alexzzz Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 παιζει και σε w580.για κοιτα αυτο http://www.youtube.com/watch?v=w4XgzQiDHeQ. δεν ειναι φοβερα? ναι, διαβάζω ότι τελικά γίνετε....!!!! το βράδυ θα κάτσω να ασχοληθώ. Το πολύ πολύ να το κάψω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 ναι, διαβάζω ότι τελικά γίνετε....!!!! το βράδυ θα κάτσω να ασχοληθώ. Το πολύ πολύ να το κάψω!!! καλη επιτυχια φιλε μου και αν τα καταφερεις γραψε και ενα οδηγο σε απλα ελληνικα και για εμας τουσ ασχετους:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 εγώ έχω βάλει.Θα ανεβάσω μετά οδηγό γιατί τώρα διαβάζω... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Λοιπόν,σε αυτόν τον οδηγό θα περιγράψω πώς μπορούμε να περάσουμε δικά μας flash menus σε οποιοδήποτε SE κινητό που τα υποστηρίζει.Η διαδικασία φαίνεται αρκετά εύκολη και είναι.Ας ξεκινήσουμε όμως!!! Απαραίτητα για τη διαδικασία: Το πρόγραμμα SEToll2lite (μπορείτε να το βρείτε στο google) Το αρχείο ".swf",που είναι το flash menu Το αρχείο ".thm",που θα "καλέσει" στο κινητό το flash menu. Αφού προμηθευτούμε τα προαναφερθέντα,κάνουμε ένα φάκελο που τον ονομάζουμε "tpa".Μέσα σε αυτόν έναν άλλο που τον λέμε "preset".Μέσα σε αυτόν έναν "system".Mέσα σε αυτόν έναν "desktop" και τέλος μέσα σε αυτόν έναν "flash",όπου τοποθετούμε το αρχείο ".swf".Ύστερα τον "tpa" τον κάνουμε ένα ΖΙΡ.Προσοχή!!!!!!!ΟΧΙ rar,ZIP.Το πρόγραμμα δουλεύει μόνο με αυτά. Ύστερα ανοίγουμε το SETool2lite. http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=2menmjg2mjz2uzezx1ew.jpgΣτη συνέχεια,επιλέγουμε το μοντέλο του κινητού μας.Εγώ,επέλεξα το W580.Εσείς,επιλέγετε το δικό σας. http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=mkzmyn4f2jtnfyimy0ty.jpg Στη συνέχεια,στο ΜΙSC Files,πατάμε στο "..." και βρίσκουμε το ΖΙΡ με όνομα "tpa" που δημιουργήσαμε πιο πριν και το εισάγουμε.Στη συνέχεια,πατάμε το tab "FLASH"και συνδέουμε το κινητό μας με το "c" πατημένο. http://img230.imageshack.us/my.php?image=screen05vb0.jpgΤο κινητό μας θα αναγνωριστεί και θα αρχίσει το uploading.Περιμένετε μέχρι να σας πει "Phone Detached".Ανοίγετε το κινητό,περνάτε στα θέματα το αρχείο ".thm" που υποστηρίζει το ".swf" (Αυτά είναι μαζί στο αρχεί όταν το κατεβάζετε,π.χ. μέσα στο πακέτο είναι το Everchanging.thm και Everchanging.swf),το εκτελείτε και είστε έτοιμοι!!! Με την ίδια διαδικασία περνάτε κι άλλα Flash Menu.Θα ήθελα επίσης να επισημάνω πως Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 εμενα το SETool2lite μαλλον δεν μου αναγνωριζει το κινητο... ενω παταω το c Και το συνδεω στο usb, φορτωνει η μπαρα, το αφησα για κανα 15λεπτο αλλα μαλλον ουτε καν το ειχε δει. επισης πατησα και identify και μια απ τα ιδια. τιποτα. ξερει κανεις κατι? α, συνδεω και w810 και w580 Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Και μένα δεν μου το αναγνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Βρήκα τι έφταιγε... στον φάκελο του setool έχει ένα φάκελο drivers. εγκατέστησα το "usb_flash_driver" και τώρα μου το αναγνωρίζει κανονικά.... ΣΥΝΕΧΙΖΩ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 ΤΑ ΕΒΑΛΑ !!! Ευχαριστώ one_hill_tree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Ανοίγετε το κινητό,περνάτε στα θέματα το αρχείο ".thm" που υποστηρίζει το ".swf" (Αυτά είναι μαζί στο αρχεί όταν το κατεβάζετε,π.χ. μέσα στο πακέτο είναι το Everchanging.thm και Everchanging.swf),το εκτελείτε και είστε έτοιμοι!!![/color].[/size] συγχαρητηρια one_tree_hiil πραγματικα πολυ καλος οδηγος.μονο που δεν καταλαβα αυτο που λες πιο πανω.πως θα περασω στα θεματα το thm?τι ενοεις ακριβως.ειναι μηπως μια διαδικασια που γινεται μεσα απο το προγραμμα?sorryαν ρωταω λαλακιες αλλα εχω ψιλοκολησει. αχ ρημαδα εξεταστικη μας πηρες τα μυαλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 συγχαρητηρια one_tree_hiil πραγματικα πολυ καλος οδηγος.μονο που δεν καταλαβα αυτο που λες πιο πανω.πως θα περασω στα θεματα το thm?τι ενοεις ακριβως.ειναι μηπως μια διαδικασια που γινεται μεσα απο το προγραμμα?sorryαν ρωταω λαλακιες αλλα εχω ψιλοκολησει. αχ ρημαδα εξεταστικη μας πηρες τα μυαλα!! Καλησπέρα.Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.:) Λοιπόν,gv_liou,εννοώ περνάς κανονικά το "θέμα.thm" στο κινητό όπως τα συνηθισμένα θέματα... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Τώρα μας μένει να βρούμε και άλλα flash θέματα.... καμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Τώρα μας μένει να βρούμε και άλλα flash θέματα.... καμιά ιδέα;;; Ορίστε...:) http://rapidshare.com/files/58593808/w850_flash.zip.html Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Ορίστε...:) http://rapidshare.com/files/58593808/w850_flash.zip.html Καλέ μου άνθρωπε!!! Στείλε διεύθυνση κατοικίας να σου στείλω λουλούδια και 1 μπουκάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Καλέ μου άνθρωπε!!! Στείλε διεύθυνση κατοικίας να σου στείλω λουλούδια και 1 μπουκάλι! :lol::lol::lol: Σωστός για το μπουκάλι. Τα λουλούδια τι να τα κάνει; Και θα τον πιστέψει η γυναίκα ή το αίσθημα ότι τα έστειλε κάποιος από myphone; :lol::lol: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Και θα τον πιστέψει η γυναίκα/αίσθημα ότι τα έστειλε κάποιος από myphone; :lol::lol: -βρε αγάπη μου... ένα παιδί από το forum είναι... -σε ποιόν τα πουλάς αυτά ρε;;; ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Δεν κάνει τίποτα:).Τα περάσατε??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 - μα... για κάτι flash θέματα που του ανέβασα στο rapidshare. - έχω ακούσει δικαιολογίες αλλά αυτό παραπάει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Δεν κάνει τίποτα:).Τα περάσατε??? αυτή τη στιγμή είμαι στην δουλειά. Είπαμε να κωλοβαράω αλλά μην τα παρακάνω κιόλας. Μην αρχίσω να τραβάω καλώδια και συνδέω κινητά... :p - μα... για κάτι flash θέματα που του ανέβασα στο rapidshare. - έχω ακούσει δικαιολογίες αλλά αυτό παραπάει. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Λοιπόν,gv_liou,εννοώ περνάς κανονικά το "θέμα.thm" στο κινητό όπως τα συνηθισμένα θέματα... Α! δηλαδη τα περναω κανονικα και με bluetoοth ετσι?μονο η διαδικασια με τα πρωτα αρχεα γινεται απο το setool2 σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 OK καταλαβα.ευχαριστω πολυ!στα καινουρια themes που μας εδωσε ο one_tree_hill εχουν μεσα μονο τα swf αρχεια και οχι τα thm .γιατι?μας καλυπτουν δηλαδη αυτα που βαλαμε στην αρχη? και κατι αλλο ,στο φακελο tpa βαζουμε ολα τα αρχεια η κανουμε τη διαδικασια και καθε αρχειο swf ξεχωριστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 OK καταλαβα.ευχαριστω πολυ!στα καινουρια themes που μας εδωσε ο one_tree_hill εχουν μεσα μονο τα swf αρχεια και οχι τα thm .γιατι?μας καλυπτουν δηλαδη αυτα που βαλαμε στην αρχη? και κατι αλλο ,στο φακελο tpa βαζουμε ολα τα αρχεια η κανουμε τη διαδικασια και καθε αρχειο swf ξεχωριστα? Αυτά που έδωσα θα τα ενσωματώσετε εσείς σε δικά σας θέματα.Ψάξτε λίγο στο se-nse.net και θα το βρείτε Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 kalispera eimai anamesa sto w580i kai sto w880i mporeite na mou peite ama eiste efxaristimenoi apo to w580i kai na mou kanete kanena sxolio gia to kinito? efxaristo prokeitai avrio na to agoraso kai thelo tin gnomi sas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 kalispera eimai anamesa sto w580i kai sto w880i mporeite na mou peite ama eiste efxaristimenoi apo to w580i kai na mou kanete kanena sxolio gia to kinito? efxaristo prokeitai avrio na to agoraso kai thelo tin gnomi sas w580,αυτό από μένα.Είναι πολύ καλό. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TgE Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Αυτά που έδωσα θα τα ενσωματώσετε εσείς σε δικά σας θέματα.Ψάξτε λίγο στο se-nse.net και θα το βρείτε Κ ετσι θα βγει το μενου του w580 (fitness, κλπ...) η του 850?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts