Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, jimpge said:

Γειά σας, είμαι στην vodafone και εχω κανει αίτηση για φορητοτητα στο σταθερό και στο κινητό στην Nova και εδώ και 2 ημερες και η Sim και ο εξοπλισμός για την σταθερή είναι στην courier αλλά δεν τον έχω παραλάβει λογω του οτι βρίσκομαι εκτός πόλης μεχρι την Παρασκευή. Η vodafone όμως δεν με έχει πάρει κάποιο τηλέφωνο για αντιπρόταση. Τι κάνουμε σε αυτην την περίπτωση; περιμένουμε;

Αν δεν παραλάβεις τις sim καθώς επίσης αν ο εξοπλισμός δεν παραληφθεί για την σταθερή δεν θα προχωρήσει η αίτηση απλά για καμιά φορητότητα από τις 2. Καθώς όταν παραλάβεις θα λάβεις και το μήνυμα ότι κατατέθηκε το αίτημα φορητότητας

Edited by AlexM2

• Απαντήσεις 24,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μου δινουν το Extra Surf 2 στα 9 ευρω, αλλα ειμαι με CU stay on για 10 μηνες ακομα και τη βγαζω με 3 ευρω 5 GB απο εξωτερικο.
Τι θα κανατε; 😆

image.thumb.png.3cffc6de12db6703829d2216d6418779.png

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 3 weeks later...

Συγγενής είναι στο Vodafone unlimited με τιμή κάτω από 20άρικο. Ήρθε η ώρα της ανανέωσης και η προσφορά είναι στα 25. Πως το χειριζόμαστε; Πρέπει να ξεκινήσει το θέατρο με τη φορητότητα ή υπάρχει καμιά σούπερ γραμμή προσφορών που κάνει μαγικά;

1 ώρα πριν, georgemv said:

Συγγενής είναι στο Vodafone unlimited με τιμή κάτω από 20άρικο. Ήρθε η ώρα της ανανέωσης και η προσφορά είναι στα 25. Πως το χειριζόμαστε; Πρέπει να ξεκινήσει το θέατρο με τη φορητότητα ή υπάρχει καμιά σούπερ γραμμή προσφορών που κάνει μαγικά;

Μια φορητότητα προς Q ετήσιο και ξαφνικά στρώνουν όλα. Με το έδωσαν από τιμή ανανέωσης από 20€ στα 15,80€ και με απαλλαγή τελών κινητής γύρω στα 14€ αφού είδαν την φορητότητα και τους είπα για Q ετήσιο.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπέρα σε όλους,

ένας συγγενής μου είχε 3 κινητά στη Vodafone. Έκανε φορητότητα τα δύο από αυτά στη nova για να πάρει καλύτερη προσφορά. Δεν του έδωσαν καλύτερη προσφορά αλλά τον έπεισαν να μείνει γιατί έχει πέναλτι 500 ευρώ με επιδοτήσεις. Οταν έκανε τα συμβόλαια τηλεφωνικά με τη νόβα του είπαν ότι έχει δικαίωμα υπαναχώρησης. Κάλεσε λοιπόν και έκανε την ακύρωση. Ξανακαλωντας τον ίδιο αριθμό στο καπάκι ενημερώθηκε ότι όντως έγινε κανονικά η ακύρωση. Ωστόσο η nova τον τράβηξε κανονικά και κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό. Υπάρχει τρόπος να το σώσουμε; Μπορεί να κάνει υπαναχώρηση αν μιλήσει με τη νόβα; Αν γυρίσει με υπαναχώρηση στη Voda θα γλυτώσει το πέναλτι; Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτη!!!

Καταγγελία την Nova ότι αγνοήθηκε η υπαναχώρηση, ίσως κάποιος διακανονισμός με Vodafoneοι για τις επιδοτήσεις και τα υπόλοιπα χαριστικά γιατί αν θυμάμαι καλά από σήμερα ήταν και οι αυξήσεις MMS?

12 minutes ago, Arinos said:

Καταγγελία την Nova ότι αγνοήθηκε η υπαναχώρηση, ίσως κάποιος διακανονισμός με Vodafoneοι για τις επιδοτήσεις και τα υπόλοιπα χαριστικά γιατί αν θυμάμαι καλά από σήμερα ήταν και οι αυξήσεις MMS?

Ναι, σωστά. Δεν υπάρχει υπαναχώρηση; 

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αύξηση στην ονομαστική τιμή του παγίου ενώ είναι εντός συμβολαίου και κατά συνέπεια του λογαριασμού του στο vodafone unlimited int? Από 57,92€ σε 62,25€?? Επίσης παρατήρησα ότι τους τελευταίους 3 μήνες δεν απεικονίζονται τα λεπτά ομιλίας στον λογαριασμό. Μάλλον κάτι πειράξανε και χάλασε το σύστημα τους.

ΥΓ

Το συμβόλαιο ξεκίνησε πριν 3 μήνες οπότε δεν είναι η προσαύξηση 1.50€.

Edited by Cris4524

1 hour ago, Cris4524 said:

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αύξηση στην ονομαστική τιμή του παγίου ενώ είναι εντός συμβολαίου και κατά συνέπεια του λογαριασμού του στο vodafone unlimited int? Από 57,92€ σε 62,25€??

Δε θα έπρεπε να σε πιάνει η αλλαγή της τιμής. Πες τους να το δούνε 

5 ώρες πριν, paanos said:

Δε θα έπρεπε να σε πιάνει η αλλαγή της τιμής. Πες τους να το δούνε 

Εκδόθηκε λογαριασμός αυξημένος, κοιτάω δεν βλέπω κάποια επιπλέον χρέωση. Παρατηρώ πιο προσεκτικά βλέπω το πάγιο (ονομαστικό) εκτοξεύτηκε στα 62,25€ από 57,92€. Δηλαδή από 13,64€ στα 14,67€ για το Vodafone Red Unlimited Int. 

Υποτίθεται είμαι στον 10ο μήνα δέσμευσης

7 ώρες πριν, user. said:

Εκδόθηκε λογαριασμός αυξημένος, κοιτάω δεν βλέπω κάποια επιπλέον χρέωση. Παρατηρώ πιο προσεκτικά βλέπω το πάγιο (ονομαστικό) εκτοξεύτηκε στα 62,25€ από 57,92€. Δηλαδή από 13,64€ στα 14,67€ για το Vodafone Red Unlimited Int. 

Υποτίθεται είμαι στον 10ο μήνα δέσμευσης

Όντως υπήρχε αύξηση στα ονομαστικά πάγια, όμως όσο είσαι σε δέσμευση δε σε επηρεάζει. Κάτι κάνανε λάθος συστημικά