Jump to content

lkitsos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

lkitsos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σε ευχαριστω πολυ, μηπως ξερεις αμα χωραει να βαλω και μεμβρανη η δεν χρειαζεται?
  2. παιδια καλησπερα, με την γνησια θηκη με το πορτακι της Lg αμα σου στειλουν καποιο sms η viber φαινεται το φωτακι που αναβοσβηνει η καλυπτεται απο το πορτακι της θηκης?
  3. καλησπερα βγηκε εχτες η σημερα το πρωι μια καινουργια στοκ η I9505XXUENAA ξερετε τι διαφορες εχει με την προηγουμενη?
  4. οντως εχω πολλες θερμικες απωλειες γιαυτο θελω 12αρι, εχεις κατι να πεις γαι τα 2 αυτα μοντελα?
  5. καλησπερα, ηρθε και σε μενα η ωρα να αλλαξω το κλιματιστικο συμβατο που εχω στην κρεβατοκαμαρα για να παρω ενα 12αρι inverter, το δωματιο ειναι γυρω στα 15 τετραγωνικα και δεν θελω να δωσω πανω απο 550 ευρω. ειδα σε καποιες σελιδες εδω να προτεινετε το panasonic CS/CU-RE12JKE-1 αλλα επισης να εχουν προβλημα καποιοι που τον πηραν ηδη, επισης μου προτειναν το lg libero 12btu οτι ειναι καλο εσεις τι θα προτεινατε? ειμαι αναμεσα σε αυτα και σκοπευω την Παρασκευη να το παρω οποτε δεν εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου για αλλο ψαξιμο. στο σαλονι εχω 18000btu LG Mirror και μεχρι στιγμης μου εχει βγει καλοχωρις ιδιαιτερα προβληματα. σας ευχαριστω για το χρονο σας
  6. κανενα νεο για την κυκλοφορια του εχουμε?
  7. κανενα νεο για το ποτε θα κυκλοφορησει?
  8. πηρα τηλ στην νοκια και μου ειπαν οτι δεν θα ερθει μεσα στον Αυγουστο απο Σεπτεμβριο. λετε να ισχυει οντως αυτο?
  9. οποιος το έχει μπορεί να μας πει όταν μαυρίζει η οθόνη αν έχει την μπάρα με την ώρα και το σήμα όταν έχεις αναπάντητη και μήνυμα;
  10. ναι τα ειδα ολα παρο ολα αυτα μου αναβει στην αρχη και μετα απο 2 λεπτα μαυριζει η οθονη. σε εσας τι κανει? επισης υπαρχει κανενα προγραμμα που οταν εχω αναπαντητη η μηνυμα αδιαβαστο να με ενημερωνει? paidia to cclcok ξεκλειδωνει το πληκτρολογιο?
  11. τα εχω σωσει στοους φακελους μου και απο εκει τα ποθηκευω στην καρτα μνημης ενα ενα και μετα το σβηνω απο τουσ φακελους μου και μειωνεται η μνημη του τηλεφωνου αντι να αυξανεται
  12. ναι αυτο ειχα κανει οποτε πηγενα στο καθενα το αποθηκευα στην καρτα μνημης και το εσβηνα και αντι να μεγαλωνει η μνημη του τηλεφωνου μικρενε και επισης ειχα επιλεξει τα ποθηκευονται στην καρτα μνημης.
  13. βρε παιδια θα τρελαθω... ποση μνημη εχει η μνημη του τηλεφωνου? εμενα μου λεει 500κβ και οτι εχω στα μηνυματα χρησιμοποιημενη μνημη 43μβ ενω δεν εχω κανενα μηνυμα αποθυκευμενο. τι γινεται?
  14. προσπαθω να μεταφερω τις επαφες μου απο αλλο κινητο οχι νοκια σε αυτο και μου τα βαζει στα μηνυματα. ετσι πρεπει να κανει?
  15. καλησπερα παιδια τελικα το αγορασα και εγω σημερα και ψαχνω για το gps maps. μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να κατεβασω τους χαρτες? ειμαι καινουργια στο symbian και δεν ξερω τι μου γινεται. ευχαριστω παρα πολυ
×
×
  • Create New...