cabj Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Βγηκε σημερα η εκδοση 4.0623.0.41 η οποια διορθωνει περι τις 4 σελιδες προβληματα :!: :!: :!: που δεν μπορω να τα γραφω ολα. Παντως το highlight ειναι οτι προσθετει fota ΑΛΛΑ δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει για τα ελληνικα. Καποιος γεναιος να το δοκιμασει να μας πει :) Τι είναι το fota?:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ένα λίνκ για το νεο φιρμγουερ? θα το δοκιμασω εγω μαλλων.... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Θα το σηκωσω τωρα ολο το μεσημερι μαλλον το απογευμα θα ειναι online στο rapidshare. FOTA ειναι firmware over the air δηλαδη αναβαθμιση χρησημοποιωντας το δικτυο. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ελπίζω να διορθώνει και τη λειτουργία του Bluetooth - είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το τηλέφωνο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ελπίζω να διορθώνει και τη λειτουργία του Bluetooth - είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το τηλέφωνο .... Τι προβλημα εχει το ΒΤ? Το εχουν ολα τα προηγουμενα firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Κάνει η μπαταρία του Ν73 στο Ν80?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Προφανώς όχι. Πας στο site της Nokia και ψάχνεις στα accessories: http://europe.nokia.com/A4156071 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Προφανώς όχι. Πας στο site της Nokia και ψάχνεις στα accessories: http://europe.nokia.com/A4156071 Σε ευχαριστω πολυ.Γενικοτερα υπαρχει καλυτερη μπαταρια απ τη μαμα που δινεται με τη συσκευασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Οχι.Μόνο αυτή είναι. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Βγηκε σημερα η εκδοση 4.0623.0.41 η οποια διορθωνει περι τις 4 σελιδες προβληματα :!: :!: :!: που δεν μπορω να τα γραφω ολα. Παντως το highlight ειναι οτι προσθετει fota ΑΛΛΑ δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει για τα ελληνικα. Καποιος γεναιος να το δοκιμασει να μας πει :) κανα λινκ με τις αλλαγες θα ηταν πολυ χρησιμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Δεν ξερω αν επιτρεπετε να δωσω link στο forum αλλα οποιος θελει το νεο firmware του Ν80 μπορω να του το στειλω σε emai. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Φίλε Ferryman, ο asavvopoulos εννοεί αν μπορείς να μας δώσεις κανα λίνκ με το τί αλλάζει το νέο firmware και όχι με το ίδιο το firmware... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Πριν ενα μήνα περίπου αγόρασα ένα Nokia N80 από κατάστημα γνωστής αλυσίδας. Ο πωλητής κατά την διάρκεια της αγοράς με ενημέρωσε ότι σε περίπτωση προβλήματος υπάρχει δικαίωμα αλλαγής της συσκευής, μόνο τις πρώτες 48 ώρες μετά την αγορά !!! Δυστηχώς δεν έδωσα σημασία στο σχόλιο αυτό, καθώς από τις πρώτες κιόλας ημέρες παρουσίασε έντονα προβήματα όπως να σβήνει μόνο του, να κολάει συνέχεια στα μενού του, να πιάνει αισθητά λιγότερο από άλλα κινητά γύρω του, αλλά και σε κάποιες κλήσεις .... είναι δύσκολο να το περιγράψω ....... ακούγονται ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ήχοι αντί για αυτό ή αυτήν που καλεί !!!!! Με άλλα λόγια το τηλέφωνο δεν μπορούσε να βγάλει ούτε μισή ωρα φυσιολογικής λειτουργίας. Δυστηχώς κανείς δεν μου είπε ότι η Nokia δεν απαντάει στο τηλεφωνικό της κέντρο και μετά από 2 ημέρες (!!) αποφάσισα να πάω ο ίδιος στη Nokia, αφήνοντας τη δουλειά μου και όλες τις εκρεμμότητες μου στη μέση μόλις 1 ημέρα πρίν φύγω για διακοπές ελπίζοντας σε αντικατάσταση συσκευής εν όψη διακοπών. Δυστηχώς όπως μου είπαν το πρόβλημα ήταν στο λειτουργικό, στο οποίο και έγινε αναβάθμιση. Έφυγα λοιπόν (σχεδόν) ικανοποιημένος από το service της Nokia τη; Λεωφ. Βουλιαγένης ....... ΟΜΩΣ από τις πρώτες κιόλας ώρες παρουσιάστηκαν κάποια (όχι όλα) από τα προβλήματα που είχα από την αρχή. Με λίγα λόγια το τηλέφωνο βελτιώθηκε αρκετά αλλά όχι εντελώς. Όπως μπορεί κανείς να καταλάβει δεν ήταν δυνατόν να καθυστερήσω τις διακοπές μου για ένα τηλέφωνο !!!! Ευτυχώς την έβγαλα στις διακοπές με ένα 5140i που έχω για spare. Τώρα μόλις γύρισα από διακοπές και φυσικά θα πάω στη Nokia για αντικατάσταση αλλά ερωτώ ..... Μήπως δεν είμαι ο μόνος ? Μήπως έχει συμβεί και σε κάποιους από εδώ ? Μήπως το N80 έχει γενικώς πρόβλημα ? Μιλάμε για τηλέφωνο 650 ευρώ .... είναι δίκαιο ως προς τον καταναλωτή να έχει αγοράσει άρα πληρώσει ένα τηλέφωνο πριν ένα μήνα και να μην μπορεί ουσιαστικά να το χρησιμοποιήσει ? Ποιά τα δικαιώματα μου ? Είναι "νόμιμη" η αναβάθμιση και όχι η αντικατάσταση της συσκευής ? Σαν τηλέφωνο μου κάνει αλλά με όλα αυτά τα προβλήματα με έχει ....πως να το πω .... ξενερώσει το μοντέλο αυτό ..... μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση με άλλο μοντέλο ? Αν και τα περισσότερα τηλέφωνα μου μέχρι σήμερα ήταν nokia δεν χρειάστηκα ποτέ το service .... ήταν σύμπτωση που δεν απαντάει κανείς το τηλέφωνο στα κεντρικά επί ημέρες ? Τι να πω .... μπορεί. Καμια ιδέα ? :rolleyes: Ευχαριστώ Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Φιλε Νικο να επιδιωξεις την αντικατασταση συσκευης . Δεν εχουν παρουσιαστει τοσο σημαντικα προβληματα στο Ν80 . Σιγουρα επεσες σε προβληματικο Ν80. Αν σου κανουν τον δυσκολο ,ακολουθησε τον δρομο του ΙΝΚΑ . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GT_ Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Στη Βουλιαγμενης εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν ορεξη να σε εκυπηρετησουν...σαν να σου κανουν και χαρη που ασχολουνται μαζι σου και να θελουν να ξεμπερδευουν οσο γινεται πιο γρηγορα...Τελειως απογοητευση...λυπαμαι που ειναι και τα κεντρικα... Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ !!! http://www.danasoft.com/sig/__GT__.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Υπάρχει κάποιο link σχετικά με τις αλλαγές? Επίσης ξέρει κάποιος αν έχει έρθει το νέο firmware στα Nokia Club? Παράθεση Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Φιλε Νικο να επιδιωξεις την αντικατασταση συσκευης . Δεν εχουν παρουσιαστει τοσο σημαντικα προβληματα στο Ν80 . Σιγουρα επεσες σε προβληματικο Ν80. Αν σου κανουν τον δυσκολο ,ακολουθησε τον δρομο του ΙΝΚΑ . Μόλις μίλησα με Nokia (εεεε μόνο 1 ώρα έπερνα τηλέφωνο συνέχεια και τελικά το σήκωσαν :wacko: ) Στις 19 Ιουλίου είχα μιλήσει με κάποιον κο. Χ στο service ...... εεεε τον ζήτησα και λείπει διακοπές ..... καλά να περνάει ο άνθρωπος εκεί που είναι :lol: :lol: , στο κάτω κάτω δεν έχω τίποτα με κανέναν, αλλά ξέρετε ποιά ήταν η επίσημη απάντηση της Nokia στο πρόβλημα μου ?? Κυριε περιμένετε μέχρι την Τρίτη που θα γυρίσει ο κος. Χ για να σας εξυπηρετήσει !!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ή είμαι πολύ αυστηρός ?? Δηλαδή αν ο κος Χ (που ξαναλέω καλά να περνάει ο άνθρωπος εκεί που είναι) γύρναγε τα Χριστούγεννα εγω θα έπρεπε να περιμένω τον Αγιο Βασίλη ??Δηλαδή δεν είναι προφανές ότι κάποιος θέλει να καθυστερήσει τη λύση του προβλήματος ?? ή δεν υπάρχει άλλος στη Nokia να μπορεί να αντικαταστήσει ένα N80 ?? Είναι απάντηση αυτή ?? Φυσικά απάντησα ότι δεν με ικανοποιεί η απάντηση αυτή και ζήτησα να μιλήσω με τον προιστάμενο ..... και βέβαια αναμένω :worry: Προτάσεις δεκτές :O Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Τελικα την περασε κανενας την καινουργια εκδοση λογισμικου στο Ν80. Ας μας πει αν δουλευει, αν ειδε αλλαγες, αν "εκατσε" σωστα και τα ξαναλεμε. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Τελικα την περασε κανενας την καινουργια εκδοση λογισμικου στο Ν80. Ας μας πει αν δουλευει, αν ειδε αλλαγες, αν "εκατσε" σωστα και τα ξαναλεμε. οταν λες καινούρια ποια εννοείς ? Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 γιατί, έχουμε λινκ για να την κατεβάσουμε? Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Nai exoume alla den to edose dimosia o filos ferryman logo tou oti dn 3erei an epitrepete na to valei...telika epitrepete i oxi? ego prospatho na kano install tin anavathmisi tin kainouria alla exo prob me tin anagnorisi/sindesi tou kinitou sto PC! Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Οτι θελετε σ'αυτο το θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1503733#post1503733 Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Κάποιοι ρώτησαν αν η νέα αναβάθμηση έχει ελληνικά!Ναι έχει είναι η απάντηση..σχεδόν όλες οι αναβαθμίσεις έχουν!Η κατάληξη της ελληνικής γλώσσας είναι .VO7 και για τα Western English .VO8! Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Τι αναβαθμίζει τελικά?Μπορούμε να το βρούμε από κάπου? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Λοιπόν!Αναβάθμιση ΕΠΙΤΥΧΗΣ! Η έκδοση είναι: V 4.0623.0.41 26-07-2006 RM-92 Έχει ελληνικά!Όταν συνδέεται το κινητό με τον Η/Υ σας δίνει και μια νέα επιλογή του Media Player την οποία ακόμα δεν κατάφερα να την λειτουργήσω!Αυτά εντόπισα μέχρι τώρα! Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts