Jump to content

karateo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

karateo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. προσωπικά παρατήρησα και τρελή αύξηση επιδόσεων (απόκριση κλπ)
  2. Επειδή ποτέ δε ξέρετε, στείλτε ένα εμαιλ στη Google για να είστε καλυμμένοι και με αποδείξεις. Υποθέτω ότι θα το καλύπτει κανονικά λόγω παρόμοιας εμπειρίας στο παρελθόν με άλλες εταιρίες. Αν δε βιάζεστε βέβαια...υπομονή!
  3. Ρώτησε στη google ότι μένεις στην Αμερική και θές να το αγοράσεις αλλά σε 1 μήνα θα μετακομίσεις Ελλάδα. Θα σε καλύπτει η εγγύηση και αν ναί, πού πρέπει να το στείλεις. Αν και προσωπικά δε θα ρίσκαρα το τελωνείο.
  4. Έχω ξαναγράψει τη διαδικασία σε προηγούμενες σελίδες. Αλλαγή της διεύθυνσης της κάρτας μέσα από Google Wallet πρώτα. Εγώ το πήρα με χρεωστική από τράπεζα Πειραιώς.
  5. ο φορτιστής της samsung είναι ήδη 2Α τί θες να αγοράσεις? μόνο ένα αντάπτορα με 1 ευρώ για την Αγγλική μπρίζα Για ταχύτερες φορτίσεις υπομονή μέχρι να βγεί κάποιο dock μέσω του connector απο κάτω (pogo plug νομίζω). Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο απο την "αργή" φόρτιση.
  6. Αρχές του μήνα το πήρα. Αν θυμάμαι καλά σε 10 εργάσιμες το είχα με κάτι λιγότερο από 440 ευρώ αν θυμάμαι (πάλι) καλά! Το ήθελα καινούργιο και με την δυνατότητα για doa λόγω προβλημάτων που διαβάζω στο χδα
  7. Αν αγόρασες το 16 τόσο έκανες κακή αγορά ΓΙΑ ΜΕΝΑ 440-450 καινούργιο απο google play μέσω forward2me
  8. (Είμαι κάτοχος Nexus 10) Με την Apple δε θα πάω καθόλου καλά! Ένα Ipod είχα αγοράσει και ο καρκίνος itunes μου είχε σπάσει τα νεύρα. Ένας γνωστός αγόρασε το iphone 4. Απλούστατες επιλογές κάναμε ώρες να τις βρούμε ΑΝ υπήρχαν! Για μένα το σημαντικότερο σε μία τέτοια συσκευή είναι το λειτουργικό και το κόστος απόκτησης. Στο nexus τώρα. Πανεύκολο multitasking. Πάρα πολύ γρήγορη συσκευή με καταπληκτική ευκρίνεια. Για σερφάρισμα, βίντεο, φωτογραφίες, επικοινωνία, μουσική που το θέλω είναι άριστο. Παλιά έλεγα ότι ήθελα ένα ipad με λειτουργικό android. Πλέον το nexus 10 για μένα υπερέχει και σε αυτόν τον τομέα. Πολύ καλό κράτημα και αίσθηση στο χέρι. Περι προγραμμάτων θα συμφωνήσω. Αλλά προσωπικά δε με ενδιαφέρει γιατί στο htc desire 2 χρονών περίπου απο τις 100 εφαρμογές που έχω περάσει, δε χρησιμοποιώ περισσότερε απο 10 διαφορετικές κάθε μήνα. Οι υπόλοιπες είναι διακοσμητικές ΑΝ χρειαστούν ποτέ!
  9. Για να συνδέσετε μεγάλους δίσκους θα χρειαστείτε ένα usb hub με δική του τροφοδοσία ρεύματος.
  10. Το οποίο αλλάζει καθημερινά και ήταν γνωστό απο την αρχή. Η ίδια η google το πλάσαρε σε αυτή τη τιμή για να βοηθήσει την αγορά και το είπε και στην παρουσίασή του!
×
×
  • Create New...