Nikos_s3 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 και το A-patch έτοιμο για την 8.1.0178 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Τελικά έχετε δίκαιο. Αυτή που κατεβαίνει από το http://messenger.live.com/ είναι η 8.1.0178. Όμως παρατηρώ ότι είναι πιο κοντά στην 8.1.0168 χωρίς το Beta στον τίτλο παρά με την 178... Και γιατί το λέω; Γιατί οι κάρτες επαφής, ας πούμε, στην 178 την αγγλική είναι διαφορετικές από την 178 την ελληνική (οι οποίες είναι ακριβώς ίδιες με την 168). Όπως επίσης ενώ σε μερικές επαφές πριν (με την αγγλική την 178) μου εμφάνιζε το σηματάκι εκείνο, το im τώρα δεν το εμφανίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 καλησπέρα σε όλους!!! να ρωτήσω κατι για το msn θα ηθελα. μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μαθω αν καποιος με εχει block sto msn??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος που θα βρω την τελευταία έκδοση στα αγγλικά? Την καταβάζω από εδώ,την κατεβάζω από εκεί,παντού στα ελληνικά είναι... @giouli_n91: Δεν το μαθαίνεις άμεσα.Απλά με το που θα σε μπλοκάρει,δεν τον ξαναβλέπεις να είναι online μέχρι σε απεμπλοκάρει. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος που θα βρω την τελευταία έκδοση στα αγγλικά? Την καταβάζω από εδώ,την κατεβάζω από εκεί,παντού στα ελληνικά είναι... @giouli_n91: Δεν το μαθαίνεις άμεσα.Απλά με το που θα σε μπλοκάρει,δεν τον ξαναβλέπεις να είναι online μέχρι σε απεμπλοκάρει. ennow na uparxei programma gi auto to skopo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 uparxei mhpws a-patch gia thn ellhnikh ekdosh messenger 7.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 uparxei mhpws a-patch gia thn ellhnikh ekdosh messenger 7.5? Ότι έχει εδώ. http://apatch.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος που θα βρω την τελευταία έκδοση στα αγγλικά? Την καταβάζω από εδώ,την κατεβάζω από εκεί,παντού στα ελληνικά είναι... http://download.microsoft.com/download/1/A/4/1A4FEB1A-18E0-423A-B898-F697402E4F7F/Install_Messenger.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 kserei kaneis pou tha vrw winks kai diplay pictures gia to msn egkura kai xwris spyware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 sto e mule exei para polla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 sto e mule exei para polla kai se torrents exei akoma perissotera!!! to thema omws einai poia einai pio asfalh...kserei kaneis kati pio sugkekrimeno? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Να ρωτησω κι εγω κατι...Στα παιχνιδια οποτε παταω ή με καλει καποιος να παιξουμε, μου βγαζει προβλημα. Συγκεκριμενα οποτε παταω στο εικονιδιο των παιχνιδιων μου βγαζει οτι "Η λιστα δραστηριοτητων ή παιχνιδιων δεν ειναι διαθεσιμη προσωρινα. Κλειστε και προσπαθηστε ξανα αργοτερα." Τι προβλημα μπορει να υπαρχει;:worry: :worry: :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Εμένα πάντα έτσι λέει :| Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Εμένα λειτουργεί κανονικά και με το νόμο. Ποια έκδοση έχετε. btw uno & poker για msn rule Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Εμένα λειτουργεί κανονικά και με το νόμο. Ποια έκδοση έχετε. btw uno & poker για msn rule κι ο ναρκαλιευτης ωραιος ειναι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Καλά εγώ δεν έχω βρει πως να προσθέσω άλλα games... Πάντως ούτε και σε εμένα παίζουν και έχω την τελευταία έκδοση... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Se mena paizoun kanonikotata.. Opote mallon diko sas problhma einai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Να ρωτησω κι εγω κατι...Στα παιχνιδια οποτε παταω ή με καλει καποιος να παιξουμε, μου βγαζει προβλημα. Συγκεκριμενα οποτε παταω στο εικονιδιο των παιχνιδιων μου βγαζει οτι "Η λιστα δραστηριοτητων ή παιχνιδιων δεν ειναι διαθεσιμη προσωρινα. Κλειστε και προσπαθηστε ξανα αργοτερα." Τι προβλημα μπορει να υπαρχει;:worry: :worry: :worry: Μήπως έχεις περάσει A-Patch; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Μήπως έχεις παρέσει A-Patch; Explain please...:worry: :O :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Explain please...:worry: :O :cry: Το A-patch έχει μια επιλογή για επιπέον παιχνίδια η οποία, όσες φορές την έχω ενεργοποιήσει, μου έχει δημιουργήσει το πρόβλημα που περιγράφεις. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Πως το απενεργοποιω αυτο;:worry: Δεν ξερω καν τι ειναι το A-patch υποψιν.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 http://www.apatch.tk/ Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Πως το απενεργοποιω αυτο;:worry: Δεν ξερω καν τι ειναι το A-patch υποψιν.:p Ε αν δεν το ξέρεις τότε προφανώς δεν θα το έχεις βάλει κιόλας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Ε αν δεν το ξέρεις τότε προφανώς δεν θα το έχεις βάλει κιόλας :p Σωστο...:p Αρα δεν ειναι αυτο, κατι αλλο παιζει...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 geia sas paidia... thelo na ftiakso emoticons me onomata... yparxei kanena programma gia ta to kano auto? :) Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts