cmvr Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 2 ώρες πριν, ilka71 said: στην εφαρμογή της Vodafone για τα συμβόλαια γίνεται να διαχειριζομαι και τηλ αριθμό που είναι σε άλλο ΑΦΜ (της γυναίκας); Θα κανεις κοινοποίηση το app και θα είσαι κομπλέ 😃 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 Θα κανεις κοινοποίηση το app και θα είσαι κομπλέ τι εννοείς κοινοποίηση; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, ilka71 said: δηλαδή θα πρέπει να κάνω λογαριασμό για ΚΆΘΕ νούμερο ξεχωριστά; ακόμα και τα 2 που θα είναι στο όνομα μου; Ηταν ευκολο αλλα πριν λίγο καιρό το άλλαξαν και ζητούσε sms και άλλα .... έγινε ενας χαμός θυμάμαι 10 μέρες αλλά τελικά κάπως το έφτιαξαν . Δεν έχω για να ξέρω . Edited June 1, 2023 by blizard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 Με διαφορετικό ΑΦΜ δεν γνωρίζω τι γίνεται, αλλά στο app στο ΑΦΜ μου, εγώ αυτή την στιγμή έχω συνολικά 5 νούμερα, δύο σταθερά, δύο κινητά και ένα επιπλέον αριθμό κινητού της extra sim που είναι πακέτο με το ένα κινητό (όλα απεριόριστα) και φυσικά εννοείται στο ίδιο λογαριασμό MyVodafone. 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 45 minutes ago, ilka71 said: 53 minutes ago, cmvr said: Θα κανεις κοινοποίηση το app και θα είσαι κομπλέ τι εννοείς κοινοποίηση; Κλωνοποίηση ήθελα να πω 🤣🤣🤣🤣 Ο δαίμων της αυτόματης διόρθωσης 🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 παιδιά τελικά έκανα το αίτημα με 20.23 περίπου την μια γραμμή όλα απεριόριστα για 3 γραμμές! άιντε να δούμε! και δεν μου πάει το κόκκινο..... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 2 minutes ago, ilka71 said: παιδιά τελικά έκανα το αίτημα με 20.23 περίπου την μια γραμμή όλα απεριόριστα για 3 γραμμές! άιντε να δούμε! και δεν μου πάει το κόκκινο..... Τους πήρες τηλέφωνο ; 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 παιδιά τελικά έκανα το αίτημα με 20.23 περίπου την μια γραμμή όλα απεριόριστα για 3 γραμμές! άιντε να δούμε! και δεν μου πάει το κόκκινο..... Μια χαρά, καλορίζικο. Ποιες περιοχές είπαμε κίνησε στο περίπου; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 16 minutes ago, ilka71 said: παιδιά τελικά έκανα το αίτημα με 20.23 περίπου την μια γραμμή όλα απεριόριστα για 3 γραμμές! άιντε να δούμε! και δεν μου πάει το κόκκινο..... Που τη βρήκες την προσφορά αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 18 minutes ago, ilka71 said: παιδιά τελικά έκανα το αίτημα με 20.23 περίπου την μια γραμμή όλα απεριόριστα για 3 γραμμές! άιντε να δούμε! και δεν μου πάει το κόκκινο..... Ειναι το πλήρες πακέτο με τα απεριόριστα data και στο εξωτερικό που λέγαμε ? Καλό μηνα καλό καλοκαίρι παιδια.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 39 minutes ago, blizard said: Ειναι το πλήρες πακέτο με τα απεριόριστα data και στο εξωτερικό που λέγαμε ? Καλό μηνα καλό καλοκαίρι παιδια.... Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι με γερά δίκτυα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 1 ώρα πριν, blizard said: Ειναι το πλήρες πακέτο με τα απεριόριστα data και στο εξωτερικό που λέγαμε ? Καλό μηνα καλό καλοκαίρι παιδια.... αυτο δεν το ξερω αλλα νομιζω λεγεται business unlimited ultra μου ειπε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 Έχουμε μπερδέψει τα Ultra μας Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 1 hour ago, ilka71 said: αυτο δεν το ξερω αλλα νομιζω λεγεται business unlimited ultra μου ειπε Γιατί σου έδωσαν business ; 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 Γιατί σου έδωσαν business ;ξέρω γω; δεν με ρώτησαν καν επάγγελμα κλπ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 14 minutes ago, ilka71 said: 15 minutes ago, cmvr said: Γιατί σου έδωσαν business ; ξέρω γω; δεν με ρώτησαν καν επάγγελμα κλπ Όταν έρθουν τα συμβόλαια θα το δεις και θα μας πεις. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 2 ώρες πριν, cmvr said: Γιατί σου έδωσαν business ; Αυτό το promotion είχε περασμένο αυτό το πλάνο.. δεν είναι κάτι. Ο πελάτης διαχωρίζεται σε εταιρικός ή ιδιώτης από την καρτέλα του, κατά τ άλλα μπορούν πάνω του να κουμπώσουν και συνδέσεις σε πλάνα ιδιωτών και επαγγελματιών. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 1 hour ago, paanos said: Αυτό το promotion είχε περασμένο αυτό το πλάνο.. δεν είναι κάτι. Ο πελάτης διαχωρίζεται σε εταιρικός ή ιδιώτης από την καρτέλα του, κατά τ άλλα μπορούν πάνω του να κουμπώσουν και συνδέσεις σε πλάνα ιδιωτών και επαγγελματιών. Απλώς επειδή κατά 90% οι πελάτες μου περνούν businesses συνδέσεις από όλα τα δίκτυα δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη μου ότι δίνουν business σε ιδιώτες που δεν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 (edited) 19 ώρες πριν, cmvr said: Κλωνοποίηση ήθελα να πω 🤣🤣🤣🤣 Ο δαίμων της αυτόματης διόρθωσης 🤣🤣🤣🤣🤣 Μας πετάς (στα μούτρα) μια πετριά και μετά βγαίνεις και μας λες <ο δαίμων με "αυτό-το-μάτι-της" διόρθωσης> 😂😂😂 Έχω ένα "μηδενικό συμβόλαιο" με κάρτα μόνο δεδομένων, σκέφτομαι να το κόψω με κάποιο τρόπο, για να μην το βλέπω στην εφαρμογή. Από την άλλη λέω, δε τρώει δε πίνει, άστο να κάθεται στην άκρη δεν ενοχλεί κανέναν. Edited June 2, 2023 by andreasomageiras 1 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 Μας πετάς (στα μούτρα) μια πετριά και μετά βγαίνεις και μας λες <ο δαίμων με "αυτό το μάτι της" διόρθωσης> Έχω ένα "μηδενικό συμβόλαιο" με κάρτα μόνο δεδομένων, σκέφτομαι να το κόψω με κάποιο τρόπο, για να μην το βλέπω στην εφαρμογή. Από την άλλη λέω, δε τρώει δε πίνει, άστο να κάθεται στην άκρη δεν ενοχλεί κανέναν. Και γώ έχω χάσει την κάρτα sim και θέλω να διακόψω αλλα μόνο σε κατάστημα γίνεταιSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 Την πρόταση την έλαβες τηλεφωνικά; Έχεις και σταθερή στη Vodafone? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 On 2/6/2023 at 12:07 ΠΜ, zerokill said: Και γώ έχω χάσει την κάρτα sim και θέλω να διακόψω αλλα μόνο σε κατάστημα γίνεται Sent from my iPhone using Tapatalk Βασικά, πρέπει να διακόψω το μηδενικό συμβόλαιο, γιατί είναι ο αριθμός που έρχονται τα sms επιβεβαίωσης για της αλλαγές του myVodafone. Εκτός κι αν μπορώ να αλλάξω το master νούμερο του λογαριασμού μου! 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 2 ώρες πριν, sgatzo said: Την πρόταση την έλαβες τηλεφωνικά; Έχεις και σταθερή στη Vodafone? Έβαλα το τηλέφωνο μου στο site της Vodafone και με κάλεσαν είχα απορία τι τιμή θα μου δώσουν. Έκανα φορητοτητα σταθερο και κινητό μαζί με την τιμή που μου έδωσαν. 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2023 6 minutes ago, Antonio21 said: Έβαλα το τηλέφωνο μου στο site της Vodafone και με κάλεσαν είχα απορία τι τιμή θα μου δώσουν. Έκανα φορητοτητα σταθερο και κινητό μαζί με την τιμή που μου έδωσαν. Και πόσο βγήκε συνολικά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts