empathis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Οι i5 έχουν ενσωματωμένα γραφικά (Intel HD 4600). Οι amd fx δεν έχουν. O fx 8350 δε θέλει επιπλέον ψύκτρα, εκτός κι αν κάνεις overclock. Από τους συνδυασμούς που παραθέτεις, ο καλύτερος είναι ο δεύτερος (λόγω πιο καινούριου επεξεργαστή). Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Από τα 4 καλύτερα το 2 ή το 3, με μητρική την ASUS B85M-E που έχει 4 ram slots. Το 1 είναι σε παλιό socket που αποσύρεται. Μητρική microATX με chipset 970 όντως δεν φαίνεται να υπάρχει. Η ενσωματωμένη του i5 είναι υπεραρκετή αν δεν παίζεις παιχνίδια. Οι AMD FX δεν έχουν ενσωματωμένη gpu. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) Από τα 4 καλύτερα το 2 ή το 3, με μητρική την ASUS B85M-E που έχει 4 ram slots. Το 1 είναι σε παλιό socket που αποσύρεται. Μητρική microATX με chipset 970 όντως δεν φαίνεται να υπάρχει. Η ενσωματωμένη του i5 είναι υπεραρκετή αν δεν παίζεις παιχνίδια. Οι AMD FX δεν έχουν ενσωματωμένη gpu. Φιλε μου θελω μητρικη M-ATX. Νομιζω αυτη που μου λες δεν ειναι ή όχι. SORY μολις μπηκα στο site της Asus και λεει οτι ειναι M-ATX. Νομιζω θα την παρω σε συνδυασμο με ενα i5 4570. Σε ευχαριστω. Από τα 4 καλύτερα το 2 ή το 3, με μητρική την ASUS B85M-E που έχει 4 ram slots. Το 1 είναι σε παλιό socket που αποσύρεται. Μητρική microATX με chipset 970 όντως δεν φαίνεται να υπάρχει. Η ενσωματωμένη του i5 είναι υπεραρκετή αν δεν παίζεις παιχνίδια. Οι AMD FX δεν έχουν ενσωματωμένη gpu. φιλε μου να σε ρωτησω. Η μητρικη αυτη με 1x8GB DDR3 δουλευει ή θελει αναγκαστικά 2x8GB; Edited June 26, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 φιλε μου να σε ρωτησω. Η μητρικη αυτη με 1x8GB DDR3 δουλευει ή θελει αναγκαστικά 2x8GB; Δουλεύει με οποιονδήποτε συνδυασμό θες αρκεί το σύνολο να μην είναι πάνω από 32GB. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Τελικα κατεήξα στα εξης: - i5 4570 - Asus B85M-E εχω απορια σχετικα με τη μνημη RAM. Η μητρικη (οπως και πολλες άλλες μητρικες) λεει dual channel architecture. Οι μνημες οι 1x8Gb αναφερουν channel single και οι 2x4GB αναφερουν channel dual. Ποια η διαφορά τους; Τι να παρώ; Θα μου δουλευει ο Η/Υ. Ευχαριστω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Τελικα κατεήξα στα εξης: - i5 4570 - Asus B85M-E εχω απορια σχετικα με τη μνημη RAM. Η μητρικη (οπως και πολλες άλλες μητρικες) λεει dual channel architecture. Οι μνημες οι 1x8Gb αναφερουν channel single και οι 2x4GB αναφερουν channel dual. Ποια η διαφορά τους; Τι να παρώ; Θα μου δουλευει ο Η/Υ. Ευχαριστω. Όπως έγραψε και ο johnny πιο πάνω, o υπολογιστής θα δουλέψει είτε με 1, είτε με 2,3 ή 4 ram chip. H διαφορά του δικάναλου σε σχέση με το μονοκάναλο είναι πως οι δικάναλες μεταφέρουν πιο γρήγορα τα δεδομένα προς το chipset. Με απλά λόγια είναι λίγο πιο γρήγορες. Γι'αυτό λοιπόν, προτίμησε τη διάταξη 2x4 παρά την 1x8. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Γεια παιδιά θέλω να πάρω έναν καινούριο υπολογιστή που να αντέχει το LoL,να έχει 3+ GB ram.Όσο για την τιμή όσο πιο φτηνά τόσο πιο καλά!Τι λέτε για αυτόν? http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/169925-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1/ Από την άλλη σκέφτομαι να αναβαθμίσω έναν παλιό υπολογιστή που έχω,για τον οποίο γνωρίζω μόνο ότι έχει 1gb ram τρέχει windows 7 32bit,έχει επεξεργαστή τον προπολεμικό intel pentium 4.όσο για τηνκάρτα γραφικών/ήχου,τροφοδοτικό,μητρική και διάφορα άλλα που μάλλον δεν ανέφερα(επειδή είμαι άσχετος από υπολογιστές(όσον αφορά το hardware) δεν έχω ίδεα τι έχει.