fostirop Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Αυτό είναι το πρόβλημα. Όταν το έχω σε¨"Λειτουργία Τηλεφώνου" δεν το βλέπει το suite... Ενώ πριν το update έβαζα μόνο το καλώδιο επέλεγα "Μεταφορά Αρχείων" και το έβλεπε κανονικά από το my computer... Καλησπέρα, μπες στο add/remove programs του υπολογιστή σου και δες εάν στην λίστα σου δείχνει πουθενά εγκατεστημένους drivers για SE. Eάν στους δείχνει, μπορείς να δοκιμάσεις να τους απ-εγκαταστήσεις και να τους ξανά περάσεις από το cd του κινητού 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stimuli Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Τίποτα απολύτως! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Τίποτα απολύτως! Κάνε uninstall ο,τιδήποτε έχει να κάνει με se και ξαναπάρασε το περιεχόμενο του cd του κινητού.(απενεργοποίησε και το antivirus) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση K800 James Bond? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 ρε παιδια εγς που εχω προβλημα με το ακουστικο αν το παω στο service θα πληρωσω τιποτα?ειναι μεσα στην εγγυηση?8α κανουν πολυ καιρο να μου το φτιαξουν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 ρε παιδια εγς που εχω προβλημα με το ακουστικο αν το παω στο service θα πληρωσω τιποτα?ειναι μεσα στην εγγυηση?8α κανουν πολυ καιρο να μου το φτιαξουν? Φυσικά και είναι μέσα στην εγγύηση. Τώρα πόσο καιρό θα τους πάρει, άγνωστο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση K800 James Bond? οχι ακομα φιλε μου:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ρε παιδιά εγώ ποτέ δεν έχω δει στον Η/Υ να αναγνωρίζει το κινητό σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε καμία από τις επιλογές αλλά και στις δύο το pc suite λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Q20 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 και γω το ίδιο p_bourinos.μόνο στο pc suite το βλέπει.ενώ το κ750 το έβλεπε σαν σκληρό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Εμενα πάντως το βλέπει κανονικά. Απλά χρειάστηκε να κάνω 2 φορες εγκατάσταση των drivers, μια στην επιλογή "λειτουργία τηλεφώνου" και μια δεύτερη την πρώτη φορα που επέλεξα "μεταφορά αρχείων" :confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stimuli Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Κάνε uninstall ο,τιδήποτε έχει να κάνει με se και ξαναπάρασε το περιεχόμενο του cd του κινητού.(απενεργοποίησε και το antivirus) Στην περίπτωση που έχω χάσει το cd του κινητού τι μπορώ να κάνω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Στην περίπτωση που έχω χάσει το cd του κινητού τι μπορώ να κάνω; κατεβασε την απο κει http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407:) 1 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyflo Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 θέλω να χρησιμοποιήσω το K800 για το site μου θεωρείται οτι μπορώ να βγάζω καλές νυχτερινές φωτογραφίες. το site αφορά κριτικές μαγαζιών και όπως είναι λογικό οι φωτογραφίες θα είναι κυρίως νυχτερινές. α και άμα κάποιος θέλει να στείλει καμιά κριτική στείλτε email εδώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stimuli Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 κατεβασε την απο κει http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407:) Το προσπάθησα και χτες αλλά ως συνήθως τίποτα.. Μήπως υπάρχει κάποιο driver (.dll αρχείο) στο cd; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 θέλω να χρησιμοποιήσω το K800 για το site μου θεωρείται οτι μπορώ να βγάζω καλές νυχτερινές φωτογραφίες. το site αφορά κριτικές μαγαζιών και όπως είναι λογικό οι φωτογραφίες θα είναι κυρίως νυχτερινές. α και άμα κάποιος θέλει να στείλει καμιά κριτική στείλτε email εδώ Φίλε μου το Κ800 βγάζει καλές φωτογραφίες για κινητό τηλ αλλά μην περιμένεις ποιοτητα ψηφιακής κάμερας. Πχ η canon powershot a430,που κοστίζει 150 ευρω,είναι μακράν καλύτερη. Εγώ έχω μία olympus τετραετίας και η σύγκριση είναι μοιραία για το κ800. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Σωστά, ανάλογα τη δουλειά θα κανεις. αν είναι πολύ επαγγελματική δεν πρέπει να σε χαλάει να πάρεις μια φτηνή ψηφιακή. αλλα νομίζω και του Κ800 κάνεις καλή δουλειά ως ένα σημείο. Εγώ ασπούμε είμαι ικανοποιημένος για να έχω το άλμπουμ μου με μια κάμερα του Κ750 πόσο μάλλον του Κ800 1 Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyflo Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 sta thetika pantos einai oti to kinito to kouvalas sinexeia mazi sou, kai einai idiaitera simantiko gia mena pou thelo na exo mia fotografiki ana pasa stigmi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Ρε παιδιά εγώ ποτέ δεν έχω δει στον Η/Υ να αναγνωρίζει το κινητό σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε καμία από τις επιλογές αλλά και στις δύο το pc suite λειτουργεί. και γω το ίδιο p_bourinos.μόνο στο pc suite το βλέπει.ενώ το κ750 το έβλεπε σαν σκληρό. Εμενα πάντως το βλέπει κανονικά. Απλά χρειάστηκε να κάνω 2 φορες εγκατάσταση των drivers, μια στην επιλογή "λειτουργία τηλεφώνου" και μια δεύτερη την πρώτη φορα που επέλεξα "μεταφορά αρχείων" :confused: Απλά να επισημάνω ότι εφόσον μιλάμε για Windows XP ΔΕΝ χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα driver για να το δει σαν σκληρό. Το κινητό ακολουθεί πλήρως το στάνταρ των mass storage devices. Μόλις συνδεθεί και το δει ο υπολογιστής, επιλέγουμε την λειτουργία μεταφοράς αρχείων από το κινητό και θα βρούμε στο My computer, 2 σκληρούς δίσκους. Ο ένας είναι η μνήμη τηλεφώνου και ο άλλος είναι η Μ2. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Το εχει παρει κανεις απο την Τιμ?Μηπως εχει μενου τιμ η καποιο αυτοκολλητο?Ευχχαριστω πολυ :) Το είχα πάρει εγώ.Δεν είχε τίποτα επάνω της ΤΙΜ και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα από όλα όσα διαβάζω παραπάνω. Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss_21 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 twra eggrafhka sto myphone k dn exw idea.Epsaxna to tragoudi twn titlwn arxhs apo to serial S1ngles 2 sto google k m egvale gia to myphone pou kapoia alloi psaxnane gia to idio tragoudi.Kserei kaneis pws to lene k pou mporw na to vrw?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Απλά να επισημάνω ότι εφόσον μιλάμε για Windows XP ΔΕΝ χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα driver για να το δει σαν σκληρό. Το κινητό ακολουθεί πλήρως το στάνταρ των mass storage devices. Μόλις συνδεθεί και το δει ο υπολογιστής, επιλέγουμε την λειτουργία μεταφοράς αρχείων από το κινητό και θα βρούμε στο My computer, 2 σκληρούς δίσκους. Ο ένας είναι η μνήμη τηλεφώνου και ο άλλος είναι η Μ2. Εμενα σε ΧΡ πάντως μου τους ζήτησε, την πρώτη φορα έκανα cancel και δεν το είδε, μετά πήγα στο system-hardware manager, είδα ότι υπήρχε hardware που δεν είχε αναγνωριστεί και πέρασα από εκεί τους drivers (από το cd) και μετά το έβλεπα κανονικά από το my computer :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Παιδες να ρωτησω κατι?το k800 δεν εχει το θεικο light(που εμενε ανοιχτο συνεχεια σαν φακος) του κ750ι????η δεν το εχω βρει ακομα εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Παιδες να ρωτησω κατι?το k800 δεν εχει το θεικο light(που εμενε ανοιχτο συνεχεια σαν φακος) του κ750ι????η δεν το εχω βρει ακομα εγω? Δεν το έχει.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 2 ερωτήσεις :) 1) αν το πάρω κλειδωμένο απο Αγγλικό δίκτυο είναι εύκολο να το ξεκλειδώσω και πόσο θα μου κοστίσει περίπου? 2) αν το πάρω και έχει Αγγλικό μενού μπορώ να του προσθέσω εγώ Ελληνικό? Ελληνικούς χαρακτήρες για μηνύματα κλπ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Δεν το έχει.:( Παντως δεν νομιζω οτι ειναι κακο που δεν εχει το δυνατο λεντακι αντι για το flash που εχει τωρα..Απλα ισως ειναι κακο..που δεν τα εχει και τα 2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts