Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ερωτησεις αναφορικά με την αλλαγή προγράμματος:

1)Μια σύνδεση στο Vodafone 300 μετά από πόσους μήνες μπορούμε να την πάμε σε πρόγραμμα μικρότερου παγιου;Απ’ότι θυμάμαι,ήταν μετά απ’το αρχικό 3μηνο.Ισχύει ακόμη αυτό;

2)Το πρόγραμμα Vodafone 10 είναι πλέον διαθέσιμο για αλλαγή οικονομικού προγράμματος απ’το Vodafone 300 σ’αυτό;Ή έχει καταργηθεί πλέον,οπότε το πιο χαμηλό είναι το Vodafone 100;

Ευχαριστώ :)

Το Vodafone 10 είναι διαθέσιμο. Έκανα χτες αλλαγή εγώ :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ από κινητό vodafone να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της cosmote; Προσπάθησα με το 1212 και με το 6971001212 (μάλλον το τελευταίο νούμερο πρέπει να είναι μόνο όταν καλείς από σταθερό) και μου έβγαλε ότι αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει.

Εάν γίνεται, μπορείτε να μου πείτε και τον αριθμό;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ από κινητό vodafone να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της cosmote; Προσπάθησα με το 1212 και με το 6971001212 (μάλλον το τελευταίο νούμερο πρέπει να είναι μόνο όταν καλείς από σταθερό) και μου έβγαλε ότι αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει.

Εάν γίνεται, μπορείτε να μου πείτε και τον αριθμό;

Το 1212 είναι διαθέσιμο μόνο από κινητό Cosmote και το 6971001212 είναι διαθέσιμο μόνο από σταθερό τηλέφωνο.:)

Κάλεσε τον κατάλογο της βόνταφον (11833) και ζήτα να σε συνδέσουν...

Κάλεσε τον κατάλογο της βόνταφον (11833) και ζήτα να σε συνδέσουν...

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, μόνο μέσω 11833; Συγκεκριμένα τι ακριβώς είναι αυτό το νούμερο και έχει μήπως υψηλότερη χρέωση;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Έχει αρκετή υψηλότερη ναι δυστυχώς... Δεν θυμάμαι συγκεκριμένα, δες στο vodafone.gr

Έχει αρκετή υψηλότερη ναι δυστυχώς... Δεν θυμάμαι συγκεκριμένα, δες στο vodafone.gr

Τέλος πάντων, θα το δω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ε;

Από σταθερό μετά 13838... :-)

Από σταθερό μετά 13838... :-)

Το θέλω για ένα φίλο μου και εκεί που βρίσκεται δεν έχει σταθερό. Αυτό είναι το πρόβλημα. :(

Το θέλω για ένα φίλο μου και εκεί που βρίσκεται δεν έχει σταθερό. Αυτό είναι το πρόβλημα. :(

Πές του να πάρει ένα πακετάκι What's Up? ή Cosmoκάρτα και να κάνει τη δουλειά του.:)

Να πάρει το τμήμα φορητότητας της COSMOTE και να ζητήσει να τον συνδέσουν στην εξυπηρέτηση πελατών... Εμένα στην WIND μου το έκαναν πολύ ευχαρίστως όταν τους το ζητούσα!

Το έχει δει κανείς αυτό -> εδώ?

Αυξήθηκαν οι εκπτώσεις στα πάγια ή μου φαίνεται? στο 17% δεν ήταν περίπου? Το έκαναν παντού 20%!

Το έχει δει κανείς αυτό -> εδώ?

Αυξήθηκαν οι εκπτώσεις στα πάγια ή μου φαίνεται? στο 17% δεν ήταν περίπου? Το έκαναν παντού 20%!

Μα το λέει πάνω πάνω ότι η συγκεκριμένη έκπτωση θα ισχύει από 23/1 έως 14/2

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

VODAFONE ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ :( :( :(

Θα δούμε επιτέλους κάτι νέο και ουσιαστικό, εκτός από copy-paste?

Βλέπεις ήδη (αλλά δεν είναι σε διαφημίσεις). Ένα δίκτυο ουσιαστικά βελτιωμένο και μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Με αυτό ασχολείται η εταιρεία τώρα!

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Προσφορά μέχρι τέλος του μήνα, 300ε επιδότηση για οποιοδήποτε πρόγραμμα απο "Οικονομικό 30" και πάνω. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορώ μετά απο 3 μήνες να το ρίξω στο Vodafone10 για παράδειγμα. Το παιδί στο κατάστημα μου είπε πως γίνεται αλλά είμαι επιφυλακτικός, έχουν δει πολλά τα μάτια μου και δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη.
Phantom Of The Opera

VODAFONE ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ :( :( :(

Θα δούμε επιτέλους κάτι νέο και ουσιαστικό, εκτός από copy-paste?

Αφου δινει απο χθες νομιζω -20% στα παγια για οσους δεν θελουν συσκευη.

Το οτι δεν αφηνει τον ανταγωνισμο χωρις απαντηση, δεν σημαινει οτι δεν βγαζει δικα της.

'Οντως τρέχει και προλαβαίνει τις εξελίξεις των άλλων, απλά αντιγράφοντάς τους! Μόνο την προσφορά των γιορτών δεν πρόλαβε ;) Και μην με περάσετε για πολέμιο της VODA. Είμαι συνδρομητής σχεδόν από την αρχή της δημιουργίας μέχρι και σήμερα. Τελευταία όμως μου αφήνει μια περίεργη αίσθηση, ότι κάθεται και παρ-ακολουθεί τους άλλους. Πολύ λυπηρό για μια εταιρία του μεγέθους της, δε συμφωνείτε?

Προσφορά μέχρι τέλος του μήνα, 300ε επιδότηση για οποιοδήποτε πρόγραμμα απο "Οικονομικό 30" και πάνω. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορώ μετά απο 3 μήνες να το ρίξω στο Vodafone10 για παράδειγμα. Το παιδί στο κατάστημα μου είπε πως γίνεται αλλά είμαι επιφυλακτικός, έχουν δει πολλά τα μάτια μου και δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη.

Ξερει καποιος αν ειναι 300ε επιπλεον ή απλα 300 και τελος?

Δηλαδη ενα iphone 3g 8gb εχει 499ε. Στο οικονομικο 30 το δινει κανονικα 406 ευρω. Θα αφαιρεθουν απο αυτα 300 ευρω και θα το παρεις 106? Ή θα το παρεις 199 (499-300) ?

Η wind εχει την ιδια προσφορα αλλα εντελως δωρεαν οποιδηποτε κινητο γι'αυτο μου κανει εντυπωση...αλλα iphone δεν εχει...

Ξερει καποιος αν ειναι 300ε επιπλεον ή απλα 300 και τελος?

Δηλαδη ενα iphone 3g 8gb εχει 499ε. Στο οικονομικο 30 το δινει κανονικα 406 ευρω. Θα αφαιρεθουν απο αυτα 300 ευρω και θα το παρεις 106? Ή θα το παρεις 199 (499-300) ?

Η wind εχει την ιδια προσφορα αλλα εντελως δωρεαν οποιδηποτε κινητο γι'αυτο μου κανει εντυπωση...αλλα iphone δεν εχει...

300 ευρώ επιδότηση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα χρήσης απο το "Οικονομικό 30" και πάνω.

Αυτό σημαίνει οτι το iPhone 8GB θα σου βγεί 199 ευρώ. Διαθεσιμότητα για το 8GB απ'οσο ξέρω δεν υπάρχει πουθενά, ούτε στις κεντρικές αποθήκες. Εκτός αν βρεις ξεχασμένο κανα κομμάτι σε κατάστημα. Το 16GB υπάρχει κανονικά.

Ισχύει μέχρι 31/1 απ'οτι με ενημέρωσαν απο το κατάστημα (και είδα και στην διαφήμιση στην TV)

Phantom Of The Opera

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών