nervous Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Όπως το είπες, άργησε κιόλας:mad: Τι κακό με αυτά τα κινητά.... Απαραδεκτο να συμβαινει αυτο ,τοσες συσκευες εχουν περασει απο τα χερια μου ,αλλα τετοιο δεν εχω πραγμα δεν εχω ξαναδει . Θα δοκιμασω wotanserver για την ανασταση---> erom :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Απαραδεκτο να συμβαινει αυτο ,τοσες συσκευες εχουν περασει απο τα χερια μου ,αλλα τετοιο δεν εχω πραγμα δεν εχω ξαναδει . Θα δοκιμασω wotanserver για την ανασταση---> erom :rolleyes: Καλή τύχη, αν και στη θέση σου θα πήγαινα service να πάρω καινούριο:wink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrokol Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Μήπως είναι θέμα συμπίεσης που έχετε ρυθμίσει το τηλέφωνο να κάνει? Στις ρυθμίσεις της κάμερας το λέει σαν ποιότητα εικόνας (κανονική - υψηλή). Επηρεάζει άμεσα το μέγεθος του αρχείου που φτιάχνει το κινητό όταν τραβάει μια φωτό (σχεδόν το διπλασιάζει). Φιλε το k800 εχει 4 διαφορετικες ποιοτητες: VGA 1ΜΡ 2ΜΡ και 3ΜΡ.Εχω δοκιμασει ολες τις ποιοτητες αλλα τιποτα...το VGA ειναι αναλυση 640x480. Χθες εγινε και αλλο ενα κουφο που με κανει να πιστευω οτι ειναι θεμα TIM.Απο τις 12 το βραδυ μεχρι σημερα το πρωι μου ερχοντουσαν καθε τοσο mms απο το w810 και οταν πηγαινε να τα ανοιξω μου ελεγε σφαλμα επικοινωνιας και δεν τα ανοιγε!Φυσικα απο το w810 δεν μου ειχαν στειλει τιποτα...Το ιδιο γινοταν και στο w810.Και τα μηνυματα ειχαν σαν αποστολεα εμενα!Περιεργα πραγματα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Καλή τύχη, αν και στη θέση σου θα πήγαινα service να πάρω καινούριο:wink: Thanks ! ;) Μα το δικο μου το εχω ελαχιστα χρησιμοποιημενο ,ειναι καινουργιο. Αναστηθηκε παντως ! :happy: :D EROM: R3A016 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Thanks ! ;) Μα το δικο μου το εχω ελαχιστα χρησιμοποιημενο ,ειναι καινουργιο. Αναστηθηκε παντως ! :happy: :D EROM: R3A016 :w00t: Αθάνατα αυτά τα k800:p :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Αυτο δεν ειναι κινητό, είναι highlander :P 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Φιλε το k800 εχει 4 διαφορετικες ποιοτητες: VGA 1ΜΡ 2ΜΡ και 3ΜΡ.Εχω δοκιμασει ολες τις ποιοτητες αλλα τιποτα...το VGA ειναι αναλυση 640x480. Κοίτα λίγο πιο κάτω στο μενού της κάμερας. Έχει και άλλη ρύθμιση εκτός από αυτήν. Το λέει "ποιότητα εικόνας" και σου ξαναλέω ότι επηρέαζει άμεσα το μέγεθος του αρχείου που φτιάχνει και όχι την ανάλυση της φωτογραφίας. Στην κανονική ανάλυση, δίνει ένα αρχείο πχ 45ΚΒ ενώ στην υψηλή, η ίδια φωτό δίνει 75ΚΒ (στα 640Χ480). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Κοίτα λίγο πιο κάτω στο μενού της κάμερας. Έχει και άλλη ρύθμιση εκτός από αυτήν. Το λέει "ποιότητα εικόνας" και σου ξαναλέω ότι επηρέαζει άμεσα το μέγεθος του αρχείου που φτιάχνει και όχι την ανάλυση της φωτογραφίας. Στην κανονική ανάλυση, δίνει ένα αρχείο πχ 45ΚΒ ενώ στην υψηλή, η ίδια φωτό δίνει 75ΚΒ. Αυτό που λες έχει να κάνει με την συμπίεση της φωτογραφίας.Γι αυτό και μεταβάλλεται το ποσό μνήμης που καταλαμβάνει το αρχείο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Γιατί εγώ είπα κάτι διαφορετικό? Αυτό είπα και εγώ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Γιατί εγώ είπα κάτι διαφορετικό? Αυτό είπα και εγώ. Όχι ,δεν είπες κάτι διαφορετικό, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα mms. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Δηλαδή το μέγεθος του αρχείου δεν έχει σχέση με το mms? (Δεν το ξέρω, ρωτάω)! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Δηλαδή το μέγεθος του αρχείου δεν έχει σχέση με το mms? (Δεν το ξέρω, ρωτάω)! Το πρόβλημα που συζητάμε εδώ και μερικά πόστ σχετικά με τα mms είναι γιατί αν και στέλνεις μια εικόνα με ανάλυση πχ 640*480 στον άλλο φτάνει η ίδια εικόνα με μικρότερη ανάλυση. Η συμπίεση δεν έχει να κάνει με αυτό το φαινόμενο.:) Καταλαβαίνω φίλε μου ότι ρωτάς, δεν χρειάζεται επισήμανση :) :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrokol Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Το δοκιμασα και αυτο που λες αλλα τιποτα...Εγω παντως πιστευω οτι ειναι θεμα tim...Ακομα δεν εχω προλαβει να παω στον γερμανο αλλα ελπιζω αυριο να τα καταφερω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 να κάνω και εγώ μια ερώτηση? :) με τι firmware γινεται αυτό? μπορεί να δοκιμαστει απο καποιον με παλιοτερο αν το κανει? μήπως ειναι bug του νέου firmware? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrokol Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Δεν νομιζω να εχει να κανει με firmware γιατι και στο w810 κανει τα ιδια...Πριν λιγο δοκιμασα να στειλω απο το k700 στο w810 και εγινε παλι το ιδιο σκηνικο!Γ***την tim!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Καλησπέρα!Αν κανω αναβαθμιση μεσω SEUS σβηνεται τιποτα απο το κινητο(εικονες βιντεο καταλογος μηνυματα)???? Επισης τι ακριβως αναβαθμιζεται??? 1 Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Απο το SEUS όχι δεν χάνεται τίποτα.:) Το πιο σημαντικό είναι ότι εξαλείφεται το φαινόμενο της λευκής οθόνης. Επίσης και το ηχείο έχω την εντύπωση ότι παίζει δυνατότερα. Αν ξεχνάω κάτι ας με συμπληρώσει κάποιος. 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizy Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Ίσως φανεί λίγο χαζή η ερώτηση αλλά έχω διαβάσει πολλά post για το κρυφό μενού αλλά δεν έχω καταλάβει πως μπαίνω...έκανα και search αλλά μάταιο και επειδή μου έχουν βγει τα μάτια έξω αν είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος? Α! Επίσης πως μπορώ να δω ποιά έκδοση για update είναι διαθέσιμη ώστε να δω αν αξίζει να κάνω τη διαδικασία της αναβάθμισης? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Ίσως φανεί λίγο χαζή η ερώτηση αλλά έχω διαβάσει πολλά post για το κρυφό μενού αλλά δεν έχω καταλάβει πως μπαίνω...έκανα και search αλλά μάταιο και επειδή μου έχουν βγει τα μάτια έξω αν είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος? Α! Επίσης πως μπορώ να δω ποιά έκδοση για update είναι διαθέσιμη ώστε να δω αν αξίζει να κάνω τη διαδικασία της αναβάθμισης? Για το 1ο. Έχει απαντηθεί 1-2 εκατομμύρια φορές.:) Άλλη μία δεν πειράζει. Πληκτρολόγησε >*<<*<* Όπου < και >, το δεξιά και το αριστερά με το τζόιστικ. Αυτό *, είναι το αστεράκι στο πληκτρολόγιο. Για το 2ο μπορείς να βλέπεις εδώ: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 se ena site diavasa oti to k800 diathetei WLAN 802.11b , diladi mporei na sindethei asirmata sto internet hwris na hriazete to 3g diktio tis kathe eterias. ine alithia auto? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 se ena site diavasa oti to k800 diathetei WLAN 802.11b , diladi mporei na sindethei asirmata sto internet hwris na hriazete to 3g diktio tis kathe eterias. ine alithia auto? Φυσικα και οχι....Το K800i δεν εχει Wifi σε καμια περιπτωση. :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Φυσικα και οχι....Το K800i δεν εχει Wifi σε καμια περιπτωση. :) Μακάρι να είχε!!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Καλησπέρα!Αν κανω αναβαθμιση μεσω SEUS σβηνεται τιποτα απο το κινητο(εικονες βιντεο καταλογος μηνυματα)???? Επισης τι ακριβως αναβαθμιζεται??? Ρίξε μια ματιά στο λινκ που δίνει ο φίλος geofil. Απαντάει στο τι ακριβώς αναβαθμίζεται βάζοντας την καινούργια βέρσιον. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 se ena site diavasa oti to k800 diathetei WLAN 802.11b , diladi mporei na sindethei asirmata sto internet hwris na hriazete to 3g diktio tis kathe eterias. ine alithia auto? Φυσικα και οχι....Το K800i δεν εχει Wifi σε καμια περιπτωση. :) Μακάρι να είχε!!!! :( Πραγματικά, μακάρι να είχε!! Τότε πραγματικά δεν θα του έλειπε τίποτα!:p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω το Κ800i γιατί έχω ένα siemens S65 δυόμισι χρονών που τον βγάζει δεν το βγάζει τον τρίτο χρόνο. Θα ήθελα αν κάποιος χρήστης ξέρει να μου πει: 1. Συνεργάζεται με Outlook; Θέλει extra πρόγραμμα γι' αυτό ή έρχεται με τη συσκευασία; 2. Στην ατζέντα του S65 μου έχω τα ονόματα το πρώτο με κεφαλαίο και τα υπόλοιπα με μικρά ελληνικά. Το Κ800i υποστηρίζει μικρά ελληνικά στα ονόματα; Η αναζήτηση γίνεται σωστά με τα ελληνικά; Η ταξινόμιση στον κατάλογο; 3. Μπορώ να στείλω SMS 160 χαρακτήρων αν είναι μόνο κεφαλαία; Μπορώ να το κάνω αυτο και όταν χρησιμοποιώ Τ9 και όταν δεν το χρησιμοποιώ; 4. Γίνεται να στείλω μια εφαρμογή java εγκατεστημένη στο K800 σε κάποιο άλλο κινητό μέσω Bluetooth η IRDA? Με άλλα λόγια μπορώ να έχω πρόσβαση στα jar αρχεία στη μνήμη του κινητού; Τα πιο σημαντικά που με ενδιαφέρουν είναι τα 2 και 3 οπότε αν έχει κανείς τίποτα παρατηρήσεις, σχόλια ή tips παρακαλώ ας τα γράψει Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts