Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες που ενεργοποιησα την υπηρεασια 3G κατω απο το σήμα εκει που γραφει 3G στην οθονη ειχε εμφανιστει κι άλλο ενα συμβολο που απο οτι διαβασα στο manual δειχνει οτι ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια 3G. Απο τη στιγμη ομως που εκλεισα το τηλεφωνο και το ανοιξα παλι εξαφανιστηκε αυτο το συμβολο και εχει μεινει μονο το συμβολο 3G. μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση αλλη?

Πως μπορω να δω αν οντως εχω την υπηρεσια 3G γιατι δεν εχω καποιο γνωστο για να το δοκιμασω.

Ευχαριστω πολυ

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα! Επειδή γίνετε χρήση cr@@@k, μπορώ να γράψω σε καινούργιο θέμα την όλη διαδικασία και τα links με τα προγράμματα, ΜΟΝΟΝ αν μου το επιτρέψει moderator!

Παντως εαν σε αφησει ο moderator βαλε ενα λινκ για το topic που θα το παρουσιασεις, οκ?

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

Χθες που ενεργοποιησα την υπηρεασια 3G κατω απο το σήμα εκει που γραφει 3G στην οθονη ειχε εμφανιστει κι άλλο ενα συμβολο που απο οτι διαβασα στο manual δειχνει οτι ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια 3G. Απο τη στιγμη ομως που εκλεισα το τηλεφωνο και το ανοιξα παλι εξαφανιστηκε αυτο το συμβολο και εχει μεινει μονο το συμβολο 3G. μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση αλλη?

Πως μπορω να δω αν οντως εχω την υπηρεσια 3G γιατι δεν εχω καποιο γνωστο για να το δοκιμασω.

Ευχαριστω πολυ

otan sou deixnei oti exeis 3g shmainei oti dexesai kai kaleis videoklish kai oxi mono.an ennoeis oti eixe 2 belakia apo katw apo to 3g shmainei oti eixe mia anoixth sundesh sto internet dhladh,tha to pathses katalathos.gia na deis phgaine ergaleia/ruthiseis/duktio/leitourgia duktiou,bale dilph.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά για θήκη κι εγώ καιγομαι γιατί βλέπω ήδη κάτι ελαφρές χαρακιές και είναι κρίμα γιατί η πρόσοψή του είναι ακριβή καμία σχέση με τα προηγούμενα νοκια των 15 ευρώ. Αλλά θέλω διάφανη.....:confused:

phga shmera nokia shop kai eipe tna ferei pempth kati thikes gia n80.den kserw pws tha einai alla perase mia bolta.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα! Επειδή γίνετε χρήση cr@@@k, μπορώ να γράψω σε καινούργιο θέμα την όλη διαδικασία και τα links με τα προγράμματα, ΜΟΝΟΝ αν μου το επιτρέψει moderator!

Αν δεν αφησει δεν τα γραφεις σε ενα word, να το βαλεις μαζι με ολα τα προγραμματα που χρειαζεται στο rapidshare και να μας δωσεις απλα το link? Πολλα ζηταω?

Μαλλον κατι τετοιο παικτηκε. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ολα τα BB5 πρεπει να φλασαρονται με usb και αν παει κατι στραβα να τα στελνουμε σε level3. Προσφατα μου μπλοκαρησε ενα 6280 και επρεπε να το στειλω Πατρα :(

Κάτι για level 3 μου είπε και ο τεχνικός όταν απολογήθηκε! Το πήρα πίσω άλλα δεν έχει καποιο πρόβλημα. Θα το πάω και σε άλλο NOKIA shop για να δω τι θα γίνει. Στο τελος μαλλον θα αναγκαστώ να το στείλω......

Τελικά γνωρίζει κανείς αν είναι εφικτές κλήσεις μέσω wifi στο N80;

Tech Ministry -> http://techministry.gr

TechMinistry: Thessaloniki's Hackerspace

ρε παιδια σημερα που πηγα για αναβαθμιση ειδα οτι μου ειχαν ξεβιδωσει την πλατη oι βιδες φαινεται οταν ξεβιδοθουν,και ειχε και δακτυλιες η οθονη απο μεσα,εγω φρικαρα και ρωτησα γιατι το ανοιξαν,μου ειπαν οτι χρειαζεται να ανοιχτει για να περαστει το firmware.το παρατηρησε κανενας η μου λενε @@λακιες??

Τελικά γνωρίζει κανείς αν είναι εφικτές κλήσεις μέσω wifi στο N80;

Logika an bgei kapio programa san to skype i to idio se ekdosi gia sybmian auto pou les mporei na ginei

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

ρε παιδια σημερα που πηγα για αναβαθμιση ειδα οτι μου ειχαν ξεβιδωσει την πλατη oι βιδες φαινεται οταν ξεβιδοθουν,και ειχε και δακτυλιες η οθονη απο μεσα,εγω φρικαρα και ρωτησα γιατι το ανοιξαν,μου ειπαν οτι χρειαζεται να ανοιχτει για να περαστει το firmware.το παρατηρησε κανενας η μου λενε @@λακιες??

Βλακίες σου είπανε... :(

Η αναβάθμιση γίνεται μέσω USB!

Βλακίες σου είπανε... :(

Η αναβάθμιση γίνεται μέσω USB!

:shoot:

φιλε kostas_pav θα τρελαθω αυριο θα παω να τα σπασω το πληκτρολογιο εχει σημαδια απο χτυπηματα,ο διαδρομος ειναι πολυ χαλαρος.δωστε τα φωτα σας εχουν ανοιξει σε κανενα αλλα το τηλεφωνο η μου αλλαξαν το μισο??

Ν80power

Τελικά σήμερα έκανα την αναβάθμιση σε άλλο ΝΟΚΙΑ shop. Ο τεχνικός μου είπε ότι κολούσε στην μέση της αναβάθμισης αλλα τελικά τα κατάφερε!!! Πήρα και μια δερματινη θηκη καφέ που απ'οτι είδα την έχει στα αξεσουαρ του Ν80 μαλλον είναι καινουρια

Τελικά σήμερα έκανα την αναβάθμιση σε άλλο ΝΟΚΙΑ shop. Ο τεχνικός μου είπε ότι κολούσε στην μέση της αναβάθμισης αλλα τελικά τα κατάφερε!!! Πήρα και μια δερματινη θηκη καφέ που απ'οτι είδα την έχει στα αξεσουαρ του Ν80 μαλλον είναι καινουρια

Μπορεις να μας πεις το μαγαζι και η θηκη ποιο μοντελο ειναι;

Δεν κάνουν σε καμμία περίπτωση τέτοια...

δεν ξερω kostas_pav τι να πω,πως δικαιολογουνται τα χτυπηματα στα πληκτρα το ανοιγμα πλατης,δεν ξερω εχω ξενερωσει...10μερες το εχω αθικτο....

Ν80power

εσυ φιλε tyler ειδες αν σου ξεβιδωσαν την πλατη για την αναβαθμιση?

Οχι σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογείται ξεβίδωμα του κινητου σε αναβάθμιση. Σήμερα που το έκανα, ο τεχνικός μου είπε ότι κολαέι πάνω στην αναβάθμιση και με πήγε μέσα στο δωματιακι που κάνουν επισκευές για να το δω και μόνος μου. προσπάθησε πολλές φορές μέχρι που την έκανε ο τσάκαλος! Πιστεύω ότι κάτι τρέχει με την περίπτωση σου. Πάνε στον τεχνικό και πέστου ότι θα το πας στα κεντρικά για να σου εξηγήσουν τι έγινε και αν είναι λογικο να σου ανοίξουν την συσκευή για μια αναβάθμιση. Σίγουρα θα τα χάσει αν εχει κάνει κουτσουκέλα!

