Γιάννης Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Παιδιά,για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό χωρίς πρόβλημα(πχ καταβολή εγγύησης κλπ),πρέπει να πληρώνετραι ο λογαριασμός με πιστωτική; Νομιζω οτι ετσι ειναι.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 κοίτα,στον ίδιο λογαριασμό είναι συνδεδεμένοι 3 αριθμοί..συνολική κίνηση περίπου 70-75 ευρώ,αλλά όχι πολλές κλήσεις απο μη βοντα αριθμούς,αρκετά sms και χρήση internet Παιδιά,για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό χωρίς πρόβλημα(πχ καταβολή εγγύησης κλπ),πρέπει να πληρώνετραι ο λογαριασμός με πιστωτική; Οχι εχω ταξιδέψει γερμανια κ λειτουργουσε κανονικα το κινητο(συνδεση vodafone) χωρις να το πληρωνω με πιστωτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 ούτε με την πληρωμή κάποιες εγγύησης στην βόνταφον; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 ούτε με την πληρωμή κάποιες εγγύησης στην βόνταφον; Τιποτα απολυτως.Παλια ήταν έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Καλησπερα στα ευελικτα ξερετε πως γινετε η ενημερωση υπολοιπου? ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Καλησπερα στα ευελικτα ξερετε πως γινετε η ενημερωση υπολοιπου? ευχαριστω πολυ:) Κενό μήνυμα ή κλήση στον αριθμό 1284.Και τα δύο είναι δωρεάν.Αλλά η ενημέρωση γίνεται μέχρι και 1 μέρα πριν,περίπου!Αν στείλεις π.χ. τωρα μήνυμα θα σου γράφει ότι η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε χτες,συνήθως στις 3 ή 4 το μεσημέρι. Παιδιά,για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό χωρίς πρόβλημα(πχ καταβολή εγγύησης κλπ),πρέπει να πληρώνετραι ο λογαριασμός με πιστωτική; Πλέον όχι!Απλά,φρόντισε να μην έχει ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Αν έκανα διακοπή συμβολαίου, τον αριθμό μου κάποτε μου τον έδιναν πίσω ως alacarte. Ισχύει και τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Ναι ισχύει και τώρα. Ίσως να χρειαστεί να το ζητήσεις, αλλά δεν είναι πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Ναι ισχύει και τώρα. Ίσως να χρειαστεί να το ζητήσεις, αλλά δεν είναι πρόβλημα. Ευχαριστω φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VORIOS Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 γεια σας θα ηθελα να κανω ενα οικογενειακο πακετο για 4 μελη ποσο ειναι το παγιο και ποσα λεπτα ομιλιας εχω δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1107&menuId=1107 Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Πριν 4 μερες σε καταστημα βονταφον ελυσα και τα δυο συμβολαια μετα απο πολλα χρονια που ειχα γιατι πλεον σημα ειχα μονο στο κεντρο της πολης και αρχισε να μου την δινει στα νευρα... μου δωσανε 2 sim καρτες ακομα και μου ειπαν οτι σε ενα μηνα θα γινουν καρτοκινητα ... θα γινουν αυτοματα αλα καρτ η cu???.... γιατι δεν μου ειπαν κατι και γω βιαστικα να φυγω... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ότι και να γίνουν , αν δεν σου αρέσει πέρνεις στο 1266 και αμέσως το μετατρέπεις δωρεάν στο πακέτο που θέλεις Υπάρχουν τρία πακέτα , a la carte , CU, International. Επιτρέπετε μία αλλαγή ανά μήνα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Η μετατροπή γίνεται αυτόματα σε αυτό το πακέτο που σου έδωσαν. Γράφει πάνω η κάρτα. Αν δε σου αρέσει όντως κάνεις αλλαγή πακέτου. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Λοιπών θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. έχω συμβόλαιο στη Vodafone μαζί με την κοπέλα μ και έχουμε μεταξύ μας απεριόριστο χρόνο ομιλίας και 300 λεπτά προς άλλους. αν εγώ κάνω εκτροπή των κλήσεων σε αριθμό cosmote(what's up) και με παίρνει τηλέφωνο η κοπέλα μου θα χρεώνετε η θα μιλάμε δωρεάν.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Αν δεν κάνω λάθος, εσύ θα χρεώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 πως θα μαθω σιγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Είναι Σίγουρο . ΕΣΥ ΧΡΕΩΝΕΣΕ την εκτροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 στην καρτα τησ cosmote.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Οχι την εκτροπη την κανει η καρτα της Vodafone οποτε εκει θα γινεται η χρεωση. Θα αφαιρειτε χρονος ομιλιας απο τα 300 λεπτα που εχεις προς αλλους αριθμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Palavoulis Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Ότι και να γίνουν , αν δεν σου αρέσει πέρνεις στο 1266 και αμέσως το μετατρέπεις δωρεάν στο πακέτο που θέλεις Υπάρχουν τρία πακέτα , a la carte , CU, International. Επιτρέπετε μία αλλαγή ανά μήνα . Απο alacart σε cu και το αναποδο γίνεται, και μπορεις να το κανεις μια φορα τον μήνα χωρίς χρέωση! Λοιπών θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. έχω συμβόλαιο στη Vodafone μαζί με την κοπέλα μ και έχουμε μεταξύ μας απεριόριστο χρόνο ομιλίας και 300 λεπτά προς άλλους. αν εγώ κάνω εκτροπή των κλήσεων σε αριθμό cosmote(what's up) και με παίρνει τηλέφωνο η κοπέλα μου θα χρεώνετε η θα μιλάμε δωρεάν.? θα χρεώνεσαι τον χρόνο που θα μιλήσεις αν είναι μέσα στα 300 λεπτα που μοιράζεσαι με την κοπέλα σου θα είναι δωρεάν, αν τα ξεπεράσεις θα χρεώνεσε 0,26 το λεπτό. Αν δεν μιλάς πάνω απο 2000 λεπτά μπορείς να κάνει ο κάθε ένας το δικό του πακέτο και με 5 ευρω επιπλέον βάζεις για ένα Vodafone αροθμό που μπορείς να αλλάξεις κάθε μήνα . Απλά δές το άμεσα γιατί μου διαφέυγει η ημερομηνία ισχύς του πακέτου Παιδιά,για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό χωρίς πρόβλημα(πχ καταβολή εγγύησης κλπ),πρέπει να πληρώνετραι ο λογαριασμός με πιστωτική; Οχι δεν χρειάζεται πλέον η πιστωτική μόνο σε κάποιες περίεργες χώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Παιδιά,για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό χωρίς πρόβλημα(πχ καταβολή εγγύησης κλπ),πρέπει να πληρώνετραι ο λογαριασμός με πιστωτική; Οχι δεν χρειάζεται πλέον η πιστωτική μόνο σε κάποιες περίεργες χώρες Πουθενά δεν χρειάζεται η πιστωτική. Απλώς καλείς στο 13830 και ζητάς ενεργοποίηση της περιαγωγής (αν δεν την έχεις ήδη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Είναι Σίγουρο . ΕΣΥ ΧΡΕΩΝΕΣΕ την εκτροπή. Αλήθεια,τι είναι η εκτροπή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Αλήθεια,τι είναι η εκτροπή? Αν βάλεις για παράδειγμα εκτροπή του κινητού σου σε σταθερό τηλέφωνο,όποιος σε πάρει στο κινητό θα χτυπήσει το σταθερό :).Με λίγα λόγια προωθείται η κλήση στο σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Αλήθεια,τι είναι η εκτροπή? Η προωθηση κλισεων απο το δικο σου τηλεφωνο σταθερο ή κινητο σε καποιο αλλο.Φυσικα με χρεωση εκτος απο εκτροπη απο σταθερα σε σταθερα που αυτο που κανει την εκτροπη εχει δωρεαν (προπληρωμενες) αστικες και υπεραστικες κλισεις. Αν βάλεις για παράδειγμα εκτροπή του κινητού σου σε σταθερό τηλέφωνο,όποιος σε πάρει στο κινητό θα χτυπήσει το σταθερό.:) Ναι και θα χρεωθει το κινητο σου. http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_on.gif Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts