katsiletra Δημ. 18 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 18 Δεκέμβριος 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Ας υπολογισει ποσο χρημα θα γλιτώσει, ας σκεφτει και ποια εταιρια του δινει καλύτερη κάλυψη και τελος να σκεφτεί οτι πληρωνει 1 φορά και δεν ασχολείται ξανά για 12 μηνες. ΥΓ: ας δει κ αυτό Δεν ξέρω αν διάβασες τι έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Η καρτοκινητή δεν κολλάει πουθενά. Τα 15GB ούτε για τσιγάρο δεν φτάνουν. Πολύ προμοτάρισμα το CU. On 16/12/2024 at 12:56 ΜΜ, manolog3 said: Εχω ενα θεμα, στο σπιτι των γονιων μου η ταχυτητα internet με cosmote (ειναι και μοναδικος παραχος στην περιοχη) ειναι παρα πολυ χαμημη και με συνεχομενα προβληματα. Εδω και 1,5 χρονο εκμεταλλευτικα το 4sharing με την extra sim της Vodafone και με ενα καλο 4G router ειχαν internet φυσιολογικο για την εποχη ~70mbps. Τωρα με τις νεες πολιτικες και ορθη χρηση στα 40GΒ/μηνα μολις ξεπεραστουν πεφτει η ταχυτητα στα 4Mbps, με λιγα λογια σαν να μην εχεις internet. Σκεφτομαι να κανω ενα δευτερο συμβολαιο (νεο νουμερο) με unlimited data ωστε να βαλω την καρτα SIM στο router. Βλεπω οτι και εκει υπαρχει οριο ορθης χρησης στα 300GB/μηνα και προβληματιζομαι καπως, γιατι stream-αρουν αρκετα. Ειναι καποιος σε αντιστοιχη περιπτωση να μου πει αν βγαινουν τα κουκια; Υπαρχει καποια αλλη λυση; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος 12 ώρες πριν, katsiletra said: Δεν ξέρω αν διάβασες τι έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Η καρτοκινητή δεν κολλάει πουθενά. Τα 15GB ούτε για τσιγάρο δεν φτάνουν. Πολύ προμοτάρισμα το CU. Εξαιρετική προσφορά... 6,25 τον μήνα ... προπληρωμένο τηλεφωνο όλο τον χρόνο. αν θέλεις και αλλα ΜΒ κάποιο μήνα υπάρχουν επιπρόσθετα πακέτα (πχ unlimited 300GB).. και δεν υπάρχουν πολλά τετοια ΑΝΟΙΧΤΑ στην αγορά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος simplycu φανταζομαι ειναι μονο για μεταφορα απο αλλες εταιριες σωστα? αν πχ εχουμε vodafone συμβολαιο που ληγει δεν μπορει να παει σε simplycu με αυτο το πακετο? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος 21 ώρες πριν, VIPdriver said: Ας υπολογισει ποσο χρημα θα γλιτώσει, ας σκεφτει και ποια εταιρια του δινει καλύτερη κάλυψη και τελος να σκεφτεί οτι πληρωνει 1 φορά και δεν ασχολείται ξανά για 12 μηνες. ΥΓ: ας δει κ αυτό Αυτό υπάρχει ακόμη κάπου στα 75€; Γιατί στο σάιτ το εμφανίζει 135€. Τα 75 ήταν τιμή μπλάκ φράιντεϊ. Να ξέρετε πάντως πως έχει μεγάλες καθυστερήσεις. Εγώ το πήρα τέλος Νοέμβρη, κάνανε 3 βδομάδες να στείλουν τη σιμ και η ενεργοποίηση ακόμη να γίνει. Κι άλλοι λένε το ίδιο στο ινσόμνια. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος 5 minutes ago, besddimo2 said: Αυτό υπάρχει ακόμη κάπου στα 75€; Γιατί στο σάιτ το εμφανίζει 135€. Τα 75 ήταν τιμή μπλάκ φράιντεϊ. Να ξέρετε πάντως πως έχει μεγάλες καθυστερήσεις. Εγώ το πήρα τέλος Νοέμβρη, κάνανε 3 βδομάδες να στείλουν τη σιμ και η ενεργοποίηση ακόμη να γίνει. Κι άλλοι λένε το ίδιο στο ινσόμνια. Έχεις δίκιο, πηγε 135, άρα 11,25/μηνα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος Καλησπέρα, Υπάρχει κόφτης στην extra sim σε συμβόλαιο με απεριόριστα δεδομένα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος 44 minutes ago, XronisRR said: Καλησπέρα, Υπάρχει κόφτης στην extra sim σε συμβόλαιο με απεριόριστα δεδομένα; Ναι στα 40 GB μετά πέφτει στα 4 Mbps. Μόνο η Cosmote δίνει με 25 ευρώ τέτοια κάρτα με απεριόριστα δεδομένα χωρίς κόφτης,αλλιώς αυτή στα 40 GB σε κόβει εντελώς 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος Για συμβόλαιο και καρτοπρόγραμμα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος Για την ιστορία να πω ότι τελικά ανανέωσα κινητό και σταθερό : Σταθερό 100mbps 24ευρω Κινητό στο red 10 (20gb λόγω διπλασιασμού) στα 14ε. Σε αυτόν τον αριθμό είχα και προσφορά για unlimited στα 20ευρω αλλά δεν το χρειάζομαι οπότε δεν το προχώρησα. Επίσης προσέθεσα στο αφμ μου άλλο έναν αριθμό που ήταν Vodafone αλλά όχι συμβόλαιο και πήρα και σε αυτό το red 10(20gb) στα 16ε. Νομίζω δηλαδή για μέσο όρο στα 15ε ο κάθε αριθμός με 20gb πολύ καλή τιμή. Στο σταθερό όσο και να πίεσα δεν έπεσαν κάτω από 24ε. Τεσπα είμαι ευχαριστημένος και σε δύο χρόνια να ήμαστε καλά, ξαναβλεπουμε... Φυσικά σε όλα αυτά έχουμε το εκνευριστικό +1.5ε από τον 13ο μήνα... 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Οι τιμές είναι εξαιρετικές κατά την γνώμη μου. 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 17 ώρες πριν, GaleaNatur said: Φυσικά σε όλα αυτά έχουμε το εκνευριστικό +1.5ε από τον 13ο μήνα... Δεν είναι απαραίτητο. Δεν το βάζει σε όλους. Εγώ σε δύο συμβόλαια απεριόριστα το γλίτωσα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 59 minutes ago, katsiletra said: Δεν είναι απαραίτητο. Δεν το βάζει σε όλους. Εγώ σε δύο συμβόλαια απεριόριστα το γλίτωσα. Δεν ισχύει σε όλους αυτό. Έχεις δίκιο. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος (edited) Δεν μπορώ να συνδεθώ ασύρματα στο κινητό μου από το router της Vodafon.... το ρουτερ είναι της φωτογραφίας.... βάζω username :user & password:pjif..... και δεν μπορεί να συνδεθεί. Πρέπει να βάλω κατι άλλο; ενσύρματα συνδέεται στον υπολογιστή μου Edited 21 Δεκέμβριος by sakaflias 2 Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος (edited) 14 minutes ago, sakaflias said: Δεν μπορώ να συνδεθώ ασύρματα στο κινητό μου από το router της Vodafon.... το ρουτερ είναι της φωτογραφίας.... βάζω username :user & password:pjif..... και δεν μπορεί να συνδεθεί. Πρέπει να βάλω κατι άλλο; ενσύρματα συνδέεται στον υπολογιστή μου Μπες από κάποια ενσύρματη συσκευή και έλεγξε τον κωδικό του WiFi στις ρυθμίσεις. edit: Είδα πιο προσεκτικά τι έγραψες. Ο κωδικός του WiFi είναι αυτό δίπλα στο WPA. Επίσης πολλά από αυτά που έχεις κρύψει δεν έχουν καμία αξία. Αντίθετα, τα δύο ψηφία που έχεις κρύψει στο password του WiFi το κάνουν τετριμμένο να το σπάσει κάποιος εάν τύχει να βρίσκεται κοντά σου 😉 Edited 21 Δεκέμβριος by minast 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος 22 minutes ago, minast said: Μπες από κάποια ενσύρματη συσκευή και έλεγξε τον κωδικό του WiFi στις ρυθμίσεις. ...δεν τον βρισκω ..που πηγαινω; 2 Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος Συνήθως system settings. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος (edited) 6 ώρες πριν, sakaflias said: ...δεν τον βρισκω ..που πηγαινω; To user & ο δίπλα κωδικός είναι για να έχεις admin πρόσβαση στο μενού του router - όχι για να συνδέεις συσκευές. Το WPA είναι το κλειδί για το δίκτυο του router. Θα ανοίξεις το router και θα ψάχνεις για δίκτυο που θα ξεκινάει με "VODAFONE", απ'ότι καταλαβαίνω, εσύ βάζεις το δίκτυο χειροκίνητα κι ώςόνομα δικτύου βάζεις το "user", γι'αυτό δεν συνδέεται Στα του θέματος, δεν υπάρχει ούτε ένας, ρε παιδιά, να μας πεί τί έγινε με τη δική του I4S τόσο σε θέμα καταναλωσης, όσο και χρέωσης? Σ'έναν δεν βγήκε νέος λογαριασμός? Δν ξεπεράσατε τα 40gb?? Edited 22 Δεκέμβριος by ParafronGR 6 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. Τρίτη στις 01:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:59 μμ Από την στιγμή που κάνω ενεργοποίηση της νέας κάρτας what’s up πόσες ημέρες έχω να ακυρώσω την φορητότητα και να παραμείνω στην παλιά εταιρία κάνουν δεν κάνουν αντιπροσφορά ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Τρίτη στις 02:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:15 μμ 15 minutes ago, nexus82 said: Από την στιγμή που κάνω ενεργοποίηση της νέας κάρτας what’s up πόσες ημέρες έχω να ακυρώσω την φορητότητα και να παραμείνω στην παλιά εταιρία κάνουν δεν κάνουν αντιπροσφορά ? Και να έχεις περάσει στους άλλους,επειδή πας σε καρτοκινητό μπορείς να φύγεις οπότε το θέλεις 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. Τρίτη στις 03:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:12 μμ (edited) 1 hour ago, aektzhs 1 said: Και να έχεις περάσει στους άλλους,επειδή πας σε καρτοκινητό μπορείς να φύγεις οπότε το θέλεις Έχεις δίκιο κάπου μπερδεύτηκα με τα συμβόλαια και τα καρτοκινητά . Για φορητότητα όμως μπορείς κατευθείαν η πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος ? Edited Τρίτη στις 03:30 μμ by nexus82 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Τρίτη στις 04:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:04 μμ 51 minutes ago, nexus82 said: Έχεις δίκιο κάπου μπερδεύτηκα με τα συμβόλαια και τα καρτοκινητά . Για φορητότητα όμως μπορείς κατευθείαν η πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος ? Μόλις ενεργοποιηθείς το επόμενο λεπτό κάνεις φορητότητα Μιλάμε για καρτοκινητά γιατί για συμβόλαια αν δεν σε προλάβουν και ενεργοποιηθείς έχει πέναλτι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Τρίτη στις 05:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:18 μμ On 20/12/2024 at 9:17 ΜΜ, GaleaNatur said: Για την ιστορία να πω ότι τελικά ανανέωσα κινητό και σταθερό : Σταθερό 100mbps 24ευρω Κινητό στο red 10 (20gb λόγω διπλασιασμού) στα 14ε. Σε αυτόν τον αριθμό είχα και προσφορά για unlimited στα 20ευρω αλλά δεν το χρειάζομαι οπότε δεν το προχώρησα. Επίσης προσέθεσα στο αφμ μου άλλο έναν αριθμό που ήταν Vodafone αλλά όχι συμβόλαιο και πήρα και σε αυτό το red 10(20gb) στα 16ε. Νομίζω δηλαδή για μέσο όρο στα 15ε ο κάθε αριθμός με 20gb πολύ καλή τιμή. Στο σταθερό όσο και να πίεσα δεν έπεσαν κάτω από 24ε. Τεσπα είμαι ευχαριστημένος και σε δύο χρόνια να ήμαστε καλά, ξαναβλεπουμε... Φυσικά σε όλα αυτά έχουμε το εκνευριστικό +1.5ε από τον 13ο μήνα... Καλύτερο θα ήταν το Unlimited για εμένα… 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Τετάρτη στις 08:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:35 πμ 18 ώρες πριν, nexus82 said: Από την στιγμή που κάνω ενεργοποίηση της νέας κάρτας what’s up πόσες ημέρες έχω να ακυρώσω την φορητότητα και να παραμείνω στην παλιά εταιρία κάνουν δεν κάνουν αντιπροσφορά ? Καμία ημέρα 🙂 Από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί η SIM είσαι στο νέο δίκτυο και πρέπει να ξανακάνεις φορητότητα, για την οποία δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός. Εάν είσαι σε καρτοκινητό δεν οφείλεις τίποτα, εάν είσαι σε συμβόλαιο οφείλεις δύο πάγια και τυχόν επιδότηση, εφόσον γίνει εντός των 2 πρώτων μηνών. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 08:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:40 πμ 1 minute ago, minast said: Καμία ημέρα 🙂 Από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί η SIM είσαι στο νέο δίκτυο και πρέπει να ξανακάνεις φορητότητα, για την οποία δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός. Εάν είσαι σε καρτοκινητό δεν οφείλεις τίποτα, εάν είσαι σε συμβόλαιο οφείλεις δύο πάγια και τυχόν επιδότηση, εφόσον γίνει εντός των 2 πρώτων μηνών. Η "ενεργοποίηση" κατά την COSMOTE είναι ουσιαστικά η αίτηση φορητότητας. Κατά την "ενεργοποίηση" αυτή δίνονται και τα στοιχεία ταυτότητας και ουσιαστικά γίνεται το αίτημα φορητότητας. Οπότε έχεις λίγο χρόνο να ακυρώσεις τη φορητότητα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Τετάρτη στις 08:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:52 πμ 15 ώρες πριν, Nikolas14 said: Καλύτερο θα ήταν το Unlimited για εμένα… Το σταθερό το πήρες σε εξαιρετική τιμή.Καλές γιορτές με υγεία. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts