apotsoum Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 συγχαρητηρια και απο εμενα για την δημιουργια σου φιλε μου. καλη συνεχεια σου ευχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grchrv Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Gia p990 Yparxei kati ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpafi Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Πάρα πολύ καλό φίλε μου να είσαι πάντα καλά!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Gia p990 Yparxei kati ?πρεπει να ρωτησεις στο φορουμ του 990:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Συγχαρητηρια και ευχαριστουμε για την προσφορα αυτη!!! Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 ωραιο προγραμματακι!!!thanks!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christav Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Δημήτρη συγχαρητήρια, το πρόγραμμα σου είναι το πρώτο που αναζήτησα για το HTC TyNT II μου. Ερώτηση: Όταν εγκατέστησα το αρχείο (V1.1) στο κινητό, μου εμφάνισε μία πληροφορία που έλεγε ότι πριν τρέξω το εορτολόγιο πρέπει ενα εγκαταστήσω πρώτα το netcf.core.ppc3.arm.cab.Any HELPPP? Ευχαριστώ προκαταβολικά και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! :D:D:D:D Παράθεση クリストス.....Χρήστος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Σήμερα "ανακάλυψα" το προγραμματάκι και πραγματικά μου είναι πολύ χρήσιμο. Πολύ καλή δουλειά. :happy: Δημήτρη συγχαρητήρια, το πρόγραμμα σου είναι το πρώτο που αναζήτησα για το HTC TyNT II μου. Ερώτηση: Όταν εγκατέστησα το αρχείο (V1.1) στο κινητό, μου εμφάνισε μία πληροφορία που έλεγε ότι πριν τρέξω το εορτολόγιο πρέπει ενα εγκαταστήσω πρώτα το netcf.core.ppc3.arm.cab.Any HELPPP? Ευχαριστώ προκαταβολικά και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! :D:D:D:D Αν και αρκετά αργά και αν δεν έχεις βρει ακόμη λύση, μιας και αντιμετώπισα το ίδιο... σε περίπτωση που έχεις wm5 (που δεν έχεις αφού έχεις HTC TyTN II, αλλά σε περίπτωση που το αντιμετωπίσει κάποιος με wm5) και δεν έχεις εγκαταστήσει το Microsoft .NET Compact Framework το κάνεις εγκατάσταση. Σε περίπτωση που έχεις wm6 αγνόησε το μήνυμα και θα σου δουλέψει μια χαρά. Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Το εβαλα και εγώ αλλα δεν το βλέπω μετα στα προγράμματα:worry:! Που πηγε ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htcuser Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Εγώ έχω το HTC P3300 αλλα ούτε σε εμένα παίζει. Μήπως κάνω κάποιο λάθος εγώ;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Πηγαίνετε στο today και τσεκάρετέ το μηπως και δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Σήμερα "ανακάλυψα" το προγραμματάκι και πραγματικά μου είναι πολύ χρήσιμο. Πολύ καλή δουλειά. :happy: Αν και αρκετά αργά και αν δεν έχεις βρει ακόμη λύση, μιας και αντιμετώπισα το ίδιο... σε περίπτωση που έχεις wm5 (που δεν έχεις αφού έχεις HTC TyTN II, αλλά σε περίπτωση που το αντιμετωπίσει κάποιος με wm5) και δεν έχεις εγκαταστήσει το Microsoft .NET Compact Framework το κάνεις εγκατάσταση. Σε περίπτωση που έχεις wm6 αγνόησε το μήνυμα και θα σου δουλέψει μια χαρά. Eγω που εχω wm6.1 δεν μπορω να το δω στο todayscreen και μου εχει βγαλει αυτο το μνμ. Τι να κανω; σορρυ αλλα ειναι η πρωτη εφαρμογη που κανω αποπειρα να βαλω στο diamond.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Eγω που εχω wm6.1 δεν μπορω να το δω στο todayscreen και μου εχει βγαλει αυτο το μνμ. Τι να κανω; σορρυ αλλα ειναι η πρωτη εφαρμογη που κανω αποπειρα να βαλω στο diamond.:O Ean xrisimopoieis to TF3D... den mporeis na baleis kati allo pera apo afto sto today screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 ναι οντως το διαβασα καπου στο φορουμ!! πρεπει να λειτουργει με το second today αλλα δεν το εχω ψαξει ακομα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 ναι οντως το διαβασα καπου στο φορουμ!! πρεπει να λειτουργει με το second today αλλα δεν το εχω ψαξει ακομα... όπως ακριβώς τα λες είναι. Μόνο έτσι θα το δεις :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIVE_OR_DIE Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 thanks πολυ ωραίο προγραμματάκι και χρησιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Έψαχνα αρκετές ημέρες για ένα ημερολόγιο-εορτολόγιο που να μην εμφανίζεται στην today screen. Βλέπετε έχω το Manilla 2D στο ETEN X600 μου και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κατά τα άλλα εξαιρετικό Eortologio Greek Today Screen. Ένας φίλος μου πρότεινε το Hellenic Calendar το οποίο εγκατέστησα και δοκίμασα σήμερα: είναι πραγματικά αυτό που έψαχνα! Διαχρονικό πρόγραμμα, χωρίς ανάγκη αναβαθμισμένων εκδόσεων εδώ και τόσα χρόνια! Ευχαριστουμε πολύ dipapadi! :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimvazelos Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Συγχαρητηρια Πολή καλή δουλεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sogoku23 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Μπράβο Δημήτρη, πολύ χρήσιμο και εύχρηστο πρόγραμμα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enplo69 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Thanks Best Regards Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sddclub Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 εκδοση για Android, θα δουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 ευχαριστώ πολύ Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christav Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει το αρχείο σε .cab μορφή ώστε να αποφύγω την εγκατάσταση στο HD2 κάνοντας χρήση του .exe file ? (Έχω Mac και το exe δεν τρέχει:() Παράθεση クリストス.....Χρήστος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Papadimitriou Hellenic Callendar.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christav Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Thank u athanaso, δούλεψε μια χαρά.:lol::lol: Παράθεση クリストス.....Χρήστος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts