kostas_pav Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Φυσικά και σε θέλουμε! Γιατί δε νιώθεις και πολύ καλά; Για δικούς μου λόγους... Μάλλον θα έρθω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Η δημοσκόπηση κλείνει στις 9 παρά απόψε, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε ως τότε. Αν το αποτέλεσμα μείνει ως έχει ίσως να μη με δείτε στο meeting γιατί ενδέχεται να λιάζω το κορμί μου σε Αιγαιοπελαγίτικες παραλίες εκείνο το ΣΚ... :p To μέρος θα κανονιστεί αμέσως μετά τη λήξη της δημοσκόπησης. :) ΥΓ. kostas_pav, δεν υπάρχει μέλος που να μη το θέλουμε. Όλοι/όλες είναι ευπρόσδεκτοι. Άντρες, γυναίκες, νιοι και νιές... :lol: seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Πιστεύω ότι έκλεισε το μέρος - το ΝΑΙ θα φιλοξενήσει το καλοκαιρινό μας meeting και φέτος. Ας βάλουν οι moderators μια δημοσκόπηση για να βρούμε και τη μέρα. Το γοργόν και χάριν έχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Δεν θα ήταν πολύ ωραία να γίνει σε κανένα κεντρικό Starbucks στα Νότια Προάστια να έχουμε και WiFi Forthnet? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Πιστεύω ότι έκλεισε το μέρος - το ΝΑΙ θα φιλοξενήσει το καλοκαιρινό μας meeting και φέτος. Ας βάλουν οι moderators μια δημοσκόπηση για να βρούμε και τη μέρα. Το γοργόν και χάριν έχει. Για μισό... ΠΟΤΕ έκλεισε το μέρος; Η δημοσκόπηση που έληξε απόψε ήταν σχετικά με το πότε θα πραγματοποιηθεί το meeting, όχι το πού. Anywayz, μιας και κατά παράδοση τα καλοκαιρινά meeting γίνονται στα ΝΠ, δε βρίσκω το λόγο αυτό να αποτελέσει εξαίρεση. Πάντως γιατί έχουμε κολλήσει όλοι στο ΣΕΦ και δεν κοιτάζουμε κι άλλα μέρη, όπως Γλυφάδα, Βούλα, Μικρολίμανο (όχι, αυτό το ανέφερα σε άλλο post :p) κλπ; Edit: διαφωνώ πάντως με την -οριακή- πλειοψηφία για τις 9/7. Πολύ μακριά πέφτει. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Πιστεύω ότι έκλεισε το μέρος - το ΝΑΙ θα φιλοξενήσει το καλοκαιρινό μας meeting και φέτος. Ας βάλουν οι moderators μια δημοσκόπηση για να βρούμε και τη μέρα. Το γοργόν και χάριν έχει. Η μέρα δεν βγήκε με αυτή την δημοσκόπηση (έστω και οριακά) ; Τι άλλη δημοσκόπηση να μπει για μέρα; Για να βρούμε το μέρος φυσικά και να μπει δημοσκόπηση (να μπουν σε μια δημοσκόπηση 3-4 μέρη και να ψηφίσουμε) . Βασικά σε όποιο μέρος και να γίνει θα έρθω. Προς kotetsi: Έστω και οριακά είναι πλειοψηφία, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε με το έτσι θέλω :) Δεν είναι μακρινή ημερομηνία, και πέρσι κάπου τότε έγινε (ίσως και πιο αργά) . Μην ξεχνάς ότι πολλές εξεταστικές τελειώνουν 1-2 Ιουλίου και έτσι αποκλείονται όσοι γράφουν τότε. Εγώ αν αλλάξει η ημερομηνία και γίνει 25 Ιουνίου δεν θα έρθω γιατί γράφω ως τις 29. Τώρα αν γίνει 2 Ιουλίου παίζεται αν θα έρθω ή όχι γιατί από Ηγουμενίτσα θα φύγω ή 1η ή 2 Ιουλίου. Αν φύγω 2 Ιουλίου ξεκινάω 7:30 το πρωί από Ηγουμενίτσα με το ΚΤΕΛ, 3-4 το μεσημέρι είμαι Κηφισσό και μετά θα τρέξω σφαίρα στο σπίτι και αμέσως μετά στο meeting. Θα είναι λίγο ταλαιπωρία αλλά σίγουρα θα αξίζει. Τέλος στις 9 Ιουλίου έρχομαι άνετα, όπου και να γίνει, ότι ώρα και να γίνει :) Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Αφού λοιπόν έκλεισε για 9 Ιουλίου θα μπορέσω να έρθω :happy: . Για μέρος προτείνω και εγω το ΝΑΙ. Η γνώμη μου πάντως είναι να αποφύγουμε το μικρολίμανο, γιατι γίνεται χαμός απο κόσμο :O http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Ρε παιδιά 9 Ιουλίου είναιι μακρια!! μέχρι τότε... The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Ρε παιδιά 9 Ιουλίου είναιι μακρια!! μέχρι τότε... ...ποιος ζει ποιος πεθαινει, ε; η πλειοψηφια μιλησε ομως, τι να κανουμε; :happy:Δεν θα ήταν πολύ ωραία να γίνει σε κανένα κεντρικό Starbucks στα Νότια Προάστια να έχουμε και WiFi Forthnet?με bluetooth μπαινεις με το 6600; :grin: :stupid: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Λοιπόν, ο λαός μίλησε και επέλεξε! Ο καθένας είχε 17 περίπου ημέρες στη διάθεσή του να επιλέξει ημερομηνία και ιδού το αποτέλεσμα...... 09/06/2004! Όλοι όσοι είχαν διαφορετική επιθυμία (μαζί σε αυτούς κι εγώ), ή θα προσπαθήσουν να τα καταφέρουν ή θα μείνουν με το παράπονο... Άλλωστε από την αρχή είχαμε πει ότι δε θα μπορούσαν όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Στο θέμα του χώρου τώρα, μπορείτε να ρίξετε ιδέες στο τραπέζι. Τα απαραίτητα είναι α) το μέρος να είναι στα ΝΠ, β) να έχει εύκολη πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και εύκολο πάρκινγκ για τους αμαξάτους, γ) να είναι κατάλληλο και για καπνιστές και για μη καπνιστές (ως εκ τούτου τα Starbucks απορρίπτονται). Επίσης, αν έχετε και κάποια γνωριμία σε ένα τέτοιο μαγαζί για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες σε ό,τι αφορά την κράτηση του χώρου μπορείτε να μας το πείτε. :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Tι είναι το το ΝΠ? Εγώ λέω για το ΝΑΙ που πήγαμε και στο προηγούμενο (Καλοκαιρινό) :) Εκεί δεν είχαμε πάει? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Tι είναι το το ΝΠ? Εγώ λέω για το ΝΑΙ που πήγαμε και στο προηγούμενο (Καλοκαιρινό) :) Εκεί δεν είχαμε πάει? :O Νότια Προάστεια :D seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Λοιπόν, ο λαός μίλησε και επέλεξε! Ο καθένας είχε 17 περίπου ημέρες στη διάθεσή του να επιλέξει ημερομηνία και ιδού το αποτέλεσμα...... 09/06/2004! Όλοι όσοι είχαν διαφορετική επιθυμία (μαζί σε αυτούς κι εγώ), ή θα προσπαθήσουν να τα καταφέρουν ή θα μείνουν με το παράπονο... Άλλωστε από την αρχή είχαμε πει ότι δε θα μπορούσαν όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Στο θέμα του χώρου τώρα, μπορείτε να ρίξετε ιδέες στο τραπέζι. Τα απαραίτητα είναι α) το μέρος να είναι στα ΝΠ, β) να έχει εύκολη πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και εύκολο πάρκινγκ για τους αμαξάτους, γ) να είναι κατάλληλο και για καπνιστές και για μη καπνιστές (ως εκ τούτου τα Starbucks απορρίπτονται). Επίσης, αν έχετε και κάποια γνωριμία σε ένα τέτοιο μαγαζί για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες σε ό,τι αφορά την κράτηση του χώρου μπορείτε να μας το πείτε. :) ψιτ!!! κύριε μοντεράτορα... edit: 9/07 του 2006 :lol: The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 9/7 sounds ok! :) Για χωρο μπορω να βοηθησω μονο για το Olympico επειδη κανονιζω συναντησεις εκει και για αλλο forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 ψιτ!!! κύριε μοντεράτορα... edit: 9/07 του 2006 :lol: :whistle: :whistle: :what: ποιος ξέρει τι σκεφτόμουν εκείνη την ώρα...:wacko: seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATBG7 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Υπάρχει περίπτωση να θέλετε και ένα ολοκαίνουριο μέλος;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 όλοι οι καλοί χωράνε!:) Σε περιμένουμε! pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Εγώ είχα την εντύπωση ότι τα Starbucks είναι και για καπνιστές αλλά και για μη καπνιστές και το τέλειο είναι ότι θα έχουμε WiFi Forthnet... Τώρα αν δεν ισχύει το πρώτο σκέλος της πρότασης μου παραπάνω τότε ΟΚ, πάμε αλλού...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Εγώ είχα την εντύπωση ότι τα Starbucks είναι και για καπνιστές αλλά και για μη καπνιστές και το τέλειο είναι ότι θα έχουμε WiFi Forthnet... Τώρα αν δεν ισχύει το πρώτο σκέλος της πρότασης μου παραπάνω τότε ΟΚ, πάμε αλλού...:) starbucks is a NON -smokers area. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 starbucks is a NON -smokers area. Thank God :D Στα έξω τραπεζάκια πάντως επιτρέπεται το κάπνισμα :p Αν θέλετε κάποια νέα δημοσκόπηση μπορείτε να το πείτε. Προς το παρόν έχει κλείσει σίγουρα η ημερομηνία από δική σας απόφαση! Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 εγώ πάντως μέχρι τέλη Ιουλίου Αθήνα θα είμαι οπότε δεν έχω πρόβλημα με τις 9 Ιουλίου. αλλά και πάλι, πέφτει πολύ μακριά... 3 εβδομάδες απο σήμερα!! The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 εγώ πάντως μέχρι τέλη Ιουλίου Αθήνα θα είμαι οπότε δεν έχω πρόβλημα με τις 9 Ιουλίου. αλλά και πάλι, πέφτει πολύ μακριά... 3 εβδομάδες απο σήμερα!! Ναι αλλά στις 9 Ιουλίου μπορεί να έχουν βγει και κάποια καινούρια μοντέλα, όπως Ν93 και P990. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 ... Στα έξω τραπεζάκια πάντως επιτρέπεται το κάπνισμα :p ...! Μια χαρά... Θα είναι και καλοκαίρι... Αν βρούμε κάποιο σε καλό σημείο θα είναι ιδανικό...:) Πιστεύω είναι το καλύτερο λόγω του WiFi και λόγω της μεγάλης ποικιλίας από καφέδες... Φυσικά δεν θα σας πιέσω. Προτείνετε και εσείς ό,τι θέλετε.:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Ναι αλλά στις 9 Ιουλίου μπορεί να έχουν βγει και κάποια καινούρια μοντέλα, όπως Ν93 και P990. καλο :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 ΝΑΙ στον ΝΑΙ!! [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts