Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μένα 100 ευρώ βγήκε η επιδότηση!!!Ελεος!Αν πάρω τηλ και ζητήσω επανεξέταση επιδότησης λέτε να μου ανεβάσουν το ποσό?

Οπωσδήποτε να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ότι θέλεις να κάνεις αίτημα αύξησης της επιδότησης. Βασικά, πες τους και ότι αν δεν αυξηθεί, προτίθεσαι να αλλάξεις εταιρεία.

Στις δύο τελευταίες μου επιδοτήσεις, μετά το τηλεφώνημα μού αύξησαν το ποσό κατά 40 ευρώ.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

χθες σε καταστημα voda μου δωσανε για 3 εταιρικα(συνολικα 65ευρα το μηνα λογαρ.) κ φορητοτητα απο κοτε 500 ευρα επιδοτηση κ -15% στα επιπλεον των δωρεαν.

Θα μπορεσω να παω παραπανω η οχι;

χθες σε καταστημα voda μου δωσανε για 3 εταιρικα(συνολικα 65ευρα το μηνα λογαρ.) κ φορητοτητα απο κοτε 500 ευρα επιδοτηση κ -15% στα επιπλεον των δωρεαν.

Θα μπορεσω να παω παραπανω η οχι;

Πάρ΄τα και κουβέντα μην πεις.

Εντάξει, μην χάσουμε και αυτά που έχουμε!

Να ζητάμε από τις εταιρίες και φυσιολογικά ποσά!

Μια χαρά! :)

Τι επιδότηση σου είχαν κάνει αρχικά;

Αρχικη ειχα 85€ :lol: γι αυτο και τους ευχαριστω φυσικα... Τωρα θα δω για την κοπελα μου τι μπορω να κανω που της εδωσαν 79€

Πρόσφατα άλλαξα δίκτυο από cosmote σε vodafone.

Μήπως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο στη vofafone να ρωτήσω για τις δωρεάν κλήσεις που έχω στο πρόγραμμά μου? Επειδή δεν είμαι σίγουρη αν χρεώνονται.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλεις στο 1284 και σου λεει για τα δωρεαν λεπτα και ποτε εγινε η τελευταια ανανεωση στο συστημα τους. Να υποθεσω εχεις unlimited ετσι?

Πρόσφατα άλλαξα δίκτυο από cosmote σε vodafone.

Μήπως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο στη vofafone να ρωτήσω για τις δωρεάν κλήσεις που έχω στο πρόγραμμά μου? Επειδή δεν είμαι σίγουρη αν χρεώνονται.

2106702000 Ιωαννα για οποια πληροφορια θελεις.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εγώ γιατί δεν έχω καμιά καλή αντιπροσφορά από άλλη εταιρεία μπας κ αυξήσω λίγο την επιδότησή μου????

σημερα που μιλησα μαζι τους, μου εδωσαν για την κοπελα μου 40% εκπτωση με την επιδοτηση να ανεβαινει στα 100€ βεβαια τους ειπα θα το δω το θεμα και θα ξανακαλεσω γιατι ειναι λιγα... :D

Gallida, οπως σου ειχα πει παρε τους τηλ και πες τους οτι σκεφτεσαι την φορητοτητα στην κοσμοτε λογω καλυτερης προσφορας θα παρεις μια χαρα επιδοτηση. και αν σε ρωτησουν ποια συσκευη σε ενδιαφερει ριξε καμια που να χει καμια 200αρα...να παρεις κατι κοντινο...αν οχι το ιδιο.

ΡATRIK αυτη τη φορά τι τους είπες εσυ?

Εσυ ειχες πει οτι οταν ειχες επικοινωνησει αρχικα μαζι τους δεν σου προσεφεραν κατι καλο.Μετα πως και ανεβηκε τοσο η επιδοτηση σου?

τους ανεφερα ξανα οτι η κοσμοτε μου εκανε προσφορα πιο δελεαστικη και τους την ειπα με λεπτομερειες. δηλαδη, χρονο ομιλιας, sms , ποσα λεπτα προς ολους + εκπτωση στο παγιο + επιδοτηση 220€. Ολα αυτα υποτιθεται μου τα δινε η κοσμοτε...

Ρε παιδια σταματησε η vodafone της επιδοτησεις ?

Γτ πηγε χθες ο πατερας μου να πληρωση εναν λογαριασμο της hol και ακουσε μια κυρια που πηγε να παρει κινητο με επιδοτηση και της ειπε ο υπαλληλος οτι σταματησαν οι επιδοτησεις

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Όχι βέβαια , οι επιδοτήσεις δεν σταμάτησαν από καμμία εταιρεία , έχουν πάντως μειωθεί

Α ε τοτε κατι καταλαβε λαθος

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Εμενα μου δωσανε 150€ για 2 γραμμες που εχω και με εκνευρισαν αρκετα μπορω να πω. Ειμαι τουλαχιστον 8 χρονια στην εταιρεια. Τους πηρα τηλεφωνο και μου δωσανε 50€ επιπλεον και για τις 2 γραμμες.

Σημερα πηγα στο Γερμανο για φορητοτητα. Εαν με καλεσουν και μου προτεινουν σαφως καλυτερη επιδοτηση π.χ. η κοσμοτε μου δινει 380€ τοτε ναι θα καθησω στη Voda διαφορετικα αντε γεια.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Εμενα μου δωσανε 150€ για 2 γραμμες που εχω και με εκνευρισαν αρκετα μπορω να πω. Ειμαι τουλαχιστον 8 χρονια στην εταιρεια. Τους πηρα τηλεφωνο και μου δωσανε 50€ επιπλεον και για τις 2 γραμμες.

Σημερα πηγα στο Γερμανο για φορητοτητα. Εαν με καλεσουν και μου προτεινουν σαφως καλυτερη επιδοτηση π.χ. η κοσμοτε μου δινει 380€ τοτε ναι θα καθησω στη Voda διαφορετικα αντε γεια.

Βασικα εχει αλλαξει η vofa απ οτι καταλαβα , γιατι σε 5' μου δωσε απαντηση και πριν λιγο καιρο που το κανα για μενα περιμενα 1εργασιμη και ειχα καλα αποτελεσματα. Τι να πω...και γω θα πω την κοπελα μ αν ειναι νακανει φορητοτητα στην κοσμοτε για να δουμε τι τρεχει. Αν και η αληθεια ειναι οτι ειναι ευκολο να παρει η βοντα γραμμη τι γινεται γιατι συζητιεται πολυ το θεμα κ φυσικα μπορουν ανετα να μπουν κ δω να δουν τα μηνυματα μας....Τι να πω... τεσπα θα δειξει

Tα πράγματα με τις επιδοτήσεις μάλλον "σφίγγουν" και σήμερα μου ήρθε και το άσχημο νέο:

Είχα κάνει αίτηση στην Vodafone για φορητότητα από Cosmote. Αρχικά η Voda μου έδινε 130 ευρώ επιδότηση. Η Cosmote 60, και εντέλει μετά από πιέσεις 160. Μου λέει η υπάλληλος της Vodafone στο κατάστημα πως θα γράψουμε στην αίτηση ότι έχεις επιδότηση 160 από την Cosmote και θα σου κάνουν καλύτερη αντιπρόταση από το τμήμα επιδοτήσεων. Αμ δε... Σήμερα που επικοινώνησα 130 μου είπαν πάλι.. Και υπολόγιζα ~180, έστω 160.

Και πρόγραμμα με 50 ευρώ πάγιο...

--- Sony Xperia 5 II ---

πανε εκεινες οι εποχες που δινανε 300€ επιδοτηση με νεα συνδεση σε προγραμμα συμβολαιου με 25€ και πανω παγιο!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Παιδία, έκανε κανένας ανανέωση συμβολαίου τις τελευταίες μέρες? Δεν μιλάμε για καινούριο συμβόλαιο, μόνο για ανανέωση!

Και αν ναι, για τι πρόγραμμα μιλάμε και τι επιδότηση τελικά πήρε?

Ευχαριστώ πολύ.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

στο vodafone 35 απο 120€ μετα απο παραπονο μου την πηγαν στο 164€.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

στο vodafone 35 απο 120€ μετα απο παραπονο μου την πηγαν στο 164€.

Έκανες και αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία? Ή ήταν απλά αίτημα επανεξέτασης της επιδότησης?

τους πηρα τηλ και ειπα οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος και μου την ανεβασε επι τοπου χωρις αναμονες κλπ....

My Mobile Phone History:
spacer.png

τους πηρα τηλ και ειπα οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος και μου την ανεβασε επι τοπου χωρις αναμονες κλπ....

Είμαι πολύ περίεργος τι θα γινόταν άν έκανες αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία και τι διαπραγμάτευση θα ένανε η Βοντα σε αυτή την περίπτωση.

Είμαι πολύ περίεργος τι θα γινόταν άν έκανες αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία και τι διαπραγμάτευση θα ένανε η Βοντα σε αυτή την περίπτωση.

ιδια περίπτωση και εγώ...σε οικονομικό 35 μου δίνουν 150ε επιδότηση...με αιτημα μου την εκανα 170.

Οπότε έκανα αίτηση στην κοσμοτε για φορητότητα και σήμερα με πήραν τηλ απο την βοντα...ΔΕΝ δινουν καλήτερη προσφορά!!...δεν το περίμενα...οπότε υποθέτω οι μέρες των τρελών επιδοτήσεων πέρασαν,μάλον τα έκανα πλακάκια μεταξύ τους για να πέσουν οι επιδοτήσεις.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών