήμουν "καλός πελάτης" αλλά το έχω 1 μήνα μόνο. Τελικά τι γίνεται ξέρει κανείς που έχει πάει εξωτερικό. Παράθεση Time is never enough... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sinister (24 Σεπ. 2004 , 15:32) Το καλοκαίρι είχα πάει Κύπρο με κινητό vodafone 60 και δεν δούλευε καθόλου roaming, ούτε κλήσεις δεχόταν. Όμως κάτι φίλοι μου που ήταν μαζί μου με τα ίδια συμβόλαια δούλευαν κανονικά πλήρες roaming. O ένας είχε και CU. Τα συμβόλαια πληρόνονταν κανονικά χωρίς πιστωτική. Οπότε στην vodafone υπάρχει αυτόματο πλήρης roaming χωρίς να κάνεις καμία διαδιακασία ή να πληρώσεις εγγύηση. Τώρα έχω cosmote 90 και ήμουν "καλός πελάτης" αλλά το έχω 1 μήνα μόνο. Τελικά τι γίνεται ξέρει κανείς που έχει πάει εξωτερικό. Κ εγώ στη Κύπρο είχα πάει και δεν είχα κανένα πρόβλημα !συμβόλαιο με CosmOte 90 με Πιστωτικοί κάρτα .το sms από εκεί είναι πιο φθηνό α ότι αν το έστελνες από Ελλάδα (για τη Κύπρο μιλάω)οπότε μην τσιγκουνευτείς . Ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Εχετε ιδεα ποσο κοστιζει το Internet Over GPRS τησ Cosmote? Σκεφτομαι να το ενεργοποιησω αλλα εχω ακουσει πως ειναι πανακριβο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (29 Σεπ. 2004 , 18:07) Εχετε ιδεα ποσο κοστιζει το Internet Over GPRS τησ Cosmote? Σκεφτομαι να το ενεργοποιησω αλλα εχω ακουσει πως ειναι πανακριβο. :( Μπορείς να πάς εδώ εδώ και θα τα δείς όλα!! Αν γραφτείς στήν πρώτη τα πρώτα 2 ΜΒ είναι λίγο φωτιά μετά χαμηλώνει πάρα πολύ!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts