XronisR Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Εβαλα το msn το 9 γιατι δεν μπορουσα να μπω αν δεν το εκανα αναβαθμισι υπαρχει τρπος να βαλως το 8.5 παλι η δεν μπορω ? Nαι unistall το 9 και βάζεις το 8.5...Αποκλείεται να μην μπορείς να μπαίνεις με το 8.5...Μια χαρά μπαίνει δεν χρειάζεται το 9.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Nαι unistall το 9 και βάζεις το 8.5...Αποκλείεται να μην μπορείς να μπαίνεις με το 8.5...Μια χαρά μπαίνει δεν χρειάζεται το 9.. Μάλλον ο φίλος αντιμετωπίζει και το πρόβλημα που είχα και εγώ με την έκδοση 2008.Αν δεν αναβάθμιζα στην έκδοση 2009 δεν με άφηνε να μπω με τίποτα.Τελικά μου "πέρασε" την beta έκδοση του 2009 και μετά μου το αναβάθμισε στην τελικά έκδοση 2009.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Κατι που μου συννεβει πριν λιγο.Ενω μιλουσα με μια επαφη ενω δεν μου εστελνε μυνηματα ακουγοταν η ηχητικη ειδοποιηση.Την πρωτη φορα ρωτησα αν μου εγραψε κατι και ειπε οχι,την δευτερη παλι τα ιδια.Τι ειναι αυτο παλι????? EDIT:Ειναι τελειως εκνευριστικο,μου το κανει ακομα και χωρις ανοιχτο παραθυρο,μονο συνδεδεμενος ειμαι και αυτο κανει συνεχεια ντινγκ ντινγκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 παιδια καμια λυση γ ευκολη αποστολη-ληψη αρχειων(οποιασδηποτε μορφης χωρις να μεσολαβει antivirus) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 εχω να πω οτι το msn χωρις a-patch και plus! δεν ειναι τιποτα! με αυτα μεταμορφωνεται! Μετα το a-patch περασα παλι και τα sweetIM και ολα δουλευουν πλεον ρολόι!! :D:D Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Βλέπω ότι πολλοί έχουν στο μσν, σαν πμ ή όνομα κάτι σήματα όπως † © ♥ κοκ, αλλά αφού δεν υπάρχει με δεξί κλικ επιλογή για paste κλπ, πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Πατάς Ctrl+V για paste.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Έγινε, ευχαριστώ φίλε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melen Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Πώς μπορώ να απεγκαταστήσω την έκδοση msn που έχω και να βάλω την προηγούμενη? Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν το βρίσκω...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Πώς μπορώ να απεγκαταστήσω την έκδοση msn που έχω και να βάλω την προηγούμενη? Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν το βρίσκω...:wacko: Νομίζω είναι το "Windows Live Essentials".Υπάρχει σίγουρα στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melen Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ναι αυτό που λες υπάρχει στην προσθαφαίρεση αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ναι αυτό που λες υπάρχει στην προσθαφαίρεση αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό! Αν θυμάσαι όταν "κατέβασες" το αρχείο Setup για να βάλεις τον messenger στην αρχή σου έλεγε:"Windows Live Essentials".Οπότε μάλλον αυτό είναι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 παιδια καμια λυση γ ευκολη αποστολη-ληψη αρχειων(οποιασδηποτε μορφης χωρις να μεσολαβει antivirus) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 παιδια καμια λυση γ ευκολη αποστολη-ληψη αρχειων(οποιασδηποτε μορφης χωρις να μεσολαβει antivirus) ? Απλό.Όταν στέλνεις αρχείο και σου βγάζει το Anti virus πατάς "Άκυρο" (Cancel).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ή το κάνεις ζιπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Στον 8.5 υπηρχε η επιλογη να δεις τη λιστα φιλων μιας επαφης σου -ασχετα αν δεν μου δουλεψε ποτε- στον 9 υπάρχει? Δεν το βρισκω... Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Παιδιά το Messenger έχει τρελαθεί τελείως.Είχα το username μου και πριν από λίγο είδα ότι αντί να μου "βγάζει" το username μου μου "έβγαζει" αγγλικά ερωτηματικά (??????).Το ξαναλλάζω αλλά και πάλι μετά από λίγο μου "βγάζει" ξανά αγγλικά ερωτηματικά.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 και μενα το κανε αυτο ..:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 na rwtisw kati katebasa ksana to new windows msn kai mou bgazei pali to idio: oti i ipiresia den einai diathesimi kai kwdikos sfalmatos: 8100030d / ti mporw na kanw? me to palio msn ola ok douleuei,sto new mou eixe doulepsei 3 mhnes kai meta den mporese na ksana mpei.. filika xasapakos Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Γράψε αν θες ελληνικά γιατί πολλοί δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν όταν βλέπουν greeklish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Εγω παλι εκανα update στο Plus! και τωρα καθε φορα που συνδεομαι μου πεταει ενα παραθυρακι με διαφημισεις!! :/ Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 na rwtisw kati katebasa ksana to new windows msn kai mou bgazei pali to idio: oti i ipiresia den einai diathesimi kai kwdikos sfalmatos: 8100030d / ti mporw na kanw? me to palio msn ola ok douleuei,sto new mou eixe doulepsei 3 mhnes kai meta den mporese na ksana mpei.. filika xasapakos Από το site της Microsoft: 2.b.i. For Windows XP Right click on the Start button and then click Explore to open Windows Explorer. On the Tools menu, click Folder Options. Click the View tab. In the Advanced settings list, select Show hidden files and folders under Hidden Files and Folders. Click to clear the Hide extensions for known file types check box . Click OK to close the Folder Options window. Delete the Contacts Cache folder. To do so, right-click Start, and then click Explore to open the Windows Explorer window. In the Windows Explorer window, locate the folders below and delete all the files and folders inside them C:\Documents and Settings\ Your Windows logon name \Contacts\ Your Messenger e-mail address C:\Documents and Settings\ Your Windows logon name \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ Your Messenger email address Note: Windows Logon name is the logon name that you use to sign in to windows. Your Messenger email address is the address that you use to sign in to Messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Εγω παλι εκανα update στο Plus! και τωρα καθε φορα που συνδεομαι μου πεταει ενα παραθυρακι με διαφημισεις!! :/ Αυτό με το παραθυράκι με τις διαφημίσεις πρέπει να είναι καινούριο. Και μένα μου το έκανε σήμερα 2 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Αυτό με το παραθυράκι με τις διαφημίσεις πρέπει να είναι καινούριο. Και μένα μου το έκανε σήμερα 2 φορές. Ναι καινουριο ειναι κ δεν μου αρεσει καθολου!! Νομιζω το πεταει καθε φορα που κανεις log in..Καλα φτιαχνουν κατι που υποτιθεται αφαιρει καποιες διαφημισεις και βαζουν αλλες?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Βλακείες.. Εφόσον είναι καινούργιο θα πρέπει να προσθέσουν και αυτή τη ρύθμιση στο plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts