Jump to content

mark6680

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mark6680's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το μαυρο ειναι και πισω μαυρο το ασημι ειναι και πισω ασημι.και γω το μαυρο εχω
  2. ρε παιδια σημερα που πηγα για αναβαθμιση ειδα οτι μου ειχαν ξεβιδωσει την πλατη oι βιδες φαινεται οταν ξεβιδοθουν,και ειχε και δακτυλιες η οθονη απο μεσα,εγω φρικαρα και ρωτησα γιατι το ανοιξαν,μου ειπαν οτι χρειαζεται να ανοιχτει για να περαστει το firmware.το παρατηρησε κανενας η μου λενε @@λακιες??
  3. ουτε και σε μενα δουλευει φιλε,οποτε μην αγχωνεσαι ..ισως στην επομενη
  4. οπως λεει και ο φιλος aisopos δεν κλεινει τις εφαρμογες απλα compressαρει τη δεσμευμενη μνημη .
  5. παιδια εχω προσπαθησει και εγω να στειλω και απο bt εφαρμογες απο το δικο μου 6680 (οχι live) σε live 6680 και δεν δεχεται τιποτα επισης του ειχα αλλαξει και απο τις ρυθμισεις την εγκατασταση εφαρμογων symbian απο οχι σε ναι αλλα τιποτα.ps(και στο δικο μου ελεγε στις ρυθμισεις να μην επιτρεπεται αλλα ολα ηταν ok) νομιζω κατι παιζει με τα live οποιος επιβεβαιωσει κατι νεο ας μας πει.
  6. το τηλεφωνο ειναι απλα γαμ....το!!(sorry)αλλα επαθα πλακα μονο γι αυτο αλλαζω το 6680, καμια σχεση με τη πλαστικουρα το N70. ΑΨΟΓΟ.
  7. φιλε μηπως λες για τα προγραμματα της symbianware αν ειναι αυτα χρειαζεται και ενα email να βαλεις στο παραθυρο με το keyzen.
  8. ρε παιδια αυτα τα πραγματα (backup) τα κανεις μονος σου πριν την αναβαθμιση.ποιος εμπιστευεται τον καθενα??για ημερολογιο smartvcal, επαφες smartvcard,εκτος το κλασικο backup με το default προγραμμα η το sprite.τα ξαναβαζεις μετα και καθαρισες.
  9. φιλε μου δεν νομιζω να μπορεις να το ξεκλειδωσεις μονος σου,το ιδιο προβλημα ειχε ενας φιλος μου με 6630,τα προγραμματα τυπου mastercode δεν ξεκλειδωνουν τα series 60.
  10. οντως δεν στελνει ολα τα sis εγω παντως εχω την v2.1 και στελνει αρκετα.
  11. κατα τη γνωμη μου το καλυτερο format ειναι ο συνδιασμος με τα 3 πληκτρα,στο 6680 ειναι γρηγορο και ο,τι προβλημα και αν εχει το φερνει στα ισα του. (ασχετο αλλα η ΑΤΡ ανακοινωσε την παραγωγη DV RS MMC sto 1GB!!)
  12. καλησπερα σε ολους,μηπως εχει δοκιμασει κανενας παιχνιδια ngage και sis να μας δωσει μια λιστα συμβατοτητας ??
  13. πως μπορεις να διαγραψεις αρχειο της rom?? εχω δοκιμασει με ολους τους f/m και δεν νομιζω να γινετε .θα προσμαθησω να αλλαξω το startup.mid και θα σας πω αποτελεσματα
  14. φίλε όσες καινουργιες version εχω δοκιμασει ληγουν η δεν δουλευουν καθολου, το μονο που ειναι αξιοπιστω και full cra**ed ειναι η πρωτη εκδοση v1.0
  15. ένας φίλος μου έχει πάρι το 'live'' σαν εσενα και εχει το ιδιο προβλημα,εψαξα και δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις αλλα η λυση ειναι να πας να σου αφαιρέσουν το voda/live και να σου περασουν την κανονικη version
×
×
  • Create New...