Πάλι η τιμή θα ήθελα να έιναι όσο πιο φτηνή γίνεται και να μου πείτε αν θα ήταν καλύτερη μια αναβάθμιση ή η αγορά ενός καινούριου υπολογιστή και τι θα μου βγει πιο φτηνά(αυτό είναι που με καίει) EDIT:Έχω ένα αχρησιμοποίητο πύργο,δεν ξέρω αν θα χρησιμέψει απλά το λέω :P Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited June 29, 2013 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Το PC της αγγελιας έχει καλά επιλεγμένα κομμάτια και γενικώς είναι προσεγμένο σε όλα. Στα γραφικά πάσχει γιατί έχει μόνο την ενσωματωμένη του επεξεργαστή, αλλά σε βίντεο στο youtube η intel hd graphics φαίνεται να σηκώνει το LOL στα low/medium settings. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Αν ανέβεις λίγο μπορείς να πάρεις και μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών και θα έχεις ένα καλό σύνολο. Για να καλύψουμε και την πιθανότητα της αναβάθμισης (που από όσα γράφεις μάλλον αποκλείεται), κατεβασε το speccy και ανέβασε ενα screenshot με τα χαρακτηριστικά του παλιού σου pc. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Το PC της αγγελιας έχει καλά επιλεγμένα κομμάτια και γενικώς είναι προσεγμένο σε όλα. Στα γραφικά πάσχει γιατί έχει μόνο την ενσωματωμένη του επεξεργαστή, αλλά σε βίντεο στο youtube η intel hd graphics φαίνεται να σηκώνει το LOL στα low/medium settings. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Αν ανέβεις λίγο μπορείς να πάρεις και μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών και θα έχεις ένα καλό σύνολο. Για να καλύψουμε και την πιθανότητα της αναβάθμισης (που από όσα γράφεις μάλλον αποκλείεται), κατεβασε το speccy και ανέβασε ενα screenshot με τα χαρακτηριστικά του παλιού σου pc. Εμένα με ενδιαφέρει απλά να παίζω LoL σχετικά smooth,γίνεται με αυτόν τον υπολογιστή? Ο υπολογιστής που έχω ήδη έχει και ένα προβληματάκι...Ανοίγει κανονικά,μετά λέει φόρτωση αρχείων από windows (ποιων αρχείων δεν έχω ιδέα) και σταματάει εκεί!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εμένα με ενδιαφέρει απλά να παίζω LoL σχετικά smooth,γίνεται με αυτόν τον υπολογιστή? Δεν γίνεται να τo ξέρω από πρώτο χέρι. Ούτε LOL παίζω, ούτε παρόμοιο PC έχω. Λίγο googling δεν βλάπτει :) Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Το PC της αγγελιας έχει καλά επιλεγμένα κομμάτια και γενικώς είναι προσεγμένο σε όλα. Στα γραφικά πάσχει γιατί έχει μόνο την ενσωματωμένη του επεξεργαστή, αλλά σε βίντεο στο youtube η intel hd graphics φαίνεται να σηκώνει το LOL στα low/medium settings. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Αν ανέβεις λίγο μπορείς να πάρεις και μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών και θα έχεις ένα καλό σύνολο. Για να καλύψουμε και την πιθανότητα της αναβάθμισης (που από όσα γράφεις μάλλον αποκλείεται), κατεβασε το speccy και ανέβασε ενα screenshot με τα χαρακτηριστικά του παλιού σου pc. Συμφωνώ απόλυτα, όσον αφορά το lol τώρα εαν δεν παίζεις σε καμιά 42/άρα, μεχρι τις 22-23 ίντσες θα καλυφτείς:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Καλησπερα παιδια.Ποια η γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο??http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/124197-hp-650-b980#prettyPhoto Για ποσο βαρια χρηση μπορει να ειναι??Υπαρχει κατι καλυτερο μεσω skroutz μεχρι τα 350 ευρω??Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Καλησπερα παιδια.Ποια η γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο??http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/124197-hp-650-b980#prettyPhoto Για ποσο βαρια χρηση μπορει να ειναι??Υπαρχει κατι καλυτερο μεσω skroutz μεχρι τα 350 ευρω??Ευχαριστω Εξαρτάται την χρήση που το θες το laptop, νομίζω όμως ότι αν δεν είσαι απαιτητικός θα καλυφθείς σε μεγάλο βαθμό!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Σκεφτομαι να παρω νεο (gaming) pc το πολυ 1200. Πανω στα βασικα χαρακτηριστικα (gpu, cpu, ram, motherboard, τροφοδοτικο) εχετε να προτείνετε κατι καλυτερο; Να προτιμησω intel ή amd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Σκεφτομαι να παρω νεο (gaming) pc το πολυ 1200. Πανω στα βασικα χαρακτηριστικα (gpu, cpu, ram, motherboard, τροφοδοτικο) εχετε να προτείνετε κατι καλυτερο; Να προτιμησω intel ή amd; μην παρεις αυτην την 7870, αξιζει να δωσεις λιγο παραπανω για αυτη γιατι εχει TAHITI LE πυρηνα με 975MHZ το clock και 2GB της GDDR5 μνημης που συνχρονιζει στα1500MHz (6.0Gbps) ενω η κανονικη 7870 εχει core clock στα 1000MHz και memory clock στα 1200MHz (4.8Gbps).Σχεδον πλησιαζει στισ επιδοσεις την 7950! Σε σχεση με την απλη ειναι εως 12% γρηγοροτερη! βασικα, αν θες με τα ιδια χρηματα μπορω να σου βγαλω μια πολυ αποδοτικοτερη συνθεση. μπορεις να κανεις μονος σου την συναρμολογηση η θες να γινει στο καταστημα? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Θα χρειαζόμουν λίγη βοήθεια,άρα ναι, κάνε μια σύνθεση αν δε σου είναι κόπος. Συναρμολόγιση θα προτιμούσα από το κατάστημα. Εκτός βέβαια αν είναι τόσο γελοία που δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ορίστε μια σύνθεση από το digital-master.gr που συναρμολογεί και στέλνει δωρεάν. Βάλε αυτή την οθόνη, αυτά τα ηχεία (μέχρι εδώ 1170 ευρώ) και πληκτρολόγιο και ποντίκι ότι θες. Οι διαφορές με την δική σου σύνθεση: -Καλύτερη μητρική. -Κορυφαία κάρτα γραφικών. -Πολύ καλύτερα ηχεία (2.1 25W) -Πολύ καλύτερο τροφοδοτικό με 5 χρόνια εγγύηση. -Με SSD. -24άρα οθόνη IPS. To κουτί είναι ισάξιο, και ο επεξεργαστής FX 8320 γίνεται 8350 ανεβάζοντας την συχνότητά του (οπότε δεν αξίζει σαν αγορά ο 8350). Συνολικά είναι ένα PC που "σκοτώνει" Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafnas Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Γεια παιδια . Λεω να χτισω κομματι - κομματι pc με το πλαισιο στο http://bto.plaisio.gr/ με το παρακατω hardware: Corsair Carbide 200R Gaming case (Midi Tower, Black) Corsair Enthusiast Series TX 750W (CP-9020042-EU) Intel Core i5 4430 (1150/3 GHz/6MB) Gigabyte B85M-HD3 (1150/B85/DDR3) Corsair RAM DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance C8 MSI GTX 660 Ti Power Edition OC (2 Gb) Western Digital Caviar Blue WD750AZEX 750GB HDD 3.5 Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk Ολα μαζι (χωρις λογισμικο) 903.67 ευρω Αξιζουν τα χρηματα για αυτο το hardware και ειναι καλο το πλαισιο στο να φτιαχνει pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Η VGA σου ξεκινά από 290 €. Μια χαρά το βλέπω για 900 € σύνολο !!!! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Καλή είναι ως σύνθεση, αφού δεν υπάρχουν χτυπητά λάθη, αλλά: 1. αν ψάξεις για τιμές στο σκρουτζ θα δεις ότι μπορείς να πάρεις καλύτερα πράγματα με τα ίδια λεφτά, κυρίως κάρτα γραφικών (με 300 ευρώ βρίσκεις άνετα π.χ. μια AMD 7950. Επίσης την μητρική την βρίκεις με 20 ευρώ λιγότερα. Εγώ θα προτιμούσα κάποια με 4 ram slots. Γενικά το πλαίσιο είναι πολύ ακριβό και με μικρή ποικιλία. 2. Το τροφοδοτικό είναι πανάκριβο και μπορείς να εξοικονομήσεις πολλά χρήματα χωρίς να πέσεις σε ποιότητα. Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html 3. Σε τόσο ακριβό PC δεν πρέπει να λείπει ένας SSD: https://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html ή https://www.skroutz.gr/s/2506637/Samsung-840-Series-120GB-2-5-inch-SSD.html Edited July 23, 2013 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 +1 Απ το πλαισιο (και παρομοια) αξιζει να αγοραζεις ετοιμες συνθεσεις μονο και σε προσφορες. Ανεξαρτητα απο το hardware η συμβατοτητα ειναι σημαντικη επισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafnas Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Το ξερω στο skroutz οτι τα βρισκω πιο φθηνα και οτι εχει περισσοτερη ποικιλια αλλα δεν ξερω να χτιζω pc και γι'αυτο σκεφτομαι το πλαισιο να μου φτιαξει το pc με αυτο το hardware χωρις προβληματα. Καλή είναι ως σύνθεση, αφού δεν υπάρχουν χτυπητά λάθη, αλλά: 1. αν ψάξεις για τιμές στο σκρουτζ θα δεις ότι μπορείς να πάρεις καλύτερα πράγματα με τα ίδια λεφτά, κυρίως κάρτα γραφικών (με 300 ευρώ βρίσκεις άνετα π.χ. μια AMD 7950. Επίσης την μητρική την βρίκεις με 20 ευρώ λιγότερα. Εγώ θα προτιμούσα κάποια με 4 ram slots. Γενικά το πλαίσιο είναι πολύ ακριβό και με μικρή ποικιλία. 2. Το τροφοδοτικό είναι πανάκριβο και μπορείς να εξοικονομήσεις πολλά χρήματα χωρίς να πέσεις σε ποιότητα. Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html 3. Σε τόσο ακριβό PC δεν πρέπει να λείπει ένας SSD: https://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html ή https://www.skroutz.gr/s/2506637/Samsung-840-Series-120GB-2-5-inch-SSD.html Σε τι ειναι χρησιμη η ssd ? Edited July 23, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Γεια παιδια . Λεω να χτισω κομματι - κομματι pc με το πλαισιο στο http://bto.plaisio.gr/ με το παρακατω hardware: Corsair Carbide 200R Gaming case (Midi Tower, Black) Corsair Enthusiast Series TX 750W (CP-9020042-EU) Intel Core i5 4430 (1150/3 GHz/6MB) Gigabyte B85M-HD3 (1150/B85/DDR3) Corsair RAM DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance C8 MSI GTX 660 Ti Power Edition OC (2 Gb) Western Digital Caviar Blue WD750AZEX 750GB HDD 3.5 Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk Ολα μαζι (χωρις λογισμικο) 903.67 ευρω Αξιζουν τα χρηματα για αυτο το hardware και ειναι καλο το πλαισιο στο να φτιαχνει pc? Το τροφοδοτικό που επέλεξες είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλά Watt. Ακόμα και ένα 500άρι είναι αρκετό για τη σύνθεσή σου. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Γεια παιδια . Λεω να χτισω κομματι - κομματι pc με το πλαισιο στο http://bto.plaisio.gr/ με το παρακατω hardware: Corsair Carbide 200R Gaming case (Midi Tower, Black) Corsair Enthusiast Series TX 750W (CP-9020042-EU) Intel Core i5 4430 (1150/3 GHz/6MB) Gigabyte B85M-HD3 (1150/B85/DDR3) Corsair RAM DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance C8 MSI GTX 660 Ti Power Edition OC (2 Gb) Western Digital Caviar Blue WD750AZEX 750GB HDD 3.5 Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk Ολα μαζι (χωρις λογισμικο) 903.67 ευρω Αξιζουν τα χρηματα για αυτο το hardware και ειναι καλο το πλαισιο στο να φτιαχνει pc? Kαι εγώ θα πρότεινα να κόψεις 100 ευρώ από κάρτα γραφικών, και να τα δώσεις σε ssd:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymos28 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Kαλησπερα θα ηθελα παρακαλω μια βοηθεια για αναβαθμιση του υπολογιστη μου δηλ. μνημης (+2 gb) , καρτα μνημης ( να μπορω να παιξω παχνιδια οπως crysis 3) και αν με παιρνει οικονομικα και cpu. O υπολογιστης αποτελειται αυτη τη στιγμη απο τα κατωθι: α) καρτα γραφικων NVIDIA ENGTX 260 GLX http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-260/specifications β) μητρικη ASUS P5Q3 REV. 10 http://www.asus.com/Motherboards/P5Q3/#specifications γ) μνημη RAM OCZ3P16002GK PC3 12800 2X1 GB τοποθετημενη στα πορτοκαλι slots της μητρικης http://archive.benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=110&Itemid=1 δ) επεξεργαστης INTEL CORE 2 DUO E8500 http://ark.intel.com/products/33911 ε) τροφοδοτικο ENERMAX MODU 82+ http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=1&lv1=54&no=1 Θα ηθελα μια οικονομικη λυση και για μνημη , καρτα γραφικων ας ειναι και μεταχειρισμενο επισης δεν με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα των γραφικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts