sakels Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Το νομίζω συμφέρει πιο πολυ Για φορητότητα είναι 30 ευρώ ηwind και μένουν στην κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Για να το κάνω κάρτα ή βονταφον θέλει 20 για την καθε γραμμη. Κόσμοτε και Wind θέλουν απο 30! Δεν παίζει να τους δώσω αυτά τα λεφτά. Ας πάρουν τα νούμερα τους τα χαρίζω, σε αυτή την περίπτωση δεν πληρώνω τέλη αποσύνδεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Για να το κάνω κάρτα ή βονταφον θέλει 20 για την καθε γραμμη. Κόσμοτε και Wind θέλουν απο 30! Δεν παίζει να τους δώσω αυτά τα λεφτά. Ας πάρουν τα νούμερα τους τα χαρίζω, σε αυτή την περίπτωση δεν πληρώνω τέλη αποσύνδεσης Στις φορητότητες κάποια από τα χρήματα που ζητάνε μπαίνουν στην κάρτα, δεν χάνονται. Θα πρέπει να τους ρωτήσεις για το ακριβές ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Κάποιος με καλή μνήμη να βοηθήσει. Υπάρχει τον τελευταίο μήνα κάποια αύξηση σε vodafone συμβόλαιο να την χρησιμοποιήσω για να καταγγείλω μια σύμβαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Κοιτάς εδώ : http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient.action#myvodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 να ρωτησω κατι στις 17/8/17 ληγει το συμβολαιο μου 2 γραμμες ρεντ 1. αποφασησα να κανω φορητοτητα σε Q . ποτε πρεπει να κανω την μεταφορα για να μην πληρωσω καποιο ποσο στη βονταφον ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 να ρωτησω κατι στις 17/8/17 ληγει το συμβολαιο μου 2 γραμμες ρεντ 1. αποφασησα να κανω φορητοτητα σε Q . ποτε πρεπει να κανω την μεταφορα για να μην πληρωσω καποιο ποσο στη βονταφον ; Παρε 2106702000 και ρωτα αλλα σημειωσε οπωσδηποτε ονομα υπαλληλου και ωρα επικοινωνιας .Μου εχει φανει χρησιμο πολλες φορες. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 (edited) Ευχαριστώ θα πάρω αύριο σημερα ηρθε ο κουριερ και υπεγραψα στην Q καθε πρωτη του μηνα βγαινει ο λογαριασμος και αν προλαβει και με τραβηξει η Q Πριν της 1/8/17 δεν θα πληρωσω αλλο λογαριασμο στη βονταφον. αλλα δε νομιζω να προλαβει να γινει η μεταφορα. ετσι μου ειπαν οτι για οσες μερες του Αυγουστου μεινω στη βονταφον θα τους ζητησω εκαθαρηση και θα πληρωσω ενα ποσο Edited July 27, 2017 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Παιδιά καλησπέρα, έχω συμβόλαιο red1 με επιπλέον 1giga, στα 37€ και λήγει σε 2μήνες περίπου. Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για ανανέωση και μου πρότειναν στην ίδια τιμή να έχω 3,5 giga. Το γεγονός είναι ότι εμένα δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα λεπτά ομιλίας και καθόλου το sms αλλά μόνο το internet. Γιαυτό το λόγο μάλιστα έχω και άλλο συμβόλαιο με την wind όπου με 21 € έχω 10 giga 100 λεπτά και 10 sms. Με τα δεδομένα λοιπόν αυτά αποκλείετε να μείνω στη Vodafone , καθώς τους είπα τι θέλω Και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο και αφού μου είπαν πως από τέλος Αυγούστου θα είμαι ελεύθερος τότε αν δεν αλλάξει κάτι μετακομίζω στην άλλη εταιρία, καθώς η διαφορά στην τιμή είναι χαώδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Το ίδιο έκανα και εγώ!!!! Εχουν έρθει οι 2 πρώτοι λογαριασμοί 21€!!! Είναι τεράστια η διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 21 αντι 37 φευγεις με χιλια.Αν βολευεσαι και με το σημα της Wind η φορητοτητα ειναι μονοδρομος... βεβαια παιζει και με το που κανεις φορητοτητα να παρεις ξανα καμια προσφορα να μεινεις αλλα αν δεν ειναι κατω απο 25 δεν σου κανει καν κλικ να μεινεις στον χρονο η διαφορα χρηματων ειναι μεγαλη και το θεμα ειναι οτι εσυ θες ιντερνετ! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Πολυ σωστά... Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Χθες με πήρε τοπικό κατάστημα και επειδή το Σεπτέμβριο έληγε η σύνδεση, μου έκανε προσφορά, τώρα δίνω 27,2 με τους φόρους και μου έκανε προσφορά για 1μιση χρόνο στα 22,5 το Red 1 μαζί και με ένα 4sharing 750 mb που έχω έξτρα, της είπα κάνε το για 2 χρόνια να μην ψάχνομαι πάλι, συμφώνησε και έτσι πλέον έχω 22,5 τελική τιμή Red 1 συν 750mb 4sharing. (Μια και μόνο γραμμή, δεν έχω άλλη στο όνομα μου) Μια χαρά θα έλεγα... Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Όσοι πληρώνετε συμβόλαια σε τιμές καταλόγου θα κλάψετε μόλις δείτε τι δίνει η vodafone ιταλιας.. Για όποιον δε θέλει να ακολουθήσει το λινκ:2GB 500' και 100sms 10 ευρώ....1000' και 1000sms και 5GB με 15 ευρώ/μήνα..απεριόριστα λεπτά και sms και 8GB με 25 ευρώ...και μιλάμε για την ίδια εταιρεία, σε χώρα με κρίση, και φορολογία ... http://www.vodafone.it/portal/Privati/Tariffe-e-Prodotti/Tariffe/tariffe-per-smartphone-vodafone Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Όσοι πληρώνετε συμβόλαια σε τιμές καταλόγου θα κλάψετε μόλις δείτε τι δίνει η vodafone ιταλιας.. Για όποιον δε θέλει να ακολουθήσει το λινκ:2GB 500' και 100sms 10 ευρώ....1000' και 1000sms και 5GB με 15 ευρώ/μήνα..απεριόριστα λεπτά και sms και 8GB με 25 ευρώ...και μιλάμε για την ίδια εταιρεία, σε χώρα με κρίση, και φορολογία ... http://www.vodafone.it/portal/Privati/Tariffe-e-Prodotti/Tariffe/tariffe-per-smartphone-vodafone Πες τα,και εχει αξιοπρεπη καλυψη παντως στη Φλωρεντια.Σε κατι στενα παντως εβλεπα tim it με roaming.Ειχα cu και με ειχε με vodafone it. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας έχει κάλυψη 4G , πάνω από 80% όταν οι άλλοι 3 έχουν κάτω από 70%. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) Την ίδια αγορά έχουν Ιταλία και Ελλάδα; Ως συνήθως ό,τι να 'ναι... Edited August 6, 2017 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Με 5πλασιο πληθυσμό η Ιταλία όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Την ίδια αγορά έχουν Ιταλία και Ελλάδα; Ως συνήθως ό,τι να 'ναι... ΟΚ, θες παρόμοια αγορά;;Πάρε μια Πορτογαλία:κοινά: 1)μνημόνιο(βγήκαν όμως..) 2)ίδιος πληθυσμός(10.32 εκατομμύρια αυτοί 11 εμείς.).Έχουμε και λέμε: 1000' και sms και 3GB +20GB για όλες τις εφαρμογές,22,99 και με 12 ευρώ ακόμη 2ο νούμερο με τα ίδια http://www.vodafone.pt/main/particulares/tarifarios/plus/ 500' και sms και 3GB με 17,49.http://www.vodafone.pt/main/particulares/tarifarios/plus/ κλπ Σόρρυ που θύξαμε το καρτέλ κοσμοτε,vodafone wind... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 ΟΚ, θες παρόμοια αγορά;;Πάρε μια Πορτογαλία:κοινά: 1)μνημόνιο(βγήκαν όμως..) 2)ίδιος πληθυσμός(10.32 εκατομμύρια αυτοί 11 εμείς.).Έχουμε και λέμε: 1000' και sms και 3GB +20GB για όλες τις εφαρμογές,22,99 και με 12 ευρώ ακόμη 2ο νούμερο με τα ίδια http://www.vodafone.pt/main/particulares/tarifarios/plus/ 500' και sms και 3GB με 17,49.http://www.vodafone.pt/main/particulares/tarifarios/plus/ κλπ Σόρρυ που θύξαμε το καρτέλ κοσμοτε,vodafone wind...Η Πορτογαλία είναι μόνο ηπειρωτική χώρα με συγκεκριμένο γεωγραφικό ανάγλυφο και συγκεκριμένη πληθυσμιακή κατανομή. Εάν σε αυτά προσθέσεις ότι ο κάθε πάροχος έχει πολύ μικρότερο κόστος καλύψης των υποδομών. Αλλά και ότι η χώρα είναι μικρότερη από την δική μας αλλά και ότι δεν εχει τα νησιωτικά συμπλέγματα που έχουμε εμείς για να καλυφθούν με υποδομή που εμείς αγοράζουμε αλλα προφανώς εκείνοι δεν χρειάζονται ... Φτάνεις εύκολα σε ένα απλά λογικό συμπέρασμα ότι ο εκάστοτε πάροχος εκεί αποκερματωνει την επένδυση του και την καλύπτει φτηνότερα και ταχύτερα..... Καλή η "πολιτική" τοποθετιση περί καρτελισμου που όντως υπάρχει και όλοι μας θα θέλαμε κάποια στιγμή να σπάσει(εγώ προσωπικά θα ήθελα προσωπικά να κατακερματιστει η αγορά εάν γινόταν για να μπορέσουμε να επιφεληθουμε σαν καταναλωτές ), αλλά να μην χωρίζουμε τοβλν καθε ένα σε τιμητή ή αντιροπο με βάση την δηλωση του ή την μη δήλωση του για κάποια πράγματα... Καλό θα είναι να παίρνουμε ως βάση την απλά λογική . Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 ληγει το συμβολαιο μου σε 2 μηνες 2 γραμμες red1 στα 28 τι κανω για καλη προσφορα ζητησα να μλησω με το τημαμ αποσυνδεσεων προφασιζομενος προταση της cosmote περιμενω να με παρουν πρεπει να κανω κατι αλλο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 28? Έχεις και σταθερό? Εμένα 31 μου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 28? Έχεις και σταθερό? Εμένα 31 μου είπαν. ναι εχω και σταθερο αλλα παιρνω μονο 2 ευρω εκπτωση Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Κάνε τα καρτα. Με 30 ευρώ σε κάρτα θα έχεις πολύ περισσότερα mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Καλημέρα. Έχω red 1 το οποίο λήγει αν θυμάμαι καλά 15/9.. Θελω να κάνω αίτηση φορητοτητας για καρτοκινητο στην πράσινη γιατί δεν βγαίνω πλέον να πληρώνω τόσα λεφτά.. Πότε πρέπει να κάνω κίνηση; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts