kostakiss Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 βγηκε ενημερωση και για το messenger plus live και για a-patch ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 για το Plus! λενε οτι θα το εχουν ετοιμο αρχες Δεκεμβρη στο site τους Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 βγηκε ενημερωση και για το messenger plus live και για a-patch ;) Το a-patch νομιζω ηταν ετοιμο απο τις πρωτες μερες που κυκλοφορησε επισημα ο WLM 2011 και μαλιστα διαβασα καλα σχολια. Το εχεις δοκιμασει kostakiss? :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 και τα 2 τα εγκατεστησα μονο,δεν τα χρησιμοποιησα γιατι ηδη ημουν απο το desktop μου μεσα.. παντως και το messenger plus live εβγαλε νεοτερη εκδοση η οποια μαλιστα κυκλοφορησε 12/10/2010 οποτε υπεθεσα οτι ειναι για 2011 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Καλό, χρυσό το Pidgin, αλλά τελευταία το 'χει χάσει το παιχνίδι. Το εγκαταλείπω λοιπόν για το Windows Live 2011. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Εδώ και 2-3 μέρες δεν μου εμφανίζει σε κάποιες επαφές την φωτογραφία τους στο παράθυρο συνομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Καλό, χρυσό το Pidgin, αλλά τελευταία το 'χει χάσει το παιχνίδι. Το εγκαταλείπω λοιπόν για το Windows Live 2011. και πολύ καλά έκανες !!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παιδια ,εδω και κατι μερες ,ξαφνικα χωρις να κανω τιποτα, στο μσν ,οποτε μου στελνουν καποιο link απο καποιο site ,δεν μπορω να το δω με τη μορφη Link οπως φαινοταν πριν αλλα φαινεται ως url ,δηλαδη πρεπει να το αντιγραψω για να μπω στο σαιτ .Οταν στελνω εγω ,παλι ετσι μου δειχνει οτι το εστειλα αλλα οι αλλοι μπορουν να κλικαρουν κανονικα ως λινκ . Μπορει να βοηθησει κανεις ,μηπως χρειαζεται καμια ρυθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Tools -> Options -> Security -> Allow links in conversation window and contact list Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Tools -> Options -> Security -> Allow links in conversation window and contact list Πάντως εγώ που το έχω ενεργοποιημένο-τσεκαρισμένο, συνεχίζει να μου τα εμφανίζει ως url και όχι ως links:what: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 στο 2011 πως αλλαζει η ρυθμιση?γιατι δεν την βρισκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Από τις επιλογές, στην καρτέλα "Μηνύματα" υπάρχει η επιλογή "Να υπογραμμίζονται οι λέξεις για τις οποίες μπορώ να κάνω αναζήτηση στο web για σχετικές εικόνες, συνδέσεις ή βίντεο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Εγώ, όπως είπα και πιο πάνω, ενώ τα έχω τικαρισμένα, το link στέλνεται σαν μήνυμα και πρέπει να το κάνω copy-paste. Έχω την Έκδοση 2009 (Δομή 14.0.8089.726) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 χιλιες φορεσ το 2010!!!!!!!!!! οσο παει και χειροτερο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εγώ προχθές το έσβησα και το έκανα ξανά εγκατάσταση, και πλέον μου έχει την επιλογή για να στέλνω μήνυμα βίντεο. Το πρόβλημα με τις φωτογραφίες παραμένει σε κάποιες επαφές, Αυτό, απ' ότι κατάλαβα, το κάνει μάλλον σε όσους έχουν μόνιμα μία φώτο και δεν την αλλάζουν. Πάντως το chat του fb ακόμα δεν μπόρεσα να κάνω κάτι να συνδεθώ, ενώ μου εμφανίζει τα άτομα στο msn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εγώ, όπως είπα και πιο πάνω, ενώ τα έχω τικαρισμένα, το link στέλνεται σαν μήνυμα και πρέπει να το κάνω copy-paste. Έχω την Έκδοση 2009 (Δομή 14.0.8089.726) Ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα .Το ξετικαρα ,το ξανα τικαρα αλλα και παλι δε μου τα στελνει με τη μορφη λινκς...Εντελως ξαφνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 http://www.geeksmack.net/microsoft/microsoft-disables-links-in-wlm-2009-to-prevent-worm και η λύση http://www.generationmediagroup.com/blog/re-enable-links-in-messenger-09 (εν συντομία αντικαταστήστε το .exe σας με αυτό) Σε μένα πλέον λειτουργούν και πάλι τα links Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 http://www.geeksmack.net/microsoft/microsoft-disables-links-in-wlm-2009-to-prevent-worm και η λύση http://www.generationmediagroup.com/blog/re-enable-links-in-messenger-09 (εν συντομία αντικαταστήστε το .exe σας με αυτό) Σε μένα πλέον λειτουργούν και πάλι τα links Φίλος ευχαριστώ πολύ! Κατέβασα το modified .exe, το αντικατέστησα και όλα είναι comple. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Σημερα το windows live messenger μου εβγαλε μηνυμα οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση... σιγα σιγα απ' οτι φαινεται θα κανει υποχρεωτικη την αναβαθμιση οπως εκανε και με την εκδοση του 2009!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Πώς κάνω block μια επαφή στο καινούριο Live Messenger; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Apppear offline to this person Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Επειδη εχω χαθει λιγο..η τελευταια εκδοση αυτη τη στιγμη ποια ειναι ? Και ειναι καλη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Είναι αρκετά καλή η καινούργια έκδοση , η έκδοση είναι η windows live messenger 2011!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 μου ηρθε και μενα σημερα αναβαθμηση θα την κανω και θα σας πω:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Εγώ το γύρισα στο 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts