Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

35 minutes ago, zerokill said:

Του πεθερου μου λόγω αιμοκαθαρσεων και χρονιων προβληματων υγειας ειχα παρει το νουμερο του στο δικο μου το ονομα ωστε να το πληρωνω και να μην χρειαζεται να ασχολειται ποτε με αυτο. Συγχωρεθηκε προσφατα και το νουμερο του πλεον θα ειναι ανενεργο και αχρειαστο.Δεν εχει καποιο μεγαλο παγιο μολις 15 ευρω τον μηνα  και υπολοιπο κανα 9μηνο  ακομα μεχρι την ληξη του,
Μπορει να διακοπει οριστικα και ας χαθει το νουμερο χωρις πεναλτι ? γιατι μου ειχαν πει αν κοπει το νουμερο εντελως μπορει και να μην υπαρχει πεναλτι  ρητρα πρληρωνεις οταν αποχωρεις προς αλλο δικτυο πριν την ληξη του συμβολαιου.
Ξερει κανεις τι ισχυει ?

Συλλυπητήρια φίλε μου και από μένα. Εύχομαι να βρεθεί λύση, πιστεύω και γω είτε σε συνεννόηση με την εξυπηρέτηση είτε με την εύρεση κακού σημείου σήματος, να μπορέσεις να απαλλάξεις τον αριθμό χωρίς να πληρώσεις ρήτρα. Ίσως με την εξυπηρέτηση να καταθέσεις και κάποια ληξιαρχική πράξη θανάτου, πιστεύω αυτό θα ζητήσουν άμα τους εξηγήσεις την περίπτωση κιόλας 

2 ώρες πριν, zerokill said:

Του πεθερου μου λόγω αιμοκαθαρσεων και χρονιων προβληματων υγειας ειχα παρει το νουμερο του στο δικο μου το ονομα ωστε να το πληρωνω και να μην χρειαζεται να ασχολειται ποτε με αυτο. Συγχωρεθηκε προσφατα και το νουμερο του πλεον θα ειναι ανενεργο και αχρειαστο.Δεν εχει καποιο μεγαλο παγιο μολις 15 ευρω τον μηνα  και υπολοιπο κανα 9μηνο  ακομα μεχρι την ληξη του,
Μπορει να διακοπει οριστικα και ας χαθει το νουμερο χωρις πεναλτι ? γιατι μου ειχαν πει αν κοπει το νουμερο εντελως μπορει και να μην υπαρχει πεναλτι  ρητρα πρληρωνεις οταν αποχωρεις προς αλλο δικτυο πριν την ληξη του συμβολαιου.
Ξερει κανεις τι ισχυει ?

Συλλυπητήρια, απο οτι είδα οι συμφορουμητες έδωσαν απαντήσεις, οπότε και εγω με τη σειρά μου, συλλυπητήρια, ζωή σε λόγου σας.

Edited by Gv2008

6 ώρες πριν, zerokill said:

Ξερει κανεις τι ισχυει ?

Όπως σου είπαν τα παιδιά μπορείς να μιλήσεις σε πρώτο στάδιο στην εξυπηρέτηση να τους εξηγήσεις ίσως μπει κάποιος φιλότιμος /η και καταλάβει τη κατάσταση και σας αφήσει..εάν όχι υπάρχει και η εναλλακτική με το σήμα απλώς θα σου πουν μπορείς να πας σε άλλο παροχο χωρίς ρήτρα, για κατάργηση δε ξέρω αν γίνεται με αυτό ίσως τη ζητάς αφού σημειωθεί στη καρτέλα ατελώς διακοπή. 

Συλλυπητήρια και αἰωνία ἡ μνήμη 🙂

On 28/1/2025 at 5:25 ΜΜ, ffc said:

Την αυξηση του μέχρι 1.5 ευρώ μετά τους 12 μήνες το γνωριζες προφανώς εφόσον διάβασες και υπέγραψες το συμβόλαιο.

Αν κάνεις φορητότητα και για κάποιο λόγο δεν σε καλύψει η αντιπροσφορά, ξέρεις οτι θα πληρώσεις πέναλτυ πρόωρης αποχώρησης.

Και εγω εχω 100αρα με 20,16 και 16.90 στο κινητό όλα απεριοριστα.

Λήγουν τον Νοεμβριο το συμβόλαιο και τότε θα παίξω το χαρτί της φορητότητας αν δω ότι δεν μου κάνουν ανανέωση στην ίδια τιμή.

Αν αποφασίσεις να το προχωρήσεις πάντως, ενημερωσε μας για την εξέλιξη.

Σωστά αλλά έγραφε μέχρι 1,5 ευρώ.Δεν περίμενα ότι θα το επιβάλλουν και στις 6 συνδέσεις.

2 ώρες πριν, boban3 said:

Σωστά αλλά έγραφε μέχρι 1,5 ευρώ.Δεν περίμενα ότι θα το επιβάλλουν και στις 6 συνδέσεις.

Αν δεν στο είχαν αναφέρει ότι αφορά και τις 6 συνδέσεις τότε κατανοητη η αντίδραση σου.

Εμένα μου είχαν πει ξεκάθαρα ότι τόσο στο σταθερό αλλά και στο κινητό θα γίνει αύξηση μέχρι 1.5 ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές συμβολαίων που έχω ήταν πολύ φθηνές και δεν με ενόχλησε αυτή η αύξηση.

Την ίδια αύξηση την κάνει και η Cosmote μετά τον πρώτο χρόνο και υποθέτω και η Nova.

Η Nova όχι.

Η Cosmote σε κάποια (λίγα) συμβόλαια έχει πολύ χαμηλές τιμές για κάποιους μήνες και μετά κάνει αισθητή αύξηση. Ο κανόνας όμως είναι οι σταθερές τιμές.

Ακόμα και η Vodafone σε κάποια συμβόλαια τελικά δεν βάζει το 1,5€, παρότι υπάρχει ο όρος.

On 29/1/2025 at 9:07 ΜΜ, Gv2008 said:

Συλλυπητήρια, απο οτι είδα οι συμφορουμητες έδωσαν απαντήσεις, οπότε και εγω με τη σειρά μου, συλλυπητήρια, ζωή σε λόγου σας.

20 ώρες πριν, Arinos said:

Συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη.

20 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Συλλυπητήρια. Να ζήσετε να το θυμάστε 

20 ώρες πριν, elkons said:

Όπως σου είπαν τα παιδιά μπορείς να μιλήσεις σε πρώτο στάδιο στην εξυπηρέτηση να τους εξηγήσεις ίσως μπει κάποιος φιλότιμος /η και καταλάβει τη κατάσταση και σας αφήσει..εάν όχι υπάρχει και η εναλλακτική με το σήμα απλώς θα σου πουν μπορείς να πας σε άλλο παροχο χωρίς ρήτρα, για κατάργηση δε ξέρω αν γίνεται με αυτό ίσως τη ζητάς αφού σημειωθεί στη καρτέλα ατελώς διακοπή. 

Συλλυπητήρια και αἰωνία ἡ μνήμη 🙂

Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Έκανα φορητότητα σήμερα στη Voda 2 κινητά στο πρόγραμμα RED 3 GB (απερ+ 6000 sms + 6 GB) με 13,39€.

Περισσότερα από το πρόγραμμα των 2 GB που είχα στη Nova και λιγότερο μηνιαίο από αυτό που θα πλήρωνα από τη ΔΕ 3/2.

11 minutes ago, makap said:

Έκανα φορητότητα σήμερα στη Voda 2 κινητά στο πρόγραμμα RED 3 GB (απερ+ 6000 sms + 6 GB) με 13,39€.

Περισσότερα από το πρόγραμμα των 2 GB που είχα στη Nova και λιγότερο μηνιαίο από αυτό που θα πλήρωνα από τη ΔΕ 3/2.

Ωραίος. Άμα τους πήγαινες και κάποιο σταθερό σου, θα το έπαιρνες και πιο "χώμα" πιστεύω την τιμή στο μεταξύ. Μπορεί ίσως να το προσθέσεις μελλοντικά και να αναπροσαρμοστεί πιστεύω κιόλας. 

19 minutes ago, johnny_htc said:

Ωραίος. Άμα τους πήγαινες και κάποιο σταθερό σου, θα το έπαιρνες και πιο "χώμα" πιστεύω την τιμή στο μεταξύ. Μπορεί ίσως να το προσθέσεις μελλοντικά και να αναπροσαρμοστεί πιστεύω κιόλας. 

1) Δεν ήθελα να σπάσω το συμβόλαιο που λήγει 15/4/25.

2) Είχα πάρει προσφορές για το πακέτο σταθερό+2 κινητά και για το ένα κινητό είναι ίδιο ενώ για το 2ο λίγο μειωμένο. 

Ρώτησα τον υπάλληλο που με εξυπηρέτησε και πρότεινε την παραπάνω λύση που δεν συνδέεται με το σταθερό και θα κανονίσουμε εκπτώσεις στο σταθερό και μάλλον αυξημένη ταχύτητα τότε.

1 minute ago, makap said:

1) Δεν ήθελα να σπάσω το συμβόλαιο που λήγει 15/4/25.

2) Είχα πάρει προσφορές για το πακέτο σταθερό+2 κινητά και για το ένα κινητό είναι ίδιο ενώ για το 2ο λίγο μειωμένο. 

Ρώτησα τον υπάλληλο που με εξυπηρέτησε και πρότεινε την παραπάνω λύση που δεν συνδέεται με το σταθερό και θα κανονίσουμε εκπτώσεις στο σταθερό και μάλλον αυξημένη ταχύτητα τότε.

E αυτό , μελλοντικά, μια χαρά 👌

1 hour ago, makap said:

Έχω απορία εάν σας καλέσει η NOVA για προσφορά να μην φύγετε. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

1 minute ago, Antonio21 said:

Έχω απορία εάν σας καλέσει η NOVA για προσφορά να μην φύγετε. 

Επειδή με ενδιέφερε να μην χρεωθώ από τη Nova με αυξημένο πάγιο κατά 3€, όπως μου έγραψε, πίεσα να γίνει άμεσα η φορητότητα και ο υπάλληλος είπε ότι, αν όχι σήμερα, το αργότερο τη ΔΕ 3/2 θα ενεργοποιούν οι sim.

Αν εξελιχθεί έτσι η διαδικασία, δεν πιστεύω ότι θα πάρει είδηση η Nova. Άλλωστε, έχω απογοητευθεί  από τη στάση τους και θα μεταφέρω και τις υπόλοιπες συνδέσεις που έχω.

On 26/1/2025 at 7:57 ΜΜ, glofiish said:

Ενημέρωσε μας, έτσι για την ιστορία, τι προσφορά σου έκανε η κόκκινη 

On 27/1/2025 at 11:10 ΠΜ, zerokill said:

Εξαιρετική τιμή απο την Πρασινη ακομα και αντιπροσφορα να σου κανανε με 10 ευρω στο unlimited η vf ούτε και εγώ θα γύριζα.
Και για μένα έχει τελειώσει η κόκκινη το σήμα της πλεον δεν εξυπηρετεί πουθενά.

On 27/1/2025 at 3:06 ΜΜ, zannakis said:

Της μητέρας μου καρτοπρογραμμα  με 7GB ξεκίνησε 13,5 πέρασε το 12μηνο πήγαμε 15 ήρθε η ωρα της ανανέωσης 17,83 τους πηρα τηλέφωνο τίποτα αυτη είναι η τιμή φευγω cosmote με 5GB στα 12,5€ τότε θυμήθηκε να μου κάνει προσφορά 10GB 10.3€ αλλά επειδή πηρα να ακυρώσω την κοσμοτε μου εκανε +1GB kai 50€ επιταγη στο γερμανο ξανα πήρα στη κοκκινη και τελικά εκλεισα 20GB 3μηνες δώρο τα παγια και 100€ δωροεπιταγή απο vodafone η public στα 12€ 

*η τιμή για το cosmote 5GB ηταν 10.5 λόγου σταθερου επειδή θα κουμπωνε σε υπάρχων cosmote one

On 27/1/2025 at 12:56 ΠΜ, Antonio21 said:

Όταν πρώτα ο Θεός μπείτε στο δίκτυο της Cosmote σταθερό + Κινητό, μπορείτε να βάλετε άλλο ένα συμβόλαιο για παράδειγμα φίλου σας (δεν χρειάζετε να είναι στο ίδιο αφμ) στον συνδυασμό cosmote one και θα έχετε 5% έκπτωση επιπλέον στο πάγιο σας. 

Λοιπον παιδια, εγινε ενα απροοπτο.

Ενεργοποιηθηκε μεσα στην βδομαδα η συνδεση μου στην πρασινη, γεματος χαρα αλλαζω καρτα, και τι να δω ?

Σημα καπουτ, η για να ειμαι σωστος, ειχα σημα 1 εως 2 "κουτακια" μεσα στο σπιτι μου. Επαθα ενα σοκ αλλα νομιζα οτι επειδη ειχε γινει εκεινη την μερα η ενεργοποιηση μπορει και να αλλαζε η κατασταση την επομενη μερα (αστειος ειμαι, αλλα δεν μπορουσα να χωνεψω οτι πρωτα δεν τσεκαρα αν στην περιοχη μου ειχα την σωστη καλυψη, αλλα εν ετη 25 που να φανταστω? Επισης ταχυτητες ιντερνετ 1-2 mb/s down 1 up, εβγαλα αφρους)

Μην τα πολυλογω ανθρακας ο θυσαυρος με την πρασινη, μου ειχαν κανει την ιδια μερα πριν μεταφερθω προταση απο την κοκκινη για να παραμεινω σε αυτους 17 ευρω το unlimited το πετσοκομμενο πλεον που στην ευρωπαικη ενωση εχεις 76 giga με τα 6000 sms και 100ρα με ολα απεριοριστα  στα 18 ευρω + πληρωνουν την ρητρα προωρης αποχωρησης και για κιν και για σταθερο(τα πληρωνω εγω αρχικα, τους στελνω τις αποδειξεις σε ενα μαιλ που μου δωσαν μετα, και θα τα αφαιρουν καθε μηνα απο τους λογαριασμους μου μεχρι να "ισοφαρισω". Στην αρχη τους εριξα ακυρο με την μια, αλλα ευτυχως μου ειχαν δωσει τηλ να παρω σε περιπτωση που αλλαζα γνωμη)

Να σας πω οτι ειμαι ηδη και παλι στην κοκκινη με το κιν. και περιμενω την μεταφορα και του σταθερου μεσα στις μερες. Η διαφορα ειναι η μερα με την νυχτα, φουλ σημα, ταχυτητα σε speedtest 100 και πανω. Ημουν ευχαριστημενος με αυτους, εμενα το "αχτι" μου ηταν με την ανανεωση και με την προσφορα που μου εκαναν οπως σας ανεφερα και παραπανω.

Για να ειμαι δικαιος θα σας πω και την προσφορα που μου εκανε και η πρασινη οταν ελαβε αιτημα φορητοτητας(μιας ημερας πελατης). Εχουμε και λεμε, 14 ευρω το gigamax + 2 παγια δωρο με την προυποθεση οτι θα αφησω και το σταθερο μου σε αυτους, στο προγραμμα που ειχα αιτηθει : 24ρι με απεριοριστα σταθερα, 500 κιν στα 25ευρω.

Η προσφορα αυτη ηταν σουπερ αλλα δυστυχως οπως τους ειπα δεν με καλυπτει το σημα τους.

Λεγοντας τους δε οτι δεν εχω σημα, παραξενευτηκε κιολας η τυπισσα απο το call center και μου ελεγε "αποκλειεται να μην εχεται σημα με εμας, ειμαστε η νουμερο ενα εταιρια" και κατι τετοιες παπαντζες , ωπα μανιτσαμ χαλαρωσε λιγο,  ουτε δικια σου να ταν  η εταιρια 🤣

Μου προτεινει μαλιστα το wifi calling που της εξηγησα ευγενικα οτι αυτο δεν ειναι λυση για εμενα, και σε πειριπτωση που δεν εχω ενα ρουτερ διπλα μου πως θα εχω τηλ της λεω? Οπως επισης το θεμα με την ταχυτητα που ειναι χαμηλη τι θα κανω ?

Και μου απανταει το υπερτατο: "αν θα εχετε wifi calling αυτοματα θα ανεβει και η ταχυτητα του ιντερνετ . Οσο για το τηλ που ειπατε, . ε... ενταξει παντου υπαρχει σημα wifi 😍 "

χαχαχαχαχαχαχα δεν αντεχω ρε φιλε, μα καλα τι μπουμπουκια βαζουν στις πωλησεις? τουλαχιστον ας τους μαθουν ενα δυο τεχνικα πραγματα να μην γινονται ετσι ρομπα ολοκληρη εταιρια.

Την τρολαρα λιγο, βασικα παααρα πολυ γιατι  δεν μπορουσα με τις ανοησιες που ακουγα, νευριασε και μου το εκλεισε στα μουτρα η γλυκουλα..

Αυτα, αυτα  ειπα να μην μακρυγορισω, αλλα δεν αντεξα.

Φορητοτητα καθε 2 χρονια λοιπον μπας και βαλουν μυαλο.

Φιλια σε ολους καλο σκ.

Edited by ny_city

1 hour ago, ny_city said:

Λοιπον παιδια, εγινε ενα απροοπτο.

Ενεργοποιηθηκε μεσα στην βδομαδα η συνδεση μου στην πρασινη, γεματος χαρα αλλαζω καρτα, και τι να δω ?

Σημα καπουτ, η για να ειμαι σωστος, ειχα σημα 1 εως 2 "κουτακια" μεσα στο σπιτι μου. Επαθα ενα σοκ αλλα νομιζα οτι επειδη ειχε γινει εκεινη την μερα η ενεργοποιηση μπορει και να αλλαζε η κατασταση την επομενη μερα (αστειος ειμαι, αλλα δεν μπορουσα να χωνεψω οτι πρωτα δεν τσεκαρα αν στην περιοχη μου ειχα την σωστη καλυψη, αλλα εν ετη 25 που να φανταστω? Επισης ταχυτητες ιντερνετ 1-2 mb/s down 1 up, εβγαλα αφρους)

Μην τα πολυλογω ανθρακας ο θυσαυρος με την πρασινη, μου ειχαν κανει την ιδια μερα πριν μεταφερθω προταση απο την κοκκινη για να παραμεινω σε αυτους 17 ευρω το unlimited το πετσοκομμενο πλεον που στην ευρωπαικη ενωση εχεις 76 giga με τα 6000 sms και 100ρα με ολα απεριοριστα  στα 18 ευρω + πληρωνουν την ρητρα προωρης αποχωρησης και για κιν και για σταθερο(τα πληρωνω εγω αρχικα, τους στελνω τις αποδειξεις σε ενα μαιλ που μου δωσαν μετα, και θα τα αφαιρουν καθε μηνα απο τους λογαριασμους μου μεχρι να "ισοφαρισω". Στην αρχη τους εριξα ακυρο με την μια, αλλα ευτυχως μου ειχαν δωσει τηλ να παρω σε περιπτωση που αλλαζα γνωμη)

Να σας πω οτι ειμαι ηδη και παλι στην κοκκινη με το κιν. και περιμενω την μεταφορα και του σταθερου μεσα στις μερες. Η διαφορα ειναι η μερα με την νυχτα, φουλ σημα, ταχυτητα σε speedtest 100 και πανω. Ημουν ευχαριστημενος με αυτους, εμενα το "αχτι" μου ηταν με την ανανεωση και με την προσφορα που μου εκαναν οπως σας ανεφερα και παραπανω.

Για να ειμαι δικαιος θα σας πω και την προσφορα που μου εκανε και η πρασινη οταν ελαβε αιτημα φορητοτητας(μιας ημερας πελατης). Εχουμε και λεμε, 14 ευρω το gigamax + 2 παγια δωρο με την προυποθεση οτι θα αφησω και το σταθερο μου σε αυτους, στο προγραμμα που ειχα αιτηθει : 24ρι με απεριοριστα σταθερα, 500 κιν στα 25ευρω.

Η προσφορα αυτη ηταν σουπερ αλλα δυστυχως οπως τους ειπα δεν με καλυπτει το σημα τους.

Λεγοντας τους δε οτι δεν εχω σημα, παραξενευτηκε κιολας η τυπισσα απο το call center και μου ελεγε "αποκλειεται να μην εχεται σημα με εμας, ειμαστε η νουμερο ενα εταιρια" και κατι τετοιες παπαντζες , ωπα μανιτσαμ χαλαρωσε λιγο,  ουτε δικια σου να ταν  η εταιρια 🤣

Μου προτεινει μαλιστα το wifi calling που της εξηγησα ευγενικα οτι αυτο δεν ειναι λυση για εμενα, και σε πειριπτωση που δεν εχω ενα ρουτερ διπλα μου πως θα εχω τηλ της λεω? Οπως επισης το θεμα με την ταχυτητα που ειναι χαμηλη τι θα κανω ?

Και μου απανταει το υπερτατο: "αν θα εχετε wifi calling αυτοματα θα ανεβει και η ταχυτητα του ιντερνετ . Οσο για το τηλ που ειπατε, . ε... ενταξει παντου υπαρχει σημα wifi 😍 "

χαχαχαχαχαχαχα δεν αντεχω ρε φιλε, μα καλα τι μπουμπουκια βαζουν στις πωλησεις? τουλαχιστον ας τους μαθουν ενα δυο τεχνικα πραγματα να μην γινονται ετσι ρομπα ολοκληρη εταιρια.

Την τρολαρα λιγο, βασικα παααρα πολυ γιατι  δεν μπορουσα με τις ανοησιες που ακουγα, νευριασε και μου το εκλεισε στα μουτρα η γλυκουλα..

Αυτα, αυτα  ειπα να μην μακρυγορισω, αλλα δεν αντεξα.

Φορητοτητα καθε 2 χρονια λοιπον μπας και βαλουν μυαλο.

Φιλια σε ολους καλο σκ.

Κι εγώ χρόνια στην πράσινη με χάλια σήμα στο σπίτι ,έσωνε την κατάσταση κάπως το wifi calling.Δεν έδινα σημασία, έλεγα αφού δεν πιάνει η πράσινη φαντάσου οι άλλες.Οταν όμως πήγα στην κόκκινη λόγω συγκυρίας είδα άσπρη μέρα στο σήμα,στην ποιότητα κλήσης ακόμα και στην διάρκεια της μπαταρίας . Η φάση είναι ότι στην περιοχή μου η καλύτερη είναι η μαυρη.Εχω πολύ κοντά κεραια.Μιλάμε για Περιστέρι.Γι'αυτό λέμε ότι καλύτερη εταιρία είναι αυτή που εξυπηρετεί τον καθένα στην περιοχή που κινείται.

Edited by glofiish

1 ώρα πριν, ny_city said:

Σημα καπουτ, η για να ειμαι σωστος, ειχα σημα 1 εως 2 "κουτακια" μεσα στο σπιτι μου.

Σπίτι μου εχω σε όλες 1,2 μπάρες οπότε μη σου φαίνεται και περίεργο γιατί καμιά δεν είναι τέλεια στην χωρα μας επειδή δεν έχουμε πυκνό δίκτυο και επίσης η ισχύς είναι χαμηλή.. βέβαια παίζει ρόλο και η ταχύτητα στη περίπτωση σου...χαλια μαύρα 

Έχεις κοντά κεραία με τη Vodafone λογικά, εάν επιτρέπεται πες μας περιοχή να ξέρουμε τι μας περιμένει και εμάς εκεί. 

Επειδή είστε ν1 πες της δε σημαίνει πως έχετε παντού σημα...έχουν κάτι τρύπες πιο μεγάλες και από το μπόι του Νεμπή;)

Η καραμέλα με το WiFi calling όλες τους αντι να δουν το σήμα σου πετάνε ενα Wifi calling είναι πολύ σπαστικό είχα αναφέρει πρόβλημα εν κινήσει κ μ έλεγαν στη Vodafone για Wifi calling και έλεγα στην υπάλληλο αν γίνεται να πάρω το ρουτερ στο αμάξι 😃🤣

Επιπρόσθετα αφού έχουμε πες της παντού σημα Wifi ποιο το νόημα να έχετε πακέτα με απεριόριστα δεδομένα; 😃😃😃

Υ.Γ Η τυπισσα ούτε το ethernet δε ξέρει που μπαίνει..και όχι μόνο αυτό λογικά 🙂

Τι να πούμε...υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις,συμβαίνουν και αυτά δυστυχώς.., είσαι τυχερός που σε καλύπτει η Vodafone τουλάχιστον.

8 ώρες πριν, glofiish said:

Κι εγώ χρόνια στην πράσινη με χάλια σήμα στο σπίτι ,έσωνε την κατάσταση κάπως το wifi calling.Δεν έδινα σημασία, έλεγα αφού δεν πιάνει η πράσινη φαντάσου οι άλλες.Οταν όμως πήγα στην κόκκινη λόγω συγκυρίας είδα άσπρη μέρα στο σήμα,στην ποιότητα κλήσης ακόμα και στην διάρκεια της μπαταρίας . Η φάση είναι ότι στην περιοχή μου η καλύτερη είναι η μαυρη.Εχω πολύ κοντά κεραια.Μιλάμε για Περιστέρι.Γι'αυτό λέμε ότι καλύτερη εταιρία είναι αυτή που εξυπηρετεί τον καθένα στην περιοχή που κινείται.

Στο Περιστέρι σε διάφορα σημεία Vodafone και Nova έχουν καλύτερη κάλυψη. Το μόνο που λείπει είναι να βάλουν Ν78. Η Cosmote υπερτερεί όπου πιάνει σε ταχύτητες καθώς έχει βάλει σε κάποιες N78.

12 minutes ago, mobilegr said:

Στο Περιστέρι σε διάφορα σημεία Vodafone και Nova έχουν καλύτερη κάλυψη. Το μόνο που λείπει είναι να βάλουν Ν78. Η Cosmote υπερτερεί όπου πιάνει σε ταχύτητες καθώς έχει βάλει σε κάποιες N78.

Παιδιά, δεν είναι καλύτερη η κάλυψη όπως το νομίζετε. Άμα γυρίσετε τα κινητά σας σε B20 ονλυ στην Cosmote, και κει παραπάνω σήμα θα δείτε. Δεν παίζει ρόλο στην απόδοση του δικτύου πλέον οι μπάρες του σήματος,γιατι δεν δουλεύει το 4G όπως το gsm ή το 3G, δηλαδή μόνο με μια μπάντα... Εννοείται ότι φυσικά δεν θα παίξει παντού τέλεια και γι αυτό δοκιμάζουμε τα δίκτυα πριν καταλήξουμε 😉😏

Edited by johnny_htc

59 minutes ago, johnny_htc said:

Παιδιά, δεν είναι καλύτερη η κάλυψη όπως το νομίζετε. Άμα γυρίσετε τα κινητά σας σε B20 ονλυ στην Cosmote, και κει παραπάνω σήμα θα δείτε. Δεν παίζει ρόλο στην απόδοση του δικτύου πλέον οι μπάρες του σήματος,γιατι δεν δουλεύει το 4G όπως το gsm ή το 3G, δηλαδή μόνο με μια μπάντα... Εννοείται ότι φυσικά δεν θα παίξει παντού τέλεια και γι αυτό δοκιμάζουμε τα δίκτυα πριν καταλήξουμε 😉😏

Και όμως δεν είναι πάντα έτσι. Π.χ στο σημείο που είμαι εγώ έχω περιμετρικά 3 σταθμούς από nova και vodafone ενώ μόνο ένα από cosmote. Σε εσωτερικό χώρο ισογείου η cosmote μπαίνει σε edge η με λιγη προσπάθεια πιανει μια πολυ μακρινή 700αρα με μια γραμμή SA (Samsung S23+). Φυσικά σε άλλα σημεία όπου πιάνει η cosmote ακόμα και με 2 γραμμές 5g έχει υψηλότερη ταχύτητα από τις άλλες που μπορεί να έχουν 5 γραμμές.