Jump to content

[MOTO] Suzuki FX 125: Βελτιώσεις,εμπειρίες κ.α

multidanze
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

opos to eipes to kalitero 4t papi.pernei kala ftiaksimata kai dn einai kai toso asximo.dn exo asximes empiries apo to suzuki einai poli kalo.idika otan to odigisa me 650cc moter.

• Απαντήσεις 520
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό που είπες ισχύει. Είχε ο ξαδερφός μου ένα και του είχε φορέσει το μοτερ της XT που ταιριάζει. Σκοτωνε μιλαμε.
>>Daytona Sprinter<<

Εγω ηξερα ενα παλικαρι που ειχε ενα με 180 κυβικα μοτερ και το πουλουσε 3 χιλιαρικα και το ειχε μεσα στο δωματιο του πισω απο το κρεβατι εκει που κοιμοταν:wacko::wacko::wacko::p:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

exo odigisei fx 57 xiliosta me 45 granazi piso kai psilopeiragmenous ekkentroforous kai pigene kala alla poli megali katanalosi.na sas po ena paradeigma stin parea mas exoume to anaferomeno fx kai otan pigename voltes emeis vazame 3 eyro venzini kai tin kaigame (emeis=crypton,glx,supra,lifan..)kai aftos ekaige 10 eyro!!

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Σωστος!!! και δεν καει και τοσο το εχει ο κολλητος μου...

e an foraei poly megalo karb. logiko einai na kaiei poly

Heaven Holds A Sense Of Wonder

And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up

When The Rage In Me Subsides

In This White Wave

I Am Sinking In This Silence

Η FXαρα ειναι οπως ειπατε το καλυτερο 4Τ παπι ομως ετσι μην τα μπερδεψουμε...

Καταρχας μαμισιο πας ανετα ενα ταξιδακι και Θεσ/νικη και δεν καταλαβαινει τιποτα!

Τωρα αν παμε σε φιαξιμο,αλλαζουμε σελιδα ή καλητερα βιβλιο ολοκληρο!

Το FX φοραει απο τις καλητερες κεφαλες που σηκωνει πολυ φιαξιμο και αποδιδει τρελα!

Ενα απλο παραδειγμα για οσους δεν γνωριζουν στο Περιστερι κυκλοφορει ενα ροζ Innova του Sakis Power με κεφαλη FX και φημες λενε οτι ειναι 65mm!!!

Σ-Κ-Ο-Τ-Ω-Ν-Ε-Ι !-!-!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24

Η FXαρα ειναι οπως ειπατε το καλυτερο 4Τ παπι ομως ετσι μην τα μπερδεψουμε...

Καταρχας μαμισιο πας ανετα ενα ταξιδακι και Θεσ/νικη και δεν καταλαβαινει τιποτα!

Τωρα αν παμε σε φιαξιμο,αλλαζουμε σελιδα ή καλητερα βιβλιο ολοκληρο!

Το FX φοραει απο τις καλητερες κεφαλες που σηκωνει πολυ φιαξιμο και αποδιδει τρελα!

Ενα απλο παραδειγμα για οσους δεν γνωριζουν στο Περιστερι κυκλοφορει ενα ροζ Innova του Sakis Power με κεφαλη FX και φημες λενε οτι ειναι 65mm!!!

Σ-Κ-Ο-Τ-Ω-Ν-Ε-Ι !-!-!

sorry κιολας αυτο δεν ειναι που το πατισε ενας στι βουτα με ενα Ζ? η κανω λα8ος αν κανω λαθως sorry αλλα δεν νομιζω να κανω λα8ος...

:ban:

εγω αυτο το μηχανακι προσωπικα δεν θα το πειραζα.. το πολυ πολυ να το εφτιαχνα λιγο εξωτερικα στην εμφανιση,να του αλλαζα μια εξατμιση και ενα καρμπυρατερ λιγο μαγαλυτερο..πιο βαθια δεν θα εμπαινα γιατι πολυ απλα παπι ειναι ρε παιδια τι αλλλο να θες απο ενα παπι? μην προσπαθουμε να κανουμε τα παπια R1 και GSXR..!:X:X:X
h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/

kinigos20 καταρχας χρονια σου πολλα!!

Καταδευτερον καταλαβετε ολοι αυτοι που εχετε την ιδια αποψη οτι το tuning στα παπια ειναι μια μεγαλη κ@@@α που εχουμε και δεν μας φευγει με τιποτα!

Σωστος βεβαια σ'αυτο που λες,οτι και να του κανεις παπι θα παραπεινει αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις πως νιωθεις οταν εχεις ενα παπι και ριχνεις τσαγια σε ''μεγαλα'' αδερφακια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.. ναι συμφωνω γιατι το ιδιο κολλημα με τα φτιαγμενα μηχανακια το εχω κ εγω... αλλα συνηθως φτιαχνουμε ενα μηχανακι μεχρι εκει που βλεπουμε οτι μας ικανοποιει..και το μηχανακι αυτο πιστεευω οτι με ενα καλο καρμπυρατερ και μια εξατμιση θα κανει θαυματα στο δρομο και θα τρωει ταπα το πολυ απο κατι κωλοφτιαγμενα ζετακια.αλλα θα εχεις κερδισει σε αξιοπιστια.και σε πολλα αλλα.

kinigos20 καταρχας χρονια σου πολλα!!

Καταδευτερον καταλαβετε ολοι αυτοι που εχετε την ιδια αποψη οτι το tuning στα παπια ειναι μια μεγαλη κ@@@α που εχουμε και δεν μας φευγει με τιποτα!

Σωστος βεβαια σ'αυτο που λες,οτι και να του κανεις παπι θα παραπεινει αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις πως νιωθεις οταν εχεις ενα παπι και ριχνεις τσαγια σε ''μεγαλα'' αδερφακια!!!

koita kala ta les kai to na patas me to -sta xartia- 125 ena xt(mexri xt omws gt duke...) einai poly oraio.omws,to z as poume pou tha patisei to xt tha vgei gia mia kontra mia fora tin vdomada,kai poly sou lew.ti thelw na pw?oti to manisio dn exei provlima kai oti kat eme mono an eisai diatethimenos na xodepsei polla lefta kai na xairesai ligo axizei na peiraxeis papia scooters kai se telikh analysh otidipote.sigoura kerdi tha exeis alla akoma pio sigoura tha exeis -oxi kai toso- parapleyres apoleies.btw fxara 4tw :P

Heaven Holds A Sense Of Wonder

And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up

When The Rage In Me Subsides

In This White Wave

I Am Sinking In This Silence

Paidia egw proswpika an 8a parw FX(pou dn to vlepw giati mallon 8a bei moter sto Runner :p ) 8a tou evaza ena pistonaki wisseco/wossner 65mm(ta sikwnei o mama kilindros)

8a eftiaxna tn kefali(8iridoma)elafrwma strofalou,agrious ekkentroforous 28++carb(FCR kata protimisi)kai isws kai mia dragon exatmisi ta sabata giati tis alles meres exei paloukI!(300eura to pigan!Etc exeis xlr 150 ka8ara km aneta kai arketa axiopista

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.myspace.com/jimator

• 4 weeks later...
ειναι αληθεια οτι οσοι πηραν fx τραβανε τα μαλλια τους επειδη δεν βρισκουν πια ανταλλακτικα? γιατι αν δεν ειναι αληθεια ψηνομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο που βρηκα σε καλη κατασταση.

ειναι αληθεια οτι οσοι πηραν fx τραβανε τα μαλλια τους επειδη δεν βρισκουν πια ανταλλακτικα? γιατι αν δεν ειναι αληθεια ψηνομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο που βρηκα σε καλη κατασταση.

akiro.to fx pernei trela ftiaksimata kai briskeis efkola antalaktika

εγω απο την αλλη,εχω βρει ενα παρατημενο,σε αριστη κατασταση,με μονο 7000(!) χιλιομετρα,με τελευταια τελη κυκλοφοριας επανω απο το2005.

μπορω απο την πινακιδα να βρω τα στοιχεια τ ιδιοκτητη,αλλα μασαω να τον παρω τηλ& να τον ρωτησω αν το πουλαει...τι να τ πω δηλ,οτι βρηκα τα στοιχεια σ απο τον αδερφο μ που ειναι μπατσος??δεν ειναι σωστο...

εγω απο την αλλη,εχω βρει ενα παρατημενο,σε αριστη κατασταση,με μονο 7000(!) χιλιομετρα,με τελευταια τελη κυκλοφοριας επανω απο το2005.

μπορω απο την πινακιδα να βρω τα στοιχεια τ ιδιοκτητη,αλλα μασαω να τον παρω τηλ& να τον ρωτησω αν το πουλαει...τι να τ πω δηλ,οτι βρηκα τα στοιχεια σ απο τον αδερφο μ που ειναι μπατσος??δεν ειναι σωστο...

ε και δεν εκανες ληστεια;;;απλος ενδιαφερεσε.

πες του και καλα οτι ρωτησες καποιον και ετυχε να ειναι κοινος γνωστος και των δυο σας και σου εδωσε το τηλ του.

εχω σκεφτει οταν τον τηλ να του πω οτι βρηκα τα στοιχεια τ μεσω τ ασφαλιστη μ.εχω ακουσει οτι αυτοι εχουν αρχεια για τα οχηματα που κυκλοφορουν...

πες την αληθεια!!!οτι πηγες αστυνομια και ρωτησες!!!απλα.

Εκει κολλας...Παρτον και πες οτι βρηκες το μηχανακι του παρατιμενο και ρωτα τον αν το δεινει...Αν σου πει οχι βουτατο...

Πλακα κανω...

Παρτε εδω ενα FXακι περιποιημενο...

http://bikepics.com/pictures/1071940/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να και το FX ενός πολύ καλού μου φίλου ,και το θεωρώ εγώ ένα από τα πιο όμορφα που έχω δει….

http://www.bikepics.com/pictures/1026924/

http://www.bikepics.com/pictures/1026932/