Jump to content

petrokol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petrokol

  1. Παιδιά κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...Το έχω περίπου έναν μήνα και απο την δεύτερη εβδομάδα άρχισε τα κολλήματα. Πολλές φορές όταν με καλούν μαυρίζει η οθόνη και όταν τελειώνω την κλήση κολλάει και δουλεύει μόνο το πλήκτρο ενεργοποίησης με αποτέλεσμα να πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω για να ξεκολλήσει. Ελπίζω να βγάλω άκρη με τον κοτσόβωλο και να μου το αντικαταστήσουν. Ξέρει κανείς πόσο καιρό έχει εγγύηση απο την LG????
  2. Φιλε θα ρωτησω κατι που ισως φανει αυτονοητο αλλα ποτε δεν ξερεις!Μηπως ο αλλος δεν εχει ενεργοποιησει mms?? Σχετικα με το δικο μου προβλημα (μικρες εικονς στα mms)να πω οτι τελικα διορθωθηκε απο μονο του χθες βραδυ!Αρα λογικα ηταν θεμα tim οπως ειχα πει..
  3. Δεν νομιζω να εχει να κανει με firmware γιατι και στο w810 κανει τα ιδια...Πριν λιγο δοκιμασα να στειλω απο το k700 στο w810 και εγινε παλι το ιδιο σκηνικο!Γ***την tim!!!!
  4. Το δοκιμασα και αυτο που λες αλλα τιποτα...Εγω παντως πιστευω οτι ειναι θεμα tim...Ακομα δεν εχω προλαβει να παω στον γερμανο αλλα ελπιζω αυριο να τα καταφερω!
  5. Φιλε το k800 εχει 4 διαφορετικες ποιοτητες: VGA 1ΜΡ 2ΜΡ και 3ΜΡ.Εχω δοκιμασει ολες τις ποιοτητες αλλα τιποτα...το VGA ειναι αναλυση 640x480. Χθες εγινε και αλλο ενα κουφο που με κανει να πιστευω οτι ειναι θεμα TIM.Απο τις 12 το βραδυ μεχρι σημερα το πρωι μου ερχοντουσαν καθε τοσο mms απο το w810 και οταν πηγαινε να τα ανοιξω μου ελεγε σφαλμα επικοινωνιας και δεν τα ανοιγε!Φυσικα απο το w810 δεν μου ειχαν στειλει τιποτα...Το ιδιο γινοταν και στο w810.Και τα μηνυματα ειχαν σαν αποστολεα εμενα!Περιεργα πραγματα..
  6. Αυτο εχω βαλει αλλα παλι τα ιδια κανει...
  7. Μαλλον κι εγω στην tim θα πρεπει να απευθυνθω μηπως βρω καμια ακρη...
  8. Τι να πω?πολυ μπερδεμα ρε παιδια..Α και το k700 δεχεται κανονικα mms απο το w810...
  9. οκ φιλε!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια.Θα παω αυριο στον γερμανο μηπως μου βρουν καμια λυση...
  10. Παιδια εγω νομιζω οτι ειναι θεμα κινητου...Οταν ειχα το 6600 και μου εστελναν απο το w810 οι φωτογταφιες ερχοντουσαν κανονικα και ειχαν μεγεθος πανω απο 100kb
  11. Το w810 τις βγαζει σε αναλυση 107*80!Το ιδιο και το δικο μου
  12. Εχω δοκιμασει και μη ενεργο και 640x480 αλλα δεν γινεται τιποτα!Καμια αλλη ιδεα ρε παιδια?
  13. Γεια χαρα σε ολους!Σημερα πηρα κι εγω το k800 και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!Εχω ενα μικρο προβληματακι και μια απορια: Το προβλημα: Στελνω mms (συγκεκριμενα σε ενα se W810i) και ενω βγαζω τις φωτο σε κανονικη αναλυση (640x480) φθανουν στο αλλο κινητο σε αναλυση πολυ μικροτερη!Το ιδιο γινεται κι οταν μου στελνουν κι εμενα mms..Καμια ιδεα? Και η απορια:Σε πειρπτωση που εχω την τελευταια εκδοση firmware και προσπαθησω να κανω αναβαθμηση μεσω της Υπηρεσιας Αναβαθμισης της Sony Ericsson θα με ενημερωσει η θα κανει κανονικα την αναβαθμηση? Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
  14. Παιδια να ρωτησω..Ξερετε αν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης της μπροστα προσοψης του 6600 και αν ναι σε τι τιμες παιζει?Επισης ξερετε αν μπορουν σε καποιο καταστημα να μου καθαρισουν το τζαμακι της καμερας γιατι εχει πιασει σκονη
  15. ALEXO δηλαδη σε περιπτωση που καταφερω να ξεκλειδωσω την καρτα πιστευεις οτι θα την διαβαζει κανονικα??
  16. Παιδια εβαλα την mmc του 6600 σε ενα card reader και ενω την βρισκει κανονικα μολις παω να την ανοιξω μου πεταει οτι η καρτα χρειαζεται διαμορφωση..Ξερετε τι παιζει και πως μπορω να το διορθωσω?Μηπως φταιει οτι η καρτα εχει κωδικο κλειδωματος (τον οποιο δυστυχως εχω ξεχασει)
  17. Ρε παιδια αν μπορειτε στειλτε μου τους κωδικους για ενα Nokia 6310i με συνδεση Cosmote και ΕΜΕΙ: *****σε pm η στο 6978059891 γιατι ειναι αναγκη!!! Η εστω πειτε μου με ποιο τροπο θα τους βρω.. Ευχαριστω!
  18. Nokia 6310i IMEI: *********** Cosmote Poy mporo na vro to griffin box???
×
×
  • Create New...