atillas24 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 καλημερα. Συνδρομητης Cosmote me 3 γραμμες στο Cosmote 65 ( 32ευρω/γραμμη ) και 1 γραμμη cosmote 45 ( 26υερω.) . Το συμβολαιο μου ληγει τον Αυγουστο και με εχουν ταραξει στα τηλεφωνα να ανανεωσω με τιμες +5 ευρω σε ολες τις γραμμες. Προς το παρον αρνουμε. υπαρχει κατι αξιολογο στην Vodafone (Red1 ) ? τρεχει κατι αυτην την περιοδο ? Ευχαριστω. Επειδή το έχω ψάξει το θέμα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις μια αίτηση φορητότητας σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία και μέσα σε λίγες ώρες θα σε έχουν πάρει από την εταιρεία σου με καλύτερη προσφορά... Αυτή είναι η πολιτική τους. Αν πάρεις τηλέφωνο να ζητήσεις προσφορά, έκπτωση κλπ δε θα σου προσφέρουν τίποτα... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Έκανα διακοπή συμβολαίου πληρώνοντας 10€ σε κατάστημα για να προχωρήσει η διακοπή, τώρα μου ήρθε εξοφλητικός λογαριασμός και περιλαμβάνει 8,13€ προ ΦΠΑ ως "Τέλος απενεργοποίησης συμβολαίου". Το τέλος απενεργοποίησης δεν ήταν τα 10€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Έκανα διακοπή συμβολαίου πληρώνοντας 10€ σε κατάστημα για να προχωρήσει η διακοπή, τώρα μου ήρθε εξοφλητικός λογαριασμός και περιλαμβάνει 8,13€ προ ΦΠΑ ως "Τέλος απενεργοποίησης συμβολαίου". Το τέλος απενεργοποίησης δεν ήταν τα 10€; Σου έδωσαν απόδειξη; Μήπως έκαναν πατάτα από το κατάστημα, γιατί στην WIND τουλάχιστον που ισχύει το ίδιο το τέλος αυτό μπαίνει στον τελευταίο λογαριασμό. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ναι εννοείται πως μου έδωσαν απόδειξη, αύριο θα καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών για να δω τι θα μου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ναι εννοείται πως μου έδωσαν απόδειξη, αύριο θα καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών για να δω τι θα μου πουν. Ολοι οι λογαριασμοι ΠΡΕΠΕΙ να βγαινουν και να αναγραφουν ενα ποσο προ ΦΠΑ και τελικα ΜΕ ΦΠΑ Παντα. 100χρονια τωρα Οσον αφορα τα ποσα που πληρωσες την ημερα που εκανες και την διακοπη +τα 10€ , λογικα πρεπει να πηγαν και να καλυψαν καποιον ληξιπροθεσμο, ανεξοφλητο λογαριασμο σου, και τωρα που ολοκληρωθηκε στον χρεωνουν. Λογιστικα ειναι μια η αλλη αλλα καλυτερα να πας απο ενα καταστημα για να στο εξηγησουν και στον λογαριασμο σου για να μην εχεις αμφιβολιες Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Λογικά αυτό που λες πρέπει να είναι, απλά υπέθεσα ότι τα 10€ που πλήρωσα ήταν για την διακοπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 τους λογαριασμους της βονταφον και της wind τους μοιραζει η ACS. Τωρα που η χολ εγινε βονταφον και αυτους τους λογαριασμους τους μοιραζει η ACS.Και ναι εδωσε πιο φθηνη τιμη απο τα ελτα γι αυτο και πηρε τη δουλεια. στα ελτα ειναι ακομα η cosmote και τα σταθερα οτε. Έτσι είναι!! Και Αλεξανδρούπολη που είμαι εγώ η Vodafone και η Wind έρχονται με ACS! Όντως λόγω δέσμευσης του ΕΛΤΑ (λόγω δημοσίου δεν επέτρεπαν να ρίξουν περισσότερο τις τιμές τους) στις δημοπρασίες, η ACS "χτύπησε" καλύτερη τιμή! Βέβαια όπως είναι λογικό έγινε μπάχαλο στη διανομή τους! Οι υπάλληλοι τις ACS δεν ξέρουν τους πελάτες ονομαστικά, όπως οι ταχυδρομοι που περνάνε κάθε μέρα. Στην Αλεξανδρούπολη τουλάχιστον υπήρχαν παααρα πολλά παράπονα. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πελατών δε έπαιρνε τους λογαριασμούς του!! Ακούγεται οτι η Vodafone και η Wind πιθανόν να ξαναγυρίσουν στα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12257 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 11/07 λήγει το συμβόλαιο μου. Σήμερα με πήραν από vodafone καο μου πρότειναν αυτά που είχα (60% σε 2 red 1 οικογενειακό) για 18μηνο. Δέχτηκα χωρίς πολλά πολλά γιατί δεν ειχα ορεξη και χρόνο για ψαξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Periandros Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Δηλαδή με τελική τιμή το οικογενειακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 το συμβολαιο μου ληγει 9/12 μια μεγαλη εκπτωση που εχω ομως ληγει 26/10 ποτε μπορω να μιλησω για ανανεωση εχω 2 red 1 15,40 και 17,12 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 το συμβολαιο μου ληγει 9/12 μια μεγαλη εκπτωση που εχω ομως ληγει 26/10 ποτε μπορω να μιλησω για ανανεωση εχω 2 red 1 15,40 και 17,12 Εμενα που ληγουν 3red1 26/9 και πηρα τηλ μου ειπαν απο μεσα Αυγουστου να καλεσω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το 18μηνο συμβόλαιο που έχω λήγει σε λιγότερο από ένα μήνα. Μπορώ να αρχίσω "διαπραγματεύσεις" μέσω φορητότητας κλπ από τώρα? Μπορώ δηλαδή να αλλάξω πάροχο και πριν το τυπικό τέλος του συμβολαίου χωρίς επιπλεον κόστος? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ναι, μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) sorry....τελικα το βρηκα μονος μου Edited July 15, 2015 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 ειναι ντροπη εν ετη 2015 να ζηταει παγιο 2,46 ευρω γοα δευτερη καρτα sim οταν ο ανταγωνισμος το δινει με εφαπαξ 10 ευρω πρεπει καποια στιγμη να το αλλαξουν και ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν παραπανω κερδος Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Μιλάς για συμβόλαιο, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Μιλάς για συμβόλαιο, σωστά;ναι στην καρτοκινητη δινεις 10 ευρω και τελος στο συμβολαιο σε αρμεγουν για το παραμικρο μεχρι και το calling tune συνδρομη εχει Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ τα είχα πάρει πολύ άσχημα προ διετίας που είχα καρτοπρόγραμμα. Ήθελα να πάρω διπλή sim και δεν μου τη δίνανε. Δεν ήταν συμβατή με το "καρτοπρόγραμμα". Επειδή σε αυτό κάθε μήνα σου βάζανε 10-11€ υπόλοιπο, ακόμα και πάγιο 2,5€ να σου βάζανε θα αφαιρούσε από αυτό και δεν θα πλήρωνες τίποτα. Οπότε για να μη συμβεί αυτό σου κόβανε εντελώς τη δυνατότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Γεια σας παιδιά. Έχω το Vodafone Red 1 μαζί με Sharing 750 οπότε και έχω δωρεάν συνδρομή στο Napster. Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό μπαίνοντας στο Napster μου γράφει η δοκιμαστική σας χρήση τελείωσε. Κάτι μου μυρίζει ότι είναι λόγω των capital controls ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Κάθε Σαββατοκύριακο Δωρεάν επικοινωνία, το έχει ενεργοποιήσει κανείς;;; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telcontar Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Καλημέρα, η Vodafone με φορητοτητα αριθμου απο cosmote μου αφηνει το Red 1 45e, ξερετε αν μπορω να πετυχω κατι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Καλημέρα, η Vodafone με φορητοτητα αριθμου απο cosmote μου αφηνει το Red 1 45e, ξερετε αν μπορω να πετυχω κατι καλυτερο? Την Vodafone κυριως την ενδιαφερει να μην χασει δικους της πελατες και εκεικανει πολυ πιο καλες προσφορες ....Για φορητοτηα για δοκιμασε απο cosmote να κανεις αιτηση για vodafone να δεις αντιδραση . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Για μένα κάνε φορητότητα και λογικά η κοσμοτέ θα σου δώσει το αντίστοιχο πρόγραμμα με κάνα 30αρι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Το συμβολαιο μου ληγει 22/9. Εχω το red1 στα 50€. Σε μια πρωτη επαφη μου ειπαν οτι το μονο που μπορουν να μου δωσουν σε καλυτερη τιμη ειναι το red2 στα 53€. Το red1 στα ιδια λεφτα. Τελος Αυγουστου θα τους πιεσω και αν μου πουν τα ιδια θα το γυρισω σε καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts