Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

35 minutes ago, makap said:

Από το ΦΕΒ 25 πήγα 2 κινητά στη Voda και ενώ είχα volte κλπ στη Nova δεν έχουν ενεργοποιηθεί στη Voda.

Δεν βρήκα κάτι σχετικό στο myvodafone. Πως φίνεται αυτό?

Δεν φαίνεται στη Vodafone.. Μίλα μέσω Τσατ να μη χρεωθείς αλλά δεν έχει το σηματάκι πάνω

39 minutes ago, makap said:

Από το ΦΕΒ 25 πήγα 2 κινητά στη Voda και ενώ είχα volte κλπ στη Nova δεν έχουν ενεργοποιηθεί στη Voda.

Δεν βρήκα κάτι σχετικό στο myvodafone. Πως φίνεται αυτό?

Η Vodafone δεν δείχνει το εικονίδιο VoLTE και ανοιχτό να είναι. Απλά άνοιξε δεδομένα πάρε ένα τηλέφωνο οποιονδήποτε εάν μείνει 4G/5G είναι ανοιχτό. 

37 minutes ago, p_k said:

Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών 

Δεν μπορούν να κάνουν από εκεί ενεργοποίηση τους είχα ρωτήσει πιο παλιά, ανοίγουν όλα αυτόματα εφόσον συνδεθεί με συμβατή συσκευή 🙂 δε ξέρω άμα εχει αλλάξει κάτι μετά από κάποιους μήνες.

Καλημέρα καλη εβδομάδα με υγεία. 

Μετατροπή Cu σε Vodafone red 3 με διπλάσια giga λόγο και αλλού συμβόλαιου και δώρο 100 giga giga για ένα χρόνο στα 10.80€ αυτό για την μητέρα μου για να μην βάζω κάρτες κάθε μήνα και μπορεί να το ξεχάσω. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

9 minutes ago, Antonio21 said:

Μετατροπή Cu σε Vodafone red 3 με διπλάσια giga λόγο και αλλού συμβόλαιου και δώρο 100 giga giga για ένα χρόνο στα 10.80€ αυτό για την μητέρα μου για να μην βάζω κάρτες κάθε μήνα και μπορεί να το ξεχάσω. 

Δυνατή τιμή!!! 

1 ώρα πριν, Antonio21 said:

τις δίνουν ακόμα αυτές τις προσφορές; Πολύ ευχάριστο.

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON.

Είχε καλές προσφορές αλλά ήθελα κάτι οικονομικό.

Επίσης ρώτησα για το έως 1.50€ και μου ανέφερε ότι ίσως το καταργήσουν και κάνουν κάτι άλλο σαν χρέωση με τον πληθωρισμό. 

Just now, Antonio21 said:

Είχε καλές προσφορές αλλά ήθελα κάτι οικονομικό.

Επίσης ρώτησα για το έως 1.50€ και μου ανέφερε ότι ίσως το καταργήσουν και κάνουν κάτι άλλο σαν χρέωση με τον πληθωρισμό. 

Ενδιαφέρον!!!Για να δούμε 

7 ώρες πριν, Antonio21 said:

Πολύ καλή τιμή και λιγότερα λεφτά απο τα 13€ ελάχιστη ανανέωση που ζητάει η καρτοκινητή.

Καλησπέρα σας μια διόρθωση να κάνω γιατί σήμερα εκδόθηκε και ο πρώτος λογαριασμός.

Τα 100 giga είναι δώρο για 6 μήνες όχι για ένα Χρόνο που σας έγραψα στην αρχη. 

22 minutes ago, Antonio21 said:

Καλησπέρα σας μια διόρθωση να κάνω γιατί σήμερα εκδόθηκε και ο πρώτος λογαριασμός.

Τα 100 giga είναι δώρο για 6 μήνες όχι για ένα Χρόνο που σας έγραψα στην αρχη. 

Ναι το είδα και γω ότι το διαφημίζουν σαν 6μηνο..καλοδεχουμενο παρολαυτα κάθε δώρο,ειδικά τώρα καλοκαίρι. 

20 minutes ago, georgemv said:

Πήρε το μάτι μου προσφορά το Unlimited Int στα 17 Ευρώ και κάτι σεντς σε γνωστό. Λουκούμι.

Αυτή την εποχή η Vodafone νομίζω έχει τις καλύτερες προσφορές για unlimited με διαφορά. 

Αν έχεις και σταθερό πέφτει γύρω στα 14 και κάτι. Για τα χρήματα του είναι μια χαρά.

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON.

Αν έχετε συμβόλαιο vf, αξίζει να κάνετε μια κίνηση για να φύγετε και να πάρετε το πρόγραμμα Unlimited Int στις παρακάτω τιμές. Ζητήστε και 4 πάγια δώρο, θα σας τα δώσουν. 

IMG_1260.jpeg

5 ώρες πριν, CaptainNickGR said:

Αν έχετε συμβόλαιο vf, αξίζει να κάνετε μια κίνηση για να φύγετε και να πάρετε το πρόγραμμα Unlimited Int στις παρακάτω τιμές. Ζητήστε και 4 πάγια δώρο, θα σας τα δώσουν. 

IMG_1260.jpeg

Με τέτοια τιμή, αξίζει και να πληρώσω  ρήτρα στον ΟΤΕ. Αλλά δυστυχώς δεν με καλύπτει, το σήμα.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

2 ώρες πριν, MIKU said:

Με τέτοια τιμή, αξίζει και να πληρώσω  ρήτρα στον ΟΤΕ. Αλλά δυστυχώς δεν με καλύπτει, το σήμα.

Αν δεν σε καλύπτει το σήμα δεν έχει νόημα και δωρεάν να το δίνουν...17.30€ μου το δώσανε εμένα σε φορητοτητα προς Whats up,τους ξαναπήρα μετά από λίγες μέρες να γυρίσω πίσω βγήκε ένας άλλος υπάλληλος μου είπε ότι η τάδε συνάδελφος που είχε αναλάβει την υπόθεση σας είναι σε άδεια αυτή την εβδομάδα,είπα ότι θέλω να γυρίσω κλπ και δεν με κάλυψε η προσφορά αν γίνεται κάτι καλύτερο μπιρι μπιρι και μου είπε 15.80€.Ελπιζω να ξεκουραστηκε αυτή η κυρία και να μπορεί και αυτή τώρα να κατέβει λίγο παρακάτω σε τιμές 😁

Έκανα αίτηση για vodafone home triple play 100. Χθες παρέλαβα το ρουτερ και μου ήρθε sms "EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EMΠIΣTOΣYNH. EXEI OΛOKΛHPΩΘEI O EΛEΓXOΣ THΣ AITHΣHΣ ΣAΣ ΓIA TON APIΘMO 210xxxxxxx KAI EXEI ΠPOΩΘHΘEI ΣTIΣ 12/05/2025 ΓIA YΛOΠOIHΣH. MΠOPEITE NA ΠAPAKOΛOYΘEITE EYKOΛA, ΓPHΓOPA KAI ΣE ΠPAΓMATIKO XPONO THN EΞEΛIΞH THΣ AITHΣHΣ ΠATΩNTAΣ EΔΩ: http://www.vodafone.gr/xxxxxxxx EYXAPIΣTOYME 

Όταν πατάω στο λινκ μου εμφανίζει το εξής: 

"Δυστυχώς, κατά τη διαδικασία ενεργοποίησης της σύνδεσής σου προέκυψε ένα θέμα που επηρεάζει την ολοκλήρωση της.
Ο πάροχος πρόσβασης απέρριψε το αίτημά σου για σύνδεση.

Θα σε καλέσουμε στο κινητό επικοινωνίας που μας έχεις δώσει για να σου παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να σε βοηθήσουμε να βρείς λύση."

Γιατί έχει γίνει αυτό;; τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;; 

2 ώρες πριν, thansof_7 said:

Έκανα αίτηση για vodafone home triple play 100. Χθες παρέλαβα το ρουτερ και μου ήρθε sms "EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EMΠIΣTOΣYNH. EXEI OΛOKΛHPΩΘEI O EΛEΓXOΣ THΣ AITHΣHΣ ΣAΣ ΓIA TON APIΘMO 210xxxxxxx KAI EXEI ΠPOΩΘHΘEI ΣTIΣ 12/05/2025 ΓIA YΛOΠOIHΣH. MΠOPEITE NA ΠAPAKOΛOYΘEITE EYKOΛA, ΓPHΓOPA KAI ΣE ΠPAΓMATIKO XPONO THN EΞEΛIΞH THΣ AITHΣHΣ ΠATΩNTAΣ EΔΩ: http://www.vodafone.gr/xxxxxxxx EYXAPIΣTOYME 

Όταν πατάω στο λινκ μου εμφανίζει το εξής: 

"Δυστυχώς, κατά τη διαδικασία ενεργοποίησης της σύνδεσής σου προέκυψε ένα θέμα που επηρεάζει την ολοκλήρωση της.
Ο πάροχος πρόσβασης απέρριψε το αίτημά σου για σύνδεση.

Θα σε καλέσουμε στο κινητό επικοινωνίας που μας έχεις δώσει για να σου παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να σε βοηθήσουμε να βρείς λύση."

Γιατί έχει γίνει αυτό;; τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;; 

Κάτι παίχτηκε με την αίτηση σου - αιτηση φορητότητας προς τον πάροχο που ήσουν για να πας στην  vf.
Τώρα η δεν στείλανε αυτοι σωστά δικαιολογητικά... λογικά θα σε ενημερώσει η vf τι πήγε στραβα.

Θυμάται κάποιος ποιο είναι το τηλέφωνο που κάνουμε για τεχνικά ζητήματα που είναι δωρεάν;; 

5 minutes ago, thansof_7 said:

Θυμάται κάποιος ποιο είναι το τηλέφωνο που κάνουμε για τεχνικά ζητήματα που είναι δωρεάν;; 

13840

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

On 14/5/2025 at 1:35 ΜΜ, CaptainNickGR said:

IMG_1260.jpeg

Γίνεται να κάνουμε αίτηση για φορητότητα και αν δε μας το δώσουν να την ακυρώσουμε;

2 ώρες πριν, akis8607 said:

Γίνεται να κάνουμε αίτηση για φορητότητα και αν δε μας το δώσουν να την ακυρώσουμε;

Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, δηλαδή να προχωρήσεις την φορητότητα είτε να μείνεις στο δίκτυο της Vodafone. Πάντως ότι κίνηση και αν κάνεις, να την κάνεις μέσω τηλεφώνου γιατί από κατάστημα η φορητότητα θα πρέπει να ολοκληρωθεί.

Edited by CaptainNickGR

3 minutes ago, CaptainNickGR said:

Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, δηλαδή να προχωρήσεις την φορητότητα είτε να μείνεις στο δίκτυο της Vodafone. Πάντως ότι κίνηση να την κάνεις μέσω τηλεφώνου γιατί από κατάστημα η φορητότητα θα πρέπει να ολοκληρωθεί.

Σκεφτόμουν να το κάνω με cosmote neo

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιο φθηνό πρόγραμμα που να δίνει 200-300' λεπτά προς όλους και 100-150giga internet? Θέλω να πάρω όσο ποιο φθηνό πρόγραμμα με την vodafone και να ξενοιασω για 2 χρόνια. Έχουμε κάποιο τηλέφωνο για προσφορές; Ευχαριστώ