Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

23 minutes ago, aektzhs 1 said:

Ναι,μπορώ να το συνδυάσω απλά το σταθερό είναι σε άλλο όνομα. Έτσι και αλλιώς δεν το προχώρησα καθώς τον Ιανουάριο λήγει το συμβόλαιο σταθερής μου

Με πήραν από το 2106702610. Μίλησα με κάποιον κύριο Γρηγόρη

ήσουν με φορητότητα; γιατι εγώ το θέλω για ανανέωση συμβολαίου/αναβάθμιση απο 24αρα. για να δούμε.

Edited by sofos_k

48 minutes ago, sofos_k said:

ήσουν με φορητότητα; γιατι εγώ το θέλω για ανανέωση συμβολαίου/αναβάθμιση απο 24αρα. για να δούμε.

Για Φορητοτητα/νέα γραμμή ήμουν εγώ. Δεν χάνεις κάτι να βάλεις το νούμερο σου στην ιστοσελίδα ή και να καλέσεις το νούμερο αυτό,μπορεί τελικά να πάρεις κάτι πολύ καλό

36 minutes ago, DrMich said:

Γνωρίζετε εάν η Vodafone χρεώνει για νέα γραμμή με ίντερνετ fiber 100 τίποτα τέλη ενεργοποίησης ή εγκατάστασης ; 

Εμένα μου είπαν πως καλύπτονται από το gigabit voucher. Δικαιούσαι;

Edited by cu2goup

44 minutes ago, DrMich said:

Γνωρίζετε εάν η Vodafone χρεώνει για νέα γραμμή με ίντερνετ fiber 100 τίποτα τέλη ενεργοποίησης ή εγκατάστασης ; 

Αν εννοείς για VDSL 100 Mbps εμένα ο κύριος που με κάλεσε δεν μου ανέφερε κάτι για τέλη ενεργοποίησης. Από όσο θυμάμαι από παλαιότερα είναι δωρεάν και χρεώνεται μόνο αν μετά από καιρό θέλεις να μεταφέρεις την γραμμή σε άλλο σπίτι

https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/vdsl-50mbps-fiber-100mbps

Ως fiber 100mbps αναφέρεται, αυτή η ταχύτητα δεν υποστηρίζει gigabit voucher. Αναφέρθηκε σε προηγούμενο post για προσφορά στα 15,46€/μηνα 

22 minutes ago, DrMich said:

https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/vdsl-50mbps-fiber-100mbps

Ως fiber 100mbps αναφέρεται, αυτή η ταχύτητα δεν υποστηρίζει gigabit voucher. Αναφέρθηκε σε προηγούμενο post για προσφορά στα 15,46€/μηνα 

Εγώ το ανέφερα. Χτες με κάλεσαν και μου πρότειναν αυτή την τιμή που είπα,τώρα το αν ισχύει σήμερα η προσφορά ή το ποσό θα ισχύει δεν το γνωρίζω

καλησπέρα. όπως είχα πει είχα κάνει αίτηση φορητότητας 2 κινητά απο νόβα στη βονταφον στα 14.55 unlimited. σήμερα μου τηλεφώνησε η νόβα και μου έκανε αντιπροσφορά το unlimited στα 13 ευρώ και 3 πάγια δώρο στο σταθερό που έχω και συμφώνησα. έκανα αίτηση ακύρωσης φορητότητας στη βονταφον και περιμένω......μήπως ξέρετε πότε θα εγκριθεί η ακύρωση της φορητότητας;

2 ώρες πριν, Dimeos said:

καλησπέρα. όπως είχα πει είχα κάνει αίτηση φορητότητας 2 κινητά απο νόβα στη βονταφον στα 14.55 unlimited. σήμερα μου τηλεφώνησε η νόβα και μου έκανε αντιπροσφορά το unlimited στα 13 ευρώ και 3 πάγια δώρο στο σταθερό που έχω και συμφώνησα. έκανα αίτηση ακύρωσης φορητότητας στη βονταφον και περιμένω......μήπως ξέρετε πότε θα εγκριθεί η ακύρωση της φορητότητας;

Για κοίτα που λειτουργεί ο ανταγωνισμός... (που και που)

13 ώρες πριν, Dimeos said:

Συνήθως σε μία μέρα ακυρώνεται. Με ποιο τρόπο την έκανες;

Καλημέρα στην παρέα. Έχω 3 γραμμές κινητής με όλα απεριόριστα στην Vodafone και πληρώνω γύρω στα 80 ευρώ και θα ήθελα να πάρω μια καλύτερη προσφορά. Τι διαδικασία πρέπει να κάνω? Να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία σε καρτοκινητο? Η σε συμβόλαιο? Υπάρχει περίπτωση να μην γίνει κάποια προσφορά και να την πατήσω όσο διαρκεί η φορητότητα? Έχω και σταθερό στην Vodafone. Δώστε τα φώτα σας για να πάρω μια καλή προσφορά .

4 minutes ago, Traxanas1991 said:

Καλημέρα στην παρέα. Έχω 3 γραμμές κινητής με όλα απεριόριστα στην Vodafone και πληρώνω γύρω στα 80 ευρώ και θα ήθελα να πάρω μια καλύτερη προσφορά. Τι διαδικασία πρέπει να κάνω? Να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία σε καρτοκινητο? Η σε συμβόλαιο? Υπάρχει περίπτωση να μην γίνει κάποια προσφορά και να την πατήσω όσο διαρκεί η φορητότητα? Έχω και σταθερό στην Vodafone. Δώστε τα φώτα σας για να πάρω μια καλή προσφορά .

Λείπουν πληροφορίες για να πάρεις χρήσιμη συμβουλή.
Μέχρι πότε έχεις δέσμευση; Από αυτό εξαρτάται και το τέλος πρόωρης διακοπής που δυνητικά θα αξιώσει η Vodafone.
Έχεις κάποια συνδυαστική έκπτωση λόγω σταθερού;
Είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις πάροχο, ή θέλεις μόνο να παραμείνεις Vodafone με καλύτερη τιμή;

55 minutes ago, Traxanas1991 said:

Τι διαδικασία πρέπει να κάνω? Να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία σε καρτοκινητο?

Ναι να κάνετε φορητότητα σε άλλο καρτοκινητό. Υπολογίστε και όπως σας έγραψε σωστά ο @minast 

Αν δεν θέλετε να παραμείνετε στην Vodafone, σίγουρα θα βρείτε φθηνότερες τιμές αλλού αλλά δεν νομίζω τύπου 15€ ο κάθε αριθμός. Το καλύτερο είναι τηλέφωνο στα τμήματα προσφορών και επίσκεψη σε καταστήματα των άλλων 2 να ρωτήσετε τι τιμή σας δίνουν για 3 αριθμούς απεριορίστων

1 hour ago, Traxanas1991 said:

Θες να παραμείνεις Vodafone οπωσδήποτε; Θες να παραμείνεις σε συμβόλαιο οπωσδήποτε;

Στην τελική υπάρχει και το ετήσιο καρτοκινητό με απεριόριστα που βγαίνει 100€ ετήσιο.

1 hour ago, Traxanas1991 said:

Υπάρχει περίπτωση να μην γίνει κάποια προσφορά και να την πατήσω όσο διαρκεί η φορητότητα?

Προφανώς.. η Vodafone δεν φημίζεται για τις αντιπροσφορές της.

55 minutes ago, cu2goup said:

Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Κάνει πολύ καλές

2 ώρες πριν, Traxanas1991 said:

Θα σε συμβούλευα πρώτα να μιλήσεις τηλεφωνικά μαζί τους και μετά να κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό. Σίγουρα θα σε πάρουν πίσω για αντιπροσφορα

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Θες να παραμείνεις Vodafone οπωσδήποτε; Θες να παραμείνεις σε συμβόλαιο οπωσδήποτε;

Στην τελική υπάρχει και το ετήσιο καρτοκινητό με απεριόριστα που βγαίνει 100€ ετήσιο.

Διαφωνώ. Εμένα για να με κρατήσουν μου πρότειναν απεριόριστα στα 13 ευρώ 

Δίνουν αφού λάβουνε αίτημα όμως για να πάει ο αριθμός σε άλλον πάροχο. Προσωπικά ποτέ δεν έλαβα καλύτερη τιμή για ανανέωση ή λέγοντας ότι έλαβα καλύτερη προσφορά, μόνο μετά που πήγα σε άλλον πάροχο πήρανε τηλέφωνο

42 minutes ago, Arinos said:

Δίνουν αφού λάβουνε αίτημα όμως για να πάει ο αριθμός σε άλλον πάροχο. Προσωπικά ποτέ δεν έλαβα καλύτερη τιμή για ανανέωση ή λέγοντας ότι έλαβα καλύτερη προσφορά, μόνο μετά που πήγα σε άλλον πάροχο πήρανε τηλέφωνο

Στην κοπέλα μου το 2023 τον Οκτώβριο της έδιναν το Red Unlimited στα 27 ευρώ,μετά την έριξαν στα 22 ευρώ και μόλις τους είπε πως θα κάνει φορητότητα σε συμβολαίο άλλης εταιρείας(είχε κάνει αίτηση αλλά δεν είχε φανεί ακόμα)της το έριξαν στα 19,50 ευρώ. Καμιά φορά πιάνει και αυτό ποτέ δεν ξέρεις

On 3/9/2025 at 11:50 ΠΜ, minast said:

Συνήθως σε μία μέρα ακυρώνεται. Με ποιο τρόπο την έκανες;

τελικά όλα οκ, απλώς έκανε 2 μέρες να ακυρωθεί η φορητότητα. το έκανα εξ αποστάσεως. πρεπει να επιστρέψω τις κάρτες sim;

5 ώρες πριν, cu2goup said:

Όχι..

Λεφτά όμως δεν έδωσες για τη φορητότητα;

όχι, γιατί να δώσω; αφού δεν πρόλαβαν να μπω στο δίκτυο της βοντα 

12 ώρες πριν, minast said:

Λείπουν πληροφορίες για να πάρεις χρήσιμη συμβουλή.
Μέχρι πότε έχεις δέσμευση; Από αυτό εξαρτάται και το τέλος πρόωρης διακοπής που δυνητικά θα αξιώσει η Vodafone.
Έχεις κάποια συνδυαστική έκπτωση λόγω σταθερού;
Είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις πάροχο, ή θέλεις μόνο να παραμείνεις Vodafone με καλύτερη τιμή;

Έχω δέσμευση μέχρι Ιανουάριο 2026, ναι έχω 3 νούμερα πάνω στο ίδιο αφμ με απεριόριστα στα 27 ευρώ και έχω και συνδυαστικά σταθερό και ίντερνετ vdsl200 στη vodafone. Θα ήθελα να παραμείνω στη Vodafone αλλά με καλύτερη τιμή. Τώρα αν δεν κάτσει θα πάω σε άλλη εταιρεία. 

Edited by Traxanas1991

10 ώρες πριν, Dimeos said:

όχι, γιατί να δώσω; αφού δεν πρόλαβαν να μπω στο δίκτυο της βοντα 

Στη Vodafone θα πήγαινες με συμβόλαιο;

Ρωτάω επειδή την καρτοκινητή την πληρώνεις κατά την παραγγελία 13€..

9 ώρες πριν, Traxanas1991 said:

Έχω δέσμευση μέχρι Ιανουάριο 2026, ναι έχω 3 νούμερα πάνω στο ίδιο αφμ με απεριόριστα στα 27 ευρώ και έχω και συνδυαστικά σταθερό και ίντερνετ vdsl200 στη vodafone. Θα ήθελα να παραμείνω στη Vodafone αλλά με καλύτερη τιμή. Τώρα αν δεν κάτσει θα πάω σε άλλη εταιρεία. 

Τις εναλλακτικές τις κάλυψαν και οι προλαλήσαντες. Ως επιπλέον πληροφορία, έχε υπόψη σου ότι η Vodafone θα σου ζητήσει ~80€ εάν σπάσεις τα συμβόλαια τώρα (πάγια των υπόλοιπων μηνών / 4).

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Στη Vodafone θα πήγαινες με συμβόλαιο;

Ρωτάω επειδή την καρτοκινητή την πληρώνεις κατά την παραγγελία 13€..

ναι με συμβόλαιο