iassael Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ο Messenger των Vista είναι κάπως έτσι; http://img187.imageshack.us/img187/4112/messengervistaskindc8.jpg Βρήκα ένα skin στο net που κάνει λέει τον messenger των XP σαν των Vista. auto einai aplws ena skin pu ekane kapoios.... mporeis na to valeis k sto diko su... to programma einai idio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Σε ένα άλλο site είδα έναν Messenger που έλεγε Vista Messenger και ήταν παρόμοιος με αυτό που σας δίνω πάνω αλλά με aero. Γι αυτό το ρώτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 kalhspera...shmera ebala to msn to live mesenger to 8...akousa pws yparxoun diafora patchakia...auta ti akribws kanoun?aksizei na ta balw kai pou tha ta brw...?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Ένα πολύ καλό patch είναι το a-patch οπου μπορείς με αυτό να αφαιρέσεις διαφημίσεις και διάφορα άλλα σπαστικά πραγματάκια. Προσοχή όμως τι αφαιρείς γιατί μπορεί να αφαιρέσεις και κουμπάκια που χρειάζεσαι. Βέβαια μπορείς να ξανατρέξεις το patch και να κάνεις restore. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Εγω πάντως προτείνω το messpatch. Kάνει ότι και το a-patch και 2-3 πράγματα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 nomizw oti to msn to 8 mou kollaei to susthma...apenergopoiei to firewaal kata thn enarksh twn windows ...kai genika mou kollaei polu ...ksafnika! na to apegkatasthsw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 re paidia prin kamia vdomada xafnika xekinisa na dexome apo polla atoma ena arxio mikri zip,poli mikro,pou o allos to estelne xoris na to xeri(erxotan ena mnm pou elege peripou oti afto ine to photo album mou kai na to katevaso na to do).apo to proto pou mou irthe to katevasa alla de katevike olo,meta xafnika arxisan na mou to stelnoun 6-7 atoma...xerete ti itan afto?egine se kanenan allo?sinexistike afto gia kamia mera meta... Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Ιός είναι, μην δεχτείς καθόλου το αρχείο αν στο ξαναστείλουν... Εδώ έχει τις σχετικές πληροφορίες: http://www.cisrt.org/enblog/read.php?63 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_red Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 paidia exo ena sobaro problima.molis xthes katevasa to windows live messenger 8.1.otan piga na to anoikso ebala ton kodiko mou kai mou ebgale mia eidopoihsh kai mou eipe pos eiparxei sfalma (80072efd).epeisis mou elege pos mporei na ftaiei to teixos prostasias tou ipologisti.i allios ftaine oi ri8miseis tou windows live messenger.epeita mpika stin kentriki selida tis microsoft kai zitisa boi8eia.brika ti na kano gia auto to sfalma omos tipota den allakse.mipos kserei kaneis ti mporo na kano gia auto to problima? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 http://www.imzers.com/msn/solve/error-code-80072efd ayth th lysh dokimases? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samurai69 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 kserei kaneis pos mporo na antikatastiso ta prasina an8ropakia sti lista epafon me tin foto pou exei i ka8e epafi analitikes odigies appreciated thanx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 kserei kaneis pos mporo na antikatastiso ta prasina an8ropakia sti lista epafon me tin foto pou exei i ka8e epafi analitikes odigies appreciated thanx Βασικά δεν τα αντικαθιστάς,απλά προσθέτει και την φωτογραφία της επαφής. Στο κεντρικό παράθυρο που έχεις την λίστα σου,δεξιά πάνω έχει 2 πράσινα βελάκια 1 πάνω 1 κάτω.Πατάς εκεί και διαλέγεις "Show details" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samurai69 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 ^ thanx a lot mate Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Με το mess patch ( http://www.mess.be ) μπορείς να αφαιρέσεις και τα πράσινα ανθρωπάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Kalimera se olous!!Xreiazomai tin voitheia sas...:O Exw to eksis provlima me ton Messenger. Enw stis epiloges exw epilegmeno na dexomai ta offline minimata molis eiselthw parolayta ayto den ginetai..Episis to idio symvainei ki otan exw eiselthei me tin epilogi "Appear offline"(oute dexomai oute mporw na steilw minimata).Apegkatestisa k epanegkatestisa ton messenger alla den allazei tipota.. Exete mipws kamia idea?? Episis pws mporw na metaferw emoticons (pou exw apothikeusei apo synomilies mou) se allo pc??Giati apothikeuontai ston logariasmo kathe xristi k ara den mporw na mou ta steilw.. :wacko: :cry: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 παιδια γραμματοσειρες πως βαζω?πχ αν δεν εχει μια που θα την βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 παιδια γραμματοσειρες πως βαζω?πχ αν δεν εχει μια που θα την βρω? Περασε την στα windows Και θα εμφανιστεί και στον wlm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 και απο που μπορω να τις βρω?αρχεια ειναι?και απ οτι ειδα δεν γινεται να κανω αντιγραφη/επικοληση στις γραμματοσειρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Ναι αρχεία ttf είναι. Ψάξε στο google να βρεις γραμματοσειρες. Τις κατεβάζεις και τις ρίχνεις στο φάκελο fonts που είναι μέσα στο φάκελο των windblows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Ξερετε πως μπορουμε να στειλουμε πολλες "δονησεις" χωρις να πρεπει να περιμενουμε??? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Με το a-patch ή το mess-patch. Ποιόν κακομοίρη θα πρήξεις; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Με το a-patch ή το mess-patch. Ποιόν κακομοίρη θα πρήξεις; :p Ευχαριστω!!!!:) Εεε τοσες επαφες εχω να μην πριξω και καποιον???:p :p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Γεια σας! εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με το messenger!δεν μπορω να εισελθω!μου βγαζει σφαλμα 80048820!το σβησα το ξαναβαλα αλλα τπτ!πηγα και στην αντιμετωπιση προβληματων τπτ!Πηγα προχτες να μπω στο hotmail μου και μου λεει οτι εχει ληξει ενα πιστοποιητικο login live!και στο gmail μου το ιδιο!οποτε αυτο πρεπει να σχετιζεται με το messenger!μηπως ξερει κανεις τι να κανω? plz help me! Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Γεια σας! εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με το messenger!δεν μπορω να εισελθω!μου βγαζει σφαλμα 80048820!το σβησα το ξαναβαλα αλλα τπτ!πηγα και στην αντιμετωπιση προβληματων τπτ!Πηγα προχτες να μπω στο hotmail μου και μου λεει οτι εχει ληξει ενα πιστοποιητικο login live!και στο gmail μου το ιδιο!οποτε αυτο πρεπει να σχετιζεται με το messenger!μηπως ξερει κανεις τι να κανω? plz help me! Και εγω το ιδιο προβλημα εχω απο προχτες. Μηπως μπορει να μας πει καποιος τι συμβαινει? edit: Τελικα το ελυσα το προβλημα. Εκανα full system scan με το Avast Antivirus, μου βρξκε μερικα worms και trojans, και μολις τα διεγραψα μετα εμπαινε κανονικα στο MSN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Παιδιά το Msn μου κάνει sign in με το ενσύρματο modem αλλά με το wireless δεν κάνει με τίποτα παρ'όλο που η ip του pc είναι ρυθμισμένη σαν dmz. :wacko: Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts