Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην προσφορά του RED 3GB με τα 8,77, έσκασε η προσαύξηση λόγω πληθωρισμού ακριβώς 1,5€, δηλαδή το μέγιστο. Αυτό είναι 17,1% αύξηση. 

Αν χρησιμοποιούσαμε τη μέθοδο του ΔΤΚ που κάνουν οι άλλες εταιρίες, θα είχαμε αύξηση 2,54%… 

• Απαντήσεις 23,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

3 minutes ago, paanos said:

Στην προσφορά του RED 3GB με τα 8,77, έσκασε η προσαύξηση λόγω πληθωρισμού ακριβώς 1,5€, δηλαδή το μέγιστο. Αυτό είναι 17,1% αύξηση. 

Αν χρησιμοποιούσαμε τη μέθοδο του ΔΤΚ που κάνουν οι άλλες εταιρίες, θα είχαμε αύξηση 2,54%… 

Καλο είναι να μιλήσεις μαζί τους να σου πούνε ακριβώς πως γίνεται η όλη αυτή μέθοδος και πιστεύω κάτι θα έχουν να σου πούνε.

5 minutes ago, George6633 said:

Καλο είναι να μιλήσεις μαζί τους να σου πούνε ακριβώς πως γίνεται η όλη αυτή μέθοδος και πιστεύω κάτι θα έχουν να σου πούνε.

Δεν είναι κάτι που ανακοινώνουν. Το πόσο αυτό της προσαύξησης λένε ότι είναι λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου. Δε μπορώ να τους πω κάτι, δεν είναι πχ επενδυτικό που πάω στην Τράπεζα και τους ζητάω να μου δείξουν που επένδυσαν 😛

1 minute ago, paanos said:

Δεν είναι κάτι που ανακοινώνουν. Το πόσο αυτό της προσαύξησης λένε ότι είναι λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου. Δε μπορώ να τους πω κάτι, δεν είναι πχ επενδυτικό που πάω στην Τράπεζα και τους ζητάω να μου δείξουν που επένδυσαν 😛

Εννοώ προσωπικά για τη δική σου σύνδεση αν είναι σωστή η αύξηση ή έχει γίνει κάποιο λάθος...προφανώς δεν θα σου πούνε που επενδύουν παρά μόνο το βλέπουμε στην καθημερινότητα. 

Εγώ θα κάνω μία προσπάθεια αλλά δεν θα γίνει κάτι, για το λόγο που σου είπα, ότι ισχυρίζονται πως αφορά και επενδύσεις δικτύου. Απλώς το αναφέρω εδώ γιατί όταν άρχισε να επιβάλλεται αυτό το τέλος πρώτα από την αγαπητή Vodafone, όλοι εστιάζαμε στο μέγιστο που είναι 1,5 ευρώ αντί για 3€ στις άλλες εταιρείες όμως κανένας δεν είχε δώσει σημασία στον τρόπο υπολογισμού του. Σιγά σιγά βλέπουμε τα αποτελέσματα που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται πάνω από χρόνο και στη σταθερή… Και πόση σημασία έχουν αυτά που υπογράφουμε…

2 ώρες πριν, elkons said:

Καλημέρα στην όμορφη παρέα της βοντανοντ.

Πήραν τον πατέρα μου στις 20/4 για να μετατρέψει το CU σε συμβόλαιο Vodafone με όλα απεριόριστα 21€.

Φυσικά ο πατέρας μου ως βονταφονάκιας μέχρι το κόκαλο δέχτηκε. 

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε κάποια εξέλιξη ούτε μήνυμα ήρθε ούτε τίποτα. Καμιά ιδέα;

Βέβαια με τις προσφορές του CU πιο φθηνα θα του έβγαινε.
Εντάξει αυτό ειναι για 2 χρόνια και η προσφορά του CU για 1 χρόνο αλλά  όλο και κάτι βγάζουν. Ο πατέρας σου κάνει τοσα πολλά τηλέφωνα και χρησιμοποιεί τόσα πολλά δεδομένα που θέλει κάθε μήνα απεριόριστα συνέχεια; Το λέω γιατι αυτό που μας ρίχνουν το τυράκι ότι εντάξει τώρα δίνεις 14-18€ το μήνα αλλά μπορείς να δίνεις 21€ και να μην ασχοληθείς για 24 μήνες είναι μια άλλη μορφή κακού καταναλωτισμού.

ΥΓ. Ο πατερας μου ειναι στην Vodafone από το 1991 (panafon του Κοκκαλη τότε). Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ποτέ.

Edited by opmgls

1 minute ago, opmgls said:

Βέβαια με τις προσφορές του CU πιο φθηνα θα του έβγαινε.
Εντάξει αυτό ειναι για 2 χρόνια και η προσφορά του CU για 1 χρόνο αλλά  όλο και κάτι βγάζουν. Ο πατέρας σου κάνει τοσα πολλά τηλέφωνα και χρησιμοποιεί τόσα πολλά δεδομένα που θέλει κάθε μήνα απεριόριστα συνέχεια; Το λέω γιατι αυτό που μας ρίχνουν το τυράκι ότι εντάξει τώρα δίνεις 14-18€ το μήνα αλλά μπορείς να δίνεις 21€ και να μην ασχοληθείς για 24 μήνες είναι μια άλλη μορφή κακού καταναλωτισμού.

ΥΓ. Ο πατερας ειναι στην Vodafone από το 1991 (panafon του Κοκκαλη τότε). Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ποτέ.

Οριακά μόνο για την ανανέωση υπολοίπου μπαίνει MyCU,δεν ασχολείται καθόλου ούτως ή άλλως, χρειαζόταν το συμβόλαιο. 

Έχει 2 καρτο Vodafone και Cosmote, η Cosmote για το χωριό συνήθως όταν πάει και τα 2 νούμερα είναι πάρα πολύ παλιά δε θέλει να κόψει κανένα. Απλά είναι βονταφονακιας από παλιά. Τώρα ανέβηκα στο διαμέρισμα θα πάρουμε την εξυπηρέτηση.

Ο Tobi με βασάνισε.

Εχει θέμα και σε εσάς το πεδίο «Πληρωμή εδώ» στην αρχική του My Vodafone App στο iOS? Το πατάω για πληρωμή και μου λέει να συνδεθώ με κωδικούς πρόσβασης ενώ έχω συνδεθεί ήδη με αυτόν τον τρόπο, και το καλύτερο είναι πως βγάζει το ποσό πληρωμής ενώ το πληρώσει μέσω του site. 

Edited by CaptainNickGR

1 ώρα πριν, paanos said:

Κανονικά μου εμφανίζει την οθόνη εισαγωγής ποσού εμένα. 

όλα καλά, απλά ήθελε να διαγράψω τον λογαριασμό μου και να ξανά κάνω εγγραφή.

7 ώρες πριν, elkons said:

Οριακά μόνο για την ανανέωση υπολοίπου μπαίνει MyCU,δεν ασχολείται καθόλου ούτως ή άλλως, χρειαζόταν το συμβόλαιο. 

Έχει 2 καρτο Vodafone και Cosmote, η Cosmote για το χωριό συνήθως όταν πάει και τα 2 νούμερα είναι πάρα πολύ παλιά δε θέλει να κόψει κανένα. Απλά είναι βονταφονακιας από παλιά. Τώρα ανέβηκα στο διαμέρισμα θα πάρουμε την εξυπηρέτηση.

Ο Tobi με βασάνισε.

Βρήκατε λύση;Όλα καλά; 

18 ώρες πριν, elkons said:

Καλημέρα στην όμορφη παρέα της βοντανοντ.

Πήραν τον πατέρα μου στις 20/4 για να μετατρέψει το CU σε συμβόλαιο Vodafone με όλα απεριόριστα 21€.

Φυσικά ο πατέρας μου ως βονταφονάκιας μέχρι το κόκαλο δέχτηκε. 

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε κάποια εξέλιξη ούτε μήνυμα ήρθε ούτε τίποτα. Καμιά ιδέα;

Κλασικά παίρνεις τηλέφωνο στο τμήμα διακοπών - φορητοτητας και τους λες τι γίνεται netflix βλέπετε και ξεχαστήκατε 🤣 

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

Πήρα ναι αφού μου έβγαλε τη πίστη ο Tobi. Μας είπαν δεν υπάρχει πλέον αυτή η προσφορά στη γραμμή του ούτε προχώρησε. Η υπάλληλος δε λέω συνεννόηση γίνεται, δε φταίει άλλωστε αυτή. Θα ξανά καλέσουν τις επόμενες ημέρες για νεα προσφορά.

18 ώρες πριν, paanos said:

Παραμένει μέτρια τιμή στα 10, αλλά οκ, χτυπάει άσχημα το +17,1% σε μια μέρα.

Αξιοποίησαν το μέγιστο που μπορούσαν δηλαδή...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

1 hour ago, elkons said:

Πήρα ναι αφού μου έβγαλε τη πίστη ο Tobi. Μας είπαν δεν υπάρχει πλέον αυτή η προσφορά στη γραμμή του ούτε προχώρησε. Η υπάλληλος δε λέω συνεννόηση γίνεται, δε φταίει άλλωστε αυτή. Θα ξανά καλέσουν τις επόμενες ημέρες για νεα προσφορά.

Περίεργο.. Πως γίνεται να τον καλέσαν για μια προσφορά να τη δέχτηκε αμέσως και να μην την πέρασαν ποτέ στη γραμμή;Τι μπέρδεμα έγινε... 

1 minute ago, George6633 said:

Περίεργο.. Πως γίνεται να τον καλέσαν για μια προσφορά να τη δέχτηκε αμέσως και να μην την πέρασαν ποτέ στη γραμμή;Τι μπέρδεμα έγινε... 

Ίσως έληγε δε ξέρω. Ευκαιρία μήπως δώσουν κάτι καλύτερο 

5 ώρες πριν, elkons said:

Ίσως έληγε δε ξέρω. Ευκαιρία μήπως δώσουν κάτι καλύτερο 

Πέρυσι για μετατροπή το έδωσαν 16€ για το unlimited. 

Μετά τον χρόνο έπεσε και το + 1.50€ τώρα είναι πιο ακριβό. 

Screenshot_20250425_194214_My Vodafone.jpg

Edited by Antonio21

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

On 24/4/2025 at 7:14 ΜΜ, paanos said:

Εγώ θα κάνω μία προσπάθεια αλλά δεν θα γίνει κάτι, για το λόγο που σου είπα, ότι ισχυρίζονται πως αφορά και επενδύσεις δικτύου. Απλώς το αναφέρω εδώ γιατί όταν άρχισε να επιβάλλεται αυτό το τέλος πρώτα από την αγαπητή Vodafone, όλοι εστιάζαμε στο μέγιστο που είναι 1,5 ευρώ αντί για 3€ στις άλλες εταιρείες όμως κανένας δεν είχε δώσει σημασία στον τρόπο υπολογισμού του. Σιγά σιγά βλέπουμε τα αποτελέσματα που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται πάνω από χρόνο και στη σταθερή… Και πόση σημασία έχουν αυτά που υπογράφουμε…

Καλό θα ήταν γραπτώς. 

14 ώρες πριν, Antonio21 said:

Πέρυσι για μετατροπή το έδωσαν 16€ για το unlimited. 

Μετά τον χρόνο έπεσε και το + 1.50€ τώρα είναι πιο ακριβό. 

Screenshot_20250425_194214_My Vodafone.jpg

Αναρωτιέμαι απο περιέργεια πόσο να το δίνει η Telekom για αλλαγή παρόχου..Εντάξει οι τιμές που δίνει η Vodafone είναι κορυφή!Αν δεν υπήρχε και το +1.50€ θα ήταν ότι καλύτερο αλλά εντάξει πάλι εξαιρετικά είναι για unlimited.

@cmvr με τόσα που τους έχεις δώσει όταν πρωτοβγήκε έπρεπε να σου κάνουν τουλάχιστον ένα χρόνο δώρο το unlimited ή έστω μια συμβολική τιμή. 

Edited by George6633

11 ώρες πριν, George6633 said:

Αναρωτιέμαι απο περιέργεια πόσο να το δίνει η Telekom για αλλαγή παρόχου..Εντάξει οι τιμές που δίνει η Vodafone είναι κορυφή!Αν δεν υπήρχε και το +1.50€ θα ήταν ότι καλύτερο αλλά εντάξει πάλι εξαιρετικά είναι για unlimited.

Εμένα πάντως το unlimited η Cosmote μου το έχει δώσει στα 14,79 αλλά σε συνδυασμό με το σταθερό

Just now, AlexM2 said:

Εμένα πάντως το unlimited η Cosmote μου το έχει δώσει στα 14,79 αλλά σε συνδυασμό με το σταθερό

Ήσουν από τους ελάχιστους τυχερούς που κάνει τέτοια κόλπα. Μακάρι να έβρισκα ένα τέτοιο 😀