Jump to content

asavvopoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    157
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

asavvopoulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικα το βρηκα ειναι ο φακελος 10202dce στο φακελο private. Εκει βρισκονται ολες οι εγκατεστημενες εφαρμογες (τα αρχεια εγκαταστασης δλδ) αλλα και αυτες που ειναι προς εγκατασταση! Οποτε οποιος αλλος εχει προβλημα μπορει να παει εκει και να σβησει το αντιστοιχο sis αρχειο.
  2. Ναι το εχω κανει αυτο αλλα το προβλημα παραμενει. Απλα ελεγα μηπως καποιος ξερει κανα φακελο στο private της καρτας μνημης οπου το κινητο κραταει αυτα τα installs μηπως και τον εσβηνα χειροκινητα.
  3. Παιδια help! Εκανα αναβαθμιση στο N82 μου και μετα την αναβαθμιση προσπαθησε να κανει αυτοματα setup καποια προγραμματα που ειχα στην καρτα. Τα καταφερε για αρκετα απο αυτα αλλα σε καποια εχει προβλημα. Το κακο ειναι οτι προσπαθει καθε φορα που βγαζω και βαζω την καρτα μνημης να τα εγκαταστησει και μου βγαζει οτι απετυχε η διαδικασια. Μηπως ξερει καποιος που ακριβως βρσικονται αυτα τα setup στη καρτα μνημης ωστε να τα σβησω για να μην προσπαθει καθε φορα να τα κανει εγκατασταση και μου σπαει τα νευρα? Η αλλη λυση ειναι να κανω φορματ την καρτα αλλα θελω να το αποφυγω αυτο. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας!
  4. Ναι υπαρχει λυση. Η εκδοση 4.10.80 το λυνει αυτο το bug. Την βρισκεται στα γνωστα μαγαζια! ;)
  5. Παιδια να κανω μια ερωτηση? Παιζει ρολο εαν μια καρτα micro sdhc ειναι class 2 ή 4 στη συμβατοτητα της με το N95?
  6. Και εγω τα ιδια φιλε μου. Μαλλον ειναι προβλημα του *****.
  7. Μεγαλε οσον αφορα το 7 days πρεπει μεχρι να ανοιξει το παιχνιδι καλα και να μπει πρεπει να το εχεις σε portrait mode αλλιως βγαζει προβλημα. Επίσης πρεπει να επιλεξεις right hand εκει που σου δινει τις δυο επιλογες για το orientation
  8. Η πλοηγηση και οι χαρτες και στα δυο ειναι δωρεαν. Ομως το TOMTOM δεν νομιζω οτι ειναι συμβατο με το ενσωματωμενο GPS του Ν95.
  9. ειναι αρκετα αξιοπιστο. εκτος απο το προγραμμα της nokia υπαρχουν και αρκετα αλλα πολυ αξιοπιστα. οι χαρτες περιλαμβανουν κυριως την αττικη και λιγο επαρχια.
  10. Θελει κανα δεκαλεπτο στην αρχη αλλα θα πρεπει να εισαι σε ανοιχτο χωρο και επισης να εχεις επιλεξει την καταλληλη υπηρεσια συνδεσης στο ιντερνετ για το υποβοηθουμενο gps.
  11. Παιδια να ρωτησω κατι λιγο off topic? Μπορω να αναγνωρισω εαν ενα κινητο νοκια ειναι ελληνικο χωρις να το ανοιξω ή απο το κουτι του?
  12. Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!!! Να ρωτησω οσους εχουν βαλει το καινουργιο firmware.Εχετε παρατηρησει αλλαγες στην αυτονομια του κινητου? Βελτιωθηκε καθολου? Εχυχαριστω και καλες γιορτες.
  13. Εαν εχεις εγκαταστησει την καινουργια στα 8gb τοτε δεν μπορει να τα αποκοψει για να κανει την μεταφορα αρχειων. Επισης το ιδιο γινεται εαν εχεις βαλει και τα μηνυματα να αποθηκευονται στα 8 gb.
  14. για να δουλεψει το A-GPS πρεπει να εχεις δικτυο οποτε πρεπει να περιμενεις να ενεργοποιηθει η συνδεση σου. Το A-GPS ειναι μια υπηρεσια που χρησιμοποιει το δικτυο προκειμενου να βοηθησει το GPS να lockαρει πιο γρηγορα.
  15. Τελικα εχει δοκιμασει κανεις το route66 για να δουμε εαν αναγνωριζει το εσωτερικο GPS;
×
×
  • Create New...