Jump to content

Windows Live Messenger

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα το msn το 9 γιατι δεν μπορουσα να μπω αν δεν το εκανα αναβαθμισι υπαρχει τρπος να βαλως το 8.5 παλι η δεν μπορω ?

Nαι unistall το 9 και βάζεις το 8.5...Αποκλείεται να μην μπορείς να μπαίνεις με το 8.5...Μια χαρά μπαίνει δεν χρειάζεται το 9..

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nαι unistall το 9 και βάζεις το 8.5...Αποκλείεται να μην μπορείς να μπαίνεις με το 8.5...Μια χαρά μπαίνει δεν χρειάζεται το 9..

Μάλλον ο φίλος αντιμετωπίζει και το πρόβλημα που είχα και εγώ με την έκδοση 2008.Αν δεν αναβάθμιζα στην έκδοση 2009 δεν με άφηνε να μπω με τίποτα.Τελικά μου "πέρασε" την beta έκδοση του 2009 και μετά μου το αναβάθμισε στην τελικά έκδοση 2009.:)

Κατι που μου συννεβει πριν λιγο.Ενω μιλουσα με μια επαφη ενω δεν μου εστελνε μυνηματα ακουγοταν η ηχητικη ειδοποιηση.Την πρωτη φορα ρωτησα αν μου εγραψε κατι και ειπε οχι,την δευτερη παλι τα ιδια.Τι ειναι αυτο παλι?????

EDIT:Ειναι τελειως εκνευριστικο,μου το κανει ακομα και χωρις ανοιχτο παραθυρο,μονο συνδεδεμενος ειμαι και αυτο κανει συνεχεια ντινγκ ντινγκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
παιδια καμια λυση γ ευκολη αποστολη-ληψη αρχειων(οποιασδηποτε μορφης χωρις να μεσολαβει antivirus) ?

εχω να πω οτι το msn χωρις a-patch και plus! δεν ειναι τιποτα! με αυτα μεταμορφωνεται! Μετα το a-patch περασα παλι και τα sweetIM και ολα δουλευουν πλεον ρολόι!! :D:D
Shit Happens!!!

Βλέπω ότι πολλοί έχουν στο μσν, σαν πμ ή όνομα κάτι σήματα όπως † © ♥ κοκ, αλλά αφού δεν υπάρχει με δεξί κλικ επιλογή για paste κλπ, πως γίνεται;

Πώς μπορώ να απεγκαταστήσω την έκδοση msn που έχω και να βάλω την προηγούμενη? Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν το βρίσκω...:wacko:

Πώς μπορώ να απεγκαταστήσω την έκδοση msn που έχω και να βάλω την προηγούμενη? Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν το βρίσκω...:wacko:

Νομίζω είναι το "Windows Live Essentials".Υπάρχει σίγουρα στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων.:)

Ναι αυτό που λες υπάρχει στην προσθαφαίρεση αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό!

Αν θυμάσαι όταν "κατέβασες" το αρχείο Setup για να βάλεις τον messenger στην αρχή σου έλεγε:"Windows Live Essentials".Οπότε μάλλον αυτό είναι.:)

παιδια καμια λυση γ ευκολη αποστολη-ληψη αρχειων(οποιασδηποτε μορφης χωρις να μεσολαβει antivirus) ?

Απλό.Όταν στέλνεις αρχείο και σου βγάζει το Anti virus πατάς "Άκυρο" (Cancel).:)

Στον 8.5 υπηρχε η επιλογη να δεις τη λιστα φιλων μιας επαφης σου -ασχετα αν δεν μου δουλεψε ποτε- στον 9 υπάρχει? Δεν το βρισκω...
Shit Happens!!!

Παιδιά το Messenger έχει τρελαθεί τελείως.Είχα το username μου και πριν από λίγο είδα ότι αντί να μου "βγάζει" το username μου μου "έβγαζει" αγγλικά ερωτηματικά (??????).Το ξαναλλάζω αλλά και πάλι μετά από λίγο μου "βγάζει" ξανά αγγλικά ερωτηματικά.:confused:

na rwtisw kati katebasa ksana to new windows msn kai mou bgazei pali to idio: oti i ipiresia den einai diathesimi kai kwdikos sfalmatos: 8100030d / ti mporw na kanw? me to palio msn ola ok douleuei,sto new mou eixe doulepsei 3 mhnes kai meta den mporese na ksana mpei..

filika xasapakos

Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

• Administrators
Γράψε αν θες ελληνικά γιατί πολλοί δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν όταν βλέπουν greeklish.

Modpic.gif

Εγω παλι εκανα update στο Plus! και τωρα καθε φορα που συνδεομαι μου πεταει ενα παραθυρακι με διαφημισεις!! :/
Shit Happens!!!

na rwtisw kati katebasa ksana to new windows msn kai mou bgazei pali to idio: oti i ipiresia den einai diathesimi kai kwdikos sfalmatos: 8100030d / ti mporw na kanw? me to palio msn ola ok douleuei,sto new mou eixe doulepsei 3 mhnes kai meta den mporese na ksana mpei..

filika xasapakos

Από το site της Microsoft:

2.b.i. For Windows XP

• Right click on the Start button and then click Explore to open Windows Explorer. On the Tools menu, click Folder Options. Click the View tab. In the Advanced settings list, select Show hidden files and folders under Hidden Files and Folders. Click to clear the Hide extensions for known file types check box . Click OK to close the Folder Options window.
  • Delete the Contacts Cache folder. To do so, right-click Start, and then click Explore to open the Windows Explorer window. In the Windows Explorer window, locate the folders below and delete all the files and folders inside them

C:\Documents and Settings\ Your Windows logon name \Contacts\ Your Messenger e-mail address

C:\Documents and Settings\ Your Windows logon name \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ Your Messenger email address

Note: Windows Logon name is the logon name that you use to sign in to windows. Your Messenger email address is the address that you use to sign in to Messenger.

Εγω παλι εκανα update στο Plus! και τωρα καθε φορα που συνδεομαι μου πεταει ενα παραθυρακι με διαφημισεις!! :/

Αυτό με το παραθυράκι με τις διαφημίσεις πρέπει να είναι καινούριο. Και μένα μου το έκανε σήμερα 2 φορές.

Αυτό με το παραθυράκι με τις διαφημίσεις πρέπει να είναι καινούριο. Και μένα μου το έκανε σήμερα 2 φορές.

Ναι καινουριο ειναι κ δεν μου αρεσει καθολου!! Νομιζω το πεταει καθε φορα που κανεις log in..Καλα φτιαχνουν κατι που υποτιθεται αφαιρει καποιες διαφημισεις και βαζουν αλλες??

Shit Happens!!!