Nosferatu Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Υπάρχει κάποια εξέλιξη στα οικογενειακά προγράμματα vodafone; Είδα μια διαφήμιση αλλά στο τέλος της... Προς το παρόν για ιδιώτες και για απεριόριστη χρήση μεταξύ 2 αριθμών συνεχίζει να είναι η μόνη λύση το vf 300 u and me, έτσι; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Ξέρει κανείς να μου πεί στο οικογενειακό vodafone 500 ποιά είναι η ελάχιστη χρέωση, κάθε φορά που καλώ? 30 ή 60 secs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Παιδια κοντευω να τρελαθω :blink: Εχω οικογενειακο προγραμμα στις 8 ωρες, το οποιο για να γινει μου εδωσαν και μια δευτερη καρτα για να δικαιολογειται το "οικογενειακο" της υποθεσης. Την συγκεκριμενη καρτα δεν την εχω βαλει ποτε στο κινητο,ειναι ακομα απειραχτη οπως μου την εδωσαν. Το προβλημα ειναι πως στον λογαριασμο ερχονται χρεωσεις και στα 2 νουμερα,και σε αυτο που χρησιμοποιω και στο αλλο που οπως προειπα το εχω απειραχτο. Δηλαδη πως γινεται αυτο?ξερω οτι πληρωνω ενα παγιο για αυτο το δευτερο αριθμο αλλα οι χρεωσεις που ερχονται ειναι μεγαλυτερες απο αυτο το παγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Παιδια κοντευω να τρελαθω :blink: Εχω οικογενειακο προγραμμα στις 8 ωρες, το οποιο για να γινει μου εδωσαν και μια δευτερη καρτα για να δικαιολογειται το "οικογενειακο" της υποθεσης. Την συγκεκριμενη καρτα δεν την εχω βαλει ποτε στο κινητο,ειναι ακομα απειραχτη οπως μου την εδωσαν. Το προβλημα ειναι πως στον λογαριασμο ερχονται χρεωσεις και στα 2 νουμερα,και σε αυτο που χρησιμοποιω και στο αλλο που οπως προειπα το εχω απειραχτο. Δηλαδη πως γινεται αυτο?ξερω οτι πληρωνω ενα παγιο για αυτο το δευτερο αριθμο αλλα οι χρεωσεις που ερχονται ειναι μεγαλυτερες απο αυτο το παγιο Καλώς όρισες στο club! Η παραπάνω ερώτηση που έθεσα, τέθηκε,καθώς διαπίστωσα το εξής: στις 17 Μαίου ενημερώθηκα απο τη vodafone μέσω του 1284, ότι το υπόλοιπο του λογαριασμού μου, ήταν 74 λεπτά και σήμερα έχει πέσει στα 4! Κόβω το σβέρκο μου, ότι δεν έχω μιλήσει, όυτε εγώ, ούτε ο πατέρας μου τόσο πολύ, γι'αυτό θέλω να μάθω, άν τα 10 δευτερόλεπτα που μιλάω,τελικά χρεώνονται ως 30 ή 60 secs! Σαν να μην μας τα λέει καλά η μαμά voda. Απο κάπου πρέπει να βγάλει τα προστιμά όμως,έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 παλι καλα εισαι,εγω οταν εστειλα μνμ για να δω υπολοιπο μου ειπε οτι στο συγκεκριμενο προγραμμα δεν γινεται να μου δειξει το υπολοιπο χρονου ομιλιας!!!!!! :X Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να διακοψω την συνδεση γιατι μας δουλευουν κανονικα αποτι βλεπω,οταν πηγε η μητερα μου να ρωτησει τι συμβαινει της ειπαν οτι ξεπερναω τις 8 ωρες ομιλιας πραγμα το οποιο δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Βασικά, πρέπει να στείλεις μήνυμα στο 1284 απο την κύρια συνδεσή σου, η οποία προφανώς είναι η σύνδεση που δεν χρησιμοποιείς. Την ίδια ¨!#!#!@#%$%@#$ έκαναν και στον πατέρα μου,έβαλαν δηλαδή κύρια σύνδεση,έναν αριθμό που δεν χρησιμοποιούμε,για να μην μπορείς να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπο και να υπερβαίνεις τα δωρεάν (λέμε τώρα) λεπτά ομιλίας! Σε ένα μήνα κλείνει χρόνο το πρόγραμμα και θα το κόψω. Το ίδιο σου προτείνω κι εσένα φίλε μου. Υ.Γ. Πάντως κανονικά θα έπρεπε να έχει μηνυθεί η κυρία vodafone και οι άλλες εταιρείες κινητής για παραπλανητική διαφήμιση, καθώς δεν νοείται δωρεάν χρόνος ομιλίας να χρεώνεται με 80 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 έκαναν και στον πατέρα μου,έβαλαν δηλαδή κύρια σύνδεση,έναν αριθμό που δεν χρησιμοποιούμε,για να μην μπορείς να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπο Ο πατέρας σου μάλλον κράτησε τη γραμμή που ήδη είχε και έκανε και μία νέα ε; λογικό δεν ήταν η νέα που θα του έκαναν να ήταν η κύρια ώστε να έχει και μεγαλύτερη επιδότηση. Διαφορετικά υποθέτω θα έλεγες ότι σας έκλεψαν από την επιδότηση... Υ.Γ. Πάντως κανονικά θα έπρεπε να έχει μηνυθεί η κυρία vodafone και οι άλλες εταιρείες κινητής για παραπλανητική διαφήμιση, καθώς δεν νοείται δωρεάν χρόνος ομιλίας να χρεώνεται με 80 ευρώ! Υπάρχει κάποια εταιρία που δίνει δωρεάν χρόνο ομιλίας με μηδενικό πάγιο δηλαδή;;; πείτε το και σε μας τους υπόλοιπους να πάμε εκεί! Στην ουσία πρόκειται για προπληρωμένο χρόνο ομιλίας. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Ο πατέρας σου μάλλον κράτησε τη γραμμή που ήδη είχε και έκανε και μία νέα ε; λογικό δεν ήταν η νέα που θα του έκαναν να ήταν η κύρια ώστε να έχει και μεγαλύτερη επιδότηση. Διαφορετικά υποθέτω θα έλεγες ότι σας έκλεψαν από την επιδότηση... Δηλαδή αν έβαζαν τον υπάρχοντα αριθμό ώς κύρια σύνδεση, δεν θα έπαιρνε την ίδια επιδότηση? Αλλά πώς αλλιώς θα σε πείσουν να κρατήσεις την καινούρια σου σύνδεση και να συνεχίσεις να πληρώνεις πάγιο, άν δεν σε δελεάσουν με μία ωραία επιδοτησούλα? Εδώ φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνουμε στο κατάστημα και να ρωτάμε πώς θα διακόψουμε την σύνδεση αυτή και να μας λένε "Σας προτείνουμε να βάλετε και έναν 4ο αριθμό στο πρόγραμμα για να πάρετε όλη την επιδότηση του οικογενειακού! Απο την Πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα! Όσο για την κλοπή, όποιος πιστεύει ότι αυτά που πληρώνει στην Ελλάδα (όχι μόνο στις εταιρείες κινητής, αλλά παντού) είναι αυτά που θα έπρεπε πραγματικά να πληρώνει, τότε μάλλον πλανάται πλάνην οικτρά! Υπάρχει κάποια εταιρία που δίνει δωρεάν χρόνο ομιλίας με μηδενικό πάγιο δηλαδή;;; πείτε το και σε μας τους υπόλοιπους να πάμε εκεί! Στην ουσία πρόκειται για προπληρωμένο χρόνο ομιλίας. Κι εγώ μαζί σου. Προπληρωμένος χρόνος ομιλίας είναι. Γιατί λοιπόν αναφέρεται ώς δωρεάν χρόνος ομιλίας και δεν αναφέρεται πουθενά ώς είθισται, δηλαδή προπληρωμένος χρόνος ομιλίας. Δεν είναι αυτό χαρακτηριστικό παράδειγμα παραπλανητικής διαφήμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Ποντάρουν στην νοοτροπία των περισσότερων που κάνουν μια σύνδεση περισσότερο για την επιδότηση παρά για την ίδια τη σύνδεση... Εγώ έχω χρόνια που είμαι υπέρ της άποψης να κοπούν εντελώς οι επιδοτήσεις με ταυτόχρονη μείωση παγίων και χρεώσεων. Όποιος θέλει συσκευή να την αγοράζει στην κανονική της τιμή και όσοι θέλουν να μιλάνε να πληρώνουν λιγότερο χωρίς απόσβεση επιδοτήσεων κλπ... Όσο για τη φράση "δωρεάν χρόνος" υποθέτω ότι είναι από τα κατάλοιπα της εποχής που ενώ είχαμε πάγιο δεν είχαμε καθόλου προπληρωμένο χρόνο. Όλα κόλπα του marketing είναι και μάλλον όσοι και να κάνουν μήνυση δεν θα βγάλουν κάτι γιατί σίγουρα οι μεγάλες εταιρίες έχουν προβλέψει από πριν αυτές τις πιθανότητες και είναι καλυμένες ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Όλα αυτά σωστά. Ας μην παρασυρόμαστε και βγάζουμε άλλες 3 συνδέσεις τις οποίες δεν χρειαζόμαστε για να πάρουμε μια δήθεν μεγαλύτερη επιδότηση... Στην πράξη το ίδιο θα μας έρθει. 'Ασε που άμα μπαίνουν παραπάνω από 1 άτομα, η κατανάλωση του προπληρωμένου χρόνου δύσκολα ελέγχεται... Αν και δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι παράνομο, είναι καφρώδης ο τρόπος με τον οποίο η συγκεκριμένη εταιρεία "προωθεί" τα οικογενειακά... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Σήμερα που είπαν ότι έχω 95Ε επιδοτηση αλλά εδω και 2 μηνες έχει σταματισει η extra επιδότηση για τα 3G Live κινητα και οτι σου δίνουν 23,8 επιπλέων εαν αλλαξεις πάγιο πρόγραμμα. Δεν ξέρω τι να κάνω και απο ότι βλέπω δεν με συμφέρει και πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Έκοψαν την επιδότηση στα 3G live; Είσαι σίγουρος; Πούλαγε αρκετά. Θεωρεί ότι έχει καλή διείσδυση στην 3η γενιά; Δεδομένου ότι τα προγράμματα με χρόνο ομιλίας είναι πια τα 100, 200, 300 δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να αλλάξεις, ειδικά αν έχεις μειωμένο πάγιο... Έχει κάνει άλλος σύνδεση τελευταία; Ισχύει η διακοπή της έξτρα επιδότησης σε 3G live συσκευές; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει πλέον μείωση στο πάγιο μετά το δεύτερο χρόνο. Στις άλλες εταιρίες ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαι στο vodafone 240. Απ' ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα, δεν είμαι υποχρεωμένος να αλλάξω πρόγραμμα. Υπάρχει περίπτωση αργότερα να μην ισχύουν τα παλιά προγράμματα και να είμαι αναγκασμένος να πάω σε κάποιο από τα καινούρια; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει πλέον μείωση στο πάγιο μετά το δεύτερο χρόνο. Στις άλλες εταιρίες ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαι στο vodafone 240. Απ' ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα, δεν είμαι υποχρεωμένος να αλλάξω πρόγραμμα. Υπάρχει περίπτωση αργότερα να μην ισχύουν τα παλιά προγράμματα και να είμαι αναγκασμένος να πάω σε κάποιο από τα καινούρια; Κανείς δεν μπορεί να σου αλλάξει πρόγραμμα αν δεν το ζητήσεις εσύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Η Vodafone πιστή στο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα, έβγαλε ένα ακομά οικονομικό πρόγραμμα. Ουσιαστικά τροποποίησε το οικογενεικακό 500 για να παίρνει 2 καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Η Vodafone πιστή στο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα, έβγαλε ένα ακομά οικονομικό πρόγραμμα. Ουσιαστικά τροποποίησε το οικογενεικακό 500 για να παίρνει 2 καρτοκινητά. Δηλαδή; θα μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Καταστράφηκε η sim μου (έιμαι στο voda 120) ξέρετε πόσο θα στοιχίσει να μου δώσουν μια καινούργια και κυρίως πόσο καιρό θα πάρει??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ένας φίλος έχασε πρόσφατα το κινητό του. Πήγε σε ένα κατάστημα της Vodafone και πήρε νέα κάρτα. Δεν θυμάμαι το ακριβές ποσό (γύρω στα 15 Ευρώ). Η ενεργοποίηση έγινε σε μερικές ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Η Vodafone πιστή στο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα, έβγαλε ένα ακομά οικονομικό πρόγραμμα. Ουσιαστικά τροποποίησε το οικογενεικακό 500 για να παίρνει 2 καρτοκινητά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=128999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Ξέρει κανείς να μου πεί στο οικογενειακό vodafone 500 ποιά είναι η ελάχιστη χρέωση, κάθε φορά που καλώ? 30 ή 60 secs? Τελικά έχει κάποιος ενημέρωση για την παραπάνω ερωτησή μου, για να διελευκάνω το ομιχλώδες τοπίο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Βεβέως . Στην σελίδα http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001010901&vars=0000000000 γράφει Εθνικές κλήσεις Προς: Vodafone, Cosmote, TIM, κινητό Q-Telecom, OTE και όποιο άλλο εθνικό δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας (Μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα ομιλίας η χρέωση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Πηρα εχθες τη vodafone για να ρωτησω για την επιδοτηση μου και μου δινουν απο €130-€170 στη μια γραμμη γιατι εχω το οικογενειακο 500 και απο €60-€110 στην αλλη. Το θεμα ειναι για το N71 που θελω να παρω μου αφαιρουν μονο €144 απο τη μια γραμμη και €82 απο την αλλη. Αφου ειναι 3g δε θα επρεπε να μου αφαιρεσουν το μεγαλυτερο ποσο απο καθε γραμμη ή κανω καποιο λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Προσεξε, βρισκεσαι στην κατηγορια 110 - 170. Δηλαδη η επιδοτηση συ θα παιξει αναμεσα στα δυο ποσα αναλογα την συσκευη. Τα 144 ειναι για το Ν71 3G, αν διαλεξεις αλλη συσκευη μη 3g μπορει να παρεις λιγοτερα. Σε καμια vlive συσκευη προσφορας ισω και περισσοτερα. Τα ιδια ισχυουν και για την αλλη γραμμη. Ελπιζω να σε καλυψα :) Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Προσεξε, βρισκεσαι στην κατηγορια 110 - 170. Δηλαδη η επιδοτηση συ θα παιξει αναμεσα στα δυο ποσα αναλογα την συσκευη. Τα 144 ειναι για το Ν71 3G, αν διαλεξεις αλλη συσκευη μη 3g μπορει να παρεις λιγοτερα. Σε καμια vlive συσκευη προσφορας ισω και περισσοτερα. Τα ιδια ισχυουν και για την αλλη γραμμη. Ελπιζω να σε καλυψα :) Σε ευχαριστω πολυ αλλα συμφωνα με τους λογαριασμους που πληρωνω μου φαινονται λιγα τα λεφτα της επιδοτησης :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts