Jump to content

stimuli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stimuli

  • Ημ. Γέννησης 21/03/1985

stimuli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Θα μ' ενδιέφερε ν' αγοράσω ένα smartphone από την κινέζικη αγορά αλλά δεν γνωρίζω ποια είναι συμβατά με τα ελληνικά δίκτυα και δουλεύουν σωστά.. Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι γρήγορο και να μην τρώει κολλήματα, μεγάλη οθόνη (δεν είπα να ναι και tablet αλλά να ναι άνετο) να χει διπλή sim οπωσδήποτε αλλά και να υποστηρίζει gps.. Ευχαριστώ!
  2. Χρονικά είμαι μέσα στην εγγύηση, αλλά μου λέει ένας τύπος εκεί στην Rainbow (έτσι λέγεται η εταιρία που επισκευάζει τα ipod) πως είναι αδύνατον να το δεχτεί γιατί το μηχάνημα έχει 2 χτυπήματα (τα οποία έιναι παλιά) και δεν γνωρίζει αν το χτύπησα όντως παλιότερα ή αν το χτύπησα τώρα και του λέω τα δικά μου.:wacko:
  3. Ρε παιδιά χτύπησε ο σκληρός του ipod μου και δεν το καλύπτει η εγγύηση. εν τω μεταξύ δεν έφταιγα εγώ, το είχα στο pc και φόρτιζε και δεν το δέχονται. Έχω ένα φίλο τεχνικό και μου είπε να βρω έναν σκληρό και θα μου τον βάλει αυτός. Δεν ξέρω όμως που μπορώ να βρώ. 120GB θέλω. Βοηθήστε αν ξέρετε παρακαλώ γιατί τσάμπα το εργαλείο πήγε.. 303 ευρώ μου ζητάνε στο service της αθήνας για να το φτιάξουν.!!
  4. Άκουσα ότι υπάρχει κάποιος τρόπος και το iPod διαβάζει ebooks. δοκίμασα να μετατρέψω .pdf σε .txt αλλά άδικα ο κόπος, πέρασα το .pdf στο ipod και δεν το διαβάζει. Για πείτε όσοι ξέρετε πως γίνεται το κόλπο.. Ευχαριστώ!
  5. Είμαι χρήστης Vodafone CU και εδώ και αρκετό καιρό αφού κλείσω το κινητό μου ή βρεθώ εκτός δικτύου, δεν μου έρχεται κανένα μήνυμα να μου λέει ποιος με πήρε τηλέφωνο ή τα μηνύματα που μου έστειλαν κατά την διάρκεια που το είχα κλειστό. Ενώ παλιότερα τα έστελνε όλα κανονικά ξαφνικά σταμάτησε. Γνωρίζει κανείς γιατί;
  6. Ακριβώς. Το κακό είναι πως δεν μπορώ να περάσω κανένα κομμάτι στο iPod μου.
  7. Έχω πρόβλημα με το iTunes. Συνδέω το iPod μου και κάνει αυτόματα συγχρονισμό και κατευθείαν disconnect. Δοκίμασα άπειρες φορές αλλά μου κάνει ακόμα τα ίδια κόλπα. Ξέρει κανείς τι φταίει;
  8. Υπάρχει περίπτωση με κανένα πρόγραμμα να αυξήσω την ένταση του Ipod classic; Μου την σπάει να περπατάω στον δρόμο και να ακούω τα αμάξια που περνάνε δίπλα.
  9. Καλησπέρα, έχω ένα ipod 80gb τελευταίας γενιάς και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να δυναμώσω την απόδοση του με κάποιο tweak ή κάτι αντίστοιχο. Δοκίμασα το goPod και euPod, αλλά κανένα από τα δύο δεν με βοήθησε. Το goPod δεν αναγνωρίζει το iPod και το euPod το αναγνωρίζει αλλά όταν κάνω το boost, χάνονται όλα. (πάλι καλά που έχει και backup γιατί αλλιώς θα την είχα βάψει..) Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποιον με μεγαλύτερη πείρα αν υπάρχει τρόπος να δυναμώσω την φωνή. Έχω επίσης κατεβάσει μερικά παιχνιδάκια για iPod, πως γίνεται να τα εγκαταστήσω; Ευχαριστώ!
  10. Ρωτάω να μάθω εάν ισχυεί.. Και επίσης εάν αυτό το 75% ισχυεί τώρα...
  11. Ε ναι εγώ έτσι και αλλιώς υπολόγιζα να το πάρω στο όνομα του πατέρα μου.. Λοιπόν για δώστε μου κάποια βοήθεια σε αυτά που ρώτησα παρακαλώ γιατί θέλω να κινηθώ άμεσα στο επόμενο βήμα!!!
  12. stimuli

    Jeans

    Εγώ πάλι έχω τρέλα με Evisu... Είναι πανάκριβα μεν, αλλά σε ποιότητα δεν παίζονται!
  13. Λοιπόν θέλω και εγώ τα φώτα σας... Σκέφτομαι να φέρω μεταχειρισμένο αμάξι από εξωτερικό, είμαι ανάμεσα σε 2. Το ένα είναι μοντέλο 2003 στα 3200 κυβικά με 218 άλογα, και το άλλο είναι μοντέλο 2004 στα 5700 κυβικά με 400 άλογα. Από ότι έχω πληροφορηθεί επειδή είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας ισχυεί μια "'έκπτωση" από το τελωνείο κατά 75% και από την 1/1/2008 100%! Θα ήθελα λοιπόν καταρχήν να ξέρω εάν αυτό ισχυεί, και πόσο θα πληρώσω περίπου στο τελωνείο για να αποκτήσω το αυτοκίνητο.
  14. Υπάρχει κάνα παιχνίδι σε στυλ Deal, Trivia ή Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος σε ελληνική γλώσσα;
  15. Δεν ξερω γιατι αλλα τα εβλεπε σαν .rar . Αλλα ολα κανονικα στο κινητο. Ευχαριστω;)
×
×
  • Create New...