Jump to content

Windows Live Messenger

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταφερε και κολλησε η αδερφη μου ιο στο msn και γινεται ψιλοχαμος....Στελνει μονο του links στις επαφες μου και οταν το ανοιγω μ ανοιγει το browser σε μια συγκεκριμενη σελιδα και γενικα τρελενει το pc.Εκανα search με το spybot αλλα δεν καταφερα κατι.Υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασω?:cry:
iphone 3G & Nokia N82 owner

Δοκίμασε να αλλάξεις τον κωδικό του email που χρησιμοποιείς ως Windows Live ID.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καταφερε και κολλησε η αδερφη μου ιο στο msn και γινεται ψιλοχαμος....Στελνει μονο του links στις επαφες μου και οταν το ανοιγω μ ανοιγει το browser σε μια συγκεκριμενη σελιδα και γενικα τρελενει το pc.Εκανα search με το spybot αλλα δεν καταφερα κατι.Υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασω?:cry:

Καλό κουράγιο... :p

Κυκλοφορεί το τελευταίο καιρό ιός των USB σε διάφορες μορφές...

Και ο δικός μου έτσι κόλλησε από USB φίλου μου.

Βάζει ένα πρόγραμμα μέσα... για ψάξε (ίσως λέγεται winupdates.exe) το οποίο κάνει όλη τη ζημιά...

Αν το κλείσεις δεν θα έχεις problem!

Το θέμα είναι ότι ουτε το ΝOD32 το βρίσκει (μάλιστα το δείχνει κανονικά στο firewall να τρέχει και να ανταλλάσσει δεδομένα :wacko:), ούτε το spybot που λες.

Μόνο ένα anti-trojan πρόγραμμα που έβαλα το βρήκε!

Α.... και το πιο σημαντικό που ξέχασα να αναφέρω.. είναι ότι ενώ το πρόγραμμα winupdates.exe δείχνει ότι βρίσκεται στον φάκελο Windows, δεν μπορούσα να το βρω ακόμα και με ενεργοποιημένη την επιλογή εμφάνισης κρυφών αρχείων συστήματος κλπ.

Η λύση που θα σου πρότεινα είναι να δοκιμάσεις κάποιο anti-trojan πρόγραμμα, ή να βρεις το πρόγραμμα (τύπου winupdates.exe) που δημιουργεί το πρόβλημα και να το απενεργοποιήσεις από την εκκίνηση (γιατί εκτός των άλλων ενεργοποιείται και στην αυτόματη εκκίνηση του συστήματος)

Επίσης έλεγξε τα usb σου (και κυρίως τα usb της αδερφής σου :cool:) γιατί πολύ πιθανό αυτά να έχουν τον ιό. Και με την εισαγωγή τους, πάλι απ' την αρχή... :shifty:

Συνήθως στην αυτόματη εκτέλεσή τους η πρώτη επιλογή είναι το άνοιγμα φακέλων αλλά γραμμένο στα αγγλικά... και το οποίο ουσιαστικά δεν ανοίγει τους φακέλους αλλά βάζει τον ιό...

Λύση: format στο Usb ;)

Ελπίζω να βοήθησα!

ρε παιδια παρατηρω καποιες επαφες μου εχουν γινει μονες τους delete..και καμια φορα κ block..τι παιζει?????

Γεια σας παιδια!! Αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Πριν απο λιγες μερες το msn ξαφνικα σταματησε να λειτουργει. Το απεγκατεστησα και παλι απο την αρχη. Εκει που παω να κανω sign ιn μου βγαζει ενα error 8000ffff.

Στην αρχη κατεβασα το τελευταιο που ειναι το beta. Το εκανα παλι uninstall αλλα οποτε ξανα ανοιγω τον υπολογιστη πεταγεται εκει χωρις να εχω κανει ξανα install και στο control panel δεν μου εμφανιζεται καν σαν προγραμα που εχω εγκατεστημενο..

Τι παιζει?

:D

Άρης

Follow me

Tο ελυσα το προβλημα που αντιμετωπισα αλλα φαινεται οτι πεταχτηκε αλλο..

Συνδεεται αμεσα με το προηγουμενο.

Οποτε ανοιγω το msn λειτουργει για λιγα δευτερολεπτα αλλα μετα κολλαει, αναγκαστηκα πρεπει να το κλεισω και μου βγαζει το κλασικο της windows με το error report κι αν θελω να το στειλω ή οχι. Τελοσπαντων παταω πληροφοριες και μου βγαζει το προβλημα..

Αρχιζει ετσι κι εχει κι αλλο λιγο που μου διεφυγε οταν το αντεγραφα..

szAppName : msnmsgr.exe szAppVer : 8.1.178.0 szModName : hungapp

Καμια σκεψη πως να το λυσω??

Antivirus εχω το McAfee 2009 και δεν υπαρχει διαθεσιμο update νομιζω και λειτουργει κανονικα οταν κανω sign in.

:D

Άρης

Follow me

Ωραίο το νέο feature με τις εικόνες (slideshow κ έτσι) :) αλλά πλέον δεν μπορεί ο άλλος να τις αποθηκεύσει κάπου? :confused:

Δεν πιστεύω να το αφήσουν έτσι... γιατί το messenger ήταν ένας ωραίος τρόπος αποστολής foto :happy:

Ωραίο το νέο feature με τις εικόνες (slideshow κ έτσι) :) αλλά πλέον δεν μπορεί ο άλλος να τις αποθηκεύσει κάπου? :confused:

Δεν πιστεύω να το αφήσουν έτσι... γιατί το messenger ήταν ένας ωραίος τρόπος αποστολής foto :happy:

Μα δεν καταργήθηκε η αποστολή φωτογραφιών. Όπως έστελνες και πριν μπορείς να στείλεις και τώρα.

Μα δεν καταργήθηκε η αποστολή φωτογραφιών. Όπως έστελνες και πριν μπορείς να στείλεις και τώρα.

Ναι δίκιο έχεις...

Απλά με drag&drop στο κενό παράθυρο που είχα συνηθίσει, δεν κάνει αποστολή, αλλά ξεκινά την εφαρμογή slideshow sharing, όπου απλά μπορείς να δεις τις φωτογραφίες που βάζει ο άλλος και όχι να τις σώσεις όμως.

Μια καλή βελτίωση θα ήταν να μπορείς να επιλέξεις να σώσεις όποια φωτογραφία θες απ'το slideshow ;)

Ναι δίκιο έχεις...

Απλά με drag&drop στο κενό παράθυρο που είχα συνηθίσει, δεν κάνει αποστολή, αλλά ξεκινά την εφαρμογή slideshow sharing, όπου απλά μπορείς να δεις τις φωτογραφίες που βάζει ο άλλος και όχι να τις σώσεις όμως.

Μια καλή βελτίωση θα ήταν να μπορείς να επιλέξεις να σώσεις όποια φωτογραφία θες απ'το slideshow ;)

+1 :)

------------------

Ναι δίκιο έχεις...

Λογικά θα βγεί κανένα script στον plus που θα κάνει αυτή τη δουλειά. Εϊναι ακόμη σε beta κατάσταση ο 9 ή έχει βγει ο κανονικός?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Καλησπέρα και συγνώμη που γράφω σε αυτό το topic αλλά δεν υπάρχει θέμα για το Windows Live Messenger 9.Τέσπα.Μόλις άνοιξα σήμερα τον υπολογιστή μου και μου άνοιξε ο Messenger προσπάθησα να κάνω log in.Μόλις έβαλα τα στοιχεία μου και πάτησα ''ΟΚ'' μου ζητούσε να βάλω τον Messenger 9 μέσω αναβάθμισης.Εγώ φυσικά πάτησα ''Ναι'' γιατί όταν προσπάθησα να πατήσω ''Όχι'' με έβγαζε απο το log in και κάθε φορά που προσπαθούσα να ''μπώ'' δεν με έβαζε.Τέλος πάντων.Μόλις μου έκανε εγκατάσταση μου ζήτησε να κάνω restart.Μόλις έκανα restart και προσπάθησα να ξανακάνω είσοδο ενώ πληκτρολόγησα σωστά τα στοιχεία μου μου έβγαλε και συνεχίζει να μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:''Signing in to Windows Live Messenger Beta failed because the service is temporary unavailable.Please try again later.Error code:8000ffff.

Μετά το σφάλμα πήγα στο ''My Computer'' (Ο Υπολογιστής μου) και διέγραψα το Windows Live Messenger απο το ''Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων'' (Add or Remove Programms) αλλά όταν έκανα restart ο Messenger ήταν ακόμα εκεί.Όταν προσπάθησα να βάλω έναν πιο παλιό για να κάνω είσοδο μου έλεγε ότι ο υπολογιστής έχει μια νεότερη έκδοση του Windows Live Messenger.Τι μπορώ να κάνω για να αφαιρέσω και να βάλω έναν πιο παλιό Messenger ή να διορθώσω αυτόν που έχω??:worry::cry:Παιδιά όσοι ξέρετε βοηθήστε γιατί πρέπει να στείλω μέσω Messenger μια εργασία μέχρι αύριο.

Ευχαριστώ.:)

Ρε παιδιά έπαθα πλάκα και παρακαλώ όποιος μπορεί να μου απαντήσει ας το κάνει. Ξαφνικά μου άνοιξε το παράθυρο και μου έγραψε κάτι το τύπου "Hi babe" μία η οποία είχε σαν e-mail hotmail.co.uk

Όταν την ρώτησα πως με βρήκε μου είπε και καλά οτι με βρίσκει πολύ greek και οτι γουστάρει. Το θέμα είναι πώς το έκανε αυτό μιας και δεν υπάρχει στα contack list και ποτέ δεν μου ήρθε παράθυρο να με ρωτάει να κάνω add...

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

I LOVE MY BABIES

@ johnthegreek

Προσπάθησε να απεγκαταστήσεις το WLM 9.0 beta μέσω κάπου uninstaller όπως το Revo Uninstaller, κατόπιν χρησιμοποίησε κάποιον registry cleaner όπως το Ccleaner.

Ύστερα εγκατέστησε η τελευταία σταθερή έκδοση messenger που είναι η 8.5.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

@Itchrist86

Εγκατέστησα το Revo Unistaller αλλά μου βγάζει ότι μου βγάζει και η ''Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων'' διότι τον Windows Live Messenger τον είχα απεγκαταστήσει απο πρίν.Το πρόγραμμα αυτό για τη συγκεκριμένη κατάσταση που βγήκε άχρηστο.

Εγκατέστησα επίσης και το CCleaner και όταν το έτρεξα μάρκαρα όλα τα κουτάκια που είχε με ''ν'' και το πάτησα το ''Έναρξη Καθαριστή''.Μόλις τελείωσε πήγα στο ''Μητρώο'',τα επέλεξα όλα και πάτησα το ''Διόρθωση Επιλεγμένων Παραμέτρων''.Έκανα restart στον υπολογιστή μου για να δω τι θα γίνει άλλα όταν τον άνοιξα όχι μόνο δεν είχε φύγει ο Messenger αλλά μου έβγαζε και πάλι error.Τι να κάνω?:cry:Σας παρακαλώ παιδιά μην μου πείτε να κάνω format γιατί έχω χάσει το cd και δεν μπορώ να ξαναπεράσω τα Windows απο την αρχή.Ευχαριστώ.:)

Τι να σου πω...

Διέγραψε χειροκίνητα τα αρχεία του WLM πηγαίνοντας στους φακέλους:

C:\Program Files\Windows Live\Messenger

C:\Documents and Settings\[user name]\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger

Εναλλακτικά μπορείς να περάσεις κάποιο άλλο messenger ο οποίο υποστηρίζει msn.

Τελικά έκανα επιδιόρθωση του beta απο ΕΔΩ και λειτουργεί κανονικά τώρα.Ευτυχώς γιατί γλύτωσα να δουλεύω με τον αρχαίο messenger των XP.:)

Τι έπαθαν ρε παιδιά τα emoticons μου?

http://img208.imageshack.us/img208/2933/emoqr4.th.jpg

Σήμερα το παρουσίασε αυτό στα καλά καθούμενα...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

εγώ σήμερα δεν μπορούσα να μπω καθόλου στο μσν, έχω τον 9.0 και γω, μου βγάζει σφάλμα error code: 80048051. Αυτό το έκανε που και που και με τις άλλες εκδόσεις, τί να κάνω :(

Τι έπαθαν ρε παιδιά τα emoticons μου?

http://img208.imageshack.us/img208/2933/emoqr4.th.jpg

Σήμερα το παρουσίασε αυτό στα καλά καθούμενα...

Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου εδώ και.. μέρες :mad: δεν έχω όμως χρόνο για να το ψάξω. Το παράξενο είναι ότι.. οι άλλοι βλέπουν τα emotions μου όταν τα βάλω στο παράθυρο συνομιλίας, ακόμα και τα άλλα που έχω εκτός απ τα default του msn, ενώ εγώ δεν βλέπω τίποτα, ούτε καν τα default !

και γω ειχα κατι τετοια προβληματακια και εβαλα παλαιοτερη εκδοση.με xp δεν συνδεοταν, ενω με vista μια χαρα. τωρα εβαλα στα vista την εκδοση 2009 και ειναι οκ.

Όταν εγκατέστησα το Messenger 9 όταν στέλνω σε κάποιον emoticons αντί να βλέπει το emoticon που το έστειλα βλέπει τον τίτλο του.Τι συμβαίνει;:worry: