Jump to content

sinister

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sinister

  1. Το κινητό για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ετοιμοπαράδωτο στα εξής καταστήματα του ΠΛΑΙΣΙΟ. Καλλιθέας, Περιστερίου, Κηφισιάς και ίσος ακόμα στο Μαρούσι. Το 360 φυσικά και όχι το 360v.
  2. Ok pc tools δεν υπάρχουν, τα έγραψα έτσι κατά λάθος, μην μπερδεύεστε άλλο!
  3. Δουλεύουν όλα σωστά; Γιατί εμένα με phone tools 3.11 μου δείχνει μονο σήμα και μπαταρία στον υπολογιστή και με αφήνει να πειράξω μόνο το ημερολόγιο. Δεν έχω μνήμη πάνω, μήπως φταίει αυτό; Στο αναγνώρισε με το όνομά του κανόνικα σαν v360 ή σαν motorola generic. Εμένα δεν το είχε στην λίστα να το επιλέξω.
  4. Μπορεί να μου πει κάποιος με ποιά έκδοση PC tools δουλεύει σωστά το 360v;
  5. Λίγο βλακώδες ερώτηση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Προφανώς εγώ που έχω πάρει adlsinabox και φυσικά έχω προβλήματα με το skype, δεν μπορώ να ζητήσω να μου αναβαθμίσουν την γραμμή σε 512 μιας και δεν είναι καν στο ονομά μου ε;
  6. 'Εχω πάρει το on dsl in a box plus της forthnet και μου κάνει συνέχεια disconnects και στο skype είναι αδύνατον να μιλήσω, με δείχνει συχνα offline και στην συνομιλία σέρνεται γενικά όταν δεν κόβεται. Αυτό είναι που περιγράφετε ως το γνώστό πρόβλημα με το voip? Δηλαδή δν φταίει η forthnet? Υπάρχει κάποια λύση με κάποια ρύθμιση ίσος; Το περίεργο είναι ότι με την pstn μπορούσα και μίλαγα κανονικά και πόλυ σπάνια κοβόταν. Είναι τελείως απαράδεκτο. Έχω πληρώσει για adsl και δεν μπορώ να κάνω ούτε ότι έκανα με την pstn.
  7. Εγκατέστησα τα phone tools 3. Στην αρχή δεν έβλεπε το motorola v360 μου καθόλου. 'Οταν πέρασα τον driver για modem, το είδε κάπως. Καπώς γιατί δεν το είχε στην λίστα και έβαλα generic motorola modem. Στη συνέχεια μου εμφανίζει μόνο τον παροχέα, σήμα, μπαταρία και με αφήνει να τροποοποιήσω μόνο το ημερολόγιο. Στο mulitmedia center δεν επικοινωνεί με το κινητό. Επειδή διάβασα στο site της εταιρίας ότι προτείνουν τα phone tools pc220, είναι όντως αυτό; Γιατί τα phone tools pc220 νόμιζω έιναι παλίοτερη έκδωση. Υπάρχει γενικότερα driver για το κινητό; Εσείς με ποιά έκδωση δουλεύεται;
  8. Χμμ, Μπορεί να έχεις δίκιο και αυτό να είναι μόνο για το αν στάλθηκε απλώς και όχι αν το πήραν και από πάνω το μήνυμα.
  9. Δεν ξέρω αν το έχετε ήδη ανακαλύψει όσοι παραπονιέστε για την αναφορά αλλά το αναφέρω και για όσους το πάρουν τώρα και δεν το καταλάβουν. Αυτό με την ερώτηση για αναφορά είναι μόνο για το αν θες να σου έρθει ξεχωριστό μήνυμα για αναφορά. Διαφορετικά απλώς στα εξερχόμενα έχει ένα πράσινο τικ που σημαίνει ότι το πήρε ο άλλος και ένα κόκκινο απαγορευτικό όταν δεν το έχει πάρει. Ψάχνω για το PhoneTools v220 και για Java games όποιος ξέρει κάτι ας μου στείλει ένα pm. (Τα PhoneTools v3 δεν είναι το ίδιο έτσι? Γιατί δεν το αναγνωρίζουν το δικό μου)
  10. Pira to adsl-in-a-box plus kai thelw na kanw mia apli erwtisi se opoion exei agorasei to idio paketo. Mesa sto kouti pou perieixe to modem/router vrika to poli omorfo linksys alla den vrika pouthena kapoia kairea. Sto plaino meros to modem/router exei ena san koumpi pou vgazei tin ipodoxi gia kairea. Tha eprepe na exei kai kairaia? i tin pairneis ksexwrista? Simvainai mono sto diko mou kouti i etsi dinete? An prepei na pareis kai kairea, exei parei kaneis? poso kanei? ti kairea na parw kai apo pou?
  11. Thanks voxson. Αυτή είναι μια πλήρης απάντηση! Θα το έχω υπόψην μου για την επόμενη φορά. Δεν νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο όμως να είχαν ένα συγκεκριμένο όριο ασφαλείας με κάποιο ποσό που θα σου επέτρεπε να χρησιμοποιείς όταν είσαι στο εξωτερικό (για συνδέσεις μιλάω) και μετά αυτομάτως να φράζει όταν το ξεπερνάς, στην περίπτωση που δεν τους είχες ενημερώσει, ανάλογο ίσος με το μέσο όρο των λογαριασμών σου.
  12. Τελικά δεν είχα καθόλου roaming! Ουτε καν σήμα. Ούτε στην Ιταλία ούτε στην Ολλανδία. Έχω σύνδεση comsote 90 για 2 μήνες. Η σύνδεση είναι χωρίς πιστωτική. Δηλαδή αν ήθελα να έχω τι θα έπρεπε να κάνω, να ξέρω για την επόμενη φορά. Αν ξέρει κάποιος ας μου πεί. Θα έπρεπε να τους πάρω τηλέφωνο να τους ενημερώσω να το ενεργοποιήσουν; Θα πλήρωνα; Αν ναι, για πιο διεστραμένο λόγο να συμπεριφέρονται έτσι στους χρήστες με σύνδεση την στιγμή που όλοι με καρτοκινητά δεν είχαν πρόβλημα (πρέπει να έχουν κάρτα για να χρεώνονται και αυτοί ακόμα και για τις εισερμόμενες) αλλά εντάξει το δέχομαι αυτό, είναι λογικό, δεν περίμενα να μην πληρώνω και εγώ όταν είμαι σε ξένη χώρα. Αλλά αυτή είναι η επιβράδευση που έχω κάνει συμβόλαιο μαζί τους και για ένα χρόνο σίγουρα θα έχουν εξασφαλίσει κάποια χρήματα με την δικιά τους και μόνο εταιρία; Το ίδιο συμβαίνει και στις άλλες εταιρίες αν δεν έχεις κάνει σύνδεση με πιστωτική; Νομίζω θα πάρω μια καρτοκινητή σύνδεση για όταν βγαίνω στο εξωτερικό και από άλλη εταιρία ως αντίσταση! Και πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα ενεργοποιήσουν το roaming επειδή απλώς το είπαν; Ενώ με κάρτα είσαι σίγουρος..
  13. Το καλοκαίρι είχα πάει Κύπρο με κινητό vodafone 60 και δεν δούλευε καθόλου roaming, ούτε κλήσεις δεχόταν. Όμως κάτι φίλοι μου που ήταν μαζί μου με τα ίδια συμβόλαια δούλευαν κανονικά πλήρες roaming. O ένας είχε και CU. Τα συμβόλαια πληρόνονταν κανονικά χωρίς πιστωτική. Οπότε στην vodafone υπάρχει αυτόματο πλήρης roaming χωρίς να κάνεις καμία διαδιακασία ή να πληρώσεις εγγύηση. Τώρα έχω cosmote 90 και ήμουν "καλός πελάτης" αλλά το έχω 1 μήνα μόνο. Τελικά τι γίνεται ξέρει κανείς που έχει πάει εξωτερικό.
  14. Επειδή πήγα και κόιταξα το site της Cosmote για roaming και δεν κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς αν το roaming της cosmote γίνεται αυτόματα αν πάω σε μια άλλη χώρα (αγγλία ας πούμε). Μου έχουν πεί ότι αναγνωρίζει αυτόματα ένα ξένο δίκτυο και μετά μπορείς να δέχεσαι κλήσεις σαν κανονικά τηλεφωνήματα χώρις να κάνει ούτε κάτι παραπάνω ο χρήστης που σε παίρνει, ισχύει; Στο site της Cosmote διάβασα ότι πρέπει να πληρώσεις 400e εγγύηση ισχύει αυτό ή έτσι απλός γινόταν παλιά. Έχω cosmote 90 συμβόλαιο. Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει λίγο σύντομα.
  15. Ok την βρήκα την άκρη (δεν ήταν δύσκολο!) αλλά απογοητεύτηκα από την χρέωση που έχει το wap over gprs. 2.5 λεπτά το KB είναι πάαααααααρα πολύ ακριβά.
  16. Πολύ καλό κατέβασα το πρόγραμμα, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ. Μήπως μπορείς να μου πείς τις ρυθμίσεις για το wap - gprs σε vodafone?
  17. Πόσο τις πήρες τις υπέρυθρες; Ξέρεις αν μπορείς με αυτές τις υπέρυθρες και κάποιο πρόγραμμα (αν ναι, ποιό) μπορείς να ελέγχεις και κάποια άλλα προγράμματα του υπολογιστή με κάποιο τηλεκοντρόλ;
  18. Ζητάω IF για το alcatel ot 535 που να είναι εξακριβομένο ότι δουλεύουν. Όποιος έχει και τις πουλάει ή ξέρει κάποιο γνωστό μαγαζί αλυσίδα που να τις πουλάει να μου στείλει pm.
  19. Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το gprs για wap στο alcatel 535 με vodafone συμβόλαιο; Αν ναι μπορεί να μου εξηγίσει πως ακριβώς γίνεται; Επίσης έχει αγοράσει κανείς υπέρυθρες για το Pc του που να δουλεύουν με το alcatel 535; αν ναι από τις πήρε και πόσο.
  20. Αυτό συμβαίνει γιατί φορτώνει τους ήχους. Το ίδιο κάνει και σε μένα. Επίσης μια μικρότερη καθυστέριση στις μεγάλες εικόνες. Αλλά όλα τα άλλα μενού είναι μια χαρά κα γρήγορα.
  21. Δεν ξέρω αν όντως υπάρχει αλλά αν υπάρχει θα ήθελα πολύ να γράψετε πως ακριβώς γίνεται. Μιλάω για την δυνατότητα τα κινητά που έχουν υπέρυθρες να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν τηλεκοντρόλ συσκευών με κάποιο πρόγραμμα ίσος. Έχω δει κάτι αντίστοιχο να γίνεται στις συσκευές palm όπου με ένα πρόγραμμα μπορείς να χρησιμοποιείς τις υπέρυθρες που έχουν και να προγραμματίζεις το Palm να ελέγχει οποιαδήποτε συσκευή έχει τηλεκοντρόλ. Αν ξέρει κάτι κάποιος ας γράψει πως γίνεται. Επίσης καλό θα ήταν να μπορούσες με παρόμοιο τρόπο να ελέγχεις κάποιο πρόγραμμα του υπολογιστή όπως DVD player ή winamp με τις υπέρυθρες του κινητού και το ανάλογο IR δέκτη που έχει συνδεθεί στον υπολογιστή.
  22. Τελευταία ερώτηση για 535 και αν είναι οκ και σε αυτό έχω φύγει να το πάρω. Η οθόνη του έιναι cSTN και όχι TFT νομίζω, και έχω ακούσει ότι οι cSTN έχουν πρόβληματα ευκρίνειας την ημέρα, ισχύει; Δηλάδη την μέρα βλέπεις καθαρά την οθόνη του;
  23. Επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω και την ανοιχτή ακρόαση την χρησιμοποιώ μόνο για μπορώ να κάνω αναπάντητες σε χώρους με πολύ φασαρία, μπορείς να ελέγξεις και να μου πείς με σιγουρία αν όντως η ανοιχτή ακρόαση ενεργοποιείται όταν το σηκώσει ο άλλος. Με άλλα λόγια ακούς στην ανοιχτή ακρόαση το "τοοουτ, τοουυτ"; Τη σελίδα την κοίταξες που σου είπα για το πρόγραμμα; Τέλος στην συσκευασία περιλαμβανόταν και το usb καλώδιο που συνδέεται με τον υπολογιστή ή το παίρνεις extra; Γιατί με αυτό σίγουρα θα μπορείς να περάσεις εικόνες.
  24. Επειδή έχω μπερδευτεί, τελικά το alactel 535 έχει java games? Στο manual λέει ότι μπορείς να κατεβάσεις παιχνίδια αλλά δεν διευκρινίζεται αν είναι java. Έχει ανοιχτή ακρόαση; Αν ναι αυτή ενεργοποιείται και πριν το σηκώσει ο άλλος; Γιατί σε κάποια κινητά όπως τα Sony (όχι sony ericsson) ενεργοποιόταν μόλις το σήκωνε ο άλλος και έτσι δεν μπορούσες να κάνεις αναπάντητη με ανοιχτή ακρόαση για παράδειγμα όπως μπορείς να κάνεις με το Panasonic GD93. Για λογισμικό στην σελίδα της alcatel λέει: The One Touch™535 PC Suite includes : Multimedia Studio: personalize your mobile phone with sounds, melodies, images and animations. Intellisync: synchronize your mobile phone with Lotus Notes®, Microsoft® Outlook® Express and Microsoft® Outlook® Data Connection Wizard: use your mobile phone to connect your PC to the internet http://www.my-onetouch.com/worldwide/com/products/phones/ot535/specs/pc/ Το δοκίμασες αυτό;
×
×
  • Create New...