ddr2 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 κοιτα, δεν θα πω αν πέρασε σωστά η αν δε πέρασε μιας και δεν είμαι ειδικός στο phoenix ΑΛΛΑ έχοντας ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός με σχεδόν αμετρητα πλέον Ν70 updates, 2 N90 updates και ένα Ν80 μπορώ να πώ πως όλα πήγαν περίφημα μιας και ολοκλήρωσε όλες τις διακασίες χωρίς warnings, hangs, skips κτλ FYI σε περίπτωση που όντως έχω κάνει κάποιο screwup η παλία μου εκδοση ήταν 3.xxxx (πιο συγκεκριμένα η νεότερη σειρας 3.xxx.xx.x το κινητό μετρά 2 εβδομάδες ζωής) κατέβασa το .exe από το rapidsharε εκανα εγκατάσταση το .exe, scan product και μετά flash.... εσένα λειτουργούν όλα? ενοώ έχεις προεγκατεστημένο AV και acrobat? Δεν έχω το κινητό φίλε μου:) Σκέφτηκα ότι αν όντως οι προσθήκες έχουν γίνει και εσένα δεν σου εμφανίζονται , τότε μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στο update. Να βοηθήσω ήθελα:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 και πολυ καλά έκανες! :D ;) φρέσκιες ιδέες σε ένα θολωμένο μυαλό πάντα βοηθάνε εκανα και πάλι flash ακόμη τα ίδια.... :[ Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 και πολυ καλά έκανες! :D ;) φρέσκιες ιδέες σε ένα θολωμένο μυαλό πάντα βοηθάνε εκανα και πάλι flash ακόμη τα ίδια.... :[ Μμμμ , τότε ίσως να χρειάζεται πέρασμα του λειτουργικού από την αρχή και όχι απλά refresh(δηλαδή update).Οπότε ίσως χρειαστείς σέρβις. Βεβαιώσου πάντως αν οι αλλαγές αυτές έχουν όντως γίνει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Να ρωτήσω κάτι τους κατόχους του Ν80. Υπάρχει κανείς που χρησιμοποιεί VFtogether στο Ν80 του??? Το ρωτάω εδώ και όχι στο ανάλογο thread της εταιρίας μιας και εδώ είμαστε μαζεμένοι όλοι οι κάτοχοι Ν80. Εμένα πάντως μου έχουν πει οτι η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι ακόμη συμβατή με το συγκεκριμένο κινήτο και μου φένεται λίγο κουλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Μια ερώτηση για λογαριασμό ενός φίλου που πριν λίγες μέρες αγόρασε το κινητό. Αντιμετωπίζει δύο προβλήματα: 1. Με τις ρυθμίσεις email. Έχει σύνδεση στην cosmote και λογαριασμό στην otenet. Έχει περάσει τις ρυθμίσεις της POP3 της otenet (mail.otenet.gr) και μπορεί κανονικά να λάβει τα μηνύματα. Δεν μπορεί όμως να στείλει email. Στην αρχή στις ρυθμίσεις SMTP είχε βάλει mailgate.otenet.gr και δεν λειτουργούσε. Δοκίμασε και το mail.mycosmos.gr και πάλι δεν λειτούργησε. Πήρε τηλέφωνο την cosmote και του είπαν πως δεν γίνεται να στείλει mail. Ισχύει πράγματι αυτό; Μήπως κανείς από εσάς που δουλεύει με cosmote και otenet τα έχει καταφέρει και μπορεί να δώσει τα φώτα του αναφορικά με τις ρυθμίσεις... 2. Έχει σπίτι του wifi. Έχει κάνει τις ρυθμίσεις σωστά και το κινητό βλέπει το δικτυο του. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που μπαίνει στο browser του κινητού (ιστός) δεν του κάνει την ερώτηση "τι είδους σύνδεση θέλει να κάνει" για να επιλέξει wifi αλλά τον συνδέει απευθείας με την cosmote internet. Προφανώς κάτι έχει πατήσει...Πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Να ρωτήσω κάτι τους κατόχους του Ν80. Υπάρχει κανείς που χρησιμοποιεί VFtogether στο Ν80 του??? Το ρωτάω εδώ και όχι στο ανάλογο thread της εταιρίας μιας και εδώ είμαστε μαζεμένοι όλοι οι κάτοχοι Ν80. Εμένα πάντως μου έχουν πει οτι η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι ακόμη συμβατή με το συγκεκριμένο κινήτο και μου φένεται λίγο κουλό. Ναι! Έχω εγώ VF 2gether και λειτουργεί κανονικά. Όμως ίσως (πολύ λίγες φορές) συναντήσεις κάποια μικρά προβλήματα τα οποία λύνονται με restart. ------- Σχετικά με το AntiVirus, Mobile Search και PDF Viewer ούτε σε εμένα εμφανίστηκαν :cry: Μια ερώτηση για λογαριασμό ενός φίλου που πριν λίγες μέρες αγόρασε το κινητό. Αντιμετωπίζει δύο προβλήματα: 1. Με τις ρυθμίσεις email. Έχει σύνδεση στην cosmote και λογαριασμό στην otenet. Έχει περάσει τις ρυθμίσεις της POP3 της otenet (mail.otenet.gr) και μπορεί κανονικά να λάβει τα μηνύματα. Δεν μπορεί όμως να στείλει email. Στην αρχή στις ρυθμίσεις SMTP είχε βάλει mailgate.otenet.gr και δεν λειτουργούσε. Δοκίμασε και το mail.mycosmos.gr και πάλι δεν λειτούργησε. Πήρε τηλέφωνο την cosmote και του είπαν πως δεν γίνεται να στείλει mail. Ισχύει πράγματι αυτό; Μήπως κανείς από εσάς που δουλεύει με cosmote και otenet τα έχει καταφέρει και μπορεί να δώσει τα φώτα του αναφορικά με τις ρυθμίσεις... 2. Έχει σπίτι του wifi. Έχει κάνει τις ρυθμίσεις σωστά και το κινητό βλέπει το δικτυο του. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που μπαίνει στο browser του κινητού (ιστός) δεν του κάνει την ερώτηση "τι είδους σύνδεση θέλει να κάνει" για να επιλέξει wifi αλλά τον συνδέει απευθείας με την cosmote internet. Προφανώς κάτι έχει πατήσει...Πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα; 1) Κάτι δεν κάνει σωστά. Για OTENET και ΜΟΝΟ ας δοκιμάσει να κάνει αποστολή e-mail μέσω του WiFi. Επίσης ας δοκιμάσει να πάει Μηνύματα >> Επιλογές >> Ρυθμίσεις >> E-mail >> Γραμματοκιβώτια >> Το προφίλ της ΟΤΕΝΕΤ >> Επιλογές >> Επεξεργασία >> Ρυθμίσεις σύνδεσης >> Εξερχόμενα e-mail >> και εκεί να περάσει ρυμίσεις δηλαδή username/password, θύρα κτλ κτλ :) 2) Προφανός πρέπει να πάει Μενού >> Υπηρεσίες/Ιστός >> Επιλογές >> Ρυθμίσεις >> Σημείο πρόσβασης >> Ερώτηση πάντα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Να ρωτήσω κάτι τους κατόχους του Ν80. Υπάρχει κανείς που χρησιμοποιεί VFtogether στο Ν80 του??? Το ρωτάω εδώ και όχι στο ανάλογο thread της εταιρίας μιας και εδώ είμαστε μαζεμένοι όλοι οι κάτοχοι Ν80. Εμένα πάντως μου έχουν πει οτι η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι ακόμη συμβατή με το συγκεκριμένο κινήτο και μου φένεται λίγο κουλό. Ολα τα Nokia παιρνουν 2gether. Την εχω δοκιμασει και στο 2100 μου και στο 6150 μου εκτος του Ν71. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Μια ερώτηση για λογαριασμό ενός φίλου που πριν λίγες μέρες αγόρασε το κινητό. Αντιμετωπίζει δύο προβλήματα: 1. Με τις ρυθμίσεις email. Έχει σύνδεση στην cosmote και λογαριασμό στην otenet. Έχει περάσει τις ρυθμίσεις της POP3 της otenet (mail.otenet.gr) και μπορεί κανονικά να λάβει τα μηνύματα. Δεν μπορεί όμως να στείλει email. Στην αρχή στις ρυθμίσεις SMTP είχε βάλει mailgate.otenet.gr και δεν λειτουργούσε. Δοκίμασε και το mail.mycosmos.gr και πάλι δεν λειτούργησε. Πήρε τηλέφωνο την cosmote και του είπαν πως δεν γίνεται να στείλει mail. Ισχύει πράγματι αυτό; Μήπως κανείς από εσάς που δουλεύει με cosmote και otenet τα έχει καταφέρει και μπορεί να δώσει τα φώτα του αναφορικά με τις ρυθμίσεις... 2. Έχει σπίτι του wifi. Έχει κάνει τις ρυθμίσεις σωστά και το κινητό βλέπει το δικτυο του. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που μπαίνει στο browser του κινητού (ιστός) δεν του κάνει την ερώτηση "τι είδους σύνδεση θέλει να κάνει" για να επιλέξει wifi αλλά τον συνδέει απευθείας με την cosmote internet. Προφανώς κάτι έχει πατήσει...Πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα; Για ΟΤΕνετ ο pop server mail.otenet.gr θελει authentication πριν στειλεις όταν συνδέεσαι από άλλο λογαριασμό/σύνδεση δες στις ρυθμίσεις αν έχει τέτοια επιλογή (APOP ή κατι τέτοιο) για επιλογή προτιμώμενης σύνδεσης τρέξε τον web browser-->επιλογές-->ρυθμίσεις-->Σημείο πρόσβασης-->Ερώτηση πάντα Σχετικά με το AntiVirus, Mobile Search και PDF Viewer ούτε σε εμένα εμφανίστηκαν :cry: :D Καλώς, παίρνω το remover να το ξεβάψω (το είχα βάψει μπλέ και μόλις θα πήγαινα για μπάνιο θα έκανε βουτιά μαζί μου) :lol: Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Το πρόβλημα με το wifi λύθηκε (ευχαριστώ). Τώρα αναφορικά με το email: Μέσω wifi μπορεί πλέον ΚΑΙ να στείλει email μέσω λογαριασμού otenet!! Το μόνο θέμα που παραμένει άλυτο είναι η περίπτωση που ο χρήστης βρίσκεται εκτός σπιτιού και θέλει να στείλει email από τον λογαριασμό του otenet χρησιμοποιώντας το δίκτυο της cosmote (υπενθυμίζω ότι μπορεί να λάβει mail αλλά όχι να στείλει). Εκεί τι πρέπει να κάνει; Κατ αρχάς δεν ξέρω αν γίνεται. [Γνωρίζω ότι αντίστοιχο πρόβλημα με το outlook λύνεται αλλάζοντας SMTP, βάζοντας δηλ το SMTP της εταιρείας με την οποία έχεις κάνει σύνδεση στο ιντερνετ. Το POP3 δεν θέλει αλλαγή. Με το κινητό όμως δεν ξέρω αν ισχύει αυτός ο κανόνας] Αναφορικά με το authentication δεν ξέρω αν έχει τέτοια ρύθμιση το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 oso anafora to update, katopin ereunas, eine ipohreotiko na gini i anavathmisi me to Phoenix service software 2006.20.9.148 to opio katevazw twra gia na dokimasw an perastei to data pack pou ipotithete oti ehei AV, PDF klp.... pantws uparhei provlima genikotera an kai deihnei oti egine swsta to update malwn den ginete olokliromeno... to apogeumataki logika tha ehw apotelesmata Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Διορθώθηκαν όλα τα προβλήματα που είχα με κάμερα και φωνητικές εντολές μετά από ένα Hard Reset που του έκανα!Όσο για το Antivirus,acrobat,mobile search etc ούτε σε εμένα εμφανίζονται! Εμφανίστηκαν τελικά σε κανένα? EDIT:Όντως διορθώθηκαν τα thunmbails στην Gallery όπου πριν κάποια δεν φίνονταν! Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 exw ena provlima me to wifi. enw stin arxi sindeetai kai anoigei enan selidodeikti px nseries pou exei. meta kapws san aposindeetai kai grafei kamia apokrisi pilis (svinei kai to lampaki tou wlan ston router). alli fora mou egrapse lathos stoixeia wpa. exw ton router usr 9106me rithmiseis wpa-psk kai pre shared key kai encryption tkip. ti kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingDRAGON Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 oso anafora to update, katopin ereunas, eine ipohreotiko na gini i anavathmisi me to Phoenix service software 2006.20.9.148 to opio katevazw twra gia na dokimasw an perastei to data pack pou ipotithete oti ehei AV, PDF klp.... pantws uparhei provlima genikotera an kai deihnei oti egine swsta to update malwn den ginete olokliromeno... to apogeumataki logika tha ehw apotelesmata Αν το pdf reader, το antivirus και το mobile search, βρίσκονται στο APE, ίσως το προηγούμενο phoenix να μην flashάρει το APE στο τηλέφωνο παρά μόνο το image και το V07. Πάντως με το 2006.20.9.148 δεν μπόρεσα να φλασάρω γιατί έσκαγε το phoenix λίγο πριν το φλασάρισμα. Δεν με χαλάει βέβαια. Γιατί μιας και πρόκειται για εφαρμογές θα τις βάλει η NOKIA στο download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotty Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Καλησπερα παιδια! Αγορασα πριν 2 εβδομαδες το Ν80 και σαν newbie που ειμαι στα Symbian κινητα εκανα μια βλακεια... Αποθηκευσα κατι fonts στο δισκο του κινητου (C:) και τωρα δεν μπορω να τους βγαλω με τιποτα.... Το κακο ειναι οτι δεν υποστηριζουν ελληνικη γραμματοσειρα και μου δειχνει τα ελληνικα... αλλαμπουρνεζικα! Κατεβασα ενα προγραμμα που λεγεται fontremover αλλα δεν ειναι συμβατο με το Ν80! Επισης χρησιμοποιησα μερικα Εxplorers για να κανω rename και delete τα fonts αλλα μου εβγαζε μηνυμα ACCESS DENIED. Μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Καλησπερα παιδια! Αγορασα πριν 2 εβδομαδες το Ν80 και σαν newbie που ειμαι στα Symbian κινητα εκανα μια βλακεια... Αποθηκευσα κατι fonts στο δισκο του κινητου (C:) και τωρα δεν μπορω να τους βγαλω με τιποτα.... Το κακο ειναι οτι δεν υποστηριζουν ελληνικη γραμματοσειρα και μου δειχνει τα ελληνικα... αλλαμπουρνεζικα! Κατεβασα ενα προγραμμα που λεγεται fontremover αλλα δεν ειναι συμβατο με το Ν80! Επισης χρησιμοποιησα μερικα Εxplorers για να κανω rename και delete τα fonts αλλα μου εβγαζε μηνυμα ACCESS DENIED. Μπορει να βοηθησει καποιος? Καλως ήλθες στο myphone.gr ! :) Δυστυχώς δεν ξέρω πως μπορείς να το αφαιρέσης χωρίς να χάσεις το δεδομένα σου όμως μπορείς να του κάνεις ένα format. Δηλαδή θα σβηστούν τα πάντα και θα είναι όπως το πήρες. Βγάζεις την κάρτα μνήμης. Απενεργοποιείς τη συσκευή. Κρατάς πατημένα: Πράσινο κουμπί (πλήκτρο κλήσης), Αστεράκι και 3. Ενεργοποιείς το τηλέφωνο χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Περιμένεις μέχρι να ζητήσει PIN η συσκευή και τότε αφήνεις τα πλήκτρα. Ξαναβάζεις τη κάρτα μνήμης. Θα έχουν σβηστεί τα πάντα από τη μνήμη τηλεφώνου και η συσκευή θα είναι όπως την πήρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Αν το pdf reader, το antivirus και το mobile search, βρίσκονται στο APE, ίσως το προηγούμενο phoenix να μην flashάρει το APE στο τηλέφωνο παρά μόνο το image και το V07. Πάντως με το 2006.20.9.148 δεν μπόρεσα να φλασάρω γιατί έσκαγε το phoenix λίγο πριν το φλασάρισμα. Δεν με χαλάει βέβαια. Γιατί μιας και πρόκειται για εφαρμογές θα τις βάλει η NOKIA στο download έχεις απόλυτο δίκιο το readme του EMEA το λέει ξεκάθαρα NOTE(1) Phoenix Service Software 2006.20.9.148 and Flash update 06.14.010 or later is required to flash the images in this release. πιο συγκεκριμένα το νέο phoenix package includes following SW components: - Phoenix Service Software 2006.20.9.148 - DK2 Dongle Driver v 6.21.0.169 - Connectivity Cable Driver 6.80.5.1 - FLS-4S Dongle Driver v 2.09 - Flash Update files for FLS-4S, FPS-8* and FPS-10 v 06.23.0.23 - Software package for FPS-10 v 1.19.0 - Software package for FPS-11 v 1.2.0.0 - Faultlog and Archive & Send programs for repair data reporting Changes/improvements made to from v 2006.12.7.138 to v 2006.20.9.148: For CDMA: - Added support for 2365i/2366i/2367i - CDMA label printing error is fixed - The preferred connection to FPS-10 is using the LAN port. Changes/improvements made to from v 2006.12.7.138 to v 2006.20.9.148: For GSM / WCDMA: - Rf_losses.ini ver22.0 file for autotune function updated for new phones - Support for RM-86, RM-101, RM-106, RM-112, RM-123, RM-132, RM-133, RM-145, RM-165, RM-170, RM-171; RM-180, RM-190, RM-200 product added. - Support for FLS-5 flash device is added - Updated IMEI/ESN rebuild function (DCT-4) requires a SX-4 smart card instead of PKD-1. ( :( ) - WLAN autotune function is added under tuning menu for corresponding phones. New data package is needed. - Manual WLAN tuning function is improved. - Flashing problem for SU-18 is fixed. - USB flashing problem with RM-92 and “product as manufactured” selected is solved. - Autotune problem with Willtek 44xx and RH-18, RH-75, RH-59 is solved. - Autotune problem with R&S CMU200 old HW is solved. ελπίζω πως αυτή η έκδοση θα περάσει το πακετάκι με τα goodies h**p://r a p i d s h a r e . d e /files/25803263/phoenix_service_sw_2006_20_9_148.rar Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 exw ena provlima me to wifi. enw stin arxi sindeetai kai anoigei enan selidodeikti px nseries pou exei. meta kapws san aposindeetai kai grafei kamia apokrisi pilis (svinei kai to lampaki tou wlan ston router). alli fora mou egrapse lathos stoixeia wpa. exw ton router usr 9106me rithmiseis wpa-psk kai pre shared key kai encryption tkip. ti kanw? Δοκίμασες να βάλεις WEP; Αν και πάλι έχεις πρόβλημα μην βάλεις encryption και εκεί που λέει permit only computers βάλε την MAC address του κινητού.Στο δικό μου router (Cisco) υπάρχει τέτοια επιλογή... λογικά θα έχει και το δικόυ σου. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 ekana edw kai kamia ora anavathmisi home alone tora eimai se kafe kai grafo apo to kinito oi protes ediposis 1)to provlima sta sms parameni 2)otan mpika stin mousiki mou mou ekane restar 1)ekane buckup stin karta mnimis 2)kalitero sima kai sto phone kai sto radio 3)es3ita pio grigoro anamenoume na doume kai alla :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingDRAGON Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 ελπίζω πως αυτή η έκδοση θα περάσει το πακετάκι με τα goodies -phoenix_service_sw_2006_20_9_148.rar Για δοκίμασε και πες μας. Γιατί σε μένα ενώ το προηγούμενο phoenix έπαιζε μια χαρά, η έκδοση 20.9.148 σκάει λίγο πριν το flashing στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Διορθώθηκαν όλα τα προβλήματα που είχα με κάμερα και φωνητικές εντολές μετά από ένα Hard Reset που του έκανα!Όσο για το Antivirus,acrobat,mobile search etc ούτε σε εμένα εμφανίζονται! Εμφανίστηκαν τελικά σε κανένα? EDIT:Όντως διορθώθηκαν τα thunmbails στην Gallery όπου πριν κάποια δεν φίνονταν! Antivirus,acrobat,mobile search μολις σημερα την περασα σε νοκια club μου εμφανιστηκαν ολα αυτα που λες κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Για δοκίμασε και πες μας. Γιατί σε μένα ενώ το προηγούμενο phoenix έπαιζε μια χαρά, η έκδοση 20.9.148 σκάει λίγο πριν το flashing στο τηλέφωνο. Φτάνει με το Phoenix συνεχίστε εδώ Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 gwgw cool down friend αυτό μας ενδιαφέρει όλος και αφορά αμεσα το Ν80 ;) ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!! το νέο Phoenix τόλμησε να τσινίσει αλλά το κατάπιε εκανα και πάλι φλας και... στο My Own F-Secure AV (δέν είναι δωρεάν είναι evaluation και πρέπει να κατεβαστεί χειροκίνητα) Catalogs Main Menu Search Office Quick Office Adobe PDF 1.5 LE Connectivity Wireless Keyboard Modem Imaging Flash Player Όλα τα προγράμματα αναλυτικά υπάρχουν στον progman και δίδεται η δυνατότητα απεγκατάστασης..... αυτά είναι τα πρώτα νέα που παρατήρησα!! all's well! :D Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingDRAGON Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Φτάνει με το Phoenix συνεχίστε εδώ OK! Βρήκα νέα version PHOENIX (η οποία σημειωτέον λειτουργεί και μετά από reboots κλπ), flashαρα μία χαρά χωρίς πρόβλημα, πανεύκολα και πλέον έχω και Adobe pdf και F secure και τα συναφή που υπάρχουν στο APE N80_userarea_4.0623.0.41-prd.U01 Φλάσαρα δύο N80 μέχρι τώρα όλα καλά!!! Καλή επιτυχία και σε σας. Το μυστικό είναι να έχετε τη latest έκδοση του phoenix πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgalileo Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 molis to teliosa kai ego to flasarisma kai ola mia chara, protes entiposis pera apo ta nea kaloudia ine oti to kinito ine poli poli poli pio grigoro....me ti camera ola ine ok kanena provlima apo afto pou anefere o filos parapano Παράθεση Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Δεν μας είπε όμως κανένας αν το νέο firmware βελτιώνει την ποιότητα στην φωτογραφία, και ειδικά στο video που είναι απαράδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts