geeksada Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Ενα skin για τον WLM: http://www.deviantart.com/view/32823793/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Υπάρχει κανένας που να έχει βάλει όλο το πακέτο (wlm+patch+plus) να μας πει αν δουλεύουν όλα ρολόι; Γιατί μαθαίνω ότι το patch δουλεύει μέχρι την 8.0.0787.00.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Έχει βγεί a-patch για την 792. Έχω plus live και a-patch και όλα καλα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Ολα κανονικά δουλευουν. Απλά η προηγούμενη version του Patch δεν δουλευε με τον Messenger 792. Τωρα με την καινούρια έκδοση δεν υπάρχει κάποιο προβλημα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 :oops:Ηταν πανευκολο και δεν μπορουσα να το βρω.Καποιες μερες .......:fool: Anyway ευχαριστω παιδια Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 δεν ξέρω αν δώσατε το λινκ της official release για το τελευταίο built (8.0.0792) αλλα εδώ είναι απο microsoft link,άρα official... http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=be0caf37-f153-4081-86e9-0cbb2fece05f&DisplayLang=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Καλησπέρα...:happy: Να κάνω μια ερώτηση θέλω...:confused: Το Windows Live Messenger ή Msn Messenger λειτουργεί κανονικά σήμερα...?;) Είμαι στη δουλειά μου και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα...:wacko: Τι μπορεί να φταίει?:worry: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Καλή φαίνεται η φαιναλ έκδοση αλλά μέχρι σιτγμής το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι στη λίστα με τις επαφές μου, ενώ ο 7.5 αντί για το εικονίδιο του Msn είχε τη φώτο που είχε ο καθένας τώρα μου έχει το χαζο-πρασινο icon.. Και έχω ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή στις επιλογές.. Κάποια πρόταση ίσως? Σας τις βγάζει εσάς τις φώτογραφίες στη λίστα? Καλησπέρα...:happy: Να κάνω μια ερώτηση θέλω...:confused: Το Windows Live Messenger ή Msn Messenger λειτουργεί κανονικά σήμερα...?;) Είμαι στη δουλειά μου και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα...:wacko: Τι μπορεί να φταίει?:worry: Εμένα μπήκε μια χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 και εμένα μια χαρα online είναι giorgosH εμένα μου βγάζει το πράσινo icon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Καλησπέρα... Μόλις γύρισα σπίτι μου και όντως μπαίνω κανονικά....:confused: Μήπως πρέπει να απευθυνθώ στον Admin που διαχειρίζετε το net και γενικά τα πάντα γύρω απο αυτά στη δουλειά μου μήπως το έχει "κόψει" :blink: Υπάρχει αυτή η πιθανότητα?;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Υπάρχει αυτή η πιθανότητα?;) Μεγάλη πιθανότητα!! :p Και μένα στη δουλειά, μας το έχουν κόψει... :O Κρίμα... γιατί η λειτουργία Lock του Plus θα ήταν ότι πρέπει! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Μεγάλη πιθανότητα!! :p Και μένα στη δουλειά, μας το έχουν κόψει... :O Κρίμα... γιατί η λειτουργία Lock του Plus θα ήταν ότι πρέπει! :p Άρα μπορώ να του πώ αύριο να το ανοίξει έτσι...?:happy: Είναι στο χέρι του....?:wacko: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Φυσικά και έιναι! Αφού αυτός λογικά έχει κλέισει την "πόρτα"... :shifty: Το θέμα είναι αν θέλει να σας την ανοίξει (ή αν έχει άλλες εντολές από πάνω :O ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Φυσικά και έιναι! Αφού αυτός λογικά έχει κλέισει την "πόρτα"... :shifty: Το θέμα είναι αν θέλει να σας την ανοίξει (ή αν έχει άλλες εντολές από πάνω :O ) Μπορεί να ορίσει σε συγκεκριμένες ip να δουλεύει και σε άλλες όχι?:confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 guys kai egw apo to diktio tis douleias den mporousa na enothw simera.. kai oi ypoloipoi sinadelfoi... oloi me MSN 8... apoklietai tetia simptwsi Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 guys kai egw apo to diktio tis douleias den mporousa na enothw simera.. kai oi ypoloipoi sinadelfoi... oloi me MSN 8... apoklietai tetia simptwsi Ώχ...:wacko: Να σου πω την αλήθεια φίλε μου ούτε με το msn messenger 7.5 μπορούσα να μπώ αλλά ούτε και με το windows live messenger 8.0 :wacko: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 egw katafera na mpw mono me web messenger Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 egw katafera na mpw mono me web messenger Υπάρχει και το meebo.com αν δεν έχετε πρόσβαση στη δουλειά ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Υπάρχει και το meebo.com αν δεν έχετε πρόσβαση στη δουλειά ;) meebo.com :worry: Δεν το έχω ξανακούσει αυτό...:rolleyes: Είναι παρόμοιο με το msn messenger?:O αναγνωρίζει τις επαφές?:O EDIT **Sorry μόλις τώρα είδα τη σελίδα...:O Αλλά δεν μου την ανοίγει καλά...:confused: Ίσως και το web messenger να είναι μια καλή λύση...:happy: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 meebo.com :worry: Δεν το έχω ξανακούσει αυτό...:rolleyes: Είναι παρόμοιο με το msn messenger?:O αναγνωρίζει τις επαφές?:O EDIT **Sorry μόλις τώρα είδα τη σελίδα...:O Αλλά δεν μου την ανοίγει καλά...:confused: Ίσως και το web messenger να είναι μια καλή λύση...:happy: Ναι! Κανονικά σαν το web messenger! (Όχι βέβαια στην εμφάνιση... :O ) Αλλά το καλό είναι ότι δέχεται μέχρι 4 λογαριασμούς ταυτόχρονα! ICQ,Yahoo,GTalk,MSN ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ναι! Κανονικά σαν το web messenger! (Όχι βέβαια στην εμφάνιση... :O ) Αλλά το καλό είναι ότι δέχεται μέχρι 4 λογαριασμούς ταυτόχρονα! ICQ,Yahoo,GTalk,MSN ;) Thank s πάντως είναι και αυτό άλλη μια λύση...:p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Σας τις βγάζει εσάς τις φώτογραφίες στη λίστα? Ενεργοποιησε την επιλογή "Show Details" όπως φαίνεται παρακάτω... http://img486.imageshack.us/img486/7452/untitled23vq.png και θα φαίνονται έτσι.... http://img480.imageshack.us/img480/6238/untitled30bk.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ναι αλλά έτσι είναι large icons, ενώ στο παλιό και μικρά ήταν κ είχε τις φώτος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Simera enwnomai kanonika me MSN 8... :D Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Καλημέρα...:happy: Σήμερα χωρίς να κάνω τις απιτούμενες ενέργειες όπως είχα προαναφέρει με τον υπεύθυνο μου (Admin) και λειτουργεί μια χαρά...:p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts