Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν και εχω ενεργοποιησει τηλεφωνητη κανεις δεν μου αφηνει μηνυμα...

αλλα και σε περιπτωση που καποιος αφησει παντα το ακουω απο σταθερο τηλεφωνο...ποτε απο κινητο...

με χρεωνει συνεχως στον αναλυτικο...δευτερολεπτα που εγω δεν εχω παρει τον δικο μου αριθμο...?πως να το κανω?δεν γινεται?

κ κατι αλλο ....

παραδειγμα αν ο αριθμος μου ειναι 306971234567 στον αναλυτικο δειχνει οτι εχω κανει κληση στον αριθμο 306971230004567..

πραγμα που ουτε αυτο μπορει να γινει!

ομως γιατι συμβαινει αυτο?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (16 Ιούλ. 2004 , 21:04)

αλλα και σε περιπτωση που καποιος αφησει παντα το ακουω απο σταθερο τηλεφωνο...ποτε απο κινητο...

με χρεωνει συνεχως στον αναλυτικο...δευτερολεπτα που εγω δεν εχω παρει τον δικο μου αριθμο...?πως να το κανω?δεν γινεται?

κ κατι αλλο ....

παραδειγμα αν ο αριθμος μου ειναι 306971234567 στον αναλυτικο δειχνει οτι εχω κανει κληση στον αριθμο 306971230004567..

Μήπως οταν σου αφηνει καποιος μηνυμα, σε παιρνει τηλ ο τηλεφωνητης σου για να σου πει οτι εχεις νεο φωνητικο μηνυμα? (Δεν θυμαμαι αν το εχει αυτο η κοσμοτε). Αν ναι τοτε μηπως σε χρεωνει κατι τετοιο? (αν και θα ηταν βλακεια χρεωση απο κατι τετοιο).

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

οχι οχι...

αν εχω κάποιο μνμ στον τηλεφωνητή έρχεται sms στο κινητό και με ειδοποιεί.

μα δεν είναι ότι με χρεώνει με κλήσεις προς τον αριθμό μου..

αλλά και με κλήσεις που μοιάζουν στον αριθμό μου με την παρεμβολή κάποιων άλλων αριθμών....

δεν ξέρω....συνολικά μπορεί να με χρεώνει και για 3-5 λεπτά χρόνου ομιλίας που εγώ δεν έχω κάνει ποτέ&μετά πληρώνω αυτά τα 3-5 λεπτά που δεν περιλαμβάνονται στο δωρεάν χρόνο και πιστέψτε με....είναι ακριβούτσικα ως χρέωση!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (17 Ιούλ. 2004 , 12:58)

οχι οχι...

αλλά και με κλήσεις που μοιάζουν στον αριθμό μου με την παρεμβολή κάποιων άλλων αριθμών....

δεν ξέρω....συνολικά μπορεί να με χρεώνει και για 3-5 λεπτά χρόνου ομιλίας που εγώ δεν έχω κάνει ποτέ&μετά πληρώνω αυτά τα 3-5 λεπτά που δεν περιλαμβάνονται στο δωρεάν χρόνο και πιστέψτε με....είναι ακριβούτσικα ως χρέωση!

..KI εμένα σε πρόσφατο λογαριασμό στον αναλυτικό είδα χρέωση για "Υπηρεσία Wap Advanced "χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Wap Advanced ούτε Gprs της cosmote.Τι συμβαίνει λέτε??

Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό Μήνυμα από x+y=z

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (17 Ιούλ. 2004 , 12:58)

οχι οχι...

..KI εμένα σε πρόσφατο λογαριασμό στον αναλυτικό είδα χρέωση για "Υπηρεσία Wap Advanced "χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Wap Advanced ούτε Gprs της cosmote.Τι συμβαίνει λέτε??

Mporei na sou path8hke kana koumpi! To exw pathei polles fores.. Ektos an einai megales xrewseis pou de mporoun na ginoun mono me ena lathos pathma

Για το θέμα του τηλεφωνητή που λέτε παιδιά, όντως και σε εμένα υπάρχουν κλήσεις προς τον αριθμό μου και είναι όντως ο τηλεφωνητής γιατί είναι σε ώρες που έχω κλειστό το κινητό.Όμως σε εμένα στον αναλυτικό δείχνει διάρκεια το πολύ μέχρι 3-4 δευτερόλεπτα και δεν έχω καμία απολύτως χρέωση δίπλα.Δεν έχω υπολογίσει όμως ποτέ άμα μου το αφαιρεί από τον χρόνο ομιλίας.Λέτε...;
grsaint13

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (16 Ιούλ. 2004 , 21:04)

κ κατι αλλο ....

Αν είσαι 100% σίγουρη ότι δεν έχεις κάνει αυτές τις κλήσεις, σου προτείνω να απευθυνθείς γραπτώς στην Cosmote και να ζητήσεις εξηγήσεις. :mad:

Αν σου απαντήσουν και δεν ικανοποιηθείς, τότε, κοινοποίησε την επιστολή στην ΕΕΤΤ.Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι... :worry:

Ρυθμίσεις για 6600 και Opera. Δεν δουλεύει με τίποτα.Οταν ειχα το 7650 ολα ηταν μια χαρα.Το μύνημα που βγάζει ειναι could not connect to remote server.

φιλε μου το 6600 θελει καποιες προσθετες ρυθμισεις , καλυτερα να ριξεις μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=366 για την απορια σου ;)
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

και μενα 3-4 δευτερολέπτων ειναι, το πολύ 6-7...Το θέμα ειναι ότι δεν δείχνει χρέωση αλλά αυτά τα δευτερόλεπτα λογω της ελάχιστης χρέωσης γίνονται απο 3-4 30 ολοκληρα δευτερολεπτα..Οπότε σκέψου άν έχεις 10 τέτοιες κλήσεις των 3-4 δευτερολέπτων είναι 5 ολόκληρα λεπτά χαμένου δωρεάν χρόνου ομιλίας...που αν τον χρεωθείς (στην περίπτωση που έχεις υπερβεί τον δωρεάν χρόνο ομιλίας του πακέτου σου) είναι αρκετα λεφτά..γιατι δηλαδή?για κοροιδα μας περασανε?

Για την ιστορία του θέματος στον προηγούμενο λογαριασμό χρεώθηκα συνολικά 5ολόκληρα λεπτά στον αριθμό μου σε 21 κλήσεις διάρκειας από 1δευτερόλεπτο ως 2:30!!!!!!!!λεπτα!!!

για τι συμβαίνει αυτό??

ρε παιδιά εγω να στείλω να το πω...αλλά με την κ@@@λο γραφειοκρατία(α ρε Βέμπερ γιατι γεννήθηκες για να μας βασανίζεις...?) θα ζητάνε να μιλήσουνε με τον πατερα μου, θα θελουν στοιχεία για να κανουν διασταύρωση και διάφορες τέτοιες βλακείες!!!!και μου τη σπαει...!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Γειά σας παιδιά&καλημέρα ! :) Χθές βράδυ σε διαφήμιση της Cosmote έδειξε ένα νέο κινητό τύπου candy-bar (όχι clamshell) i-mode me java,mms κ.λ.π.Το κινητό ήταν της Mitsubishi το Μ-342 i αν δεν απατώμαι.Για τεχνικά χαρακτηριστικά,προς το παρόν δείτε εδώ: http://www.mitsubishi-telecom.com/products_compare_phones.asp?lan=en
" Similis simili gaudet"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (18 Ιούλ. 2004 , 21:01)

και μενα 3-4 δευτερολέπτων ειναι, το πολύ 6-7...Το θέμα ειναι ότι δεν δείχνει χρέωση αλλά αυτά τα δευτερόλεπτα λογω της ελάχιστης χρέωσης γίνονται απο 3-4 30 ολοκληρα δευτερολεπτα..

Σε μενα που δεν εχω προπληρωμενο χρονο δειχνει τα δευτερολεπτα αλλα μηδενικη χρεωση!Μηπως δεν χρεωνει ουτε εσας και αδικα φωναζετε?

Δεν νομίζω ότι είναι δυνατό, γιατί τα MMS αποστέλλονται μέσω i-mode e-mail service.

Live Another Day,

Climb A Little Higher,

Find Another Reason To Stay...

Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να στείλω SMS σε e-mail απο κινητό COSMOTE ??

Ευχαριστώ!!

Ενεργοποιησα το SMS CHOICE και μπορω να πω οτι η υπηρεσια δουλευει αψογα!(οπως ολες οι υπηρεσιες της κοσμοτε αλλωστε-πλιν του mycosmos). Ειναι τοσα πολλα τα sms που φοβαμαι δεν θα προλαβω να τα τελειωσω..μπραβο κοσμοτε! :rolleyes:

Υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα με αυτό που ρωτάς...

ψαξε λίγο πρωτού γράψεις!!!!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Μείνε ήσυχη έψαξα πριν το γράψω και το βρήκα το δικο σου θέμα στην ΤΙΜ όμως εγώ ρωτάω απο COSMOTE..ασε και που στο άλλο, στο forum της ΤΙΜ άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος αν ξέρεις help please έχω και ΤΙΜ και COSMOTE..

Thanks!

Εχω cosmoκαρτα και ενεργοποίησα το wap. Επισης ετοιμαζομαι να περασω τις ρυθμισεις στο κινητο.

Το κινητο μου υποστηριζει wap2 και xhtml browser.

Μπορείτε να μου πειτε σε ποια site μπορώ να περιηγηθω?

Τι πρέπει να γνωρίζω και τι να προσέχω?

Μπορω να σερφαρω σε site του 'κανονικού' internet?

Απο την εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι μπορω να δω μονο σελιδες που καταληγουν σε .html

Δηλαδή δεν μπορω να δω σχεδον τιποτε απο τα γνωστά? In.gr, yahoo, google, κλπ?

Σελίδες php-asp που πλέον χρησιμοποιούνται στο 90% του Internet, όχι?

Πως σερφάρω? Γράφω τη διεύθυνση και μου εμφανίζει σελίδα?

Απο ποια στιγμή ξεκινά η χρέωση και πότε τελειώνει?

Δεν αναφέρομαι στο θέμα μου όσον αφορά το email της ΤΙΜ. Υπάρχει ένα ήδη ανοιγμένο θέμα που ονομάζεται MYCOSMOS E-MAIL και βρίσκεται :

My Community>My networks>Cosmote>Mycosmos E-mail.

Απο κει και πέρα...

Μπες καταρχάς στην σελίδα του mail της cosmote..(mail.mycosmos.gr) και ενεργοποίησε την υπηρεσία..(αν δεν το έχεις κάνει ήδη)Ετσι θα έχεις ένα δικό σου λογαριασμό στην cosmote όπου θα λαμβάνεις και θα στέλνεις email σε πρωτο στάδιο από το pc σου(καθώς και 10δωρεάν sms κάθε μέρα)

Από κει και πέρα άνοιξε αυτή τη σελίδα http://www.cosmote.gr/el/content.asp?style=styles&ns=-10000&cid=16300

και θα πάρεις τις απαραίτητες πληροφορίες για ότι σε ενδιαφέρει...

Όσον αφορά την αποστολή email μέσω sms ορίστε ο τρόπος :

Για να στείλετε e-mail μέσω γραπτού μηνύματος SMS πρέπει να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα με τη μορφή:

διεύθυνση αποστολής##θέμα e-mail#κείμενο e-mail και να το στείλετε στον αριθμό 5000

Για παράδειγμα, "Gpapadakis@otenet.gr##ΠΑΡΤΙ#ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ",

όπου: "Gpapadakis@otenet.gr" είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση του παραλήπτη, "ΠΑΡΤΙ" είναι το θέμα και "ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ" είναι το e-mail.

Από κει και περα ότι άλλο θέλεις είμαι στη διάθεση σου!

Καλη σου μέρα!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Σε ενα site με τοσους χρηστες, σε ενα site ειδικα για κινητα, δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να μου δώσει πληροφορίες?

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned