Jump to content

wizy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

wizy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ και τους δυο σας...θα πάω να το παραγγείλω ως το απόγευμα... Αν κάποιος θέλει πραγματικά ας μου στείλει pm να δούμε τι θα κάνουμε...ενημερωτικά αναφέρω ότι η προσφορα για τα £-60 ισχύει μονο για μένα ως εργαζόμενος της εταιρείας...αλλα από οποιοδήποτε AppleStore , το 16Gb έχει £392. A!Και κάτι άλλο, θα ξανακατεβώ τέλη Φλεβάρη οποτε μπορεί να έχουμε και καμια αλλαγή στη τιμή γιατί πριν 2 μήνες ήταν ακριβότερο. Τέλος η παρένθεση και sorry για το off-topic. Thanks again!
  2. Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση...διάβασα γενικότερα στο internet και βρήκα στο site καθώς και στο forum πληροφορίες σχετικά με το ξεκλείδωμα του iPhone 3G...αναφέρει κάτι για "yellowsn0w" και ότι με το jailbreak και unlock η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα η τιμή της συσκευής είναι περίπου στα 600 ευρώ...εδώ κοστίζει £392 (δηλαδή 419 ευρώ) ...μιλάμε πάντα για τιμή συσκευής, όχι με σύνδεση και πάντα για το 16Gb! Απλά είναι κλειδωμένο στην Ο2 (το αγοράζεις ως καρτοκινητό) και δεν δουλεύει με άλλη σύνδεση! Δεν έδωσα τη σημασία που πρέπει σε όλη τη διαδικασία διότι είμαι στη δουλειά αλλα ψιλόκαίγομαι για μια απάντηση γιατί λόγω της δουλειάς μου έχω έκπτωση £60 σε αγορά του iPhone. Με την έκπτωση θα το πάρω £332 αλλα ισχύει μέχρι το απόγευμα η προσφορα και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την παρατείνω ως αύριο. Ήθελα απλά να ξέρω , αν το αγοράσω ξεκλειδώνεται τελικά για να δουλέψει με Vodafone η υπάρχουν προβλήματα ? Κάτι ακόμα...Ελληνικά θα έχει??? Αν όχι , υπάρχει τρόπος να βάλω? Sorry για το μήνυμα, είναι από τις ελάχιστες φορες που ενώ υπάρχει πληθώρα πληροφοριών ζητάω τέτοιο πράγμα...απλά όπως είπα είμαι στη δουλειά και ψιλόβιάζομαι....!
  3. ΕΥΡΗΚΑ!!!!! Κοίτα , στην ουσία δεν υπάρχει λύση , είναι κάτι σαν αρνητικό που έχει το κινητό ... για λύση ελπίζω σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση! Θα σου δώσω ένα παράδειγμα γιατί αλλιώς είναι δύσκολο να το εξηγήσω! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ο ήχος κλήσης που έχει το κινητό απο το εργοστάσιο ειναι ο Insist. Σαν ήχο κλήσης βγάζεις τον ήχο Insist και βάζεις για ήχο κλήσης ένα mp3...π.χ. Umbrella. Φτιάχνεις μία επαφή Αντώνης με νούμερο 69ΧΧΧ. Αν λοιπόν σε καλεί Α)Απόκρυψη ή Β)Αριθμός που δεν έχεις αποθηκέυσει , τότε χτυπάει το Umbrella. Αν σε καλέσει ο Αντώνης θα χτυπάει το Insist. ΛΥΣΗ: Πας στην επαφή Αντώνης και κάνεις Επεξεργασία. Πας κάτω-κάτω που λέει Μελωδία-Προεπιλεγμένος. Πάτάς πάνω του και σου ανοίγει Α)Προεπιλεγμένος ήχος κλήσης ή Β)Τα προσωπικά μου>Ήχοι. Δεν επιλέγεις τίποτα , είναι ήδη προεπιλεγμένη η επιλογή Α)Προεπιλεγμένος ήχος κλήσης και εσύ απλά πατάς το OK. Ύστερα πατάς Αποθήκευση και το πρόβλημα φτιάχτηκε....μόνο για την επαφή Αντώνης!!!! ****Με λίγα λόγια , όταν περνάς μία επαφή , το κινητό παθαίνει κάτι και μπλοκάρει στον ήχο κλήσης. Οπότε εσύ πάς στη συγκεκριμένη επαφή και του λες ν χτυάει με τον Προεπιλεγμένο ήχο...απο κει και πέρα, ότι ήχο και να βάζεις θα είναι OK αλλά μόνο για τις επαφές που έχεις κάνει την παραπάνω διαδικασία! Έχω φάει πολύ χρόνο και πολύ ταλαιπωρία μέχρι να το ανακαλύψω! Στην LG η απάντηση ήταν ότι έχει πρόβλημα η πλακέτα...μετα από 3 διαφορετικές συσκεές Prada που άλλαξα κατάλαβα ότι μάλλον δεν φταίει η πλακέτα...
  4. /\ | | | Το παραπάνω μήνυμα το έστειλα εγώ αλλά ήμουν στο λογαριασμό του αδερφού μου! :wacko::wacko: Μπερδέυτηκα, μάλλον η ταλαιπωρία θα φταίει!!! :rolleyes:
  5. Μπράβο....ISS DELUXE...αξέχαστο παιχνιδάκι...το παίζω ακόμα σε ROM στον υπολογιστή!! Καλό αυτό με το XBOX αλλά δυστυχώς δεν έχω...XBOX!!!
  6. Μία απορία...παίζω πάρα μα πάρα πολλά χρόνια pro evolution και πάντα ήμουν πεπισμένος ότι έχει φτιαχτεί για κονσόλες (αρχικά nintedo,snes και μετά ps και ps2) μέχρι που διάβασα διάφορα ότι παίζεται on-line στο pc! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται, δηλαδή παίζεις match mode ή μπορείς να μπεις και σε On-line cup, league κλπ...?
  7. Ίσως φανεί λίγο χαζή η ερώτηση αλλά έχω διαβάσει πολλά post για το κρυφό μενού αλλά δεν έχω καταλάβει πως μπαίνω...έκανα και search αλλά μάταιο και επειδή μου έχουν βγει τα μάτια έξω αν είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος? Α! Επίσης πως μπορώ να δω ποιά έκδοση για update είναι διαθέσιμη ώστε να δω αν αξίζει να κάνω τη διαδικασία της αναβάθμισης?
  8. wizy

