Jump to content

anonymos28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anonymos28

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

anonymos28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά πρόσφατα αγόρασα από Ιταλία ένα Xiaomi mi 10t 6/128 εις γνώση μου OPERATOR και φοράει την έκδοση του link που δεν την έχω βρει πουθενά, λογικά είναι vendor, παίζει να περάσω από πάνω την EU ή θα πρέπει να κάνω unlock bootlader? https://ibb.co/KFxWxxr
  2. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάποια εφαρμογή Android για να στέλνω μηνύματα SMS μέσο ίντερνετ σε ελληνικά δίκτυα. Δε θέλω να πληρώνω κάποιο μηνιαίο πακέτο για μηνύματα το οποίο θα θέλει ανανέωση κάθε μήνα αλλά να μπορώ να αγοράσω μηνύματα και μέσο της εφαρμογής να τα στέλνω μέσο ίντερνετ όποτε θέλω και να τα ανανεώνω όποτε τελειώνουν και όχι κάθε μήνα, δε μιλάω για δωρεάν SMS. Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα σας θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής πρόβλημα, θέλω να φέρω wifi σε γραφείο από wifi hotspot το οποίο βρίσκεται γύρω στα 30 μέτρα από μένα αλλά δεν έχω οπτική επαφή ούτε παράθυρο προς τα εκεί, μιλαμε μόνο για αναμετάδοση wifi και όχι σύνδεση ρουτερ με υπολογιστή. Έχω το access point D-LINK DAP-2020 και 2 ρούτερ, το θέμα είναι ότι για να πιάσω το σήμα από το wifi hotspot πρέπει : α) Nα συνδέσω εξωτερική κεραία στο d-link από το γραφείο μου με περίπου 10 μέτρα καλώδιο για να έχει οπτική επαφή με του hotspot β) Να τοποθετήσω το d-link σε άλλο γραφείο που το παράθυρό του βλέπει τη κεραία του Hotspot και να δώσω ενσύρματα ή ασύρματα το wifi σε ένα άλλο ρουτερ που θα έχω στο γραφείο μου και εκείνο να μου δώσει wifi. Αν παίξω με την πρώτη περίπτωση πιστεύω ότι λόγω του μήκους του καλωδίου για την εξωτερική κεραία θα έχω τεράστια απώλεια σήματος με συνέπεια να λαμβάνω σχεδόν τίποτα, αν παίξω με τη δεύτερη περίπτωση την οποία δε ξέρω και πως γίνεται θα χρειαστώ και εκεί μακρύ καλώδιο δικτύου και επίσης δεν ξέρω αν γίνεται να γίνει ασύρματη αναμετάδοση d-link με ρουτερ και στη συνέχεια να δώσει αυτό wifi. Τι μου προτείνεται να κάνω? Ευχαριστώ.
  4. Καλησπερα το τηλεφωνο θα δουλεψει αψογα οταν περασετε τη ρομ απο το λινκ στη προηγουμενη σελιδα στο ποστ του ΄σωτηρα μου΄ openmind που τον ευχαριστω παρα πολυ για τη ρομ γιατι με γλυτωσε απο πολυ χρημα και κοπο. Με αυτη τη ρομ λοιπον δουλευουν ολα αψογα και η ανοιχτη ακροαση και ο proximity sensor και για να ανοιγουν τα video που τραβατε πρεπει να αντικαταστησετε το προγραμμα αναπαραγωγης video με οποιο αλλο θελετε, αυτο δε δουλευει. Επισης ο ηχος που το δοκιμασα ειναι ικανοποιητικος οποτε δε μπηκα engineering menu για να τον αυξησω. Και παλι ευχαριστω τον openmind για τη βοηθεια του.
  5. anonymos28

    ZTE V967S

    φιλε kostast1 εισαι σιγουρος οτι σου ζητησαν 20 ευρω συν 20% επι της αποδεδειγμενης τιμης αγορας? Δεν υπαρχουν δασμοι στις εισαγωγες ηλεκτρονικων οπως κινητα και ταμπλετ απο κινα, πληρωνεις μονο φπα 23% επι της τιμης που θα αποδειξεις οτι το αγορασες, ζητανε τιμολογιο, εκτυπωση της αγορας μεσω paypal ή αποδειξη αν η αγορα εγινε με αλλο τροπο.Επισης ζητανε ενα 0.15% επι της τιμης τα ελτα μαλλον ως εξοδα. Τα ελτα εκτελωνιζουν δειγματοληπτικα τα παντα ακομα αν ειναι δυνατον αυτα που ερχονται με τιμολογιο με κανονικη τιμη για εμπορικη χρηση. Στο τελωνειο θα πρεπει να τους θυμησεις εσυ οτι δεν πληρψνουμε δασμους απο κινα. Οι δασμοι υπολογιζονται με το δασμολογιο αν και ειναι δυσκολο να βρεις τους κωδικους. http://www.mof.gov.cy/mof/customs/customs.nsf/All/97FA6D62325E0814C22572AB0035479C?OpenDocument#4 . Μια πιο ευκολη εφαρμογη ειναι αυτη http://www.dutycalculator.com/new-import-duty-and-tax-calculation/ Αλλα και παλι πολυ ατυχος μου φαινεσαι δυο φορες εσενα αλλα τοσοι δεκαδες εδω μεσα ποτε?
  6. Καλησπερα θα ηθελα βοηθεια για να περασω το τελευταιο ios που μπορει να παρει το ipod touch 4gen που εχω. Η συσκευη εχει εκδοση ios 4.3.3 και εχει γινει απο φιλο jailbreak οταν την αγορασα και δεν εχω ιδεα τι να κανω.Μπορει να βοηθησει καποιος?
  7. Kαλησπερα θα ηθελα παρακαλω μια βοηθεια για αναβαθμιση του υπολογιστη μου δηλ. μνημης (+2 gb) , καρτα μνημης ( να μπορω να παιξω παχνιδια οπως crysis 3) και αν με παιρνει οικονομικα και cpu. O υπολογιστης αποτελειται αυτη τη στιγμη απο τα κατωθι: α) καρτα γραφικων NVIDIA ENGTX 260 GLX http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-260/specifications β) μητρικη ASUS P5Q3 REV. 10 http://www.asus.com/Motherboards/P5Q3/#specifications γ) μνημη RAM OCZ3P16002GK PC3 12800 2X1 GB τοποθετημενη στα πορτοκαλι slots της μητρικης http://archive.benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=110&Itemid=1 δ) επεξεργαστης INTEL CORE 2 DUO E8500 http://ark.intel.com/products/33911 ε) τροφοδοτικο ENERMAX MODU 82+ http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=1&lv1=54&no=1 Θα ηθελα μια οικονομικη λυση και για μνημη , καρτα γραφικων ας ειναι και μεταχειρισμενο επισης δεν με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα των γραφικων.
  8. Ναι εσενα διαβασα και το εκανα σε ευχαριστω.Το SGD τι ειναι; εγω θα πληρωνω σε δολλαρια και μου ειπαν για τη τη μετατροπη δεν υπαρχει προμηθεια.
  9. Καλησπερα τελικα η καλυτερη λυση ειναι με εμβασμα μεσω citibank Ελλαδας στη citibank Σιγκαπουρης σε λογαριασμο που εχει εκει η aliexpress κατι το οποιο δεν εχει καμια προμηθεια η τραπεζα.Βεβαια οταν πηγα στη τραπεζα να ανοιξω λογαριασμο και να κανω τις πληρωμες μου μεσω web bankink καναν τον κινεζο οτι αυτο δε γινεται μεχρι που τους ειπα να κοιταξουν στη σελιδα της τραπεζας με χιλια ζορια και ως εκ θαυματος τελικα γινεται. Τελικα ομως δε θα μου περναγε ετσι απλα και επειδη εκανα το λαθος και μετακομισα μου ζητησαν πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και πιστοποιητικο απο την εφορια αλλαγης στοιχειων και το χαρτι της τελευταιας μισθοδοσιας γιατι αυτο του Φεβρουαριου που τους πηγα ειναι υπερβολικα παλιο. Κι ολα αυτα για να ανοιξω εναν απλο λογαριασμο.
  10. Δοκιμασα αλλα δε γινεται http://help.aliexpress.com/pay_order.html Ηδη η Alpha που πηγα σημερα δε μου εκανε δεκτη την αιτηση και χωρις απαντηση γιατι βεβαιως.
  11. To θεμα ειναι οτι τα εχω τα λεφτα δεν θα ζητησω πιστωτικη γιατι δεν εχω αλλα γιατι ειναι το μεσο για να κανω τις αγορες. Δεν εχει κανενας δικος μου πιστωτικη.
  12. Kαλησπερα εχω το εξης προβλημα θελω να κανω αγορες απο Aliexpress αλλα οι κινεζοι δεν δεχονται αλλους τροπους πληρωμης μεσω του συστηματος Escrow εκτος της πιστωτικης VISA/MASTERCARD, WESTERN UNION, BANK TRANSFER. Δεν δεχονται χρεωστικες ή προπληρωμενες VISA/MASTERCARD και οι αλλοι δυο τροποι δεν συμφερουν γιατι ειναι μεγαλες οι προμηθειες. Οποτε χρειαζομαι απαραιτητα μια πιστωτικη πριν ομως παρω σβαρνα τις τραπεζες καθοτι λογω τροχαιου εχω προβλημα μετακινησης μηπως γνωριζεται ποια τραπεζα ειναι πιο ευκολη να δινει πιστωτικες αυτη τη περιοδο ωστε να ξεκινησω απο κει; Να σημειωσω οτι ειμαι δημ. υπαλληλος με 15,600 Ε περσινο εισοδημα και χωρις δανεια.
  13. Καλησπερα ο Θανασης ειμαι για τα κινητα σου εστειλα μυν στο adslgr αν θες να βρεθουμε να μιλησουμε το τηλ μου ειναι . Μενω αιγαλεω.
  14. Gia to v98 eixe elliniko menou kai 2 mpataries auto pou pires apo tin zinonos?
  15. Kαλησπερα και απο μενα ειμαι νεο μελος και εδω βρεθηκα τυχαια ψαχνοντας πληροφοριες για το v 98 μιας και το αγορασα σημερα.Αφου διαβασα ολα τα προηγουμενα ποστ και μετα απο ενα καλο ψαξιμο στο κινητο θελω να πω οτι αξιζει τα λεφτα του,το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι καλουμενος αλλος στο δικο μου κινητο αυτος ακουγε διπλη τη φωνη του αλλα με ακουγε καθαρα και δυνατα,τωρα ενταξει αν δεν εχει και mms h δεν ανοιγει μεγαλες εικονες μικρο το κακο .Οποιος ειναι απο Αθηνα και θελει να το αγορασει στη τιμη των 150 Ε να παει στη Ζηνωνος 3 στη στοα μεσα στον τριτο οροφο εχουν μαλλον πακιστανοι ενα μαγαζι θα ζητησουν 160Ε αλλα με ενα γρηγορο παζαρι θα το παρετε 150.Ο τυπος που το εχει το μαγαζι μου εκοψε κανονικα αποδειξη και μου ειπε οτι εχει εγγυηση 6 μηνες και αν χαλασει εχει στον πρωτο οροφο συνεργειο που τα φτιαχνει το οποιο το τσεκαρα.Επισης πριν το παρω τον εβαλα να το βγαλει απο το κουτι του εδωσα μια σιμ και το τσεκαρα αν δουλευει και τοτε το πηρα.Ν α του πειτε να σας δωσει και τον φορτιστη αυτοκινητου και αν θελετε καρτα μνημης εχει αυτος εγω πηρα παλι με παζαρια 1 γιγα 5 Ε.Επισης εχει και αλλα κινεζικα κινητα και αξεσουαρ.Καλες αγορες
×
×
  • Create New...