Bayern7 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 leitourgiko kai router? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 leitourgiko kai router? Router standar δεν φταιει, αφου με την ιδια συνδεση, απο το desktop συνδεεται κανονικα το msn. To λειτουργικο χαλαρα ειχε δεκαδες ιους και malware (οντας laptop ανιδεης απο υπολογιστες κοπελας.... :rolleyes:), αλλα θεωρητικα αυτα θα επρεπε να ειχαν εξαφανιστει απο ενημερωμενα antivirus anti-spyware, κτλ... Κι εγω προς τα εκει κλινω παντως, και μαλλον παμε για recovery cd...:( Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να γράψω το βίντεο που βλέπω όταν βλέπω κάποιον μέσω webcam; Ποιό προγραμματάκι να χρησιμοποιήσω; Έχω την τελευταία έκδοση του Live. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να γράψω το βίντεο που βλέπω όταν βλέπω κάποιον μέσω webcam; Ποιό προγραμματάκι να χρησιμοποιήσω; Έχω την τελευταία έκδοση του Live. To MSN Webcam Recorder 11. Είναι free, ψάξε το στο download.com. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, βάλε το και πες μας εντυπώσεις. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ωραία συζήτηση! :lol::p Το MSN Webcam Recorder 11 δε βλέπω να έχει καλό rating στο download.com. Τελικά Κατέβασα το oRipa MSN Webcam Recorder 2.0.1 αλλά ακόμη δεν πέτυχα on-line κανέναν με webcam για να το δοκιμάσω... :( Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Τελικά Κατέβασα το oRipa MSN Webcam Recorder 2.0.1 αλλά ακόμη δεν πέτυχα on-line κανέναν με webcam για να το δοκιμάσω... :( Οταν το δοκιμασεις πες μας λιγο αν κανει καλα την δουλεια του ... Ειναι πολυ σημαντικο εργαλειο :) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Οταν το δοκιμασεις πες μας λιγο αν κανει καλα την δουλεια του ... Ειναι πολυ σημαντικο εργαλειο :) ... Καλό είναι! Και πολύ εύχρηστο! :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ted_rossi Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ρε παιδιά,εγώ και μερικοί φίλοι μου έχουμε το εξής πρόβλημα,με την τελευταία έκδοση του live messenger της microsoft : αρκετά συχνά,εκεί που μιλάμε με κάποια επαφή,που έχει είτε το ίδιο είτε το yahoo messenger,ξαφνικά δεν μπορούμε να διαβάσουμε πλέον τα μηνύματα που μας στέλνει.Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν το ίδιο?Καμμιά ιδέα αντιμετώπισης?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Θελω και εγω να κανω μια ερωτηση,υπαρχει τιποτα για να βλεπω logs των επαφων μου? π.χ. εχω MSN ανοιχτο αλλα λειπω απο το PC και καποιος εκανε log in-log out,ε να μπω εγω καπου μετα και να δω οτι η ταδε επαφη εκανε log in ταδε ωρα και log out ταδε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sa1901 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Θελω και εγω να κανω μια ερωτηση,υπαρχει τιποτα για να βλεπω logs των επαφων μου? π.χ. εχω MSN ανοιχτο αλλα λειπω απο το PC και καποιος εκανε log in-log out,ε να μπω εγω καπου μετα και να δω οτι η ταδε επαφη εκανε log in ταδε ωρα και log out ταδε. Με το msn plus! μπορείς να τα δεις αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ευχαριστω θα το ψαξω.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Μου εχει σπασει τα νευρα εδω και 2-3 εβδομαδες!! προσεξτε: Δεν αποσυνδεεται απο το ιντερνετ....απλα κολαει το προγραμμα!! παγωνει!!!...αυτο γινεται ειτε κατα την εισοδο,ειτε την ωρα που γραφω καποιο μηνυμα...ειτε απλα οταν ειμαι π.χ away χωρις να πειραξω κατι...παω μετα να τον κανω απο την μπαρα maximize..και απλα δεν υπαρχει...η υπαρχει και μου βγαζει not responding!! αναγαζομαι να τον κανω exit (ειναι το μονο κουμπι που λειτουργει!!!!)και μετα παλι να το τρεξω....μου κολαει κανα 2 φορες παλι και μετα μπαινει...γραφω...5-15 λεπτα....εκει που γραφω......αντε παλι...:not responding!!!!!.....και να φανταστητε οτι με trilian μπαινει κανονικα....δηλαδη δεν υπαρχει προβλημα με την συνδεση!!!...ποιο ειναι το συμπερασμα?? οτι εχει σφαλμα το προγραμμα και δεν ειναι κατι δυκτυακο.. λοιπον εχουμε και λεμε: τσεκαρισμενο για virus & spyware, απο το start up τρεχουμε μονο τα απαραιτητα....απεγκατεστησα antivirus,firewall ετσι για να το δω πως παει μονο του....απεγκατεστησα και το ιδιο το msn και εσβησα φακελους σχετικα με αυτο...και διαφορες καταχωρησεις στην registry,το ξανακατεβασα, εκοψα τις διαφημισεις με το a-apatch....εβαλα να δοκιμασω το 8.5 beta....εβαλα priority low, ξανακατεβασα την javα ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ!!!!!! ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! not responding not responding not responding!!!!! εψαξα εδω και σε ξενα forum δεν λεει κατι παραπανω και διαφορετικο απο αυτα που εχω κανει......η ,ηπως κατι μου ξεφυγε?? Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Guyz, ένα φιλαράκι μου κόλλησε έναν ιο στο msn! Για την ακρίβεια αυτό εδώ: http://www.cisrt.org/enblog/read.php?170 Η μόνη λύση που δίνει όμως στο site για την αφαίρεση του είναι μέσω πειράγματος στην registry! Το θέμα όμως είναι ότι αυτός δεν έχει και μεγάλη σχέση με τα pc και δεν ξέρει και αγγλικά και μου είναι λίγο πακέτο να του εξηγήσω τι να κάνει! Έκανε ένα scan με το Nod32, του βρήκε κάτι και τα καθάρισε, αλλά ο ιος εξακολουθεί να υπάρχει! Κανένας άλλος τρόπος να τον αφαιρέσει; Με κανένα άλλο prog ίσως! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigtheking Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Na pw kai egw to problima m me tis teleuetees ekdoseis tou windows live messenger... gia na grapsw xeirografa mnmta i na zwgrafisw mou zitaei na dw sti boi8eia gia kapoies enimerwseis p den exw! m zitaei i sp3 windows XP (egw exw sp2) i nakanw update me to genuie widnows kati... apo oti kserw auto kai kala "download helper" tis microsoft kanei detect an exeis gnisia ta windows...ennoeite clopy einai auta p exw. etsi anagazomai na min katebasw kanena update apo ti microsoft pia genika.... kati p exei arketa meiwnektikamata opws sto messnger , alla kai allou. kamia idea twra edw gia to messenger pws 8a kataferw na kanw install ta xeirografa mnmta pernwntas to update (xwris na gine detect oti exw clopy windows) i na uparxei se arxeiaki kapou allou to sugekrimeno update? i re paidia kamia alli faini idea? THX :D Παράθεση PIG THE KING :cool: CS for ever M.O.H.A για την παρέα :lol: L2 για κάψιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Παιδιά,έχω πρόβλημα με την εφαρμογή.Συγκεκριμένα,όταν εγκατέστησα νέα windows,είχε μέσα προεγκατεστημένο το MSN Explorer,το οποίο είχε την προτελευταία έκδοση του προγράμματος.Μου ζήτησε αναβάθμιση ακι την έκανα.Όταν όμως εγώ κάνω επανεκίνηση τον υπολογιστω,δλδ τον κλεισω και τον ανοιξω μετα,παλι αναβαθμιση θελει...Γιατι? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Na pw kai egw to problima m me tis teleuetees ekdoseis tou windows live messenger... gia na grapsw xeirografa mnmta i na zwgrafisw mou zitaei na dw sti boi8eia gia kapoies enimerwseis p den exw! m zitaei i sp3 windows XP (egw exw sp2) i nakanw update me to genuie widnows kati... apo oti kserw auto kai kala "download helper" tis microsoft kanei detect an exeis gnisia ta windows...ennoeite clopy einai auta p exw. etsi anagazomai na min katebasw kanena update apo ti microsoft pia genika.... kati p exei arketa meiwnektikamata opws sto messnger , alla kai allou. kamia idea twra edw gia to messenger pws 8a kataferw na kanw install ta xeirografa mnmta pernwntas to update (xwris na gine detect oti exw clopy windows) i na uparxei se arxeiaki kapou allou to sugekrimeno update? i re paidia kamia alli faini idea? THX :D Yparxei patchaki gia to genuine protection ths MS. PM ME Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ για live msg plus?να ειναι free pls. ποια ειναι η τελευτεα εκδοση του windows live messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 http://msgpluslive.net/download/ Από εξαπανέκαθεν ήταν free o live. Τελευταία έκδοση wlm 8.5.1288.816 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigtheking Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Alli mia erwtisoula. Kserei kaneis an uparxei plug in sto messenger gia to winamp? opws uparxei i epilogi na enfaanizetai sto msn s ti mousiki akous ekeini ti stigmi me to windows media player ,paizei na uparxeikati analogo gia to winamp? an oxi paizei kaneis na ftiaksei kana tetoio plug in? thx :D Παράθεση PIG THE KING :cool: CS for ever M.O.H.A για την παρέα :lol: L2 για κάψιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Alli mia erwtisoula. Kserei kaneis an uparxei plug in sto messenger gia to winamp? opws uparxei i epilogi na enfaanizetai sto msn s ti mousiki akous ekeini ti stigmi me to windows media player ,paizei na uparxeikati analogo gia to winamp? an oxi paizei kaneis na ftiaksei kana tetoio plug in? thx :D yparxei. google gia amip ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigtheking Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 amip...? ennoeite oti epsaksa sto google gia to plug in p 8elw , alla de brika tpt... Παράθεση PIG THE KING :cool: CS for ever M.O.H.A για την παρέα :lol: L2 για κάψιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 amip...? ennoeite oti epsaksa sto google gia to plug in p 8elw , alla de brika tpt... Δοκιμασε ΑΥΤΟ. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ria21 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 re paidia as mou pei kapoios ti na kano sto msn mou pou dn sindeetai mou vgazei error code 80048820 extended error code:80048411 patao troubleshoot+mou vgazei provlima sto keys ports!!patao repair tipota+pali..please voithiste mee!!:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 re paidia as mou pei kapoios ti na kano sto msn mou pou dn sindeetai mou vgazei error code 80048820 extended error code:80048411 patao troubleshoot+mou vgazei provlima sto keys ports!!patao repair tipota+pali..please voithiste mee!!:(:( Καλώς ήρθες στο Forum. Για κοίταξε εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ria21 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Καλώς ήρθες στο Forum. Για κοίταξε εδώ. kano auta pou leei gia ton error code alla m diorthonei to extended error code+to allo menei.+otan patao troubleshoot ksana m vgazei+ta 2...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts