tseapis Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Είναι ο δεύτερος μήνας που ο λογαριασμός κινητής Vodafone 400 του πατέρα μου έρχεται μηδενικός, χωρίς καμία ανάλυση ή επιπλέον πληροφορία. Τον λαμβάνει με το ταχυδρομείο και είναι μόνο μία σελίδα που γράφει "προηγούμενες οφειλές 0,00" και "τρέχουσες οφειλές 0,00" χωρίς καμία άλλη πληροφορία. Είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ πριν πάρω την Vodafone, γιατί μου φαίνεται απίθανο να μας έχουν ξεχάσει, υποψιάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μας χρεώσουν αναδρομικά. (Έχουμε πιστωτική vodafone diners συνδεδεμένη με τον αριθμό αυτό, αλλά και πάλι θα έπρεπε να υπάρχει ανάλυση του λογαριασμού ακόμα κι αν ο λογαριασμός ήταν μηδέν μετά τις εκπτώσεις). edit: Μπήκα εγώ στο myvodafone και υπάρχουν εκεί και οι υπόλοιπες σελίδες του λογαριασμού, ο οποίος πράγματι είναι μηδενικός. Έχει αλλάξει η πολιτική της Vodafone και ταχυδρομούν πλέον μόνο την 1η σελίδα του λογαριασμού; Το έχω χάσει αυτό το επεισόδιο. Edited December 21, 2015 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Είναι ο δεύτερος μήνας που ο λογαριασμός κινητής Vodafone 400 του πατέρα μου έρχεται μηδενικός, χωρίς καμία ανάλυση ή επιπλέον πληροφορία. Τον λαμβάνει με το ταχυδρομείο και είναι μόνο μία σελίδα που γράφει "προηγούμενες οφειλές 0,00" και "τρέχουσες οφειλές 0,00" χωρίς καμία άλλη πληροφορία. Είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ πριν πάρω την Vodafone, γιατί μου φαίνεται απίθανο να μας έχουν ξεχάσει, υποψιάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μας χρεώσουν αναδρομικά. (Έχουμε πιστωτική vodafone diners συνδεδεμένη με τον αριθμό αυτό, αλλά και πάλι θα έπρεπε να υπάρχει ανάλυση του λογαριασμού ακόμα κι αν ο λογαριασμός ήταν μηδέν μετά τις εκπτώσεις). edit: Μπήκα εγώ στο myvodafone και υπάρχουν εκεί και οι υπόλοιπες σελίδες του λογαριασμού, ο οποίος πράγματι είναι μηδενικός. Έχει αλλάξει η πολιτική της Vodafone και ταχυδρομούν πλέον μόνο την 1η σελίδα του λογαριασμού; Το έχω χάσει αυτό το επεισόδιο. Ανάλυση έχουν σταματήσει να στέλνουν εκτός αν το ζητήσεις ξανά. Μήπως έχει κανένα 4sharing 2η κάρτα για data και είναι ο λογαριασμός αυτός; Το νούμερο πάνω αριστερά το τσέκαρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Ανάλυση έχουν σταματήσει να στέλνουν εκτός αν το ζητήσεις ξανά. Μήπως έχει κανένα 4sharing 2η κάρτα για data και είναι ο λογαριασμός αυτός; Το νούμερο πάνω αριστερά το τσέκαρες; Ο λογαριασμός είναι του πατέρα μου και δεν τον τσεκάρω τακτικά, τώρα το έκανα λόγω του "μηδενός". Ο λογαριασμός (ο συγκεκριμένος) αποτελείται από 4 φύλλα / 8 σελίδες. Παλιά λαμβάναμε ταχυδρομικώς τα 2 πρώτα φύλλα, που είναι η Οφειλή συνολικά και η Οφειλή αναλυτικά. Τα υπόλοιπα 2 φύλλα που είναι η Επικοινωνία σας αναλυτικά δεν τα λαμβάναμε εδώ και χρόνια, από τότε που καταργήθηκε από την Vodafone. Τους τελευταίους (δεν ξέρω πόσους, τουλάχιστον δύο) μήνες στέλνουν ταχυδρομικά μόνο 1 φυλλο /2 σελίδες, αυτό που έχει την Οφειλή συνολικά. Αυτό είναι που έχει αλλάξει, αλλά δεν ξέρω από πότε. Μας χτύπησε περίεργα στο μάτι τώρα γιατί το ποσό ήταν 0,00. Το οποίο 0,00€ οφείλεται στην έκπτωση από Vodafone Diners όσον αφορά το πάγιο. Το πώς μηδενίστηκαν και κάποιες χρεώσεις εκτός παγίου, γι' αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρη. Πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η κάρτα ήταν της Citibank και πέρασε στην Alpha (η Citibank δεν υπάρχει πια ως τράπεζα στην Ελλάδα, όχι όπως ήταν πριν για πελάτες λιανικής) και κατά την μετάβαση για έναν μήνα δεν περάστηκε η έκπτωση που έπρεπε να περαστεί στο πάγιο, και μας είπαν ότι θα περαστεί στους επόμενους λογαριασμούς. Οπότε αυτοί τώρα αφαιρούν και από πάγιο και από χρεώσιμες κινήσεις μέχρι να φτάσουν στο ποσό της έκπτωσης που δεν περάστηκε τότε. Μάλλον. Συγνώμη για την ανάλυση, δεν ξέρω καν αν έγινε κατανοητό το τι συμβαίνει ή αν αφορά και κάποιον άλλον εδώ μέσα, αλλά θέλησα να το εξηγήσω αφού το ποστάρησα. Edited December 22, 2015 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Θελω να κανω διακοπη το συμβολαιο που εχω, καποιος γνωστος μου ειπε οτι υπαρχει ενα 4ψηφιο νουμερο που θα πρεπει να καλεσω. Γνωριζει καποιος τον αριθμο; Η εκπτωση που μου ειχαν δωσει για 12 μηνες ληγει 26/01/2016 οποτε δεν θα πρεπει απο τωρα 1 μηνα πριν να δηλωσω την διακοπη του συμβολαιου; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 είναι 1 μήνας πριν για διακοπή συμβολαίου και 6 ώρες για μεταφορά σε άλλη εταιρεία Για διακοπή κάλεσε 1227 Φυσικά θα κάνουν τα πάντα για να μην φύγεις. Υπομονή θα σε παίρνουν συνεχεια για προσφορές να σου μειώνουν το πάγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Δηλαδη αν θα παρω τηλ θα μου πουν οτι δεν εληξε ακομη η ειμαι μεσα στα ορια που πρεπει να αιτηθω την διακοπη μου; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 να κανεις τωρα την διαδικασια ώστε να μην προλαβει να εκδοθεί λογαριασμος με μηδενικη εκπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Κοιταξα στις τελευταιες σελιδες και δεν βρηκα απανΤηση. Οποτε αν ξερει καποιος φιλος , μπορει να μου πει ποσο στοιχιζει να αλλαξω την σιμ μου που ειναι δεκαετιας σε πιο καινουρια. Και αυτο γιατι μου φαινεται οτι το τσιπακι ειναι μεγαλο και αν χρειαστει να την κανω νανο, δεν θα μπορω να κοψω. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Κοιταξα στις τελευταιες σελιδες και δεν βρηκα απανΤηση. Οποτε αν ξερει καποιος φιλος , μπορει να μου πει ποσο στοιχιζει να αλλαξω την σιμ μου που ειναι δεκαετιας σε πιο καινουρια. Και αυτο γιατι μου φαινεται οτι το τσιπακι ειναι μεγαλο και αν χρειαστει να την κανω νανο, δεν θα μπορω να κοψω. 5 ευρω στοιχιζει.Μπορεις και μονος σου αλλα εχει ρισκο να χαλασει https://www.youtube.com/results?search_query=sim+to+nanosim Αν πας σε καταστημα ακυρωνεται η μια και ενεργοποιειται η αλλη σε 2-3 λεπτα Edited December 24, 2015 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 5 ευρω στοιχιζει.Μπορεις και μονος σου αλλα εχει ρισκο να χαλασει https://www.youtube.com/results?search_query=sim+to+nanosim Αν πας σε καταστημα ακυρωνεται η μια και ενεργοποιειται η αλλη σε 2-3 λεπτα Χρονια πολλα φιλε Γιαννη. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ξερω να κοβω, εχω κοψει αρκετες, αλλα η συγκεριμενη εχει μεγαλο τσιπακι και μαλλον δεν θα ειναι και 4g! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 να κανεις τωρα την διαδικασια ώστε να μην προλαβει να εκδοθεί λογαριασμος με μηδενικη εκπτωση Ευχαριστω - Καλα Χριστουγεννα! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Κοιταξα στις τελευταιες σελιδες και δεν βρηκα απανΤηση. Οποτε αν ξερει καποιος φιλος , μπορει να μου πει ποσο στοιχιζει να αλλαξω την σιμ μου που ειναι δεκαετιας σε πιο καινουρια. Και αυτο γιατι μου φαινεται οτι το τσιπακι ειναι μεγαλο και αν χρειαστει να την κανω νανο, δεν θα μπορω να κοψω. Προφανώς είσαι παλιός συνδρομητής οπότε πιστεύω να στην αλλάξουν δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Πηραν τηλεφωνο εναν φιλο μου και αφου του κανανε μια προσφορα ο φιλος μου τους ειπε οτι εχει ακομα αρκετους μηνες δεσμευση στην κοσμοτε. Τοτε του λεει η εκπροσωπος οτι πλεον με νεα ευρωπαικη νομοθεσια μπορει να σπασει το συμβολαιο του χωρις ποινη. Ισχυει ή ηταν μεγαλη παπατζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Πολύ χλωμό να ισχύει. Γενικά θα πουν τα πάντα προκειμένου να πουλήσουν μια σύνδεση, οπότε προσοχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Με πήρε ένα τηλέφωνο vodafone πριν τις γιορτές για να μου προσφέρουν ανανέωση με ότι είχα στις ίδιες τιμές για 24 μήνες. Επειδή με πέτυχαν σε δουλειά, τους είπα να με ξαναπάρουν την επόμενη για να το σκεφτώ κιόλας. Με πήραν μετά από μισή ώρα που δεν μπορούσα. Έκτοτε δε με ξαναπήραν και τον άλλο μήνα λήγουν τα συμβόλαια. Τι συμβουλεύετε; Να πάρω στο τμήμα προσφορών; Να πάω για φορητότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Πηραν τηλεφωνο εναν φιλο μου και αφου του κανανε μια προσφορα ο φιλος μου τους ειπε οτι εχει ακομα αρκετους μηνες δεσμευση στην κοσμοτε. Τοτε του λεει η εκπροσωπος οτι πλεον με νεα ευρωπαικη νομοθεσια μπορει να σπασει το συμβολαιο του χωρις ποινη. Ισχυει ή ηταν μεγαλη παπατζα? Μέχρι αποδείξεως του εναντίου δεν ισχύει. Επίσης δεν υπάρχει "Ευρωπαϊκή νομοθεσία". Υπάρχουν Ευρωπαϊκές Οδηγίες που ενσωματώνονται στο Εθνικό Δίκαιο. Η τελευταία σχετική νομοθεσία στην Ελλάδα είναι το ΦΕΚ του 2013, στο οποίο δεν αναφέρεται τίποτα παρόμοιο. Άλλωστε, ούτε γνωρίζω να υπάρχει Ευρωπαϊκή Οδηγία που να λέει κάτι τέτοιο. Εάν η καλή εκπρόσωπος μπορεί να μας το στείλει εγγράφως για να το επικαλεστούμε και να αναλάβει και την ευθύνη, καλώς. Διαφορετικά κάνουμε ότι λέει η σύμβασή μας :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Μέχρι αποδείξεως του εναντίου δεν ισχύει. Επίσης δεν υπάρχει "Ευρωπαϊκή νομοθεσία". Υπάρχουν Ευρωπαϊκές Οδηγίες που ενσωματώνονται στο Εθνικό Δίκαιο. Η τελευταία σχετική νομοθεσία στην Ελλάδα είναι το ΦΕΚ του 2013, στο οποίο δεν αναφέρεται τίποτα παρόμοιο. Άλλωστε, ούτε γνωρίζω να υπάρχει Ευρωπαϊκή Οδηγία που να λέει κάτι τέτοιο. Εάν η καλή εκπρόσωπος μπορεί να μας το στείλει εγγράφως για να το επικαλεστούμε και να αναλάβει και την ευθύνη, καλώς. Διαφορετικά κάνουμε ότι λέει η σύμβασή μας :). Απλα στο τελος του ειπε... "...και απλα θα υπαρχει μια οφειλη στην Cosmote, το οποιο θα το αποπληρωσετε οταν και αν επιστρεψετε σε αυτη" Ειναι λεκτικο που χρησιμοποιουν στις τηλεφωνικες πωλησεις ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με πήρε ένα τηλέφωνο vodafone πριν τις γιορτές για να μου προσφέρουν ανανέωση με ότι είχα στις ίδιες τιμές για 24 μήνες. Επειδή με πέτυχαν σε δουλειά, τους είπα να με ξαναπάρουν την επόμενη για να το σκεφτώ κιόλας. Με πήραν μετά από μισή ώρα που δεν μπορούσα. Έκτοτε δε με ξαναπήραν και τον άλλο μήνα λήγουν τα συμβόλαια. Τι συμβουλεύετε; Να πάρω στο τμήμα προσφορών; Να πάω για φορητότητα; πανε σε ενα μαγαζι, και ζητα να ανανεωσεις και να ζητησουν να παρουν αυτοι την προσφορα, μπορουν :) Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos12 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλησπέρα. Είμαι στη Vodafone 11 χρόνια περίπου. Μέχρι πέρσι τέτοιον καιρό περίπου είχα καρτοκινητό ώσπου με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν να αλλάξω σε καρτοπρόγραμμα στο οποίο θα πλήρωνα 13,73€ το μήνα για 500 λεπτά προς όλους, 100 SMS προς όλους και 1 GB δεδομένα, μαζί με δυνατότητα ανανέωσης στη λήξη του συμβολαίου με επιδότηση συσκευής. Μου φάνηκε καλή προσφορά οπότε δέχτηκα. Η συσκευή μου είναι παλιά και θέλω να αναβαθμίσω σύντομα οπότε τώρα έχω το εξής δίλημμα: Σκέφτομαι αν με συμφέρει να πάρω το Lumia 830 το οποίο το έχουν σε εκπληκτική προσφορά 170€ (http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-830/characteristics#tabs-nav-0) ή να περιμένω το Μάιο που θα έχω δυνατότητα ανανέωσης του καρτοπρογράμματος με επιδότηση συσκευής. Αν πάρω το 830 τώρα τότε χάνω την επιδότηση (δεν θα πάρω νεο κινητό προφανώς το Μάιο αν έχω το 830) αλλά ταυτόχρονα έχω τη δυνατότητα να μην ανανεώσω το καρτοπρόγραμμα. Αν δεν πάρω το 830 τώρα τότε το Μάιο μπορώ πιθανώς να βρώ ακόμα καλύτερη συσκευή σε καλύτερη τιμή αλλά δεσμεύομαι στο καρτοπρόγραμμα για άλλο 1μιση χρόνο. Πού είναι το πρόβλημα με αυτό? Ότι προς τέλη του 2016 σκέφτομαι σοβαρά να πάω εξωτερικό για σπουδές (Αγγλία συγκεκριμένα) και λογικά το vodafone νούμερο μου θα είναι άχρηστο για 1 full χρόνο πλην ίσως κανα μήνα το καλοκαίρι εάν γυρίσω ελλάδα. Υποθέτω πως θα μπορούσα να διακόψω το καρτοπρόγραμμα, αλλά θα είχα πρόστιμο, σωστά? Τι μου προτείνετε να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Η επιδότηση που θα βγει θα είναι αστείο ποσό, λόγω της μεγάλης έκπτωσης που σου δίνουν στο πρόγραμμα. Εκτός αυτού, αν πάρεις επιδότηση και ανανεώσεις, θα ανέβει αρκετά το πάγιό σου. Οπότε πάρε τώρα τη συσκευή και όταν λήξει το συμβόλαιό σου, αποφασίζεις αν θέλεις να το κρατήσεις ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το Φεβρουάριο λήγει το συμβόλαιο του κινητού μου, πριν ένα μήνα που ζήτησα τηλεφωνικά προσφορά (τώρα έχω το red1 στα 30€/μήνα) ενημερώθηκα ότι η καλύτερη προσφορά είναι στα 50€/μήνα :blink:!!!!! Αν προσπαθήσω να κάνω ηλεκτρονική ανανέωση συμβολαίου απο το my account μου δίνει προσφορά στα 58€/μήνα :blink::blink::blink: Έστειλα ένα mail για καλύτερη τιμή............. Να κάνω αίτηση (on line) για f2g καρτοκινητό μήπως και κάνουν τίποτα καλύτερο (και αν ναι, θέλει προσοχή στο χρόνο για την αντιπροσφορα, αν κάνουν...???????) Να πάω σε ένα κατάστημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το Φεβρουάριο λήγει το συμβόλαιο του κινητού μου, πριν ένα μήνα που ζήτησα τηλεφωνικά προσφορά (τώρα έχω το red1 στα 30€/μήνα) ενημερώθηκα ότι η καλύτερη προσφορά είναι στα 50€/μήνα :blink:!!!!! Αν προσπαθήσω να κάνω ηλεκτρονική ανανέωση συμβολαίου απο το my account μου δίνει προσφορά στα 58€/μήνα :blink::blink::blink: Έστειλα ένα mail για καλύτερη τιμή............. Να κάνω αίτηση (on line) για f2g καρτοκινητό μήπως και κάνουν τίποτα καλύτερο (και αν ναι, θέλει προσοχή στο χρόνο για την αντιπροσφορα, αν κάνουν...???????) Να πάω σε ένα κατάστημα?? Κάνε αίτηση για καρτοκινητό άλλης εταιρείας και μετά να δεις προσφορά που θα πάρεις!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το Φεβρουάριο λήγει το συμβόλαιο του κινητού μου, πριν ένα μήνα που ζήτησα τηλεφωνικά προσφορά (τώρα έχω το red1 στα 30€/μήνα) ενημερώθηκα ότι η καλύτερη προσφορά είναι στα 50€/μήνα :blink:!!!!! Αν προσπαθήσω να κάνω ηλεκτρονική ανανέωση συμβολαίου απο το my account μου δίνει προσφορά στα 58€/μήνα :blink::blink::blink: Έστειλα ένα mail για καλύτερη τιμή............. Να κάνω αίτηση (on line) για f2g καρτοκινητό μήπως και κάνουν τίποτα καλύτερο (και αν ναι, θέλει προσοχή στο χρόνο για την αντιπροσφορα, αν κάνουν...???????) Να πάω σε ένα κατάστημα??δεν πανε καλα...ακου 50 ευρω:lol: δεν τους ειπες και 3 να γινουν 53:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Με πήραν τηλέφωνο από Vodafone για οικογενειακό πακέτο που έληγε στις 9/3 (1 Red 2 Premium και 1προς όλους 400), και μου κάνανε πρόταση για ανανέωση στα 61€ συνολικά από 64€ που πλήρωνα τώρα. Μάλιστα αναβαθίσμίσανε το Red 2 Premium (αυτό με τα 1500΄στο κανονικό Red2 με τα 3000΄). Επειδή από τηλέφωνα που μου κάνανε από Cote δεν δίναν κάτι καλύτερο το δέχτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Πολυ καλο το δωρο τους 2 gb για 30 μερες με αποστολη sms N στο 1339 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Κάνε αίτηση για καρτοκινητό άλλης εταιρείας και μετά να δεις προσφορά που θα πάρεις!! Ξανά μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και τελικά μου το αφήνουν στην ίδια τιμή με πρίν, δηλαδή το red1 στα 30€ περίπου (Υπάρχει και σταθερό στη vodafone...) σχετικά καλή η τιμή αλλά τα οικονομικά δεδομένα μου έχουν αλλάξει ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts