Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ας υπολογισει ποσο χρημα θα γλιτώσει, ας σκεφτει και ποια εταιρια του δινει καλύτερη κάλυψη και τελος να σκεφτεί οτι πληρωνει 1 φορά και δεν ασχολείται ξανά για 12 μηνες.

ΥΓ: ας δει κ αυτό 

Screenshot_20241218_.thumb.jpg.d0d31499023e26e502397cc72005c883.jpg

Δεν ξέρω αν διάβασες τι έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Η καρτοκινητή δεν κολλάει πουθενά. Τα 15GB ούτε για τσιγάρο δεν φτάνουν. Πολύ προμοτάρισμα το CU.

On 16/12/2024 at 12:56 ΜΜ, manolog3 said:

Εχω ενα θεμα, στο σπιτι των γονιων μου η ταχυτητα internet με cosmote (ειναι και μοναδικος παραχος στην περιοχη) ειναι παρα πολυ χαμημη και με συνεχομενα προβληματα. Εδω και 1,5 χρονο εκμεταλλευτικα το 4sharing με την extra sim της Vodafone και με ενα καλο 4G router ειχαν internet φυσιολογικο για την εποχη ~70mbps. Τωρα με τις νεες πολιτικες και ορθη χρηση στα 40GΒ/μηνα μολις ξεπεραστουν πεφτει η ταχυτητα στα 4Mbps, με λιγα λογια σαν να μην εχεις internet.

Σκεφτομαι να κανω ενα δευτερο συμβολαιο (νεο νουμερο) με unlimited data ωστε να βαλω την καρτα SIM στο router. Βλεπω οτι και εκει υπαρχει οριο ορθης χρησης στα 300GB/μηνα και προβληματιζομαι καπως, γιατι stream-αρουν αρκετα.

Ειναι καποιος σε αντιστοιχη περιπτωση να μου πει αν βγαινουν τα κουκια; Υπαρχει καποια αλλη λυση;

12 ώρες πριν, katsiletra said:

Δεν ξέρω αν διάβασες τι έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Η καρτοκινητή δεν κολλάει πουθενά. Τα 15GB ούτε για τσιγάρο δεν φτάνουν. Πολύ προμοτάρισμα το CU.

Εξαιρετική προσφορά... 6,25 τον μήνα ... προπληρωμένο τηλεφωνο όλο τον χρόνο. αν θέλεις και αλλα ΜΒ κάποιο μήνα υπάρχουν επιπρόσθετα πακέτα (πχ unlimited 300GB).. και δεν υπάρχουν πολλά τετοια ΑΝΟΙΧΤΑ στην αγορά. 

simplycu φανταζομαι ειναι μονο για μεταφορα απο αλλες εταιριες σωστα? αν πχ εχουμε vodafone συμβολαιο που ληγει δεν μπορει να παει σε simplycu με αυτο το πακετο?

21 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ας υπολογισει ποσο χρημα θα γλιτώσει, ας σκεφτει και ποια εταιρια του δινει καλύτερη κάλυψη και τελος να σκεφτεί οτι πληρωνει 1 φορά και δεν ασχολείται ξανά για 12 μηνες.

ΥΓ: ας δει κ αυτό 

Screenshot_20241218_.thumb.jpg.d0d31499023e26e502397cc72005c883.jpg

Αυτό υπάρχει ακόμη κάπου στα 75€; Γιατί στο σάιτ το εμφανίζει 135€. Τα 75 ήταν τιμή μπλάκ φράιντεϊ.

Να ξέρετε πάντως πως έχει μεγάλες καθυστερήσεις. Εγώ το πήρα τέλος Νοέμβρη, κάνανε 3 βδομάδες να στείλουν τη σιμ και η ενεργοποίηση ακόμη να γίνει. Κι άλλοι λένε το ίδιο στο ινσόμνια.

5 minutes ago, besddimo2 said:

Αυτό υπάρχει ακόμη κάπου στα 75€; Γιατί στο σάιτ το εμφανίζει 135€. Τα 75 ήταν τιμή μπλάκ φράιντεϊ.

Να ξέρετε πάντως πως έχει μεγάλες καθυστερήσεις. Εγώ το πήρα τέλος Νοέμβρη, κάνανε 3 βδομάδες να στείλουν τη σιμ και η ενεργοποίηση ακόμη να γίνει. Κι άλλοι λένε το ίδιο στο ινσόμνια.

Έχεις δίκιο, πηγε 135, άρα 11,25/μηνα.

44 minutes ago, XronisRR said:

Καλησπέρα,

Υπάρχει κόφτης στην extra sim σε συμβόλαιο με απεριόριστα δεδομένα;

Ναι στα 40 GB μετά πέφτει στα 4 Mbps. Μόνο η Cosmote δίνει με 25 ευρώ τέτοια κάρτα με απεριόριστα δεδομένα χωρίς κόφτης,αλλιώς αυτή στα 40 GB σε κόβει εντελώς