johnthegreek Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Aκριβώς. Όπως εξάλλου έχει υπογράψει στο συμβόλαιο του. Αν φύγει πιο νωρίς πληρώνει το ποσοστό της επιδότησης που αναφέρεται στο πινακάκι στη πρώτη σελίδα του συμβολαίου. Το ίδιο ισχύει και για ακύρωση συμβολαίου;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Το ίδιο ισχύει και για ακύρωση συμβολαίου;:worry: Ναι, και η φορητότητα ουσιαστικά είναι μια μορφή ακύρωσης συμβολαίου. Τα ίδια ισχύουν με την διαφορά οτι μπορείς να κάνεις φορητότητα και ελάχιστες μέρες πριν λήξει το συμβολαίου σου, λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας που απαιτείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Μόλις,έδειξε διαφήμιση με τα "Vodafone Smart Deals". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. July 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Από τη Vodafone μου είπαν αν φύγω τον τελευταίο μήνα θα πληρώσω ένα μικρό ποσό, της τάξης των 4€ (κάτω από 16% που νόμιζα οτι λέει το συμβόλαιό μου). Δε βρίσκω το συμβόλαιο που είχα κάνει για να δω το ύψος της επιδότησης που είχα λάβει. Είχα πάρει ένα iphone στο i500lite. Από την Cosmote μου είπαν οτι δε θα πληρώσω τίποτε αν κάνω φορητότητα τον τελευταίο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Μόλις,έδειξε διαφήμιση με τα "Vodafone Smart Deals". Το είδα κι εγώ αλλά δεν έχουμε λεπτομέρειες ακόμα? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Το είδα κι εγώ αλλά δεν έχουμε λεπτομέρειες ακόμα? Εγώ,είδα προς το τέλος της διαφήμισης που έλεγε:"Ισχύει για φορητότητες και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων".:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Μόνο για φορητότητες? Νέο νούμερο? Εννοούσα αν ξέρουμε πρόγραμμα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 μήπως έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Στο 13830 πάντως δεν είχαν καμια ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Με συγκεκριμένα κινητά δίνουν δώρο gps. Ισχύει για φορητότητες μόνο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Εαν καποιος χρωσταει απο παλια εναν λογαριασμο, και μετα απο καιρο γυρισει στην Vodafone με ιδια στοιχεια, πληρωνει κ τα παλια; Πως γινεται; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Για να κάνεις τη σύνδεση θα σου ζητήσουν να πληρώσεις πρώτα το ανεξόφλητο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Για να κάνεις τη σύνδεση θα σου ζητήσουν να πληρώσεις πρώτα το ανεξόφλητο. ΧΜ.. οκ ευχαριστω :shifty: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Λογικό μου ακούγεται. Τότε κάνε σύνδεση σε άλλο όνομα, σε κάποιον στην οικογένειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Δε πειραζει, δε θα κανω συνδεση στην Vodafone. Θα τον πληρωσω βεβαια αλλα οχι τωρα στα κοντα. Οταν τους επαιρνα 5 τηλεφωνα για να μου στειλουν τον εκκαθαριστικο, ελεγαν δε πειραζει να περιμενω κτλ. Τωρα ασε να περιμενουν αυτοι... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Δε πειραζει, δε θα κανω συνδεση στην Vodafone. Θα τον πληρωσω βεβαια αλλα οχι τωρα στα κοντα. Οταν τους επαιρνα 5 τηλεφωνα για να μου στειλουν τον εκκαθαριστικο, ελεγαν δε πειραζει να περιμενω κτλ. Τωρα ασε να περιμενουν αυτοι...νομίζω θα βάλουν μυαλό έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Να ρωτήσω τη γνώμη σας... Εχουμε δυο συνδέσεις vodafone, εγώ και η γυναίκα μου. Υψος μηνιαίων λογαρισασμών, περιπου 65 - 70 ευρω. Πέρυσι, μας έδωσαν και για τα 2 νουμερα, 300 ευρώ επιδότηση (κατοπιν απειλής οτι διακοπτουμε τα συμβολαια, αρχικά εδιναν 150 ευρω..) Φέτος λοιπον, δώσανε στην αρχη 140 ευρω, και τώρα το πήγαν στα 238, (κατόπιν πάλι διαμαρτυρίας μου..) Πιστευεται οτι ειναι ικανοποιητικο αυτο το ποσό?.. ( - 65 σε σχεση με περυσι).. Ή να απειλήσω με φορητοτητα στα μέσα Αυγούστου που κλείνουμε χρόνο..? Τι λέτε? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Να ρωτήσω τη γνώμη σας... Εχουμε δυο συνδέσεις vodafone, εγώ και η γυναίκα μου. Υψος μηνιαίων λογαρισασμών, περιπου 65 - 70 ευρω. Πέρυσι, μας έδωσαν και για τα 2 νουμερα, 300 ευρώ επιδότηση (κατοπιν απειλής οτι διακοπτουμε τα συμβολαια, αρχικά εδιναν 150 ευρω..) Φέτος λοιπον, δώσανε στην αρχη 140 ευρω, και τώρα το πήγαν στα 238, (κατόπιν πάλι διαμαρτυρίας μου..) Πιστευεται οτι ειναι ικανοποιητικο αυτο το ποσό?.. ( - 65 σε σχεση με περυσι).. Ή να απειλήσω με φορητοτητα στα μέσα Αυγούστου που κλείνουμε χρόνο..? Τι λέτε? Ευχαριστώ! Δεν χανεις τιποτα να "απειλησεις" και οτι βγει αν βγει βεβαια.Μου φαινοντε λιγα παντως σε σχεση με την κορη μου που με ενα χρονο της εδωσαν 250 ευρω απο 100 αρχικα.Λογαριασμο κανει καπου στα 50 ευρω. Πολυ καλη επιδοτηση μου φανηκε η δικη μου που απο 98 την πηγαν στα 178 αλλα και μειωση παγιου απο 35 στα 16,5 ευρω για ιδιο χρονο ομιλιας.Εγω ομως εχω 3-4 χρονια συμβολαιο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Οι επιδοτήσεις δεν προκύπτουν αποκλειστικά απ'το ύψος των λογαριασμών,αλλά από ενα σύνολο παραγόντων!Ενδεικτικός παράγοντας είναι ΚΑΙ το ύψος του λογαριασμού!Σε κάθε περίπτωση,δε χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε να ζητήσετε αύξηση.Εναλλακτικά,ζητήστε έκπτωση στο πάγιο,αν δε δίνουν παραπάνω επιδότηση.Κάτι είναι κι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 9 χρόνια είμαι συνδρομητης τους... Τελικά δεν θα την κάνω την ανανέωση νομίζω. Θα περιμένω τα μέσα αυγούστου για φορητότητα, κι ό,τι βγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 ενδεικτικά απο ποιούς παράγοντες εξαρτάται το ύψος της επιδότησης; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 ενδεικτικά απο ποιούς παράγοντες εξαρτάται το ύψος της επιδότησης; Καπου εχω διαβασει οτι και απο τις κλισεις που μας κανουν απο αλλα δικτυα.Προφανως και ο χρονος παραμονης εχει σημασια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 κατάλαβα,ούτε 10 ευρώ επιδότηση δε θα πάρω αν είναι έτσι :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 κατάλαβα,ούτε 10 ευρώ επιδότηση δε θα πάρω αν είναι έτσι :p Οτι και να σου πουν παλαιψε το !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 κοίτα,στον ίδιο λογαριασμό είναι συνδεδεμένοι 3 αριθμοί..συνολική κίνηση περίπου 70-75 ευρώ,αλλά όχι πολλές κλήσεις απο μη βοντα αριθμούς,αρκετά sms και χρήση internet Παιδιά,για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό χωρίς πρόβλημα(πχ καταβολή εγγύησης κλπ),πρέπει να πληρώνετραι ο λογαριασμός με πιστωτική; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts