Jump to content

DIVE_OR_DIE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DIVE_OR_DIE

  1. πολύ ωραίο δωρο!!! καλό 3ημερο σε όλους!!!
  2. Παιδιά έχω 1 μικρό προς μεγάλο πρόβλημα. Έκανα αναβάθμιση στο firmware απο R601_G_80.42.0FR σε R601_G_80.44.2BR αλλά μόλις τώρα διαπίστωσα οτι δεν έχει στο language pack ελληνικά. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ή να μου δώσει κάποιο language pack με ελληνικα ή κάποιο firmware με ελληνικα ή να μου πει αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Σαν τελευταία λύση αν το πάω στο servise θα μου βάλουν το firmware τζάμπα?
  3. Φίλε tsoump ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Είσαι πολυ κατατοπιστικός θα ακολουθήσω τα βηματα σου και πιστεύω να βρώ άκρη. Αν γνωρίζεις κανένα καλό site με themes για πες το και σε μένα. και πάλι thanks
  4. Παιδιά πριν κανένα μήνα αγόρασα και εγώ το V8 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Θα ήθελα όμως να του περάσω περισσότερα θέματα. Επειδή με motorola είμαι άσχετος (είναι το πρώτο μου) μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αναλυτικά να καταφέρω να του αλλάξω θέματα, επειδή απο αυτά που είδα σε διάφορα site πρεπει να είναι πολυπλοκο. Αν κάποιος ξέρει ας μου δόσει τα φώτα του!!! :help::help::help:
×
×
  • Create New...