Τι λέτε ρε παιδιά περί ξεβίδωμα πλάτης για αναβάθμιση ?

Θα τρελλαθούμε τελείως ?? !!

Καλά που δε σου άλλαξαν και τα λάδια δηλαδή ...:X

Βασικά σε θήκες η Nokia έχει στο site ως συμβατές 4.

Την καφέ δεν την πήρα λόγω χρώματος και η άλλη είναι σαν πουγγί λευκή.

Όπως το βλέπω εγώ μένουν 2 θήκες να διαλέξει κανείς:

Μια διάφανη μπροστά πάλι σαν θήκη μεταφοράς και μια δερμάτινη για τη ζώνη (η CP 68).

Βασικά όμως θα πρότεινα να δοκιμάσετε εάν μπορείτε και την CP-57. ΔΕΝ είναι στις προτεινόμενες της Νοκια αλλά οριακά χωράει το κινητό (κουμπώνει το Velcro αλλά στην άκρη του - είναι πάντως σταθερό το "δέσιμο"). Μπορεί μερικούς να τους χαλάει αυτό - να μην δένει τελείως, εγώ πάντως την προτίμησα γιατί είναι η πιο συμμαζεμένη - όμορφη.

αντε τωρα να βγαλεις ακρη...και το πηγα πισω για τις δακτυλιες της οθονης και δεν ειδα το πληκτρολογιο να κανω σκηνικο..τωρα θα μου πουν απο πανω οτι γυρευω και αιτια για καυγα!!πως θα βρω το δικιο μου?
Ν80power

αντε τωρα να βγαλεις ακρη...και το πηγα πισω για τις δακτυλιες της οθονης και δεν ειδα το πληκτρολογιο να κανω σκηνικο..τωρα θα μου πουν απο πανω οτι γυρευω και αιτια για καυγα!!πως θα βρω το δικιο μου?

βασικα το ΙΜΕΙ της συσκευης ειναι το ιδιο; δες κατω απο την μπαταρια και φυσικα πατωντας *#06#. μηπως σου εδωσαν αλλη συσκευη. να επιμεινεις σε καθε περιπτωση, εν αναγκη να τους βρισεις. ειναι τουλαχιστον απαραδεκτοι. αν δεν ξερανε ας μην προσπαθουσαν καθολου.

φιλε nikoskat το imei ειναι το πρωτο που κοιταξα και ειναι οκ,αλλα ποιος μου λεει οτι δεν αλλαξαν κασα και διαδρομο η πληκτρα?? εχω φορτωσει ,παιζει να εχω δικαιωμα για αλλαγη εφοσον ειναι σιγουρο οτι ανοιχτηκε ενω δεν χρειαζοταν,και τα χτυπηματα?
Ν80power

βασικα το ΙΜΕΙ της συσκευης ειναι το ιδιο; δες κατω απο την μπαταρια και φυσικα πατωντας *#06#. μηπως σου εδωσαν αλλη συσκευη. να επιμεινεις σε καθε περιπτωση, εν αναγκη να τους βρισεις. ειναι τουλαχιστον απαραδεκτοι. αν δεν ξερανε ας μην προσπαθουσαν καθολου.

Egw stin 8esi sou 8a anisixousa min tyxon kai sou plassaran kamia alli syskeui (h' to case tis telospantwn) tipota gnwstou tous pou to xan kanei kwlos...stin ellada eimaste...Pantws rwta tous apla pws bre8ikan ekei oi daktylies...Alliws pigaine se kanena allo nokia shop kai zita ti gnwmi tous...

ΛΕΦΤΑ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ !!!

http://www.danasoft.com/sig/__GT__.jpg

Telika mporei kapoios na mou pei POU einai ta kentrika tis nokia gia to service...?

Einai anagki...

ΛΕΦΤΑ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ !!!

http://www.danasoft.com/sig/__GT__.jpg