    Google Earth

    Πολύ καλό προγραμματάκι!!! Κατέβασα το free και το pro. Μήπως υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου κάνα ***** ή κάτι τέτοιο για την έκδοση pro ή plus?
  9. wizy

    Dream Theater

    Γεια χαρά σε όλους Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να κρατήσω τα εισητήρια της 1/07 ως σουβενίρ και να μην παρακολουθήσω τη συναυλία. Ως εκ τούτου, ευχαριστώ για το setlist. Όσο για το Octavarium τι να πω. Μοιάζει περισσότερο με rollercoaster. Από τη μια μας "ρίχνει" με τραγούδια που μας πηγαίνουν στην εποχή του Falling into infinity (βλέπε The answer lies within, I walk beside you) μας "ανεβάζει" με τη γνωστή heavy συνταγή (panic attack,never enough) ολοκληρώνοντας και την τριλογία-μήνυμα κατά του αλκοολισμού (the root of all evil).Μας "φτιάχνει" θυμίζοντας το μοναδικό στιλιζαρισμένο prog ύφος με το these walls και μας "απογειώνει" με το Octavarium (μακράν το καλύτερο τους κομμάτι και ό,τι πιο progressive έχουν γράψει την τελευταία τριετία ) αποδεικνύοντας τις βαθειές τους ρίζες στην prog σκηνή.Θα έλεγα ότι γενικά είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το Train Of Thought (μα πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν τέλος πάντων;). Σημ. Εξαιρώντας το Lines in the sand θεωρώ το FII ως το λιγότερο ελκυστικό άλμπουμ της μπάντας χωρις να σημαίνει ότι το απορρίπτω. Thanks and regards
×
×
  • Create New...