ddr2 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Έχει καμία διάφορα με το μαύρο? Δεν νομίζω αλλά ρωτάω για να σιγουρευτώ. Φυσικά και έχει.Είναι άλλο χρώμα:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7679 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Θέλω να το αγοράσω και θέλω να ξέρω αν αξίζει ή όχι. Θα ήθελα να μου πει κάποιος πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για το συγκεκριμένο κινητό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Δεν διαβάζεις μερικές σελίδες πιο πίσω και το review? Τι παραπάνω θα μπορούσε να σου πει κάποιος? Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Tο καφέ είναι πιο ωραίο.... Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Tο καφέ είναι πιο ωραίο.... Γούστα είναι αυτά :)... Εμένα μου αρέσει το ασημί εσένα το καφέ και πάει λέγοντας ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Γούστα είναι αυτά :)... Εμένα μου αρέσει το ασημί εσένα το καφέ και πάει λέγοντας ;). Ναι το θέμα είναι ότι τα τσακάλια στην voda,όταν πριν ένα μήνα πήγα να πάρω το κινητό κ τους ρώτησα για το καφέ,μου είπαν ότι η se δν βγάζει σ τέτοιο χρώμα το μοντέλο.....ΜΑ ΕΛΕΟΣ...κ ακόμα όταν τους ρώτησα για τν ειδική έκδοση(το ασημί)...μου λένε που είδα τέτοιο πράγμα,κ να κοιτάξω καλύτερα γιατί κάνω λάθος.Τους λεω τα έχω δει μέσα στο site της se κ τους έλεγα να μπουν να δούν κ τπτ...ακόμα κ το ασημί είχε αναφερθεί μέσα στο site τους...κ δν το ήξεραν!Τέσπα....γούστα είναι ακριβώς...μάλλον θα τους αρέσει πολύ το μαύρο...:X:cool: Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Ναι το θέμα είναι ότι τα τσακάλια στην voda,όταν πριν ένα μήνα πήγα να πάρω το κινητό κ τους ρώτησα για το καφέ,μου είπαν ότι η se δν βγάζει σ τέτοιο χρώμα το μοντέλο.....ΜΑ ΕΛΕΟΣ...κ ακόμα όταν τους ρώτησα για τν ειδική έκδοση(το ασημί)...μου λένε που είδα τέτοιο πράγμα,κ να κοιτάξω καλύτερα γιατί κάνω λάθος.Τους λεω τα έχω δει μέσα στο site της se κ τους έλεγα να μπουν να δούν κ τπτ...ακόμα κ το ασημί είχε αναφερθεί μέσα στο site τους...κ δν το ήξεραν!Τέσπα....γούστα είναι ακριβώς...μάλλον θα τους αρέσει πολύ το μαύρο...:X:cool: Το να μην ξέρουν είναι ανθρώπινο, αλλά να θέλουν να σε βγάλουν και σταβό? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Ναι το θέμα είναι ότι τα τσακάλια στην voda,όταν πριν ένα μήνα πήγα να πάρω το κινητό κ τους ρώτησα για το καφέ,μου είπαν ότι η se δν βγάζει σ τέτοιο χρώμα το μοντέλο.....ΜΑ ΕΛΕΟΣ...κ ακόμα όταν τους ρώτησα για τν ειδική έκδοση(το ασημί)...μου λένε που είδα τέτοιο πράγμα,κ να κοιτάξω καλύτερα γιατί κάνω λάθος.Τους λεω τα έχω δει μέσα στο site της se κ τους έλεγα να μπουν να δούν κ τπτ...ακόμα κ το ασημί είχε αναφερθεί μέσα στο site τους...κ δν το ήξεραν!Τέσπα....γούστα είναι ακριβώς...μάλλον θα τους αρέσει πολύ το μαύρο...:X:cool: Απλά δεν ψάχνουν. Δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο από αυτά που πουλάνε στο κατάστημα που δουλεύουν. Και είναι σίγουροι ότι έχουν πάντα να κάνουν με άσχετους. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Και είναι σίγουροι ότι έχουν πάντα να κάνουν με άσχετους. Σοφή κουβέντα....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Σοφή κουβέντα....;) Σοφή κ συμφωνώ! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μηπως κανείς ξέρει αν έστω και με "χάκεμα" μπορεί να αλλαχτεί εικονίδιο στο μενού ή πχ του ξυπνητηριού; Μπαίνει έξτρα φώτο αλλά όχι από την αρχή που χτυπά. ΕΠίσης αν μπορεί να ΜΗΝ φαίνεται ότι χτυπά κουδούνι (σηματάκι κάτω αριστερά) έχω τους λόγους μου...και επιπλέον πως δυναμώνει ο ήχος του; Τέλος αν κάποιος ξέρει αν μπορεί να εμφανιστεί εξαρχής το υπόλοιπο των γραμμάτων στην πληκτρολόγηση ενός κειμένου για ένα SMS...και αν μπορεί να βγει επιλογή που να έχει ελληνικά και αγγλικά μαζί γράμματα (στη σειρά) όπως τα παλιά της σειρά Τ65 κτλ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μηπως κανείς ξέρει αν έστω και με "χάκεμα" μπορεί να αλλαχτεί εικονίδιο στο μενού ή πχ του ξυπνητηριού; Μπαίνει έξτρα φώτο αλλά όχι από την αρχή που χτυπά. ΕΠίσης αν μπορεί να ΜΗΝ φαίνεται ότι χτυπά κουδούνι (σηματάκι κάτω αριστερά) έχω τους λόγους μου...και επιπλέον πως δυναμώνει ο ήχος του; Τέλος αν κάποιος ξέρει αν μπορεί να εμφανιστεί εξαρχής το υπόλοιπο των γραμμάτων στην πληκτρολόγηση ενός κειμένου για ένα SMS...και αν μπορεί να βγει επιλογή που να έχει ελληνικά και αγγλικά μαζί γράμματα (στη σειρά) όπως τα παλιά της σειρά Τ65 κτλ... πολλα ζητας απο ενα κινητο με κλειστο λειτουργικο,φιλαρακι....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Μηπως κανείς ξέρει αν έστω και με "χάκεμα" μπορεί να αλλαχτεί εικονίδιο στο μενού ή πχ του ξυπνητηριού; Μπαίνει έξτρα φώτο αλλά όχι από την αρχή που χτυπά. ΕΠίσης αν μπορεί να ΜΗΝ φαίνεται ότι χτυπά κουδούνι (σηματάκι κάτω αριστερά) έχω τους λόγους μου...και επιπλέον πως δυναμώνει ο ήχος του; Τέλος αν κάποιος ξέρει αν μπορεί να εμφανιστεί εξαρχής το υπόλοιπο των γραμμάτων στην πληκτρολόγηση ενός κειμένου για ένα SMS...και αν μπορεί να βγει επιλογή που να έχει ελληνικά και αγγλικά μαζί γράμματα (στη σειρά) όπως τα παλιά της σειρά Τ65 κτλ... Από όσο ξέρω haκιες στα se δεν γίνονται, εκτός από ελάχιστα πράγματα.Και γενικά δεν αξίζει να το ρισκάρεις Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 ...και αν μπορεί να βγει επιλογή που να έχει ελληνικά και αγγλικά μαζί γράμματα (στη σειρά) όπως τα παλιά της σειρά Τ65 κτλ... Για να γίνει αυτό,λογικά αρκεί να επιλέξεις "γλώσσα γραφής > τυπικό abc". Για τα υπόλοιπα που ρωτάς,ίσως να ξέρει ο darkmen. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Για να γίνει αυτό,λογικά αρκεί να επιλέξεις "γλώσσα γραφής > τυπικό abc". Για τα υπόλοιπα που ρωτάς,ίσως να ξέρει ο darkmen. Και γλωσσα προεπιλογης μονο Αγγλικα,τα ελληνικα τα απενεργοποιεις.ετσι γινεται.επισης με αυτο το tip μπορεις να στειλεις και μηνυμα με 160 χαρακτηρες! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 :D Είδα ότι η Microland έχει φέρει το Κ800i Silver_James Bond Edition... τιμή: 328 ευρώ. Είναι πολύ όμορφο το silver και σκέπτομαι να το χτυπήσω :p. http://www.eml.gr/files/images/products/%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/10.00.01.097_lr.gif Βασικά εδώ βρήκα το s.e. k790i σε τελείως άσπρο χρώμα.:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Η μπαταριά του k750i κάνει για το k800i? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Η μπαταριά του k750i κάνει για το k800i? Όχι, άλλη είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Βασικά εδώ βρήκα το s.e. k790i σε τελείως άσπρο χρώμα.:D Πολυ παραξενο σε λευκο...δεν ξερω αν μου αρεσει.Παντως σε ασημι ειναι φοβερο :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Το Κ790 βγαίνει σε διαφορετικά χρώματα από το Κ800; Είχα την εντύπωση ότι κυκλοφορούν με τα ίδια χρώματα. Εκτός αν είναι το ασημί και μοιάζει με άσπρο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7679 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Απο τι διάβασα δεν αξίζει και τόσο πολύ λόγω των συχνών προβλημάτων που βγάζει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 καλησπερα παιδια.μια ερωτηση.θελει ενας φιλος μου να παρει το κ800 αλλα εγω του ειπα οχι λογο joystik.ειχα κακη εμπειρια απο κ700 κ κ750. εχει αλλαξει κατι? ειναι καλυτερο το joystic. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 καλησπερα παιδια.μια ερωτηση.θελει ενας φιλος μου να παρει το κ800 αλλα εγω του ειπα οχι λογο joystik.ειχα κακη εμπειρια απο κ700 κ κ750. εχει αλλαξει κατι? ειναι καλυτερο το joystic. Από ότι φαίνεται, σε σχέση με το παρελθόν, είναι καλύτερα τα πράγματα με το τζόιστικ του Κ800. Δεν υπάρχουν πολλά παράπονα από τους χρήστες. Για το τζόιστικ τουλάχιστον. Για τα υπόλοιπα... Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 re paidia aksizei na kanw to kin update h tha dimiourgithei kanena problem k tha trexw k den tha ftanw meta. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 re paidia aksizei na kanw to kin update h tha dimiourgithei kanena problem k tha trexw k den tha ftanw meta. Αν δεν εχεις ακομη bug δεν χρειαζεται να το κανεις αναβαθμιση.πολλοι ηταν που δεν ειχαν προβλημα με το κινητο και το "πειραξαν" και μετα αρχισαν τα προβληματα.απντως αν κανεις σωστα το update δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts